Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Smith
HV veteran

|
08.08.2004 09:30:45
|
|
|
Ei ole mina saand veel PSi teema kustutamise kohta.
Ja tubli, ttt, hea suur pilt... ilma olekski liiga mugav lugeda seda teemat.
_________________ Only the Central Computer knows the truth |
|
Kommentaarid: 158 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
08.08.2004 09:40:08
|
|
|
Smith kirjutas: |
Ja tubli, ttt, hea suur pilt... ilma olekski liiga mugav lugeda seda teemat. |
Suur pilt ainult esimesel lehel.
Ma arvan et ka dial up inimesed elavad selle üle - nii palju kui neid veel on.
EDIT: Pilt läinud - link peaks sobima
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
233MMX
Kreisi kasutaja

|
08.08.2004 09:51:24
|
|
|
Smith kirjutas: |
Ja tubli, ttt, hea suur pilt... ilma olekski liiga mugav lugeda seda teemat. |
ei saanud ka mina kui mu esimene teema kustutati
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
08.08.2004 10:22:02
|
|
|
ttt kirjutas: |
Mul oleks veel ühtteist asjast Digebenile rääkida, aga no las ta siis olla. |
... ära asja eest teist taga rusikatega vehi, kui lüüa ei julge. Ma tahaks päris siiralt teada, mida on Sul mulle rääkida ...
soodent kirjutas: |
Kõik vaidlused foorumi modede üle lõpevad sarnaselt ,sest kõik moded on teineteise tutvuse abil saanud modeks ja pole ime ,et sama suhtumine neil(välja arvatud Voyager Est).Mind sõimas näiteks Digebeni selle eest(loomulikult ka minu teema kustutati) ,et julgesin mängufoorumis küsida infot Heroes 5 kohta-see pidi tema arvates olema sama mis küsida millal Doom 10 tuleb...kommentaarid on liigsed.Tänavu pidi Heroes 5 tulema.Vaatasin just sama mode ise 2002 jaanuaris tegi teema Doom 3 üle...Foorum kus moded on suurem proble kui kasutajad võiks Guinessi raamatusse pääseda. |
... kui Sind oleks keegi sõimanud, siis oleks see tähendanud ka alalist bänni siit foorumist. Ma ei ole sõimaja tüüp ja mulle ei meeldi sõimajad, kuid kui ma seda olukorda meelde tuletan, siis tuli esimene negatiivne noot (mida võiks sõimamisena võtta) ikka Sinu poolt ! See, et mina ehk tiba teravalt ja otse välja ütlesin, mida öelda vaja oli on köömes (selleks ma siin moderaator olengi, et mõjuvalt reageerida), võrreldes Sinu poolt siiamaani minu pihta loobitud poriga ! Ainuüksi sellise käitumise eest, lajataks enamik foorumeid Sulle automaatselt bänni, kuid HV püüab olla teinekord isegi põhjendamatult liberaalne ja vastu tulla ka neile, kes pole seda üldse ära teeninud !
Mis puutub Sinu loodud Heroes 5 teemasse, siis sellega oli ikka märkas rohkem probeleeme, kui hetkel nii süütult näidata püüad. Juba see võrdlus D3'ga on täiesti kohatu, kuna viimase puhul oli tegemist igati käegakatsutava informatsiooniga, mitte mingitel kahtlase väärtusega tundmatutel lehtedel oleva emabmäärase jutuga. Kui Sul paluti tuua mingitki informatsiooni mängu kohta või vähemalt viidata millelegi, mis andis Sulle põhjust too teema teha, saatsid Sa põmst' moderaatori kukele, mis reaktsiooni Sa sellise käitumisega ootasid ?
Kas Sa ei arva, et kui neil juttudel Heroes 5'st oleks tõsine taust olnud, oleks see teema juba ammu uuesti üles kerkinud ? Heroes seeria on nati liiga kuum teema, et uudised selle kohta vaka all püsiksid ! Muideks, eelmises teemas, kus Sa samauti kurtsid oma kustutatud H5 teema üle, pakkusin ma välja - kui leiad piisavalt materjali, et sellest teemat teha, siis ei puutu mina seda teemat enam ja võid rahumeeli arutlust alustada, kuid Sa ei reageerinud sellele kuidagi.
Mis on Sulle siis õigupoolest tähtsam, kas H5 teema või see, et saaks mind ohtralt sopaga üle kallata ? Näita nüüd oma suhtumist, ma olen valmis kõigest hoolimata veelkord Sulle vastu tulema ja palun, kui leiad piisavalt materjali või viiteid, et selline mäng nagu Heroes 5 on tulemas, siis tee teema mängufoorumisse ja ma luban Sind mitte kuidagi represseerida, kui Sa suudad jääda oma käitumises heade tavade juurde, vastasel korral, pole siin enam midagi arutada ...

viimati muutis DigeBeni 08.08.2004 11:10:56, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
08.08.2004 11:08:57
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... ära asja eest teist taga rusikatega vehi, kui lüüa ei julge. Ma tahaks päris siiralt teada, mida on Sul mulle rääkida ... |
Rusikatega?
Teed nalja? Ma ei taha et jääks mulje nagu keegi oleks provotseerinud keevitajat.
Sinule pole mul otseselt mingeid etteheiteid - nii et ära saa valesti aru
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
08.08.2004 11:25:51
|
|
|
... ära asja eest teist taga rusikatega vehi, kui lüüa ei julge. Ma tahaks päris siiralt teada, mida on Sul mulle rääkida ... |
Rusikatega?
Teed nalja? Ma ei taha et jääks mulje nagu keegi oleks provotseerinud keevitajat.
Sinule pole mul otseselt mingeid etteheiteid - nii et ära saa valesti aru  |
... ei tee nalja, see oli mõtteline kujund ! Kui midagi ikka öelda tahad, siis ütle see välja või jäta üldse ütlemata, kuid ära tee selliseid mitmemõttelisi vihjeid !
Mis puutub Keevitajasse, siis on minu käsutuses tiba rohkem allikaid, mis seda sündmust valgustavad ja nendele toetudes, võin küll teha järelduse, et Keevitaja pihta lendas märksa rohkem teravusi, kui seda vaja oleks olnud ! Keevitaja kord on juba selline tiba äkiline, kuigi ega ta midagi halba otseselt ei mõtle ja ilmselt oleks ta hiljem need probleemsed kommentaarid ka eemaldanud, kui seda oleks palutud ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
rlf
Kreisi kasutaja
|
08.08.2004 11:33:43
|
|
|
486 kirjutas: |
JUmalast normaalsed moded on seal üldformulas aga seal mängu foorumis on üks eriline peni kes vahest suvalt mõne väga tehtsa teema lukku paneb ja poste ka veel ette kuulutamatta ära kustutab. |
... HV foorum pole lastead ja siin kehtivad reeglid ! Kuid kui foorumi kasutaja sellest tõsiasjast midagi kuulda ei taha, siis mis respekti ootad Sa moderaatorilt ? |
tahaks küsida milles ma eksisin...teema siin allpool!!
küsisin mängude nimesid mis jookseks 466mhz-ise arvuti peal! Teie tubli HV moderaator panite teema kohe lukku ja ladusite mulle ette pika joru linke mis aga minu küsimusega kokku ei langenud....ehk siis olid seal teemad...."mis on teie jaoks parimad mängud" jne jne....samas seda mida ma otsisin otseselt polnud..
edit: vastus jäigi saamata siit foorumist!!
|
|
Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
08.08.2004 11:39:36
|
|
|
rlf kirjutas: |
JUmalast normaalsed moded on seal üldformulas aga seal mängu foorumis on üks eriline peni kes vahest suvalt mõne väga tehtsa teema lukku paneb ja poste ka veel ette kuulutamatta ära kustutab. |
... HV foorum pole lastead ja siin kehtivad reeglid ! Kuid kui foorumi kasutaja sellest tõsiasjast midagi kuulda ei taha, siis mis respekti ootad Sa moderaatorilt ? |
küsisin mängude nimesid mis jookseks 466mhz-ise arvuti peal! Teie tubli HV moderaator panite teema kohe lukku ja ladusite mulle ette pika joru linke mis aga minu küsimusega kokku ei langenud....ehk siis olid seal teemad...."mis on teie jaoks parimad mängud" jne jne....samas seda mida ma otsisin otseselt polnud..
edit: vastus jäigi saamata siit foorumist!! |
Kas sa ehk ei leia, et selline küsimus oli vähekene mõttetu? Erineva konfiguratsiooniga 466Mhz masina peal jooksevad väga erinevad mängud ... tegelikult enamus mänge jookseb ... mul vähemalt. Sellest teemast oleks tulnud lihtsalt üks postituste jada kus kasutajad oleks kõikvõimalikud mängud millest nad kuulnud on üles loetlenud. Selline ajuvabadus tulekski eos hävitada.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
rlf
Kreisi kasutaja
|
08.08.2004 11:41:29
|
|
|
Renka kirjutas: |
Kas sa ehk ei leia, et selline küsimus oli vähekene mõttetu? Erineva konfiguratsiooniga 466Mhz masina peal jooksevad väga erinevad mängud ... tegelikult enamus mänge jookseb ... mul vähemalt. Sellest teemast oleks tulnud lihtsalt üks postituste jada kus kasutajad oleks kõikvõimalikud mängud millest nad kuulnud on üles loetlenud. Selline ajuvabadus tulekski eos hävitada. |
siin tegin lühidalt....oma teemas ma muidugi rääkisin nac lähemalt millise isendiga tegu ja mida ja kui palju sees on...
|
|
   |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
rlf
Kreisi kasutaja
|
08.08.2004 11:43:20
|
|
|
tsitaat: |
Kas sa ehk ei leia, et selline küsimus oli vähekene mõttetu?
|
millise küsimuse SINA siis oleks küsinud sellise probleemiga.....
viimati muutis rlf 08.08.2004 11:43:40, muudetud 1 kord |
|
   |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
Format
Piiratud kasutaja

|
|
Kommentaarid: 307 loe/lisa |
   |
12 :: |
11 :: |
231 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
08.08.2004 11:43:58
|
|
|
... kas iga 100MHz sammu kaupa tuleks teha teema, et mis jookseb ja mis mitte ? Endal võiks olla ikka kah mingit järeldusvõimet, liiatigi on reeglina kõigi mängude kodulehtedel olemas süsteemile esitatavad nõuded !
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
rlf
Kreisi kasutaja
|
08.08.2004 11:46:36
|
|
|
vaatasin kolme esimest linki........vaata ka ise neid...esimene algab nii"otsin mänge mida saaks mängida p133 peal....teine oli vist lihtsalt mingite mängude joru ja kolmas oli lihsalt et mis on parim mäng sinuarust...
VABANDAN SUURELT KÕIKIDE FOORUMI MODEDE EES ET OLEN NII LOLL JA ET TAHTSIN LIHTSALT OTSIDA VASTUST OMA KÜSIMUSELE!!! eks ma otsin siis ise...samas tekib küsimus milleks on foorumid kui peale küsimuse esitamis pehmelt persse saadetakse..!!
|
|
   |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
08.08.2004 11:46:39
|
|
|
Moderaatoritele on juba pikemat aega kehtestatud nn reegel, et teemat ei kustuta, vaid suunatakse prügikasti. Teema suunamisel saab teemaalgataja moderaatorilt privaatsõnumi, et tema teemat on liigutatud.
Kui kustutame õksikuid postitusi siis teeme prügikasti teema ja postitused sinna, nii, et need on alati seal olemas. Aga teadet sel juhul ei saa. Ja ma arvan, et ikka niisama postitusi ei kustutata. Pealegi O/M/V foorumite reeglites on kirjas, et moderaatorile jääb õigus ilma ette teatamata kasutaja postitus kustutada - vajadusel.
_________________ raamatupidamine | laadakalender |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
08.08.2004 11:49:53
|
|
|
Renka kirjutas: |
Kas sa ehk ei leia, et selline küsimus oli vähekene mõttetu? Erineva konfiguratsiooniga 466Mhz masina peal jooksevad väga erinevad mängud ... tegelikult enamus mänge jookseb ... mul vähemalt. Sellest teemast oleks tulnud lihtsalt üks postituste jada kus kasutajad oleks kõikvõimalikud mängud millest nad kuulnud on üles loetlenud. Selline ajuvabadus tulekski eos hävitada. |
siin tegin lühidalt....oma teemas ma muidugi rääkisin nac lähemalt millise isendiga tegu ja mida ja kui palju sees on... |
Loe nüüd uuesti ja proovi aru saada:
1. see teema oleks muutunud läbuks (99% kindel)
2. Peale riistvara loeb ka tarkvara mis masinas samal ajal jookseb ... igasugu tilulilu mis protsesside all on ja taskbaril pesitseb.
3. samade näitajatega arvutid ei ole kunagi identsed.
4. oleks sama hea küsida milliseid jalanõud mulle sobiksid kui mu jala number on xx ... kõik oleneb ikkagi enda eelistustest.
_________________ There is no place like 127.0.0.1
viimati muutis Renka 08.08.2004 11:51:50, muudetud 1 kord |
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
rlf
Kreisi kasutaja
|
08.08.2004 11:50:10
|
|
|
kas iga 100MHz sammu kaupa tuleks teha teema, et mis jookseb ja mis mitte ? Endal võiks olla ikka kah mingit järeldusvõimet, liiatigi on reeglina kõigi mängude kodulehtedel olemas süsteemile esitatavad nõuded !
|
saan täiesti aru sellest et ei saa teha teemasid et mis jookseb 400 mhz-isel siis 402 mhz-isel...ma sain juba vastuse oma küsimusele....mängude foorumis ma enam ei postita ja teemasid ei tee!!
Ei soovi siin vaielda ega kellegagi riidu minna.
|
|
   |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
rlf
Kreisi kasutaja
|
08.08.2004 11:51:21
|
|
|
2. Peale riistvara loeb ka tarkvara mis masinas samal ajal jookseb ... igasugu tilulilu mis protsesside all on ja taskparil pesitseb.
|
tarkvara vast ikka niipalju seda mängude jooksmist ei mõjuta....olenevalt inimesest panevad mõned suurem osa programme mängimise ajaks kinni
|
|
   |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
rlf
Kreisi kasutaja
|
08.08.2004 11:53:14
|
|
|
|
kui maailmas tehakse kõik ennustuse alusel siis ma ei kujuta ette milline oleks maailm.
edit: selle postitusega ma lõpetan oma vastuku mölisemise
|
|
   |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
08.08.2004 11:54:58
|
|
|
|
kui maailmas tehakse kõik ennustuse alusel siis ma ei kujuta ette milline oleks maailm. |
... miks Sa arvad, et see on ennustus ? Mina pakun, et see on varasem kogemus ! Kui ei usu, siis vaata Mängufoorumis ringi, kui paljud seesugused teemad korduvad ja korrutavad pidevalt ühte ja seda sama, milleks on veel vaja ühte samasugust ?
BTW, foorumis on olemas ka nupp !
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
rlf
Kreisi kasutaja
|
08.08.2004 11:58:06
|
|
|
... miks Sa arvad, et see on ennustus ? Mina pakun, et see on varasem kogemus ! Kui ei usu, siis vaata Mängufoorumis ringi, kui paljud seesugused teemad korrutavad pidevalt ühte ja seda sama, milleks on veel vaja ühte samasugust ?
|
selge! ma lõpetasin juba! jätka tubli töö tegemist
|
|
   |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
Format
Piiratud kasutaja

|
08.08.2004 12:06:15
|
|
|
imo see on ju minuarust hea, et Digebeni on vabatahtlikult mängufoorumi modereerimise ameti enda peale võtnud, nagu on Raiku võtnud endapeale Naljafoorumi + ka kindlalt Caveman mobladefoorumiga, aga värskendust vajaks näiteks üldfoorum. Seal on teemasi, mis peaks pildikastides, tarkvara all,turvafoorumis jne.
Samad lingid mida mina mõtlen on välja toodud ka modeerimist vajavate linkide all, aga sinna nad jäävadki. Samuti on modeerimata see profiil: https://foorum.hinnavaatlus.ee/profile.php?mode=viewprofile&u=9470
Ning endiselt on aktiivne see teema: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=112721 Kust mingit seost HV-ga on väga raske leida
|
|
Kommentaarid: 307 loe/lisa |
   |
12 :: |
11 :: |
231 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
08.08.2004 12:14:45
|
|
|
Nu see lendas prükkarisse ... asi niigi arutatud juba ... HV'ga oli seotud niipalju, et antud sõna õigekirja parandas foorumi autokorrektsioon automaatselt.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
08.08.2004 12:39:16
|
|
|
Troll kirjutas: |
dvd vader kirjutas: |
ma ei ole rahul sellega, et moderaatorid peituvad anonüümsuse taha. tihti, kui keegi midagi kustutab, kinni paneb või muud trikki teeb, ei ole teada mitte kuidagi, kes seda täpselt tegi. sooviks, et selles osas muutuks midagi - et oleks konkreetselt näha, kelle kohta peretensioone esitada hiljem. kui aga mitte kuidagi ei ole võimalik tuvastada moderaatorit, siis ei saa ka pretensioon esitada. ainus asi, millega saab oma pahameelt avaldada, on jälle mingi teema "miks kustutati mu postitus" vmt. |
DVD-vader, oleks nagu aeg teada, et teema liigutamisel saadetakse automaatselt privasõnum teemaalgatajale s.o mingist anonüümsusest pole juttugi! |
pidasin eelkõige silmas seda, et kui kustutatakse postitusi teema sees, siis ei lähe minu meelest kuhugi mingit privaatsõnumit. loomulikult ei jõua mingil põhjusel ka teema kustutamisel alati privaatsõnumid adressaadini. ja kui teema poolitatakse ja sealt hiljem osa kustutatakse ja mingi teine osa prügikasti tõstetakse jne. ei liigu vist ka mitte ükski sõnum
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
08.08.2004 12:48:30
|
|
|
dvd vader kirjutas: |
pidasin eelkõige silmas seda, et kui kustutatakse postitusi teema sees, siis ei lähe minu meelest kuhugi mingit privaatsõnumit. loomulikult ei jõua mingil põhjusel ka teema kustutamisel alati privaatsõnumid adressaadini. ja kui teema poolitatakse ja sealt hiljem osa kustutatakse ja mingi teine osa prügikasti tõstetakse jne. ei liigu vist ka mitte ükski sõnum |
... see oleks foorumile vist ikka päris suur koormuselisa, kui iga viimasegi liigutuse tagajärjel privaatsõnum saadetaks. Hetkel on olemas funktsioon, mis võimaldab ka üksikute postide kustutamisest märk, vähemalt prügikasti, maha jätta ja seda nimeliselt. Mingi probleem poleks ju kustutamine üldse ära keelata ja lubada teemade modimine ainult prügikasti kaudu ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
08.08.2004 12:50:53
|
|
|
... ära asja eest teist taga rusikatega vehi, kui lüüa ei julge. Ma tahaks päris siiralt teada, mida on Sul mulle rääkida ...
soodent kirjutas: |
Kõik vaidlused foorumi modede üle lõpevad sarnaselt ,sest kõik moded on teineteise tutvuse abil saanud modeks ja pole ime ,et sama suhtumine neil(välja arvatud Voyager Est).Mind sõimas näiteks Digebeni selle eest(loomulikult ka minu teema kustutati) ,et julgesin mängufoorumis küsida infot Heroes 5 kohta-see pidi tema arvates olema sama mis küsida millal Doom 10 tuleb...kommentaarid on liigsed.Tänavu pidi Heroes 5 tulema.Vaatasin just sama mode ise 2002 jaanuaris tegi teema Doom 3 üle...Foorum kus moded on suurem proble kui kasutajad võiks Guinessi raamatusse pääseda. |
... kui Sind oleks keegi sõimanud, siis oleks see tähendanud ka alalist bänni siit foorumist. Ma ei ole sõimaja tüüp ja mulle ei meeldi sõimajad, kuid kui ma seda olukorda meelde tuletan, siis tuli esimene negatiivne noot (mida võiks sõimamisena võtta) ikka Sinu poolt ! See, et mina ehk tiba teravalt ja otse välja ütlesin, mida öelda vaja oli on köömes (selleks ma siin moderaator olengi, et mõjuvalt reageerida), võrreldes Sinu poolt siiamaani minu pihta loobitud poriga ! Ainuüksi sellise käitumise eest, lajataks enamik foorumeid Sulle automaatselt bänni, kuid HV püüab olla teinekord isegi põhjendamatult liberaalne ja vastu tulla ka neile, kes pole seda üldse ära teeninud !
Mis puutub Sinu loodud Heroes 5 teemasse, siis sellega oli ikka märkas rohkem probeleeme, kui hetkel nii süütult näidata püüad. Juba see võrdlus D3'ga on täiesti kohatu, kuna viimase puhul oli tegemist igati käegakatsutava informatsiooniga, mitte mingitel kahtlase väärtusega tundmatutel lehtedel oleva emabmäärase jutuga. Kui Sul paluti tuua mingitki informatsiooni mängu kohta või vähemalt viidata millelegi, mis andis Sulle põhjust too teema teha, saatsid Sa põmst' moderaatori kukele, mis reaktsiooni Sa sellise käitumisega ootasid ?
Kas Sa ei arva, et kui neil juttudel Heroes 5'st oleks tõsine taust olnud, oleks see teema juba ammu uuesti üles kerkinud ? Heroes seeria on nati liiga kuum teema, et uudised selle kohta vaka all püsiksid ! Muideks, eelmises teemas, kus Sa samauti kurtsid oma kustutatud H5 teema üle, pakkusin ma välja - kui leiad piisavalt materjali, et sellest teemat teha, siis ei puutu mina seda teemat enam ja võid rahumeeli arutlust alustada, kuid Sa ei reageerinud sellele kuidagi.
Mis on Sulle siis õigupoolest tähtsam, kas H5 teema või see, et saaks mind ohtralt sopaga üle kallata ? Näita nüüd oma suhtumist, ma olen valmis kõigest hoolimata veelkord Sulle vastu tulema ja palun, kui leiad piisavalt materjali või viiteid, et selline mäng nagu Heroes 5 on tulemas, siis tee teema mängufoorumisse ja ma luban Sind mitte kuidagi represseerida, kui Sa suudad jääda oma käitumises heade tavade juurde, vastasel korral, pole siin enam midagi arutada ... |
NII DIGEBENI-MINE GOOGLESSE JA KIRJUTA HEROES 5 SISSE JA SAAD 4.300.00 VASTUST JA LOE MILLIST NEIST TAHAD JA ÄRA TULE MIND VALETAJAKS SÕIMAMA!!Tookord alustasid suhtlemist täpselt sõimuga nimetasid mind sülje välja pritsijaks ja soovitasid minna mujale kui midagi mõistlikku ei oska postitada.Esimene kord kustutasid üldse ilma midagi teatamata.MÄNGUFOORUMIS MÄNGU KOHTA KÜSIDES NII SUHTUDA KULE MEES ÄRKA ÜLES!!ELA ENNAST TEISITI VÄLJA.
|
|
Kommentaarid: 822 loe/lisa |
   |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
tagasi üles |
|