Kui suur peab olema aeglustus pidurdamisel, et TESLA Y ohutuled vilkuma hakkaks?
Sa vaene norrakas osta tesla ja testi _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
enamus neid viimase aja linnade "parandusettepanekuid" on küll olnud stiilis "olulised on ainult minu mugavused ja kõik teised võivad kõrt imeda", nii et pole ime et eksisteerib teatud skepsis kõigi nende parandajate vastu. Lihtsalt näiteks, eile sai lugeda mingi Pirita tegelase muret, et kui nüüd buss 5 peaks hakkama tulema Lasnamäelt, siis a) sealt lasnamäelt ei ole ju nagunii sõitjaid, ainult aega raistakse ja b) buss oleks tema juurde jõudes juba neid lasnamäe venelasi täis ja temal oleks halb. No lausa lust on lugeda nii hästi argumenteeritud kriitikat.
5 ju sõidabki osaliselt Lasnamäelt läbi
Üldiselt need linna ja linnaosade juhid võiksid kuu aega enne oma ägedaid ettepanekuid ühistransporti kasutada ning siis mõelda oma kogemuse pealt, kas nende idee on ikka nii hea, kui nad algselt arvasid. Senikaua, kuni kõik need asjapulgad liiklevad niiöelda oma maailmas, jäämegi taoliseid ajupeeretusi kannatama.
viimati muutis Betamax 20.07.2023 10:45:38, muudetud 1 kord
Štrahvi teevad, ma kahtlustan. Mul võib seal kauem minna.
Aga ma lähen kaen sinna maaalla, homme hommikul, siis võibolla mahub ka.
Tänud.
Hilja peremees, hilja.
Juba käidud, pargitud. Parkisin Ülemiste keskuses, sinna mahtusin ilusti.
Aga see 4tundi on parkimismajas. Selles kohas, mis guugli pildil, on üks lisatatahvel parkla märgi all, 15 min piirang.
Ükspäev oli norm. Seisin siin kus valge auto et vasakule keerata
26 Punane
https://maps.app.goo.gl/RFtF2jNYG9L69sxi6
Mul oli punane tuli, otse oli roheline. Tuli vana mazda 6 mu kõrvale kus kaardil politseibuss. Ja jäi seisma mu kõrval.
Seisab omal otse foor roheline, taga signaalitavad vend vahib ringi vehib kätega midagi aru ei saanud miks kõik signaalitavad.
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Mingi rattur ka vaatas ükspäev seljataha, tõmbas paremale serva, väntas veits edasi ja siis keeras järsult vasakule... Hea, et tõuksiga sisse ei lennanud talle. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Ühel ju tuled ei põlend tunnelis
Teine asi on see, et tihti ei suudeta seal 70ga sõita. Jube hirmus ju. Ja siis edasi mäe peal hakkab 50 ja siis on küll kõvad mehed tagastangesse sõitma ja kihutama...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.