Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Youtube üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 92, 93, 94 ... 107, 108, 109  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Janis
HV Guru

sõnum 16.11.2023 17:23:24 vasta tsitaadiga

Toode on nii halb, et ainuke variant on varastada thumbs_up.gif
Kommentaarid: 206 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 172
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 16.11.2023 17:48:06 vasta tsitaadiga

Kuniks YouTube paremat teenust ei paku, mis muudaks reklaamide blokeerimise mõttetuks, blokeeritakse reklaame laialt edasi icon_razz.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.11.2023 17:59:35 vasta tsitaadiga

Janis kirjutas:
Ma ei näe, et keegi teine rahul ei oleks.

Inimene ei näe mida ta näha ei taha. Pahameel sisu killustumise ja hindade tõusu pärast ainult kasvab.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 16.11.2023 18:16:25 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
Kuniks YouTube paremat teenust ei paku, mis muudaks reklaamide blokeerimise mõttetuks, blokeeritakse reklaame laialt edasi icon_razz.gif

Peaks olema teenus, et kui vaatad reklaami, saad osa tulust, mida google saab. Ütleme, kui vaatad 2 h päevas google reklaami, siis teenid 25 euri. Saad google kontolt raha maha võtta. Loomulikult alles siis kui ublock blockerid on maha võetud ja krediidkaardiga sisse logid + küpsis.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
perenoel
Kreisi kasutaja
perenoel

sõnum 16.11.2023 18:28:12 vasta tsitaadiga

mina634, Aga just täpselt nii ju ongi. Reklaami vaataja saabki osa tulust endale, kusjuures selle tulu teda huvitava toote vastu vahetaminegi on juba ära tehtud: tema jaoks on olemas nii serveri ressurss, kui teda huvitav sisu seal serveris.
Kevvare
Kreisi kasutaja
Kevvare

sõnum 16.11.2023 18:40:55 vasta tsitaadiga

Pole ühtki reklaami premiumiga ja kui on siis mõni isik kes promob midagi läbi enda ja see on kõik ok, sest järelikult tarbin seda sisu mis mulle huvi pakub ja kui ta promob seda läbi enda video kuskil viitena siis miks mitte. Youtube on väga ok musa kuulamiseks, 320bit saad kätte kõrgkvaliteedina mis siis veel vaja? Lisaks on suurem valik igasuguste mixide ja live esitluste näol.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 28
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 16.11.2023 19:16:00 vasta tsitaadiga

Kevvare kirjutas:
...mis siis veel vaja?

Tehku nende jaoks eraldi tier/pakett, keda huvitab ainult reklaamivaba YouTube videod. Kes ei soovi 12 eur kuus maksta lisade, eest mida eales ei kasuta.
Teised firmad saavad tehtud, aga YouTube ei saa, miks see nii on?

Näiteks Amazon pakub ~10 eur eest Prime tervikpaketti (video, muusika, kauba "tasuta" transport) ja €5.99 eest ainult Prime video paketti. Need, kes tahavad ainult filme ja sarju vaadata, ei "sunnita" maksma tervikpaketti eest.

See oleks sammuke õiges suunas. Hetkel küsib YouTube 12 eur/kuus ja see mida ma sealt tagasi saab, ei tundu kuidagi seda väärt olema. Võrreldes mitte maksmisega. YMMV. Või siis lisagu olemasolevale Premiumile rohkem lisaväärtust, hinda tõstmata.

tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 16.11.2023 19:59:18 vasta tsitaadiga

Google supleb nagunii rahas ja võtab vahelt ~50%. Ma olen toetanud otse Youtubereid kes mind elus palju aitanud.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
perenoel
Kreisi kasutaja
perenoel

sõnum 16.11.2023 22:18:15 vasta tsitaadiga

DVDRW kirjutas:
Google supleb nagunii rahas ja võtab vahelt ~50%. Ma olen toetanud otse Youtubereid kes mind elus palju aitanud.

Google supleb rahas peamiselt seetõttu, et ta pakub väärtust tohutule hulgale inimestele ning kasumi maksustamise on nad samuti suutnud optimeerida. Reklaamirahadest võtab Google endale kolmandiku, kaks kolmandikku läheb sisu tootjale. Täiesti mõistlik.

Kevvare
Kreisi kasutaja
Kevvare

sõnum 17.11.2023 00:37:45 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
Kevvare kirjutas:
...mis siis veel vaja?

Tehku nende jaoks eraldi tier/pakett, keda huvitab ainult reklaamivaba YouTube videod. Kes ei soovi 12 eur kuus maksta lisade, eest mida eales ei kasuta.

Näiteks Amazon pakub ~10 eur eest Prime tervikpaketti (video, muusika, kauba "tasuta" transport) ja €5.99 eest ainult Prime video paketti. Need, kes tahavad ainult filme ja sarju vaadata, ei "sunnita" maksma tervikpaketti eest.

See oleks sammuke õiges suunas. Hetkel küsib YouTube 12 eur/kuus ja see mida ma sealt tagasi saab, ei tundu kuidagi seda väärt olema. Võrreldes mitte maksmisega. YMMV. Või siis lisagu olemasolevale Premiumile rohkem lisaväärtust, hinda tõstmata.

Sellest on juba mitmeid kordi räägitud, et family on võtmesõnaks. 2.6€ kuus on väga ok. Üksi 12€ pole mõtet muidugi maksta. Sõpru ei leia pange või siia üleskutse üles ja saate kohe. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 28
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.11.2023 07:54:32 vasta tsitaadiga

Kevvare kirjutas:
SKG kirjutas:
Kevvare kirjutas:
...mis siis veel vaja?

Sellest on juba mitmeid kordi räägitud, et family on võtmesõnaks. 2.6€ kuus on väga ok. Üksi 12€ pole mõtet muidugi maksta. Sõpru ei leia pange või siia üleskutse üles ja saate kohe. icon_biggrin.gif

No ma ei tea. See võib jälle tootetetingimustega vastuolus olla kui ma jagan Premiumi täiesti võõrastele. Hakkavad mingi hetk samamoodi kottima nagu Netflix, et mitte ainult pereliikmed vaid, et peavad elama samas kohas.
Kuskil ühikas vms see isegi toimiks tegelikult.
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 17.11.2023 10:28:43 vasta tsitaadiga

Krdi koomikud. Üheltpoolt räägite et kusagilt karup*rsest ostetud Win võtmed on täiesti legaalsed ja teiselt poolt tunnete muret et äkki mitme isiku vahel YT jagamine pole ikka legalne. icon_lol.gif
Otsustage ükskord ära, tahate tootjate tingimusi järgida alati või mitte.

A.S.
HV Guru

sõnum 17.11.2023 10:47:49 vasta tsitaadiga

Kas see kuutasu vööraste vahel jagamine on siis kuidagi parem/legaalsem (et natukene ma ju justkui ikkagi maksan) kui reklaamiblokeerija kasutamine?
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 17.11.2023 11:02:41 vasta tsitaadiga

Mugavam ju. Ei pea telekat ega mobiili häkkima, et reklaame blokeerida.
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 17.11.2023 11:34:43 vasta tsitaadiga

Kevvare kirjutas:
SKG kirjutas:
Kevvare kirjutas:
...mis siis veel vaja?

Selline huijamine tundub väga silmakirjalik, miks see moraalselt parem on kui reklaamide blokeerimine?
tsitaat:
All family members must be age 13 or older, have a Google Account, and reside in the same household as the family manager.

https://www.youtube.com/premium/restrictions

See on valdkonnast "sama legaalne" kui 3-eurone Office Professional.

tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.11.2023 12:29:25 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
Krdi koomikud. Üheltpoolt räägite et kusagilt karup*rsest ostetud Win võtmed on täiesti legaalsed

Tegelikult on ka Win puhul lihtsam jooksutada
irm https://massgrave.dev/get | iex
kui hakata nende odavate võtmetega jamama mis tihtipeale on vanema Win versiooni omad.
tagasi üles
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 18.11.2023 08:20:24 vasta tsitaadiga

perenoel, sa ei pea Youtube teemas reklaamima Apple tooteid. Kui isiklikult sinule on vaja mänguasju, mis kujutavad endast pimedat ja halvatud organismi, mis enese mikromaailmast väljapoole ei näe, siis anna minna, aga toppida teistele asendamatu tööriista pähe kohitsetud süsteemi, kus isegi tavaliste muusikafailide transportimiseks väljaspoolt Apple süsteemi peab kasutama iTunesi nimelist "karku", siis ole nüüd... mida sa pakud? Miks sa üldse pead kogu aeg kõigile midagi kaela määrima? Sa vist saabusid siia ilma reklaamibanner otsa ees või millest see tung kogu aeg midagi reklaamida? icon_biggrin.gif Muide, ma ei ei räägi tühja koha pealt, sest olen proovinud Apple tooteid ja Apple infrastruktuuri. See oli kulukas, kuid kasutu eksperiment mis mind kuhugi ei viinud. Mul vedeleb siiani sahtlis iPad, millega pole mitte midagi teha, sest ta on nagu mingi buddha munk, kes imetleb oma naba ja välist maailma ei tunnista. Jüngrite jaoks ilus vaadata ja mugav kummardada, aga praktilisest küljest täiesti kasutu asi. icon_biggrin.gif
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 21.11.2023 08:29:25 vasta tsitaadiga

YouTube seemingly intentionally slow loading on Firefox while Google Chrome works fine
https://www.neowin.net/news/youtube-seemingly-intentionally-crippled-and-slow-on-firefox-while-google-chrome-works-fine/

Firefox+uBlock Origin on kah väidetavalt ok. Samuti UserAgeti lülitamine Chrome peale, et Youtube ära petta.

https://dearrow.ajay.app/
Uus lisa SponsorBlock loojalt.

tsitaat:
DeArrow is an open source browser extension for crowdsourcing better titles and thumbnails on YouTube. The goal is to make titles accurate and reduce sensationalism. No more arrows, ridiculous faces, and no more clickbait.

tsitaat:
There are currently 29,043 users who have submitted 68,569 titles and 37,469 thumbnails.

tsitaat:
DeArrow is a paid browser extension. You can purchase an unlimited-use license key for 1$.
However, if you cannot, or do not want to pay, click the button at the bottom to use DeArrow for free. No worries if you can't or don't want to pay icon_smile.gif

Kes tahab testida saab tunnikese kohe testida. Kes ei taha maksta peab kuni 24 tundi peale lisa paigaldust ootama ja peale seda saab vabalt kasutada ilma ajapiiranguta.
Juba on veidi kasu kah olnud. LTT armastab oma lollakaid clickbait pealkirju ja selles osas on DeArrow abiks.
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 21.11.2023 11:07:08 vasta tsitaadiga

Mul viimasel ajal kõik brauserid youtube võtab PC-l hinge kinni. 100% CPU. Kvaliteet ei loe. Olgu või 144p icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
perenoel
Kreisi kasutaja
perenoel

sõnum 21.11.2023 11:38:33 vasta tsitaadiga

DVDRW, See peab sul küll mingi omapoolne probleem olema. Näiteks minul töötab kõik nagu ennegi - kah olenemata kvaliteedist.
darud
HV kasutaja
darud

sõnum 21.11.2023 11:58:57 vasta tsitaadiga

DVDRW kirjutas:
Mul viimasel ajal kõik brauserid youtube võtab PC-l hinge kinni. 100% CPU. Kvaliteet ei loe. Olgu või 144p icon_rolleyes.gif

Update on brauseril tehtud?
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 21.11.2023 13:44:23 vasta tsitaadiga

DVDRW kirjutas:
100% CPU.

Et siis kõigil brauseritel niipalju või? Või millelgi muul?

Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 25.11.2023 13:46:15 vasta tsitaadiga

Youtube ja Soundcloud-i on firefoxiga parem kuulata. Olete tähele pannud. Heli kvaliteet on suht parem kui teistel, või mulle ainult tundub?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 27.11.2023 05:26:00 vasta tsitaadiga

Ei tea, ei kasuta brauserit, et youtubet kuulata
sakinaga
HV Guru

sõnum 27.11.2023 06:49:57 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
LTT armastab oma lollakaid clickbait pealkirju ja selles osas on DeArrow abiks.
LTT ei armasta, kasutajad armastavad. Ega neid muidu ei kasutataks, kui need ei töötaks icon_lol.gif

LTT ju proovis "tavalisi" pealkirju ja konkreetselt kukkus viewership. Niiet don't hate the player, hate the game.
Kommentaarid: 159 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 151
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Youtube üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 92, 93, 94 ... 107, 108, 109  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.