• Arendaja: Volition, Inc.
• Väljaandja: Deep Silver
• Stiil: Action-adventure, open world
• Väljalaske kuupäev: 23 august, 2013
tsitaat:
Saints Row IV™ - From the Crack House to the White House
The ball-busting next chapter in the Saints Row franchise, is starting a party in your pants this August.
MatchMaker, Saintsrow ongi olnud minuarust alati "solkhuumoriga"
Ja mis kolmandal osal viga oli, mulle meeldis väga, ja usun, et ma pole ainuke. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
huvitav... 3 osa oli ... normaalne/hea (dlc crap'i täis), 2 osa oli parem ja väga koom _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Treileris paistab Tron motikas ja Prototype stiilis taevas hõljumine silma, ei tea, mida lahedat veel "laenatakse"
Väga muhe võib olla ikka lasta selle big eyes guniga.
tron motikas ja prototype vihjed ei olnud ainukesed, mida seal pilati-matkiti. erinevaid viiteid oli ikka üsna pikk rida. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
kriist, selle lühikese gameplay video põhjal julgen öelda, et mulle meeldib. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
kuskilt meenub, et viimane SR3'e dlc, mis pidi toimuma virtuaalses vanglas jäeti ära ning mis on SR4 synopsis? ... usa president alienide poolt loodud virtuaalses vanglas...
SR3'e mootor, tiba uut contenti. ta ei ole DLC, vaid rohkem expansion. Kahju, et seda SR4 nime all lihtsalt serveeritakse, oleks lootnud põhjalikumalt edasiminekut.
SR3 täitsa meeldis ja sõpsidega koos taguda oli fun. Eeldan, et SR4 on ikka maks 2 mängijat.
Minulegi tundub ta rohkem SR3 lisana kui eraldiseisva osana..siiski olid kolmandaga kogemused niivõrd head, et vaevalt selles järgnevaski pettuma pean. Ja see "solkhuumor" on küll SR mängudes pigem positiivne.
SR3 oli ülikõva mäng ja 4 tundub ka samasse auku tulevat. Isiklikult eriti ei meeldi üliinimliku jõu lisamine peategelasele. Mis mõtet üldse on enam autodega sõita ja kopteriga / lennukiga lennata kui palju kiirem ja lihtsam on kohale joosta või ise lennata.
Dubstep gun oli väga tegija
Isiklikult alati head story-t ka nautinud, olin reaalselt vihane kui SR2hes Gat-i naine ära tapeti, SR3est Gat ise :I Ei tea kas sellest on midagi loota? -.-" Videode järgi tundub et rõhk on pandud pigem free world roamingule ja kõigele üleloomulisele :I _________________ Ära tee teisele seda mis sa tahad et sulle tehtaks.... maitsed võivad ju erinenda.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.