Kuuldavasti on Stellar Entertainment tegemas NFS HP-le korralikku remasterid.
Suht meh uudis tbh, ma lootsin, et nad teevad 2002 aasta samanimelisele, mida kunagi lapsepõlves mängisin ja ehk lähevad natuke veel ajas tagasi ja võtavad NFS 4st ka elemente, aga teevad hoopis 2010 samanimesele üsna suvakale ja üsna samanäolise käkerdise. Meh.
Hea uudis on, et sellel saab olema cross-platform multiplayer.
Ei ole Need For Speed seeriasse ammu enam usku olnud, vorbivad samasuguseid mänge lihtsalt.
Kui cross-platform tugi, siis võimalus, et capped fps, nagu mõnel eelmisel on olnud, mingi dev-konsooliga sai vist unlockida, ja füüsika rikkus kõik ära. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Noh, vähemlat hinnalipik on suht ok. 30 €.
Neil võiks olla demo, tahaks proovida, kuidas juhitavus on.
Mulle meeldib old school NFS juhitavus way rohkem kui see Burnout stiilis... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Uuematest (minu jaoks on uuemad kõik, mis on peale Underground'i välja tulnud) NFS mängudest, mida proovinud olen, meeldis mulle just see Hot Pursuit kõige rohkem. Need for Speed: Hot Pursuit 2 pean Porsche Unleashed (<- sellest mängust peaks EA kaasaegse variandi tegema) kõrval parimaks mänguks NFS seerias. Vanasti oli suureks plussika ka mängus olev muusika, aga tänapäeval on suhtelist mage see muusikaline pool.
Saki Kaskas sellist andekat muusika talenti on raske mitte mäletada, tõeliselt võimsad NFS soundtrackid on ikkagi midagi sellist mida tänapäeva mängudes on raske ette kujutada. Kuulake tema teisi soundtracke ja on vaja levelit, et aru saada kui elitaarne see teema on - fast techno
Näeb täpselt samasugune välja nagu "vana hea" 10 aastat vana mäng _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Isegi ei mäleta enam, mis see hot pursuit oli. Oli siis midagi nii erilist, et vaja remaster teha? Mis viimastel NFS-del viga?
Hot Pursuit oli vist see, et said nii pollarit kui pätti mängida. Aga jah, üldiselt see remake-ide teema on uus viis kuidas raha kätte saada tarbijalt, sest ideed on otsas ja midagi uut ei osata teha _________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015
Ainuke NFS mille remasteril näeks nö. fännide jaoks mõtet oleks Most Wanted - samas kas täna enam viitsiks mingite vanade rümadega sõita - vist mitte.
Üldiselt väga ei viitsi selliseid ebareaalseid NFS'e enam pelada niikuinii kus miilitsad ka kümnekesi veyronitega kihutavad (jätame mingi Dubai show off värgi välja ja võtame ikka 99% maailma) või siis suvalise SUV'ga su hüperautole nigu naksti järtele võtavad - sellist BS'i on tehtud küll ja isu nigu ammu täis.
Isegi ei mäleta enam, mis see hot pursuit oli. Oli siis midagi nii erilist, et vaja remaster teha? Mis viimastel NFS-del viga?
Hot Pursuit oli vist see, et said nii pollarit kui pätti mängida. Aga jah, üldiselt see remake-ide teema on uus viis kuidas raha kätte saada tarbijalt, sest ideed on otsas ja midagi uut ei osata teha
Oleks siis viimasel ajal palju remake tulnud. Enamus on mõttetud remasterid. Tundub, et see on samasugune saast.
NFS on siuke sari, et nii remake kui remaster mõte puudub - mõistlikum on keerata kokku lihtsalt uus käkerdis - siis on vähemalt igast nö. kaasaegsed ägedad autod sees.
Hot Pursuit 2 remaster kaasaegse graafikaga (ja Hard Dance edition muusikaga ) oleks hea, midagi muud polekski vaja muuta.
See oli viimane originaal NFS justkui, edasi tulid juba need Underground & Underground 2 ning Most Wanted mis olid siiski omal ajal cutting edge - tuunimine, skinnid, online tugi, hea graafika jms. edasi enam ma mänginud NFS seeria mänge üldse.
Jep, mul oli suht sama lugu.
NFS oli üleni cutting edge.
NFS2 oli rets edasiminek 1st.
NFS3 tõi 3d graafika ja POLITSEI! (hot pursuit)
NFS4 tõi sinna juurde raha ja damage-i.
NFS5 oli üldse simu.
NFS6 oli pmt NFS3 edasiarendus (hot pursuit edasiarendus)
NFS7 oli underground 1 ja muutis jälle täielikult mängu.
NFS8 oli u2, mis tegi kõike veel paremaks (more of the same)
..siis tulid mingid imelikud NFSid, mida ei mänginud.
Mingi hetk tuli Most wanted, mis viis jälle õigeta asjade juurde tagasi ning lisas enneolematu story. Imeline satiir. Loved it.
Siis tulid veel mingid imelikud nfsi-d. Tänini. Pole mänginud.
Shift ja Shift 2 oli actually head vahapeal korraks, aga "in a non-nfs way".
Siis kui Cryteiron võttis üle läks juhitavus pekki ja kuidagi mängu feel kadus ära. Dunno.
NFS oli väga kaua aega cutting edge ja parim arcade racer.
Mängud olid alati uued, ilusad ja uusi featureid või vähemalt ambitsiooni täis.
Viimased iteratsioonid on olnud väga meh...
Minu ideaalne NFS oleks Most Wanted, maaliliste maapiirkonna ja linna radedega, damage-i ja politseiga.
Visuaalsel kaasaegne.
VB day/night cycle ka, weather...
Open worldist ma puudust ei tunne, aga oleks OK kui oleks... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
NFS7 oli underground 1 ja muutis jälle täielikult mängu.
NFS8 oli u2, mis tegi kõike veel paremaks (more of the same)
..siis tulid mingid imelikud NFSid, mida ei mänginud.
Mingi hetk tuli Most wanted, mis viis jälle õigeta asjade juurde tagasi ning lisas enneolematu story. Imeline satiir. Loved it.
Most Wanted tuli kohe pärast U2-te (9. NFS). Või mõtlesid seda 2012. a uusversiooni?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.