Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Kas keegi on kuulanud Magnat S30 riiulikõlareid mingite erinevate helivõimenditega? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Vankel
Uus kasutaja

sõnum 21.08.2025 22:22:45 Kas keegi on kuulanud Magnat S30 riiulikõlareid mingite erinevate helivõimenditega? vasta tsitaadiga

Kas keegi on kuulanud Magnat S30 riiulikõlareid mingite erinevate helivõimenditega ja kui, siis mis on arvamus? Olen pikka aega kuulanud Magnat Monitor S30 kõlareid erinevate võimenditega ja hetkel mängin Technics SU-V470 PXScap võimendiga ning pean ütlema, et see komplekt mängib kõiki muusikazanre suurepäraselt! Olen kuulanud igasuguseid kallimaid ja paremaid põranda- ja riiulikõlareid, aga kui kuulasin Magnat Monitor S30-t, olin täiesti lummatud! Need kõlarid ja see vintage-võimendi mängivad ideaalselt ja palju paremini kui kõik teised kõlarid, mida olen kuulnud! Mul on hea helisageduste kuulmine. Mõnede uuemate helivõimenditega mängivad natuke kõrgemalt aga Vintage tüüpi helivõimenditega perfektselt hästi ja nii, et eraldi bassikõlarit pole reaalselt vajagi, kuigi see on igaks juhuks olemas. Olengi nüüd rohkem nendest kõlaritest kuulanud muusikat, sest heli on parem, kui mitmetest põrandakõlaritest. Need kes muidugi rohkem madalate bassidega muusikat kuulavad, peavad vajadusel subwoofri juurde võtma aga ise kuulan samuti igasugust erinevast zanrist muusikat üsna palju. Asi on ka selles, et need kõlarid on väga soodsad ja mängivad selle juures väga hästi, kui on sisse mängitud! thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif
Manus
Magnat S30
Magnat S30

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Kas keegi on kuulanud Magnat S30 riiulikõlareid mingite erinevate helivõimenditega?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.