Ehe näide, missugused fanaatikud te olete (anubis). Kui rääkida oma rassi ja ajaloo mitte vihkamisest, tähendab, et tervet maailma peab mingi aaria rass valitsema? Haige oled peast. Ja siis imestate, et postitatakse meeme. Muu arutelu teiega on võimatu, alati on teine pool rumal keskealine valge heteromees, kes tegeleb pseudoprobleemidega.
It doesn’t matter what China does in any human rights violations and any other policy, all that matters is that we save the planet. So, in doing so, we are going to completely kneecap the United States by continuing to shut down our energy and then turning it over to China, which by the way is building the equivalent of one new coal plant a week as America shuts down our energy. This is bonkers but this is going to be American foreign policy because the Sunrise Movement, Union Concerned Scientists, are heavily involved.
Aga palun siis, tutvusta meile tausta 3-4 lausega.
Hea küll, ega ma kade pole. Tolle osariigi juhtiv meditsiinipersoon pidas plaani hakata vaktsineerima alates 14-aastaseid ilma vanemate nõusolekuta. Kui see sul lampi põlema ei pane, pole miskit teha enam.
Hea küll, ega ma kade pole. Tolle osariigi juhtiv meditsiinipersoon pidas plaani hakata vaktsineerima alates 14-aastaseid ilma vanemate nõusolekuta. Kui see sul lampi põlema ei pane, pole miskit teha enam.
Sa ei poolda 14-17a vaktsineerimist? Kui mõnel 16-aastasel antivaxxeri lapsel on rohkem aru peas kui vanematel, ei tohiks tal olla õigust vaktsiini saada?
Mu kahel vanemal lapsel süstid käes (13 & 17), kui nad ka omal käel selle saanud oleks, poleks midagi vastu.
Kui seadus seda lubab siis pole asi juhtivas meditsiinipersoonis vaid seadustes.
Ja minu arust leiti, et seadus seda lubab.
Kui 14 aastane, tegelikult vint- või pumppüssi omamiseks vanuse alampiiri pole, võib omada jahirelva siis miks ei võiks 14 aastane otsustada ennast kaitsta looduse eest ka muul viisil?
Amazing leap of logic there. Kas ma ütlesin, et alates 14-aastaseid ei tohi vaktsineerida? Mida ma ütlesin, oli teatud seltskonna plaan teha seda ilma vanemate teadmise/nõusolekuga. Ja see on miski, mis on big no-no.
---
Kui 14 aastane, tegelikult vint- või pumppüssi omamiseks vanuse alampiiri pole, võib omada jahirelva siis miks ei võiks 14 aastane otsustada ennast kaitsta looduse eest ka muul viisil?
Hmm, seda mõtet veidi laiendades, kui vaktsiinid ja muu teaduse tõttu pakutav lisakaitse on ebaloomulik ja inimese eraellu tungimine siis peaks relvad kohe kindlasti keelustama ja lubama vaid kivid ja kepid.
Amazing leap of logic there. Kas ma ütlesin, et alates 14-aastaseid ei tohi vaktsineerida? Mida ma ütlesin, oli teatud seltskonna plaan teha seda ilma vanemate teadmise/nõusolekuga. Ja see on miski, mis on big no-no.
---
Aga mingeid tõendeid ei ole, auditeid ei toimu ja Biden sai 81 miljonit häält
Kui kindel ma võin olla, et see pole järjekordne asi, mis 2-3 päeva pärast paukpadrunik ei osutu?
Mäletad ju Bideni poja materjali, mis lubas.
Või kuidas hääle andnud surnud mees polnudki tegelikult surnud mees
jne
jne
Miks see big no-no on? Tegu pole soo-opiga, vaid lihtsa vaktsineerimisega, kus vaktsiini saanute osakaalu tõstmine on terve ühiskonna ja majanduse huvides. Piisav põhjus, et sõita antivaxxeritest vanemate arvamusest üle.
Ise just virised pidevalt, et USA on pehmo, aga kui 17a saaks saata oma "dO YouR oWn ResEArCh" ema ja isa kukele, siis on äkki big no-no.
Kes veel pole suvekuumuses jõudnud naaberriigi presidendi ridadevahelist sõjakuulutust Ukrainale lugeda, soovitan. Kahjuks see vaid kinnitab, miks peame heidutust tõstvasse riigikaitsesse ja diplomaatiasse väga tõsiselt suhtuma. Pinged on kahjuks tõusuteel. Eesti diplomaatia peaks vaatamata puhkusteajale olema praegu aktiivne selleks, et ära hoida sõja laienemist Ukrainas (ja võimalik, et mujal). Mis on meie välispoliitiline sisend Euroopa debatti Venemaa-suunalise strateegia kujundamisel? Äkki on viimane aeg leppida kokku milleski enamas, kui "Minski lepete täitmise" korrutamises ja teha paar tugevamat sammu Venemaa tõeliseks rahustamiseks. Näiteks anda Ukrainale Euroopa Liiduga liitumise perspektiiv ja NATO suunaks liikmelisuse tegevuskava. Pluss veel mõned sammud, mis kehtestaksid Lääne proaktiivse agenda suhetes Venemaaga. Aga artikkel, olgu see või Kremli ajaloonõuniku Medinski kirjutatud, on selge punaste joontega vehkimine, mis enne Zapad21 õppusi ei pruugi kuigi naljakas olla. Kurb on pigem Lääne juhtide vaikus sellel teemal. Ja kui keegi ekslikult arvab, et Ukraina pole NATOs ja meid see ei puuduta, siis oleks see katastroofile punase vaiba lahtirullimine. Kui Ukraina ja Valgevene peaksid minema Venemaa kontrolli alla, mida muidugi taotleb otsesõnu Putin oma artiklis, siis sellega tema ambitsioon ei piirdu ja järg võib olla meie (elik NATO hävitamise) käes. Võimalik, et pinge meie suunal tekitatakse samaaegselt Ukrainaga, et panna Lääs jälle kahvlisse - ega te ju ei taha sõda tuumariigiga...
Poland has taken a first step over the rubicon in its war on EU law by saying the EU's top court has no authority to impose an injunction on its legal reforms.
Kui kindel ma võin olla, et see pole järjekordne asi, mis 2-3 päeva pärast paukpadrunik ei osutu?
Mäletad ju Bideni poja materjali, mis lubas.
Või kuidas hääle andnud surnud mees polnudki tegelikult surnud mees
jne
jne
Sa pead silmas neid materjale, mis faktidele toetudes tõestavad kuidas papa Biden ajas läbi pojakese äri ja kohtus eelmise Valge maja tiiru ajal pojakese ärihuvidega? Need materjalid, mida lihtsalt massimeedia ei kajasta ja seega "pole olnud"?
Poland has taken a first step over the rubicon in its war on EU law by saying the EU's top court has no authority to impose an injunction on its legal reforms.
Seleta siis palun 4-5 lausega lahti, mis on see õigustus Kuuba kottimiseks aastal 2021
Jah, külma sõja ajal oli asjal mõtet.
Riigi seest tuleb režiimimuutus minu arust kõige lihtsamalt avatusega.
Kui ikka näiteks Põhja-Korea rahvas saab Jenkki nätsu ja värvilise traadi maitse suhu siis lõpp pole kaugel.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.