Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  IP muutmine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
burnout
HV kasutaja
burnout

sõnum 02.10.2008 03:00:07 IP muutmine vasta tsitaadiga

Mul on Elioni tavaline kodu lahendus 1/256 kaabel ja ta peaks olema ka dünaamiline ip, et nagu lõppu viimased numbrid muutuvad aga mul oleks vaja ipd täielikult või siis suurel määral muuta et kasvõi peale teist punkti oleks ip uus või nii aga õpetuste järgi netis proovisin igasugu variante minul ei mõigand mitte ükski. Kas kaabel modemi vahetus muudab ipd? Või äkki elionilt saab seda ise paluda.. kogemusi kellelgi?
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
airm
HV Guru

sõnum 02.10.2008 10:29:24 vasta tsitaadiga

No vot, sina tahad anonyymsust,
aga teenusepakkujatele see ei meeldi icon_smile.gif
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 50
tagasi üles
burnout
HV kasutaja
burnout

sõnum 02.10.2008 11:06:42 vasta tsitaadiga

Anonüümsust? icon_wink.gif Ei sobi selle teema kontekstiga eriti, sooviks teada pigem kas modemi vahetus muudab ipd või kas elion ise on nõus-võimeline mu ipd muutma ilma et ma paketi vahetama peaks.
tagasi üles
kotmarjak
HV Guru
kotmarjak

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.10.2008 11:09:44 vasta tsitaadiga

burnout kirjutas:
Anonüümsust? icon_wink.gif Ei sobi selle teema kontekstiga eriti, sooviks teada pigem kas modemi vahetus muudab ipd või kas elion ise on nõus-võimeline mu ipd muutma ilma et ma paketi vahetama peaks.

modemi restart aitab tavaliselt.

burnout
HV kasutaja
burnout

sõnum 02.10.2008 11:12:34 vasta tsitaadiga

Jah mul on dünaamiline ip ja modemi restart muudab jah peale viimast punkti numbrid icon_lol.gif aga seda ei saa nagu ip muutmiseks nimetada. thumbs_up.gif
tagasi üles
airm
HV Guru

sõnum 02.10.2008 11:25:51 vasta tsitaadiga

Sulle annab ip-aadresse dhcp -server.
Modem siin ei puhu pilli. Modem on ainult telefonisignaalide tõlkija cat5 kaabli jaoks.

See kuidas dhcp -server on tööle sätitud ISP -juures, sellest sõltub.
tagasi üles
burnout
HV kasutaja
burnout

sõnum 02.10.2008 11:38:32 vasta tsitaadiga

Ma olen väga alagaja seessuhtes aga kui oleks võimalik siis seleta mulle mis on dhcp server puust ja punaselt, et saaksin üldpildi ette.

Ja näiteks kui ma paketi vahetaks kas siis mu ip muutuks, nagu juur ip ehk siis täielikult?
tagasi üles
kotmarjak
HV Guru
kotmarjak

sõnum 02.10.2008 11:41:13 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ja näiteks kui ma paketi vahetaks kas siis mu ip muutuks, nagu juur ip ehk siis täielikult?

ma arvan, et sellest võid unistada.
miks sul seda üldse vaja on?

heikis
HV Guru

sõnum 02.10.2008 11:43:25 vasta tsitaadiga

DHCP jagab temaga ühenduse loonud arvutitele IP aadressi, mis on parasjagu vaba ning kasutamata.
Kommentaarid: 338 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 290
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 02.10.2008 11:45:24 vasta tsitaadiga

võtad oma seadme mõneks ajaks toitest ära. kui selle vahele on jäänud lease siis saad külge pannes uue aadressi krõpsti.
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 02.10.2008 11:46:44 vasta tsitaadiga

burnout: Selle suure muutmise jaoks pead teise ISP juurde üle kolima. Sellesama ISP juures muutub nii ehk naa ainult seesama viimane number. Ja seda seetõttu, et IP esimesed numeratsioonid näitavad mis ISP-ga on tegu ja kus asub ning viimased numbrid näitavad seda kes oled Sina selles võrgus.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
burnout
HV kasutaja
burnout

sõnum 02.10.2008 12:03:40 vasta tsitaadiga

voh hakkab tulema juba infi et siis tahanteada oskad öelda mis maalt ta näitab mu ISPd et mitu punkti vahet xxx.xxx? kaks esimest vahet? Ja kas pärast ISP juur ipd või nii ülejäänud osa on võimalik muuta?
Ja laurx mis mõttes ''kui selle vahele on jäänud lease'' et kui ma võtan modemi välja mingiks ajaks (kui pikaks ajaks) ja lülitan jälle sisse siis on võimalik mul saada piisavalt uus ip et ei oleks otseslt võimalik matchi teha enam eelneva ja tulevase ip vahel?
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 02.10.2008 12:14:49 vasta tsitaadiga

burnout: Umbes nii siis, et XXX.XXX.XXX. on seotud ISP-ga ja alles viimasest XXX plokist saad Sina oma IP. Seega võid oma modemit restartida palju tahad, kuid Sinu IP jääb ikka sinnasamasse mõne või mõnekümne numbri vahemikku.
Sellest suurem muutus XXX.XXX või XXX.XXX.XXX saab tulla ainult ISP vahetusest.
tagasi üles
burnout
HV kasutaja
burnout

sõnum 02.10.2008 12:51:28 vasta tsitaadiga

Pmst mul on dünaamiline ip ja p2rast reconnecti alati muudab ipd.. küsimus on see et kas too on piisav et mitte identifitseerida aka klapida ipsid omavahel. Et siis mu client ip on sellisel kujul: xx.xxx.xxx.xxx ja mis sellest osast peale iga reconnecti muutub on see osa tumendatult: xx.xxx.xxx.xxx
tagasi üles
airm
HV Guru

sõnum 02.10.2008 12:53:32 vasta tsitaadiga

Mina, kui reakodanik, lähen politseisse, kui üks tundmatu on mulle käkki keeranud.
Avalduse alusel saadab politsei päringu ISP-le, kes annab sinu andmed politseile välja.

Inimesed ei saa aru, et internet ei ole anonyymne Keskkond.
Sinu andmed on teada ISP-le. Mitte minule. Mina saan ainult avalduse esitada.
tagasi üles
burnout
HV kasutaja
burnout

sõnum 02.10.2008 13:20:32 vasta tsitaadiga

airm kirjutas:
Mina, kui reakodanik, lähen politseisse, kui üks tundmatu on mulle käkki keeranud.
Avalduse alusel saadab politsei päringu ISP-le, kes annab sinu andmed politseile välja.

icon_biggrin.gif Oota WTF!?!?!? sa mine ja räägi oma offtopicut mujal onju, ma ei ole mingi kurjategija ja see ei ole seotud mingi interneti portaalis m6llamisega, kellegilt raha v2lja pressimisega või mis iganes sa mõtled.. rohkem seotud arvuti m2nguga thumbs_up.gif peace out, ei ole põhjust paanikaks. Kuri tahtmine sulle negatiivne panna mingi offtopic pl2ra eest.
tagasi üles
ojapoiss
Kreisi kasutaja
ojapoiss

sõnum 02.10.2008 13:23:54 vasta tsitaadiga

burnout kirjutas:
airm kirjutas:

icon_biggrin.gif Oota WTF!?!?!? sa mine ja räägi oma offtopicut mujal onju, ma ei ole mingi kurjategija ja see ei ole seotud mingi interneti portaalis m6llamisega, kellegilt raha v2lja pressimisega või mis iganes sa mõtled.. rohkem seotud arvuti m2nguga thumbs_up.gif peace out, ei ole põhjust paanikaks. Kuri tahtmine sulle negatiivne panna mingi offtopic pl2ra eest.

Nu siis seleta ära, mis sul vaja on ja milleks... siis saad äkki abi ka... nii üldise jutu peale sa ei saa kuigi palju targemaks...

Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 51
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
MaXakas
Kreisi kasutaja
MaXakas

sõnum 02.10.2008 13:27:25 vasta tsitaadiga

ojapoiss, tõenäoliselt on terve segment counterstrikes banni saanud icon_lol.gif
burnout
HV kasutaja
burnout

sõnum 02.10.2008 13:40:06 vasta tsitaadiga

No ei olegi midagi mõistmatut ju, niipalju kui ma aru saan on mingi osa seoses ISPga onju.. et siis kolm tyhikut.. aga nagu mul on ylalpool n2idatuna tumendatud need viimased numbrid mis muutuvad et see yksik number kolmeses pundis et need kaks numbrit mis seal ei muutu et kas need on piisav alus nagu ip võrdlemisel nende klapimiseks. Et siis küsimus niuke et kas ülaltoodud näide kus ma olen tumendanud need x väärtused mis muutuvad et kas vasakultpoolt loetuna kuues ja seitsmes x näitavad minu asukohta võrgus või need näitavad ISPd ja kui näitavad minu asukohta võrgus siis kas need kaks muutumatut väärtust on piisavad et nagu teha kindlaks et ühendus tuleb ühest ja samast kohast kuigi viimased 4 numbrit erinevad.

Ja ma ei m2ngi CS icon_biggrin.gif .. yhes teises m2ngus paaris heas pubis on perm ban ja ei ole ka cheatimise eest. icon_wink.gif Kohe kui ma mingeid põhjuseid avaldama pean siis lendab tynn tõrva pähe nagu n2ha.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 02.10.2008 13:40:36 vasta tsitaadiga

burnout: Aga nutikamad Mängude-ISP-d kasutavad vähe taibukamat "avastamismeetodit", kui selline üsnagi ürgaegne IP-variant. Ja kui kasutatakse vähe teistsugust avastamist, siis on täiesti ükskõik, milline see Sinu IP on. Ja kui hästi tahetakse, siis tuntakse Sinu masin ka kohe siis ära kui Sa mõne teise ISP all selle tööle paned.
Nii, et saada Mängu-ISP-dele parem tehvel šokolaadi ja Sind võetakse taas tagasi mängu.
tagasi üles
burnout
HV kasutaja
burnout

sõnum 02.10.2008 13:47:41 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
burnout: Aga nutikamad Mängude-ISP-d kasutavad vähe taibukamat "avastamismeetodit", kui selline üsnagi ürgaegne IP-variant. Ja kui kasutatakse vähe teistsugust avastamist, siis on täiesti ükskõik, milline see Sinu IP on. Ja kui hästi tahetakse, siis tuntakse Sinu masin ka kohe siis ära kui Sa mõne teise ISP all selle tööle paned.
Nii, et saada Mängu-ISP-dele parem tehvel šokolaadi ja Sind võetakse taas tagasi mängu.

Kindlasti teate rohkem kui mina neist asjadest aga mingit konstruktiivset juttu siit vaevalt leiab. Nagu näha siin foorumis keskendutakse rohkem sellel milleks mul seda vaja on ja siis et nii või teisit saadakse arvuti järgi teada jne. Kui ma olen kindla probleemi üles tõstnud siis palun aidake mind ka selle piirides, toredad on need alternatiivsed mõtted aga need ei aita mind kohe mitte. Jah ma tean et on võimalik igasugu hardwar banne ja asju panna aga konkreetsel juhul on mu bann seotud vaid IPga äitäh nüüd kui keegi aitaks konkreetselt MU EELMISELE POSTILE VASTUST ANDA, KONKREETSELT.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 02.10.2008 13:51:50 vasta tsitaadiga

tsitaat:

lähen politseisse, kui üks tundmatu on mulle käkki keeranud.

selle pärast soovitan ma hoiduda wi-fi levialast ja alla wpa2 turvalisusest.

ojapoiss
Kreisi kasutaja
ojapoiss

sõnum 02.10.2008 13:53:16 vasta tsitaadiga

http://www.iprivacytools.com/ kas siit ei saa abi või see kehtib ainult browserile, et näitab proxyga teist IPd?
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 51
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
burnout
HV kasutaja
burnout

sõnum 02.10.2008 13:54:33 vasta tsitaadiga

Ühesõnaga selle teema võib kustutada-sulgeda minu poolt, üleüldse annab leida foorumit kus keegi kes teaks millestki üritaks aidata sind vaid selles milles sul probleem on ilma et teemat segaseks ja laiaks venitamatta.
tagasi üles
connor
HV kasutaja

sõnum 02.10.2008 13:56:14 vasta tsitaadiga

burnout kirjutas:
Et siis küsimus niuke et kas ülaltoodud näide kus ma olen tumendanud need x väärtused mis muutuvad et kas vasakultpoolt loetuna kuues ja seitsmes x näitavad minu asukohta võrgus või need näitavad ISPd ja kui näitavad minu asukohta võrgus siis kas need kaks muutumatut väärtust on piisavad et nagu teha kindlaks et ühendus tuleb ühest ja samast kohast kuigi viimased 4 numbrit erinevad.

Jah, piisab. Ka ühe numbrine muutus võib, aga ei pruugi tähendada et arvuti on teine - 192.168.0.1->192.168.0.2

Aga sinu küsimus ei oma mõtet seni kuni sa ei tea kuidas selles konkreetses mängus bänni pannakse. Võibolla pannaks ip järgi, võibolla on hoopis sinupoolses liideses midagi muudetud või accountiga muudetud. Kogu ip teemaline arutelu ei oma tähtsust seni kuni sa seda välja ei uuri.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  IP muutmine mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.