Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
21.01.2004 23:11:18
User to user abistamine... REAL abistamine |
|
|
HInnavaatluse foorumites võiks olla eraldi topic või teema, kus saaks nö anda abi kasutajalt-kasutajale mitte konsultatsioonide/õpetuste läbi vaid näiteks kus saaks laenutada mõnda juppi mingitel tingimustel mõnele teisele kasutajale.
Näide: vidrikjupiter, kes asub tartus, vajab 2 päevaks TV kaarti. Minul, Jägermeistril, on TV kaart. Tema paneb oma soovi kirja koos oma asukohaga ja muude tingimustega. Kui tingimused sobivad ja me saame kokkuleppele siis laenan talle 2 päevaks om TV kaarti vastavalt kokkuleppele kas tasuta, raha eest, või vahetuskaubana mõne teise asja vastu.
Praegu näiteks on mul konkreetne asi - oleks vaja laenata päevaks umbes 120 GB kõvaketast, et saaks sinna oma infi lykata, enda kettale formati teha ja siis infi tagasi kopeerida.. Aga vahest on kellelgi vaja lyhiajaliselt näiteks TV kaarti, scannerit, dvd kirjutajat, cd kirjutajat või no mida iganes.. Ja HV pea 4000-st kasutajast kindlasti satub abivajaja kodukohta (võibolla samasse tänavasse, majjagi) mõni, kellel oleks võimalus aidata...
Uhh.. pikk tekst aga minu arust oleks asjal jumet.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
21.01.2004 23:17:07
|
|
|
LISAKS eelnevale: võib ka teha piirangu, et nimetatud foorumi osa saaksid kasutada näiteks vaid isikud kelle kohta on antud 2 või enam positiivset tagasisidet teiste kasutajate poolt... või siis et kasutada saavad kõik, VÄLJAARVATUD need, kellel on näiteks 2 või enam negatiivset tagasisidet...
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caveman
HV veteran

|
21.01.2004 23:17:48
|
|
|
Selliseid teemasid on tehtud M/O/V foorumitesse. näiteks hiljaaegu siin keegi laenas digikat paariks päevaks.
IMHO sellest piisab, ei ole tarvidust mingit eraldi asja arendama hakata
IMHO
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
4 :: |
10 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
22.01.2004 03:27:39
|
|
|
N6ustuks Cavemaniga... Niigi on HVF nii suureks paisunud, et ei j6ua enam t2ielikult j2lgida.
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
pennu
Kreisi kasutaja

|
22.01.2004 03:42:13
|
|
|
kas ma peaks kõikidelt, kellega mingi tehing tehtud on, positiivset tagasisidet nõudma? lapsik. kui tahab, siis kirjutab ise, muidu on nii, kui see asi kehtima hakkas: Kõik kes on minuga diili teinud, kiitke mind...! Kuigi laenutamise kohta poleks paha sõna öelda, praegu oleks päevaks-paariks skännerit tarvis, keevitaks mõned fotoalbumid plaadile...
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
22.01.2004 09:15:08
|
|
|
Ei näe suurt pointi.
Aitab O/M/V Foorumid ka!
|
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
naaskel
jooda
|
22.01.2004 10:06:19
|
|
|
gemini kirjutas: |
Niigi on HVF nii suureks paisunud, et ei j6ua enam t2ielikult j2lgida. |
Olen ammu rääkinud, et tuleks kaaluda mõnede foorumite asjakohasust. Näiteks naljafoorum - mis me sellest saame? Mitte muffigi! Samuti ei näe ma põhjust, miks peaksid eraldi olema kasti ja jahutuse foorumid!?
Edasi jõuame foorumite modereerimise juurde, millest siinkohal rääkima ei hakka.
|
|
Kommentaarid: 117 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
22.01.2004 10:13:50
|
|
|
... eks ole ruumi veel teistelegi alajaotustele, kuid antud teemas soovitatul küll erilist mõtet ei näe, kel' vaja, see küsib Ärifoorumis ja usun, et ka saab, mida tahab ...
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caveman
HV veteran

|
22.01.2004 17:27:56
|
|
|
naaskel kirjutas: |
gemini kirjutas: |
Niigi on HVF nii suureks paisunud, et ei j6ua enam t2ielikult j2lgida. |
Olen ammu rääkinud, et tuleks kaaluda mõnede foorumite asjakohasust. Näiteks naljafoorum - mis me sellest saame? Mitte muffigi! Samuti ei näe ma põhjust, miks peaksid eraldi olema kasti ja jahutuse foorumid!?
Edasi jõuame foorumite modereerimise juurde, millest siinkohal rääkima ei hakka. |
Kasuta siis alafoorumite ignoreerimist!
näiteks mina ei jaga suurt rauast ja ei huvita ka eriri kui aus olla, seega Raua foorumid on mul ignoreeritud.
Esilehte on kohe parem vaadata, pole üleliigseid asju.
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
naaskel
jooda
|
22.01.2004 22:09:15
|
|
|
Caveman kirjutas: |
Kasuta siis alafoorumite ignoreerimist! |
me räägime siin HVF suurusest aga mitte sellest, mida mulle meeldib vaadata või mida mitte
|
|
Kommentaarid: 117 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caveman
HV veteran

|
22.01.2004 22:24:13
|
|
|
me räägime siin HVF suurusest aga mitte sellest, mida mulle meeldib vaadata või mida mitte  |
Aga millepärast see sind segab kui suur see HVF on?
Kui sa Naljafoorumist midagi ei saa, siis lihtsalt ära vaata! Mina saan näiteks sealt küll midagi enda jaoks, vahel mõni hea kild lendab sisse, siis hea naerda siin arvuti taga.
Samamoodi ei saa mina mitte "muffigi" Programmeerimise foorumist, aga see ei sega mind ka, las ta olla mu ignore-listis edasi.
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomson
HV veteran

|
26.01.2004 23:27:01
|
|
|
ütleks, et naljafoorum on väga oluline IMO, arvutihuumor on väga oluline osa arvutimaailmast, HV muutuks palju igavamaks ilma selleta oleks liiga tõsine, sest naguinii on igasugune läbu muudes foorumites keelatud.
Kasti ja toiteka foorumi pealkiri võiks vastata rohkem sisule ja peaks IMO olema näiteks Kasti & mod'imise foorum, seegi on suht oluline foorum, sest paljud HV'lased tegelevad casemodding'uga
tarkavara poole pealt oleks selline idee, et praegune tarkvara foorum võiks olla Windows foorum, nagu on eraldi Linux foorum, sel juhul valib inimene probleemi kirjeldamiseks konkreetselt selle foorumi, mis vastab platformile, milles probleem on, praegune tarkvara foorum on niigi Windows põhine, et võiks asju nimetada õige nimega
mullegi ei lähe paljud foorumid korda, kuid see ei tähenda, et kellelgi teisel neid vaja ei läheks
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jumbu
HV Guru

|
27.01.2004 03:39:05
|
|
|
me räägime siin HVF suurusest aga mitte sellest, mida mulle meeldib vaadata või mida mitte  |
Aga millepärast see sind segab kui suur see HVF on?
Kui sa Naljafoorumist midagi ei saa, siis lihtsalt ära vaata! Mina saan näiteks sealt küll midagi enda jaoks, vahel mõni hea kild lendab sisse, siis hea naerda siin arvuti taga.
Samamoodi ei saa mina mitte "muffigi" Programmeerimise foorumist, aga see ei sega mind ka, las ta olla mu ignore-listis edasi. |
Mind näiteks segab seetõttu, et kui ma Taneli jutust valesti aru pole saanud, siis mida suurem on foorumi maht, seda suuremad numbrid on HV serveri rendiarvel
Kui aga kulud hakkavad tulusid oluliselt ahistama, võidakse piirata alamfoorumeid, mis minu arvates palju olulisemad on
_________________ modepensionil |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
386
Kreisi kasutaja

|
27.01.2004 03:53:29
|
|
|
Kas tõesti hakatakse foorumit kärpima? Seda küll ei soovitaks. Foorum on omaette elamus HV-s.
Pealkirjast rääkides. Kahjuks mina oma arvuti vidinaid välja ei laenaks. Liiga kalliks on need mulle läinud. (Eelmine kuvar läks peeti + nii mõnigi hää CD on Eestimaa avarustesse kadunud)
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
27.01.2004 12:33:13
|
|
|
386, noh. alati võimalus ju mingi tagatisraha või mingi asja vastu. Näiteks mina tegelen vanavaraga, ja kui keegi laenaks mulle korraks oma ketast siis poleks mul probleemi anda vastu mõni vana münt millel väärtust vähemalt samapalju või rohkem kui laenataval esemel. Pärast saab tema oma vidina tagasi, mian saan oma tagatis(raha/mündi) tagasi + tema saab veel mingi kokkulepitud tasu kas rahas, õlles või milleskis muus (viimane sel juhul kui abistaja on kena, nägus, noor seksikas, vallaline tütarlaps eksole).
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
27.01.2004 15:14:37
|
|
|
seda et ... olgem ausad - kes see võõrale oma ketast(or smth) ikka laenab. Seda esiteks. Teiseks. Kellel se vedeleb tyhi 120 -ne ketas sahtlis ? Kolmandaks. Kui tuttavale laenad siis laenad edukalt ka ilma fooru alamteemata.
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
27.01.2004 16:17:09
|
|
|
kr6ll kirjutas: |
seda et ... olgem ausad - kes see võõrale oma ketast(or smth) ikka laenab. Seda esiteks. Teiseks. Kellel se vedeleb tyhi 120 -ne ketas sahtlis ? Kolmandaks. Kui tuttavale laenad siis laenad edukalt ka ilma fooru alamteemata. |
120-ne (ja 250-ne ketas vedeleb sahtlis näiteks IT firma töötajal olgu selleks ordi, microlink, k-arvutid või mõni jaemyyja). ja tuttav ei tööta sellises ettevõttes kus sellist ketast saaks. oleks ordis, k-saloonis mõni tuttav siis ma siit ei kysiks.
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
27.01.2004 17:31:57
|
|
|
No ja jõuamegi Su jutuga sinna k - saluuni teemasse kus keegi kurtis et tema uues arvutis on kasutatud jupid.
Võibolla mõnel IT mehel on omal mõni ISIKLIK and tyhi 120 or 250 -ne ketas vedelemas. Äkki ongi. A kas Sa arvad et siin HV -s on niipalju sääraseid it mehi liikvel et seepärast teha eraldi alamteema foorumisse ?
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
27.01.2004 18:27:31
|
|
|
ketas oli näide. minual on näiteks scanner, digifotokas, cd kirjutaja, kõlarid, hiir, tvkaart, DVD, webcam, mikrofon, igaugu yhendusjuhtmed, floppy draiv mida saaks vajadusel kokkuleppele jõudmise korral laenata, ilma et ma millestki olulisest selle lyhikese perioodi jooksul peaksin loobuma..
A kui see ei klähe mitte siis minupärast kogu projektile vesi peale ja teema kustutamisele..
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
27.01.2004 18:38:03
|
|
|
... kui Ärifoorum hetkel midagi juurde vajaks, siis võiks see olle Tarkvara O:M:V: ...
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
27.01.2004 18:54:29
|
|
|
nats OT:
Jägermeister, kle, laena oma hiirt mulle kaheks päevaks
Tegelt ega sel mõttel(laenutus) iseenesest midagi häda pole aga ma arvan et ega võõrale inimesele ikka oma verehinnaga muretsetud asja ikka ei laena küll. OK. ma ka tahaks inimesi aidata a mida ma siis teen kui ma arvan peale tagastust, et nagu oleks jupp kehvemas olukorras kui enne ? Ma ei usu et ma tahaks seda kogeda mingi 50 eeki teenimise lootuses. Pärast vaidlemist ja jama, kellele seda vaja. Ei tee mind see väike laenutuse papp ei rikkamaks ega vaesamaks juhul kui ei laena.
viimati muutis kr6ll 27.01.2004 20:44:05, muudetud 1 kord |
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
27.01.2004 20:12:20
|
|
|
hiirt minu nimekirjas ei olnud
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
27.01.2004 20:41:48
|
|
|
loed ehk oma nimekirja veelkord yle ? seekord hoolikamalt ehk
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
27.01.2004 20:54:11
|
|
|
Jägermeister kirjutas: |
hiirt minu nimekirjas ei olnud  |
Alguses ei olnud, hiljem lisandus
Jägermeister kirjutas: |
ketas oli näide. minual on näiteks scanner, digifotokas, cd kirjutaja, kõlarid, hiir, tvkaart, DVD, webcam, mikrofon, igaugu yhendusjuhtmed, floppy draiv mida saaks vajadusel kokkuleppele jõudmise korral laenata, ilma et ma millestki olulisest selle lyhikese perioodi jooksul peaksin loobuma..
A kui see ei klähe mitte siis minupärast kogu projektile vesi peale ja teema kustutamisele.. |
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
27.01.2004 21:33:42
|
|
|
Selle laenamise kohta ...
Mina olen küll siit foorumist endale edukalt WDC 80GB 8MB ketta laenanud.
Nagu laenasin ka USB-racki, et seda sama ketast kasutada.
Tänud Fragmaster'ile & Tupsu'le
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |