Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mac/Apple »  iPhone märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 809, 810, 811 ... 848, 849, 850  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 15.09.2023 23:25:53 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:
olafsand kirjutas:
T9 valimine klahvidelt on nii elementaaarne, et kui seda tänasel hetkel ka telefon ei paku, siis mnjah icon_lol.gif

What year it is?
see küsimus on Applele õige saata icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.09.2023 01:16:58 vasta tsitaadiga

See oligi Apple küsimus sulle icon_lol.gif

Pane Google otsingusse T9 Apple
Saad vastuse ja lahenduse, kui oled kindel, et seda vaja.
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
Amphor
Kreisi kasutaja
Amphor

sõnum 16.09.2023 02:20:04 vasta tsitaadiga

Misasja? T9t ka pole !?!?

See on tõesti mugav feature.
Või te mõtlete selle all seda, et isale helistamiseks pead trükkima 44477772 ? Oi ei icon_biggrin.gif, tänapäeval ikka palju targem T9

miga
HV Guru
miga

sõnum 16.09.2023 08:08:55 vasta tsitaadiga

Mis 15 värv siis ostukorvi lendab ?
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 16.09.2023 08:50:51 vasta tsitaadiga

miga kirjutas:
naturaalne titaanium

https://www.gsmarena.com/apple_promises_software_update_to_lower_the_iphone_12s_radiation_in_france-news-59920.php

Varsti masti all saavad kokku, sest keeravad levi väiksemaks?

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 16.09.2023 09:13:05 vasta tsitaadiga

Paljud titaanile allergilised, nii et haigla juures oleva masti all.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 16.09.2023 09:19:29 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:

Pigem peaks suht alleriavaba materjal olema
Endal käekell titaaniumist+rihm

viimati muutis jeesus188 16.09.2023 15:09:01, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
medicopter
HV kasutaja
medicopter

sõnum 16.09.2023 11:21:42 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
miga kirjutas:
naturaalne titaanium

https://www.gsmarena.com/apple_promises_software_update_to_lower_the_iphone_12s_radiation_in_france-news-59920.php

Varsti masti all saavad kokku, sest keeravad levi väiksemaks?

Seda isegi mõtlesin, et varsti rahvas kurdab miks nii si** levi on.

pinkman
Kreisi kasutaja

sõnum 16.09.2023 13:50:48 vasta tsitaadiga

Soovitage iphone 14 hotspoti levi suurendajat.Maal järgi apple tv-homepod mini-maci mini mis mängib rooni ja ipad mis töötleb roon connecti.Interneti kiirus alla 170 ja üles 20.Aga ilmselt telefon ei suuda neid kõiki enam ära teenindada.Aeg ajalt katkeb erinevates seadmetes ühendus
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 28
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 16.09.2023 14:26:18 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:

Kui tõesti nüüd paljud oleksid selle vastu allergilised siis vaevalt titaanist kruvisid inimeste luude sees meditsiinis kasutataks. Pigem mingi lisand sulamis võib põhjustada.

tsitaat:
Grade 5 Titanium, also known as Ti-6Al-4V, is a titanium alloy consisting of titanium along with small amounts of aluminum and vanadium.
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 16.09.2023 15:48:19 vasta tsitaadiga

pinkman kirjutas:
Soovitage iphone 14 hotspoti levi suurendajat.Maal järgi apple tv-homepod mini-maci mini mis mängib rooni ja ipad mis töötleb roon connecti.Interneti kiirus alla 170 ja üles 20.Aga ilmselt telefon ei suuda neid kõiki enam ära teenindada.Aeg ajalt katkeb erinevates seadmetes ühendus

Kas hotspoti WiFi levi on halb või jääb sul ribalaiusest puudu? WiFi nõrgeneb või kaob ära või hoopis nett kaob ära? Kui viimane, siis pole sul levi laiendamisel mõtet. Sul lihtsalt ribalaius tõmmatakse umbe.
Kommentaarid: 737 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 556
tagasi üles
pinkman
Kreisi kasutaja

sõnum 16.09.2023 15:56:46 vasta tsitaadiga

Ega ma aru ei saa eriti mis puudu jääb-kuna asjad tahavad suhelda kõik sisevõrgus ,siis äkki ikka iphone 14 ei suuda kõigega korraga suhelda.Siis tekkiski mõte,et äkki midagi panna seda võrku asendama.Pole ennem sellise probleemiga kokku puutunud.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 28
tagasi üles
aero
HV vaatleja

sõnum 16.09.2023 17:58:04 vasta tsitaadiga

Ma lootsin, et ei lähe saagimiseks - kas T9 on mugavam kui iphone alternatiiv. See on subjektiivne.

indrpo kirjutas:
Rauno266 kirjutas:
Minu point see olekski, et kontaktid, telefoniraamat on täiesti ülearune funktsioon kellelegi helistamisel. Kui vaja, siis saan otse numbri valida või T9 diali abil kontaktiotsingu teha Androididel otse number dialil.

Kontaktiotsing kontaktiraamatus on keerulisem?

Subjektiivne. Minu jaoks päris palju keerulisem icon_sad.gif. Olles numpadiga harjunud, ei taha qwerty-ga võrreldagi. Eriti ühe käega kasutades. Ja eriti kaugnägevana (hüperoopia). Suurt labidat ei taha, keskmine ekraan niigi väike, qwerty seda enam. T9-valimiseks ma prille välja otsima, ette panema ei pea - suur aja kokkuhoid.

indrpo kirjutas:
Contact all piisab üldiselt kahest tähest ja kontakt on ees.

Mul piisab harva kahest. Aga vahet pole. Minu jaoks määrab - numpad vs qwerty.

indrpo kirjutas:
T9 oli viimati käigus vist Nokia E63 ajastul

Siiani tundus, et sa said mu küsimusepüstitusest hästi aru. Nüüd ma olen siiralt segaduses. Kuidas see nupuklaveriga Nokia siia puutub?

Ma tahtsin teada kas on võimalusi kasutada iphonel T9 stiilis kontaktiotsingut. Laiema vaatega inimesed saavad aru. Ülejäänud püüavad naljaks pöörata või hoiavad pea liiva all ega viitsi i-maailmast kaugemale, s.t. kastist väljapoole mõelda. Ega ei pea, kui teile sobib. Mina pole veel i-mugavustsooni "ära vajunud”. Keegi on koodi kirjutanud https://www.toptal.com/ios/t9-search-ios see tekitas lootust, et äkki on sellega kaugemale mindud, äpiks vormistatud.

Edit: katsetasin pereliikme iphonega. Mingid äpid isegi on, t9 töötab. Viisakat, viimistletud asja pole veel leidnud.

viimati muutis aero 17.09.2023 11:10:09, muudetud 2 korda
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 16.09.2023 18:10:59 vasta tsitaadiga

Tuleb ähmaselt meelde, kunag sain iMaailmas selle puudumisest teada ja imestasin tugevalt. Arusaamatu, et siiani seda pole. Ülimugav ju. Neil, kes seda ei soovi, oleks kerge ka ignoda või välja lülitada.
est4ever
HV veteran
est4ever

sõnum 16.09.2023 21:26:16 vasta tsitaadiga

nad võiks 12 seeria ju tagasi osta, ma oleks väga rahul kui poehind tagasi peopeale laotaks mu mini eest icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 83
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 17.09.2023 12:40:55 vasta tsitaadiga

iPhone on lihtsale inimesele ja pole vaja klienditeenindust üle koormata kõnedega, et miks numbrit valides mingeid imelikke nimesid pakkuma kukub.
tagasi üles
mario20031
Kreisi kasutaja
mario20031

sõnum 17.09.2023 15:47:04 vasta tsitaadiga

Kas tõesti tänasel päeval viimane iPhone mida jailbreakida saab on iPhone SE 2022. aastast? Uus 15 Pro Max tundub riistvaraliselt asjalik ja visuaalselt meeldiv, et kaaluda iPhonele tagasi tulekut, aga kui alternatiivseid appide kogukondi (a'la nagu cydia aastaid tagasi) ja app'e sideloadida ei saa, siis see on ületamatuks takistuseks. Varasemalt kasvõi eelkirjeldatud T9 implementeerimine jailbreakitud iPhonel oli ainult nupuvajutuse kaugusel.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
medicopter
HV kasutaja
medicopter

sõnum 17.09.2023 16:45:02 vasta tsitaadiga

mario20031 kirjutas:
Kas tõesti tänasel päeval viimane iPhone mida jailbreakida saab on iPhone SE 2022. aastast? Uus 15 Pro Max tundub riistvaraliselt asjalik ja visuaalselt meeldiv, et kaaluda iPhonele tagasi tulekut, aga kui alternatiivseid appide kogukondi (a'la nagu cydia aastaid tagasi) ja app'e sideloadida ei saa, siis see on ületamatuks takistuseks. Varasemalt kasvõi eelkirjeldatud T9 implementeerimine jailbreakitud iPhonel oli ainult nupuvajutuse kaugusel.

Sideloading peab tulema EU käsul ja isegi ootan seda, kaua see õun hoiab oma kontrolli kuigi seade on enda omand ja kes tahab see sideloadib ja kes ei taha see ei taha.

Janis
HV Guru

sõnum 17.09.2023 16:51:28 vasta tsitaadiga

Uskumatu et keegi veel mingi jailbreakiga tegeleb icon_eek.gif
Kommentaarid: 206 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 172
tagasi üles
BA79
HV kasutaja

sõnum 17.09.2023 19:39:36 vasta tsitaadiga

Tere õhtust! Viimaseid postitusi iPhone teemat jälgides tuli tahtmine lisada enda kogemusest tulenevaid arvamusi.

Fotode teisaldamisest telefonist arvutisse: Niipalju kui ma proovinud olen, siis W11 puhul on File Exploreri kaudu lubatud jagada ainult seda kausta, kus on lokaalselt salvestatud kaamera fotod. Teistele kaustadele üle File Exploreri pole ligi pääsenud (nt kui tahan arvutist telefoni muusikafaile kopeerida, siis USB massmälu režiimis ei saa seda teha). Seetõttu kasutan telefoni ja arvuti vahel failide liigutamiseks FTP serverit FE File Exploreri äpi koosseisus (saadaval vabavarana App Store'st). Ehk siis äpis server käima ja arvutiga ühendun läbi file Exploreri ftp://192.168.x.x Telefoni Wifi liidsesele ruuteri poolt antud aadressi kaudu. Nii saab ligi ka teistele kaustadele.

Telefoniraamat ja kontaktid- Ma ei tea, mul on küll nii, et niikui numbreid sisse toksin, siis sobiva vaste olemasolul pakub kontakti nime, millel vastavad numbrid telefoninumbris on olemas, ei näe põhjust miks peaks T9 meetodil mitmekordse klõpsuga numbriklahvide abil sisestama erinevaid tähekombinatsioone. SMS puhul nagunii on kasutusel virtuaalne klaviatuur ja tundub, et mingi sõnavara andmebaas on telefonis olemas isegi eesti keeles. See on küll väga sõnavaene, aga siiski on olemas.

iPhone upgradest. Finantsvõimalused määravad. Ise ei näe põhjust 15. seeriale üle kolida kui praegune SE2020 töötab normaalselt ja täidab kõik ootused. Aku mahutavus on küll langenud aga ma arvan, et 88% Battery Health pole veel põhjus miks peaksin uue peale mõtlema. Küll olen teinud põhimõttelise otsuse, et uue telefoni peale kolin (kindlasti iPhone, kuna seda on kõrvasisese kuuldeaparaadiga väga mugav kasutada nii käed-vabad süsteemina, kui ka muusika või heli edastajana) alles siis, kui aku mahutavus langeb alla poole. Ma ei klõpsuta ka igapäev fotosid. Kuna mul on 128GB sisemise mäluruumiga variant, millest ära olen hetkel kasutanud vaid 20GB (seda koos iOS'ga, meediumifailide ja paigaldatud äppidega kokku) siis ruumi klõpsutamiseks on veel küllaga. Tasuta iCloud maht on küll täis, aga minu jaoks pole fotode sünkimine eluliselt tähtis, salvestan siis telefonisse ja kui väga vaja siis kopeerin arvutisse. Ahjah, mis TouchID ja FaceID'sse puutub siis mul on TouchID, kuid ma ei kasuta telefoni ekraanilukust avamiseks, telefoniga arvete maksmiseks TouchID'ga seotavat sõrmejälge vaid Passcode. Mulle piisab sellest, et sõrmejäljed on riigile teada (ID-kaart ja biomeetriline pass). Miks ma pean oma sõrmejälge andma veel telefonitootjale (eeldusel et selle koopia salvestatakse kusagile õunaserverisse)? Võib tunduda paranoiline, aga ma pean turvalisemaks PIN koodi kui ükskõik millist muud autentimismeetodit. Ei pea sõrmejälge kasutama kui ei taha. Kaamerat saab aktiveerida ka lukustatud ekraani taga, kasutades virtuaalset liugurit. Poes maksmiseks topeltklõps TouchID nupul ja Passcode. Igaljuhul turvalisem, sest Passcode ei tea keegi, väidetavalt isegi mitte õunafirma ise, kuna see on krüpti all ja salvestatud telefonisse nii, et seda kopeerida ega lahti muukida ei saa (noh saab, aga see on kallis ja väga ajamahukas töö).

viimati muutis BA79 17.09.2023 20:45:51, muudetud 1 kord
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 17.09.2023 20:30:12 vasta tsitaadiga

BA79 kirjutas:
Telefoniraamat ja kontaktid- Ma ei tea, mul on küll nii, et niikui numbreid sisse toksin, siis sobiva vaste olemasolul pakub kontakti nime, millel vastavad numbrid telefoninumbris on olemas, ei näe põhjust miks peaks T9 meetodil mitmekordse klõpsuga numbriklahvide abil sisestama erinevaid tähekombinatsioone.

BA79 on T9 peal 2279 (lõpuni pole ilmselt vaja kirjutada, kahe esimese vajutuse peale saad juba listist valida).

BA79 kirjutas:
iPhone upgradest. Finantsvõimalused määravad. Ise ei näe põhjust 15. seeriale üle kolida kui praegune SE2020 töötab normaalselt ja täidab kõik ootused.

Väga väikesed ootused sul arvestades, kui põhjalikult sa alati poste kirjutad. icon_smile.gif Kui head kaamerat ja OLED ekraani saanud oled, siis sitemaga enam ei lepi...

BA79 kirjutas:
Igaljuhul turvalisem, sest Passcode ei tea keegi, väidetavalt isegi mitte õunafirma ise, kuna see on krüpti all ja salvestatud telefonisse nii, et seda kopeerida ega lahti muukida ei saa (noh saab, aga see on kallis ja väga ajamahukas töö).

Pegasus võtab krõbinal kõik lahti.

viimati muutis rex 17.09.2023 20:37:56, muudetud 1 kord
tagasi üles
flake
HV veteran

sõnum 17.09.2023 20:37:27 vasta tsitaadiga

BA79 kirjutas:
Miks ma pean oma sõrmejälge andma veel telefonitootjale (eeldusel et selle koopia salvestatakse kusagile õunaserverisse)?

https://support.apple.com/en-us/HT204587

tsitaat:
Secure Enclave
The chip in your device includes an advanced security architecture called the Secure Enclave, which was developed to protect your passcode and fingerprint data. Touch ID doesn't store any images of your fingerprint, and instead relies only on a mathematical representation. It isn't possible for someone to reverse engineer your actual fingerprint image from this stored data.

Your fingerprint data is encrypted, stored on disk, and protected with a key available only to the Secure Enclave. Your fingerprint data is used only by the Secure Enclave to verify that your fingerprint matches the enrolled fingerprint data. It can’t be accessed by the OS on your device or by any applications running on it. It's never stored on Apple servers, it's never backed up to iCloud or anywhere else, and it can't be used to match against other fingerprint databases.

aeropiloot
HV kasutaja
aeropiloot

sõnum 17.09.2023 20:41:07 vasta tsitaadiga

BA79 kirjutas:
Seetõttu kasutan telefoni ja arvuti vahel failide liigutamiseks FTP serverit FE File Exploreri äpi koosseisus (saadaval vabavarana App Store'st). Ehk siis äpis server käima ja arvutiga ühendun läbi file Exploreri ftp://192.168.x.x Telefoni Wifi liidsesele ruuteri poolt antud aadressi kaudu. Nii saab ligi ka teistele kaustadele.
.

Järsku pakub huvi https://localsend.org/
Saab ka Androidiga mugavalt faile vahetada
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 18
tagasi üles
BA79
HV kasutaja

sõnum 17.09.2023 21:11:52 vasta tsitaadiga

rex Ma ei kasuta foorumis postituste kirjutamiseks ei telefoni ega tahvelarvutit. Ikka sülearvuti taga kirjutan. Mulle pole vaja hüpersuper 5 ja enama kaameraga labidat... icon_biggrin.gif

See Pegasuse paranoia- Ma arvan, et seda peaksid kartma riigitegelased, suurkorporatsioonide omanikud ja muud avaliku elu tegelased- Kui väga vaja saab telefoni abil santažeerida või kompromiteeriva materjali olemasolul raha välja pressida. Tavalise inimese jaoks ei hakka keegi seda nuhkvara kasutama. Kindlasti mõjutab asjade selline käik ka mobiilsete seadmete müügiturgu. Kui nt tuleb avalikuks, et iOS seadme kaudu saab vabalt pealt kuulata ilma kasutaja teadmata-siis müük kukuks kohe kolinal alla. Samas kindlasti eri tüüpi nuhkvarasid on olemas ka Androidile, nii et kui tahad enamvähem oma privaatsuse puutumatuses kindel olla siis tuleks telefonist üldse loobuda. Sama ka arvutite puhul. Otseses tähenduses "Privaatsust" pole enam ammu olemas. Hulluks läheb asi siis, kui hetkel eeldatavasti isikustamata kogutud andmeid ja statistikat hakatakse hoopis isikustatud kujul maha müüma (Otsimootorite poolt kogutav teave ja muude veebianalüütika rakendustega töödeldav informatsioon).

viimati muutis BA79 18.09.2023 15:57:58, muudetud 2 korda
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 17.09.2023 21:45:03 vasta tsitaadiga

Kes on väga paranoiline maailma suhtes, siis ammu juba on iOS'is ja macOS'is olemas "lockdown mode". Mõteldud just nende jaoks, kes tunnevad, et neid võib sihitud rünne tabada. Samas juhul kui tõesti peaks mõni riik, näiteks idanaabri puhul FSB all töötav СВР РФ, huvi tundma, siis ei aita ükski kaitse. Aga noh, muudel juhtudel võiks see kaitsekiht abiks olla. Äkki. Eks?

https://support.apple.com/en-us/HT212650
Kommentaarid: 182 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 146
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mac/Apple »  iPhone mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 809, 810, 811 ... 848, 849, 850  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.