Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
solksolk
HV vaatleja
|
12.09.2013 18:41:05
Kas kuskilt on saada lihtsat windowsi programmi, millega pilte hnnata? |
|
|
Kas keegi teab mõnda head lihtsat programmi, kuhu saan panna, mingi kogu pilte ja siis saan neid hinnata ja siis ta näitab statistikat, näiteks keskmine hinne ja kindlasti liidab kõik punktid kokku.
|
|
tagasi üles |
|
 |
NAIRI2
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
solksolk
HV vaatleja
|
12.09.2013 19:41:11
|
|
|
Ja tõesti saab selle programmiga pilte hinnata?
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
12.09.2013 19:46:40
|
|
|
See on tabelarvutusprogramm, justnagu Excel, arvutab mida iganes.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
solksolk
HV vaatleja
|
13.09.2013 12:21:07
|
|
|
No, mul oleks vaja lihtsalt programmi ja mul on vaja, et saaksin sinna ka lihtsalt pildid panna, mida saab hinnata ja siis programm ise liidab kokku.
Excel on mul olemas ja see pole üldse lihtne, sellist asja ma seal teha ei oska.
|
|
tagasi üles |
|
 |
nexus4
Kreisi kasutaja

|
13.09.2013 12:35:22
|
|
|
Windows media player? teed library nagu muusikagagi ja saad samamoodi ratingut lisada.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
erko
Kreisi kasutaja
|
15.09.2013 11:48:30
|
|
|
solksolk kirjutas: |
No, mul oleks vaja lihtsalt programmi ja mul on vaja, et saaksin sinna ka lihtsalt pildid panna, mida saab hinnata ja siis programm ise liidab kokku.
Excel on mul olemas ja see pole üldse lihtne, sellist asja ma seal teha ei oska. |
Mida see programm kokku liitma peab? Kas see tähendab, et hindajaid on rohkem kui üks? Kui hindajaid on mitu, siis kas nad hindavad ühest arvutist või üle veebi? Esimeses postis rääkisid ka keskmise hinde arvutamisest, on sul siis mõlemat vaja, keskmist ja punktide kokkuliitmist?
Sa pead ikka veidi paremini seletama, mida sa saavutada üritad.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
15.09.2013 11:58:17
|
|
|
http://www.hot.ee/chidori/
siukseid rakendusi mõtled või? sellesuunas peaks abi keelatud olema....
viimati muutis olavsu1 17.09.2013 21:45:20, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
16.09.2013 16:38:12
|
|
|
Teemat lugedes ei saa ausaltöeldes halligi aru, mida algne küsija soovib. Veebipõhistel fotoalbumitel peaks suuremal osal mingi hindamise osa olemas olema(iseasi muidugi, kas see erinevate piltide punkte kokku liidab, aga tõenäoliselt leidub ka selliseid). Lokaalsel või jagatud kettal olevate piltide jaoks leiab ka tõenäoliselt midagi, mis hinde EXIF infosse vms. kohta topib ja pärast selle põhjal mingit statistikat teha suudab, samuti võib ka lokaalsete piltide jaoks apache localhost-i kuulama panna ja veebipõhist albumit kasutada.
Kui asi on nii nagu olavsu1 pakkus, siis muidugi siit keegi step-by-step juhendit pakkuma ei hakka, aga kui õiged märksõnad googlesse toksida, siis peaks vahendeid hulgema leidma(tõsi, need eeldavad teatavat seadstamist ja/või skripti kirjutamist)
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
solksolk
HV vaatleja
|
20.09.2013 20:24:37
|
|
|
Ma tahakski, mingit lihtsat programmi.
No, kuidas siis aru ei saa, ma soovin ju väga lihtsat asja.
On vaja lihtsat programmi, ükskõik, kas asub netis või saan arvutisse tõmmata vahet pole.
Peaasi ,et saan programmile sisse panna karja pilte ja siis saab neid hinnata ning ta liidab hinded kokku.
Samuti oleks hea, kui oleks mitu hindamis kataloogi või varianti ja siis näutab kõigi hindamist statistikat.
googlest ma ei suutnud midagi leida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
erko
Kreisi kasutaja
|
21.09.2013 21:58:51
|
|
|
Ma tahakski, mingit lihtsat programmi.
No, kuidas siis aru ei saa, ma soovin ju väga lihtsat asja.
On vaja lihtsat programmi, ükskõik, kas asub netis või saan arvutisse tõmmata vahet pole.
Peaasi ,et saan programmile sisse panna karja pilte ja siis saab neid hinnata ning ta liidab hinded kokku.
Samuti oleks hea, kui oleks mitu hindamis kataloogi või varianti ja siis näutab kõigi hindamist statistikat.
googlest ma ei suutnud midagi leida. |
Kas sa hindad üksinda? Miks sel juhul peaks tahtma ühte ja sama pilti mitu korda ja erinevalt hinnata, et oleks vaja hinnete kokkuliitmist või keskmise arvutamist? Mina ei saa sellest osast aru.
Kõige tavalisemat piltide hindamist (üks pilt, üks hinne skaalal 1-5) pakuvad mitmed fotohalduse tarkvarad. Vabavarast vaata näiteks XnViewMP.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
solksolk
HV vaatleja
|
22.09.2013 15:24:15
|
|
|
Ühtesid pilte ma kogu aeg ei taha, kes sellest rääksi?
Ma laeksin vajadusel uued pildid, aga kindlasti peab ta hinded kokku liitma.
Ideaalis võiks saada kohe mitu portsu panna ja mitu hindajat, aga võib ka üks variant olla, piisab ka sellest, peaasi et programm toimiks, kas ee nview on lihtne programm=
|
|
tagasi üles |
|
 |
nexus4
Kreisi kasutaja

|
22.09.2013 15:54:02
|
|
|
sinu jaoks pole vist ühtegi lihtsat programmi, sa ei saa enda soovi seletamisegagi hakkama
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
22.09.2013 17:59:16
|
|
|
Kuna soovi tehniline kirjeldamine väga hästi ei õnnestu, prooviks ehk teistpidi. Jätame hetkeks igasugused programmid jms. kõrvale ja kirjelda sisulist poolt ehk seda, milleks sul seda vaja on. Kui hetkel on olemas osaliselt või täielikult manuaalne protsess sama asja tegemiseks, siis võid ka kirjeldada, kuidas seda praegu teed. Võibolla saab sel moel asi selgemaks ja tuleb paremaid soovitusi.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
22.09.2013 19:25:41
|
|
|
ei tea endale pakub piltide hindamise võimalust nikoni viewnx.
|
|
tagasi üles |
|
 |
NAIRI2
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
23.09.2013 00:15:06
|
|
|
ehh, ma algul mõtlesingi et pakuks coppermine'i
|
|
tagasi üles |
|
 |
solksolk
HV vaatleja
|
29.09.2013 21:29:33
|
|
|
Mina ei jää üldse hätta oma soovi kirjeldamisega, lihtsalt teie ei oska aru saada, mõtlete mõttetult keeruliselt.
Kui raske on aru saada minu lihtsast kirjeldusest?
Mul on vaja programmi, kuhu panen pildid sisse ja siis hakkab see programm neid pilte mulle ette söötma ja ma hindan neid 10 palli süsteemis ja lõpuks kui pildid läbi, lööb ta hinded kokku, näitab mulle hinnete summat, kogu lugu.
Mitte midagi muud pole vaja ja hetkel ei kasuta ma mitte midagi, kui raske on sellest soovist aru saada?
Probleem on ikkagi teis, kuna mõtlete ise liiga keeruliselt ja mõtlete ise edasi vales suunas ja ei kuula mind üldse.
See peaks olema lihtne programm, mis on kohe valmis selliseks asjaks, sest programmeerida ma ei oska, kui oskaksin, ei küsiks ma siin sellist asja.
Mida ma ratega teen? Ma ei saa sinna ise pilte panna ja neid siis hinnata ja siis lööks hinded kokku, rates ei ole sellist varianti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
29.09.2013 22:18:16
|
|
|
Teed omale masinasse kausta HINDAMISEKS ja selle alla omakorda kaustad nimedega 01 kuni 10.
Siis kopeerid kõik hindamist vajavad pildid kausta HINDAMISEKS, vaatad pildile otsa ja tõstad ta hindeväärilisse alamkausta.
Kui kaustas enam pilte pole, siis loed kokku mitu pilti igas alamkaustas on ning arvutad oma keskmise (või midaiganes).
Arvutamise hõlbustamiseks võid eelpoolviidatud Libraoffice Calc-i kasutada.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
tagasi üles |
|
 |
solksolk
HV vaatleja
|
30.09.2013 21:03:55
|
|
|
See variant ei sobi, pildid peavad ikkagi jooksma hakkama, soovitavalt ise, aga võib ka nii ,et kui vajutan hinnet, tuleb järgmine pilt.
See kataloogide asi ei kõlba.
Kui midagi lõpuks ei leia, siis panen slaidisõu jooksma ja lihtsalt paberile hindan.
aga programm oleks ikka tore.
|
|
tagasi üles |
|
 |
nexus4
Kreisi kasutaja

|
30.09.2013 21:08:24
|
|
|
Mida sa kokkuliitmise all mõtled? Igat pilti hindad ikka 1 kord? Või et mis hinnet mitu korda anti, nagu kataloogide variandis kirjeldati?
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
02.10.2013 13:42:39
|
|
|
Portsu koguhinnet ja/või mis selle põhjal ühe pildi keskmine hinne tuleks vist, a'la viskad ette kõigi klassiõdede fotod, hindad kui hot igaüks neist on, ning seejärel ütleb proge sulle milline kuumustase on kogu klassil või kui kuum on keskmine tüdruk. Seejärel kordad sedasama kas paralleel- või eelmise aastakäigu klassiga. Jne.
Eelpool soovitatud XnViewMP paistab ratinguvarianti täiesti omavat (ja, vist, on too isegi ühilduv Winni enda omaga, s.o. kaustas liikudes kuvab ka OS sulle programmi raames pandud hinnanguid), aga kas ka statistikat hinnete kohta teha oskab ei lugenud kuskil välja...
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
solksolk
HV vaatleja
|
03.10.2013 20:12:31
|
|
|
Ütlen veelkord, mida on vaja ja mitte midagi muud ma ei vaja.
Lihtne programm, mis töötab windowsi all.
Midagi programmeerima ma ei pea.
Panen lihtsalt portsu pilte sisse, näiteks 20 pilti
see programm laseb need 20 pilti mul eest läbi
igale pildile annan hinde.
lõpuks liidab programm nende piltide hinded summaarselt kokku ja kuvab selle numbrina
muud mitte midagi vaja pole
Loomulikult peab saama vanad pildid ära kustutada ja siis teised panna ja jälle sama asi läbi lasta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
nexus4
Kreisi kasutaja

|
03.10.2013 20:17:54
|
|
|
kui näiteks iga pilt sai 4 punkti siis 20 pildi kokkuliidetud soovitud summa on 80?
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chaza!
Kreisi kasutaja

|
03.10.2013 20:18:14
|
|
|
...
lõpuks liidab programm nende piltide hinded summaarselt kokku ja kuvab selle numbrina
... |
_________________ Linux - Future
"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin
1984 was not supposed to be instruction manual |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
53 |