Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  Moderaatorid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Max Powers

sõnum 07.08.2004 21:33:48 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
Format kirjutas:
DigeBeni kirjutas:

... arvasid Sa tõesti, et Keevitaja jätab oma avatari nõuetekohaseks muutmata ?

Muudab või mitte, ttt ja Terminaator said väga mittevajalikud kommentaarid.

... oled Sa kindel, et need on mittevajalikud ? Praegust teemaarengut arvesse võttes, poleks mina selles küll kindel ...

Vaat mul ükskõik.
Minu pärast võib mul ka 100 sellist kommentaari seal olla. Need ei näita midagi.
Lihtsalt ei tohiks teha erandeid. Mõni saanud aeg maha XX ka palju väiksemate asjade eest.
Ja mis krdi asjade käigust Sa räägid?
Et nüüd olen mina paha et teema tegin?
Et ma seda ikka meelde tuletan?
Saan aru et olete sõbrad, kuid mõned reeglid võiksid siiski kõigile kehtida
Nagu tsensuuri teemast lugeda võis siis on omanikel suht vabad käed tegutsemiseks.
Keevitaja jne isikud pole küll omanikud kuid omanikele suht lähedal seisvad.
Ehh, vahet pole - who cares anyway

viimati muutis Max Powers 07.08.2004 21:40:52, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
pang
HV veteran

sõnum 07.08.2004 21:40:43 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:

... arvasid Sa tõesti, et Keevitaja jätab oma avatari nõuetekohaseks muutmata ? Oli seda nüüd vaja iga hinna eest nina alla hõõruda, et Keevitaja midagi sellist ütleks, mida pärast tervele foorumile kilgata saaks ?

Seda nõuetekohaseks muutmist tuleks vaadata enne avatari muutmist/lisamist . Kui kellelgi on midagi valesti siis kilgatakse küll sellest ja mitte rohkem ega vähem kui kellegi mode puhul icon_neutral.gif

edaspidi ma vaikin. Paluks mitte näkku ega makku lüüa. See on ainult ühe tühise kasutaja tühine arvamus icon_neutral.gif

EDIT: olen tähele pannud et kui midagi DigeBenile ei meeldi siis läheb teema lukku (ei meeldi ei pruugi alati tähendada mitte foorumi nõuetele vastamist ) icon_rolleyes.gif

Vast ei saa bänni selle arvamuse eest, kuigi selline võimalus on täiesti olemas icon_neutral.gif

viimati muutis pang 07.08.2004 21:43:59, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 46
tagasi üles
Max Powers

sõnum 07.08.2004 21:42:53 vasta tsitaadiga

[quote="pang"]
DigeBeni kirjutas:

... arvasid Sa tõesti, et Keevitaja jätab oma avatari nõuetekohaseks muutmata ? Oli seda nüüd vaja iga hinna eest nina alla hõõruda, et Keevitaja midagi sellist ütleks, mida pärast tervele foorumile kilgata saaks ?

Jah ikka on.
Ja kas pead oma postistusi editima?
Ma nägin alles pang´i postitusest et sa sinna midagi juurde kirjutasid
Tahad öelda et meie provotseerisime keevitajat midagi sellist ütlema?
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 07.08.2004 22:07:46 vasta tsitaadiga

Kõik vaidlused foorumi modede üle lõpevad sarnaselt ,sest kõik moded on teineteise tutvuse abil saanud modeks ja pole ime ,et sama suhtumine neil(välja arvatud Voyager Est).Mind sõimas näiteks Digebeni selle eest(loomulikult ka minu teema kustutati) ,et julgesin mängufoorumis küsida infot Heroes 5 kohta-see pidi tema arvates olema sama mis küsida millal Doom 10 tuleb...kommentaarid on liigsed.Tänavu pidi Heroes 5 tulema.Vaatasin just sama mode ise 2002 jaanuaris tegi teema Doom 3 üle...Foorum kus moded on suurem proble kui kasutajad võiks Guinessi raamatusse pääseda.

viimati muutis soodent 07.08.2004 22:38:09, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 822 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 19 :: 6 :: 564
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 07.08.2004 22:23:42 vasta tsitaadiga

ttt kirjutas:

Ja kas pead oma postistusi editima?
Ma nägin alles pang´i postitusest et sa sinna midagi juurde kirjutasid

... ma pole robot, et jõuaks sama kiiresti kirjutada, kui 10 inimest vastata, tihti jääb mõte lõpetamata ja vaja midagi, väljaöeldu selguse mõttes, juurde lisada ...
ttt kirjutas:

Tahad öelda et meie provotseerisime keevitajat midagi sellist ütlema?

... ja tahad öelda, et teil polnud sellega miskit tegemist, olite puu otsas, kui pauk käis ?
pang kirjutas:
EDIT: olen tähele pannud et kui midagi DigeBenile ei meeldi siis läheb teema lukku (ei meeldi ei pruugi alati tähendada mitte foorumi nõuetele vastamist ) icon_rolleyes.gif

... oled Sa ikka kõike asjakohast tähele pannud ? Ma arvan, et mitte ja see on vabandatav, kuna Sa ei saakski kõike tähele panna, mida moderaatorid teevad, kuid kahjuks ei võta Sa seda (ja mitte ainult Sina), järeldusi tehes, arvesse ...

pang
HV veteran

sõnum 07.08.2004 22:32:29 vasta tsitaadiga

see mida te siin teete on 1 suurOT, mine arutage oma egoprobleeme kuskil mujal. Ärge solkige teemat icon_rolleyes.gif

väike OT minu poolt:
DigeBeni kirjutas:

... oled Sa ikka kõike asjakohast tähele pannud ? Ma arvan, et mitte ja see on vabandatav, kuna Sa ei saakski kõike tähele panna, mida moderaatorid teevad, kuid kahjuks ei võta Sa seda (ja mitte ainult Sina), järeldusi tehes, arvesse ...

70% minu poolt nähtud teemadest lõppevad " kummaliselt" (digeBeni poolt suletud)

ehk siis need teemad mida mina olen näinud. Nendest 70% lõppevad"kummaliselt" (neile kes esimesest reast veel aru ei saanud)

EDIT: trükivead

viimati muutis pang 07.08.2004 22:36:38, muudetud 2 korda
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 07.08.2004 22:34:59 vasta tsitaadiga

soodent, aga muidugi lõppevad samamoodi ... kellelegi ei meeldi kui tullakse ütlema, et tee nüüd nii või naa. Ja peaks mainima, et moderaatori staatuse saanud isikud on valitud Administraatori(te) poolt ja kui nad ei pea otstarbekaks midagi sellel teemal ette võtta siis nad ka ei võta.

Ja need postitused erinevates teemades a'la "ma tahaks modeks saada" on ikka väga mõttetud. Kui mõned erandid välja jätta siis üldiselt võetakse moderaatoriks inimene keda ollakse näost näkku näinud ja tead kellega täpselt tegu on. Tegu on siiski foorumi käekäigu usaldamisega kellegi kätesse ... ja võhivõõrale nagu eriti ei usaldaks ju? Või kuidas?

Kolmandaks siis seda, et kas Keevitaja asjus on keegi mõnele administraatorile teada andnud? Vaevalt. Palun tehke seda ja eks näeb mis otsustatakse.

Igatahes kõike paremat kõigile ... ehk aitab argumenteerimata vaidlustest? Minul on kopp ees igatahes nendest icon_confused.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
WerteX
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.08.2004 22:39:42 vasta tsitaadiga

Poisid leppige nüüd ära ja ärge vaielge. Ei ole vaja tülli minna icon_evil.gif Muidu saate veel kõik naha peale 8)
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 306
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 07.08.2004 22:44:34 vasta tsitaadiga

pang kirjutas:
väike OT minu poolt:
DigeBeni kirjutas:

70% minu poolt nähtud teemadest lõppevad " kummaliselt" (digeBeni poolt suletud)

ehk siis need teemad mida mina olen näinud. Nendest 70% lõppevad"kummaliselt" (neile kes esimesest reast veel aru ei saanud)

... milles on moderaator süüdi, kui kasutaja ei küündi pealiskaudsusest kaugemale ?

WerteX
HV Guru

sõnum 07.08.2004 22:45:08 vasta tsitaadiga

WerteX kirjutas:
Poisid leppige nüüd ära ja ärge vaielge. Ei ole vaja tülli minna :evil: Muidu saate veel kõik naha peale 8)

Kas te aru ei saanud :evil:

viimati muutis WerteX 07.08.2004 22:49:56, muudetud 1 kord
tagasi üles
posthuman
HV Guru
posthuman

sõnum 07.08.2004 22:48:46 vasta tsitaadiga

ttt kirjutas:
tsitaat:

sest käin HV PEAAEGU iga päev.

Aktiivsed kasutajad käivad ja pressivad vähemalt igatund refreshi

peaaegu on nüüd küll heal juhul harrastaja-hinnavaatleja. ise kui arvutis olen, on mul kogu aeg IE suunatud HV peale. pmst võiks öelda, et nii palju kui ma arvutisolen, nii palju olen ma ka HV's.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
pang
HV veteran

sõnum 07.08.2004 22:49:10 vasta tsitaadiga

WerteX kirjutas:
WerteX kirjutas:
Poisid leppige nüüd ära ja ärge vaielge. Ei ole vaja tülli minna icon_evil.gif Muidu saate veel kõik naha peale 8)

Kas te aru ei saanud icon_evil.gif
Mina tõmban siit minema a la Targem ja egoprobleemideta inimene annab järele.

(PS, see pole nii et annan alla ja kaon siit, lihtsalt mul on muuf ka teha kui päevad otsa siis vaielda ja õigust taga otsida)

a la don quijote
tagasi üles
WerteX
HV Guru

sõnum 07.08.2004 22:50:17 vasta tsitaadiga

Vähemalt keegi jättis järele thumbs_up.gif
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 07.08.2004 23:50:46 vasta tsitaadiga

Format kirjutas:
DigeBeni kirjutas:

... arvasid Sa tõesti, et Keevitaja jätab oma avatari nõuetekohaseks muutmata ?

Muudab või mitte, ttt ja Terminaator said väga mittevajalikud kommentaarid.

negatiivsed kommentaarid ttt-lt, Terminaatorilt kõrvaldatud ja Keevitaja juurdluse lõpuni moderaatori kohustustustest vabastatatud icon_exclaim.gif

tagasi üles
erkki
Kreisi kasutaja
erkki

sõnum 08.08.2004 00:02:23 vasta tsitaadiga

mul on tunne et asi läheb varsti kohtusse juba icon_lol.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 29
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 08.08.2004 01:23:42 vasta tsitaadiga

erkki, ei tea mispärast, normaalne lahendus ju thumbs_up.gif
tagasi üles
erkki
Kreisi kasutaja
erkki

sõnum 08.08.2004 01:28:03 vasta tsitaadiga

ma arvan, et las iga üks teeb oma tööd nii nagu ta teeb ja kui ta reeglitest kinni ei pea siis lihtsalt tagandatakse
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 29
tagasi üles
woozy
HV Guru
woozy

sõnum 08.08.2004 01:41:47 vasta tsitaadiga

tsitaat:

kui pakutaks, siis mina võtaks küll mode staatuse vastu, sest käin HV peaaegu iga päev.

ja kas see tõstaks su EGO ? või mis ? icon_neutral.gif
muig...

pole küll nagu midagi modede tööpeale kuid, mõned moded võiks suhtuda uuematesse kasutajatesse vähe paremini icon_exclaim.gif
(ei hakka näpuga näitma)

IMO
Kommentaarid: 145 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 120
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 08.08.2004 03:20:34 vasta tsitaadiga

ma ei ole rahul sellega, et moderaatorid peituvad anonüümsuse taha. tihti, kui keegi midagi kustutab, kinni paneb või muud trikki teeb, ei ole teada mitte kuidagi, kes seda täpselt tegi. sooviks, et selles osas muutuks midagi - et oleks konkreetselt näha, kelle kohta peretensioone esitada hiljem. kui aga mitte kuidagi ei ole võimalik tuvastada moderaatorit, siis ei saa ka pretensioon esitada. ainus asi, millega saab oma pahameelt avaldada, on jälle mingi teema "miks kustutati mu postitus" vmt.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 7 :: 51
tagasi üles
Troll
HV Guru
Troll

sõnum 08.08.2004 04:26:19 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
ma ei ole rahul sellega, et moderaatorid peituvad anonüümsuse taha. tihti, kui keegi midagi kustutab, kinni paneb või muud trikki teeb, ei ole teada mitte kuidagi, kes seda täpselt tegi. sooviks, et selles osas muutuks midagi - et oleks konkreetselt näha, kelle kohta peretensioone esitada hiljem. kui aga mitte kuidagi ei ole võimalik tuvastada moderaatorit, siis ei saa ka pretensioon esitada. ainus asi, millega saab oma pahameelt avaldada, on jälle mingi teema "miks kustutati mu postitus" vmt.

DVD-vader, oleks nagu aeg teada, et teema liigutamisel saadetakse automaatselt privasõnum teemaalgatajale s.o mingist anonüümsusest pole juttugi!

SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 08.08.2004 04:30:20 vasta tsitaadiga

Troll kirjutas:
dvd vader kirjutas:

DVD-vader, oleks nagu aeg teada, et teema liigutamisel saadetakse automaatselt privasõnum teemaalgatajale s.o mingist anonüümsusest pole juttugi!

kas teema kustutamisel ka?

tagasi üles
kotmarjak
HV Guru
kotmarjak

sõnum 08.08.2004 08:45:35 vasta tsitaadiga

tsitaat:

ja kas see tõstaks su EGO ? või mis ?

ei tõstaks. ma võin ka tavaline kasutaja olla, sest foorum ei ole elu. aga oleks tore ka moderaator olla. icon_confused.gif

Format
Piiratud kasutaja
Format

sõnum 08.08.2004 09:11:22 vasta tsitaadiga

Automaatne kiri peaks minema teema ümbertõstmisel ja kustutamisel, aga alati ei lähe. Ei tea HV-s neid niiöelda peitetuid foorumeid, äkki kaob teema kuhugi sinna vms.
Asi on põhimõttes põhimõttes. Ja ega ainult Keevitaja pole hakanud kommenteerima tema profiili peale kitsa pannud isiku. Näiteks, kui viskasin mingi väga haige teema modeerimist vajavate linkide hulka, tuli kohe neutraalne:
Maksuamet kirjutas:
ega mõistus pole enda teha.
+ neutraalsega vastas ka ta sõber. Jääb mulje, et HV reeglitest kinnihoidmine on nagu viga, mismõttu ei tasugi neid jälgida. Tulemuseks võib olla naljakas profiili rikkumine.

viimati muutis Format 08.08.2004 09:22:40, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 307 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 11 :: 231
tagasi üles
Max Powers

sõnum 08.08.2004 09:13:05 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
erkki, ei tea mispärast, normaalne lahendus ju thumbs_up.gif

Tänud thumbs_up.gif

Mul oleks veel ühtteist asjast Digebenile rääkida, aga no las ta siis olla.

viimati muutis Max Powers 08.08.2004 09:18:36, muudetud 1 kord
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 08.08.2004 09:13:11 vasta tsitaadiga

Fast&Furious kirjutas:
Troll kirjutas:
dvd vader kirjutas:

kas teema kustutamisel ka?

Jah. Siis ka.
Sest teema kustutamine tähendab tegelikult teema liigutamist algsest foorumist "Prügikasti" nimelisse foorumisse. Kõik kustutatud teemad pesitsevad mõnda aega enne automaatset kustutamist prügikastis - et vajadusel teema ennistada. Aga tavaliselt ei ennistata midagi ja nii käibki ajapikku "automaatne kustutamine" ka neist üle.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  Moderaatorid mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.