Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Pihlakas
HV kasutaja

|
04.08.2008 12:22:25
Vebi lehe tellimine |
|
|
Soov oleks tellida internetipoe tüüpi kodulehekülg.
Võtsin listi lahti http://www.neti.ee/cgi-bin/teema/ARI/Reklaam_ja_Disain/#Veebidisain ja pilt ikka päris kirju.
Sooviks, et inimesed kes on kuskil tellinud räägiks kuidas on.
Vajalikud moodulid:
Ostukorv
Tootekataloog <- Tooteid väga palju nii, et võiks olla võimalikult hea ülevaade.
Liisingu kalkulaator <- Ise võimalik valida millistele toodetele lisan.
Järelmaksu taotluse võimalus.
Mitme keelne <- Eesti, Inglise ja hea oleks kui saaks ise keeli lisada, aga ei ole väga oluline).
Vähemalt 4 e-maili aadressi.
Püsiklientidel võiks olla võimalus sisse logida, ning neile peaks olema võimalik märkida ära soodus hinnad.
Võimalus suuremate tellimis koguste pealt teha soodustusi. Näiteks toode maksab 300kr, aga kui tellid 10tk 285kr või kui tellid 100tk, siis 265kr. See võiks olla võimalik ära märkida kui loon uut toodet.
Tagasiside vorm võiks ka olla. <- Kui inimene tahab lisa infot küsida siis vajutab nuppule "küsi lisa" ja kiri tuleb automaatselt firma e-maili aadressile.
Asi võiks olla võimalikult soodne, samas ka kvaliteetne ehk kuldne kesktee.
Osade firmade töötajad, kes surfavad siin foorumis, saatke PS hinnapakkumisega või link kodulehele, kus on hinnakiri üleval. Endal väga kiire ei ole sellega veel.
Ise olen kokkupuutunud firmaga Web2 ja hetkel seal klient, ning ei soovi sealt uut lehte tellida.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanel98
HV kasutaja

|
04.08.2008 12:26:30
|
|
|
Ma pole küll kuskilt tellinud, kuid selle asjaga veidi kursis olles on kujunenud mingi arvamus firmadest, kes teevad häid asju ja kellega ei tohiks tekkida probleeme.
Järgnev loetelu on täiesi suvalises järjekorras, aga usun, et sealt leiad küll hea tegija.
www.velvet.ee
www.okia.ee
www.exact.ee
www.netmedia.ee
www.fraktal.ee seal vist enamus endised krabi&mask vennad.
Ise ma nendest firmadest kuskil ei tööta, seega mingit enese müümist ma hetkel sulle ei tee ja mingit muud kasu ma ka ei saa, kui nendest tellid.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aq
HV kasutaja
|
04.08.2008 12:26:41
|
|
|
Jälle võimalus ennast upitada. Loe enne tellimist see kah läbi:
Kodulehe tellimine - nõuanded ja soovitused
Tõsi - kui väga pirtsakaks muutud, siis ei pruugi Eestist üldse midagi leida... kahjuks ei oska soovitada ühtegi firmat, mis teeks kodulehe vastavalt selle artikli nõuetele...
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihlakas
HV kasutaja

|
04.08.2008 12:51:59
|
|
|
Aq kirjutas: |
Jälle võimalus ennast upitada. Loe enne tellimist see kah läbi:
Kodulehe tellimine - nõuanded ja soovitused
Tõsi - kui väga pirtsakaks muutud, siis ei pruugi Eestist üldse midagi leida... kahjuks ei oska soovitada ühtegi firmat, mis teeks kodulehe vastavalt selle artikli nõuetele... |
See link sai juba ennem läbi loetud.
tanel98 kirjutas: |
Ma pole küll kuskilt tellinud, kuid selle asjaga veidi kursis olles on kujunenud mingi arvamus firmadest, kes teevad häid asju ja kellega ei tohiks tekkida probleeme.
Järgnev loetelu on täiesi suvalises järjekorras, aga usun, et sealt leiad küll hea tegija.
www.velvet.ee
www.okia.ee
www.exact.ee
www.netmedia.ee
www.fraktal.ee seal vist enamus endised krabi&mask vennad.
Ise ma nendest firmadest kuskil ei tööta, seega mingit enese müümist ma hetkel sulle ei tee ja mingit muud kasu ma ka ei saa, kui nendest tellid. |
Sai need läbi vaatatud ja see okia tundub päris hea.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
ref
Kreisi kasutaja
|
04.08.2008 12:59:37
|
|
|
Disain disainiks - sul on siiski vaja webilehte/-rakendust mis suvalisel eesti webidisainifirmal üle jõu käib.
Kui tahad tõesti elegantse ja reaalselt toimivat lahendust peaksid tellima korraliku disani (noh, neid firmasid on kenasti, kuup, krabi jne) ning all asuva loogika lahenduse mõnest asjasemast firmast (eelpool mainitud list on hea algus, lisaks juurde veel sauruse www.saurus.ee - saada firmadesse kirjeldus oma visioonist ja küsi palju asi maksma läheks - võimalik, et kujunduse/disani saad läbi nende ja tiba odavamalt kui otse tellides).
Samas, selliste nõudmiste puhul pead siiski arvestama päris märkimisväärse väljaminekuga (kui sa just ei taha mingi valmis template peal mambo/muu vabavara asja lahendust paari custom koodijupiga) - lõplik hind tuleb peale kaardistamist (firma analüütik uurib täpselt mida vaja on, seejärel tehakse ajahinnangud ja sellise keskmise 600 - 1000 krooni tunni eest summaga korrutatakse läbi ning saad oma lõpliku pakkumise).
Ehk siis lootust, et saad 10 - 20 tuhandega vahva asja eriti ei ole, pigem arvesta kuue kohaliste numbritega...
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanel98
HV kasutaja

|
04.08.2008 13:18:51
|
|
|
Kui võtta arvesse, et ka web2 pisimuudatuste hindu ja seda, et minuteada pole nad eriti koostöö adltid igasuguseid muudatusi tegema, siis teised firmad peaksid paremad valikud olema. Üldiselt need firmad, keda ma nimetasin on sama tugevad nii koodi kui visuaali poolelt. Saurus cms võib hea olla küll, kuid kas see ei tule mitte kinnise paketina, et hijem saavad ainult saurusega tegelevad firmad muudatusi teha?
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihlakas
HV kasutaja

|
04.08.2008 14:07:12
|
|
|
@ref
Kuue kohaline number oleks liig. Ma ei taha eriti uskuda ka, et see number nii suureks läheb, aga eks näis. Saatsin kirja www.okia.ee -sse ja nüüd ootan vastust.
Web2-te ei taha just selle pärast valida, et kui soov igasugu väikseid muudatusi teha siis on mässamist kui palju. Samas, kui ref siin räägib kuuekohalisest numbrist, siis web2 tegi täitsa OK töö ära palju odavamalt.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanel98
HV kasutaja

|
04.08.2008 14:16:50
|
|
|
Nu ma ei tea ma arvan, et korralikku töö aga eraisikult või fielt või väiksemalt progrejalt kujundajalt, kes ise teeb ja kontori renti asju ei maksa saab kindlasti kätte 5 kohalise numbriga. isegi sinna esimesse poolde peaks jääma. Need firmad, mida ma enne nimetasin, usun, et vähemalt üks neist teeb ka selle asja ära 5 kohalise summaga. Aga paraku siis juba seal teises pooles.
Kas web2 mitte hansanetti ei saada, kui mingi suurem projekt on?
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
ref
Kreisi kasutaja
|
04.08.2008 14:24:15
|
|
|
Pihlakas, sõltub pakkumisest - ma webirakenduste hindu nii täpselt ei tea, keskmiste ja veidi suuremate läbi webi käitavate tarkvarade puhul ei ole eriliseks iseasjaks 500k, 600k, isegi miljon ja üle selle...
Kui sa tahad täiesti oma rakendust siis see ka maksab kena kopika (nii ca 140 - 150 töötundi + kujundus annab 700.- tunnihinna juures oma 120k - 140k kokku), kui on aga firmal on mingi valmistoode (okia-l vist isegi võib midagi olla, või vähemalt midagi mida nad saaksid ehk mugavamaks muuta) saad oluliselt odavamalt (tõsi, vbla tuleb mingi asi natukene ebaloogilisem või jääb ära - kuna olemasoleva süsteemi ringitegemine oleks liiga kulukas).
Mida sul vast väga ei tasuks vaadata on pisikesed "firmakesed" kes lubavad paari tuhandega hüpersupermegavahvat asja - tõenäoliselt saad midagi aga varu ohtralt peavalurohtu, seda hakkab sul kilode kaupa minema... mõnes suuremas kohas maksad küll rohkem, kuid reeglina saab lepingusse ka punktid, kus on leppetrahvid, kui midagi ei tööta, on katki... samuti saad mingisuguse garantii/hooldusaja, igasuguste turvamurede parandamised, kasvõi pisiprobleemid, peavalu oluliselt vähem.
Ja ära võta pakkumist ainult ühest kohast ning kindlasti loe kõik pakkumised läbi ja küsi kasvõi miljon täpsustavat küsimust
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
2korda2
HV kasutaja
|
04.08.2008 14:43:05
|
|
|
100K eest saab ca 1-1,5 inimkuud tööd. Arvake ise, mis sellega on võimalik ära teha. Sisuliselt tuleb võtta valmistoode, lüüa peale oma logod ja ehk saab paar pisividinat juurde (liisinguarvutus vms). Minu arvates vaata pigem olemasolevate lahenduste sobivust ja vali lihtsalt selline, mis tundub parim. Igasugu netipoode on ju lademes, raske uskuda, et tegemist mingi enneolematult keerulise keskkonna vajadusega.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihlakas
HV kasutaja

|
04.08.2008 14:52:11
|
|
|
Mis arvate sellest kohast http://www.edge.ee ?
Enda poolt valitud moodulitega.
hind koos käibemaksuga 16284 eek
Kindlasti lisanduks veel igasugu töö tasusid. Järelmaksu taotlus tuleb valikuliseks teha(web2 läheks peaaegu sama asi maksma lisaks 1300kr). Aga ma arvan ca 25 000kr peaks ikka tehtud saama.
Endale meeldi selle firma poolt tehtud leht www.atmracing.ee
Nagu ma eelpool mainisin, väga kiire ei ole sellega veel. Eks ma otsin veel firmasid ja küsin pakkumisi.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanel98
HV kasutaja

|
04.08.2008 15:08:29
|
|
|
kui töödega oled rahul, hind sobib, leping on aus, võta sealt ära. Minul kogemust pole aga paistab, et tööd nad on teinud ja tööd on normaalse kujundusega.
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihlakas
HV kasutaja

|
04.08.2008 15:45:28
|
|
|
Ma ootan www.okia.com pakkumise ära ja siis vaatab edasi. Uurin ja puurin veel, ning kui paremat pakkumist ei tule siis otsustan.
Kus on inimesed kes on oma webi lehe tellinud? Sooviks kuulda arvamusi?
Kusjuures just vaatasin, et sellel lehel mis sai kunagi tellitud web2-st on all kiri copyright HansaNet 2003 (CMS-is).
tanel98 suuremad projectid lähevad vist jah hansanetti. Kuigi ei ütleks, et see nii suur oli.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kethmar
Kreisi kasutaja

|
05.08.2008 01:56:32
|
|
|
Mina jällegist teen koostööd paljude väga kogenenud noortega(ise olen ka noor), kes ei küsi väga kirvest hinda ning peavad töödest lugu st ei kasuta vana scripte, vaid kirjutavad iga töö jaoks eraldi scripti(siiani on neid projekte olnud 2, kus on PHP programeerja töö ära teinud) .
Kui huvi peaks tekkima, võta ühendust.
_________________ Kodulehekülg: http://kethmar.ee/university
Vajad veebilahendust või graafilist abi? Küsi pakkumist. HV Rahvale alati odavamalt. |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
05.08.2008 03:39:02
|
|
|
Kethmar kirjutas: |
Mina jällegist teen koostööd paljude väga kogenenud noortega(ise olen ka noor), kes ei küsi väga kirvest hinda ning peavad töödest lugu st ei kasuta vana scripte, vaid kirjutavad iga töö jaoks eraldi scripti |
Vabandan, et vähe OT kuid sellise tööstiili juures jääte varsti nälga. Ja on nähtud küll neid "kogenud" noori.
Korralikult läbimõeldud ja kirjutatud kood on suures osas täiesti korduvkasutatav.
Aga teemaalgatajale. Kõigepealt pane kirja oma nägemus asjast ja mida põhjalikumalt seda parem. Siis saad ise kõigepealt korraliku pildi sellest mida soovid ja firmadel kellelt soovid hinnapakkumist saada on selliseljuhul võimalik ka õigete numbritega pakkumine teha, mitte ei pea kohvipaksu pealt ennustama, mida see klient soovib. Või kui ise ei suuda ülesannet korrektselt paberile panna, siis telli see teenusena kusagilt.
Korralikult läbimõeldud ja kirjapandud ülesande puhul võidavad kõik nii ajas kui ka närvirakkudes. 8)
Hiljutine näide elust, kuidas asjad muutuvad. Miski kuu tagasi soovis üks tegelane lihtsat lehte, kus oma tooteid eksponeerida. Peale paarinädalast kirjavahetust tuli aga välja et tegelikult soovib ikka online oksjonit koos kõikmõeldavate lisadega.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakunne
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
30.07.2009 10:18:59
|
|
|
TäPe ikka mis muud.
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomz
HV veteran

|
30.07.2009 12:18:23
|
|
|
see jätab CMA stiilis mulje, kus kiiresti klopsitakse mingi kujundus kokku, ilma korralikult läbi mõtlemata/töötamata.
Erinevalt CMA'st aga küsitakse vastavat hinda ka.
EDIT: Veel kommenteeriks kogemusi velvet.ee'ga.
Ma ei saa hetkel konkreetset nimesid öelda aga üks suur ja tuntud eesti ettevõte tahab uut lehte.
Meie hind (mitte otse minult, kuid minult võeti disaini ja koodi alltöövõtuna) ei sobinud, kuid disainikavand mis tegime, sobis kohe esimene.
Meiega jäi siis peale kavandi tegemist hinna tõttu diil katki.
Siis rutati velveti juurde. Kohe peale kahe esimese kavandi tulemist oldi suure APPI kõnega meiejuures tagasi.
Velveti poisid ei olnud absoluutselt järginud tellija ettekirjutusi ja soove. Samas üks disain oli kena kuid 100% ei sobinud konteksti (nagu oleks mingi vana disain võetud, mis üle jäid, ning see teema sinna sisse istutatud) ning teine kujndus oli aastast väga ammu.
Igatahes lugu selles, et otsaga ollakse meiejuures tagasi, ning see väike hinnavahevõit ei tasunud ära.
Arusaam, et suur ettevõte on alati kõigeparem, ei pea paika. Kuldumuna ja puha, võiks arvata, et kvaliteet (paljudki tööd on tõesti kenad ja huvitava).
_________________ Tom & Veronica around the world  |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanel98
HV kasutaja

|
30.07.2009 13:17:27
|
|
|
Edge müüüb pm valmis lahendust minaurust. St install ja kõik iga muudatuse eest maksad ja korralikult. Tomz CMA-st on tulnud väga väga kõvad disainerid ja suhteliselt lahedaid ja ilusaid disaine, CMA juhtimine ja müügitöö on see, mis tegelikult haises. Hetke olukorda ei tea kommenteerida aga võimalik, et nüüd nende lahkunud prode asemele on tulnud mingid rookid kes suurt midagi ei jaga ja klopsivad kokku.
Samas sellise firma suund ongi teha massidele ja palju. Teised teevad vähe ilusti ja võibolla isegi harjumatult. Nt see Velveti keiss, sealt on tulnud ikka palju ilusaid lehti aga ega igaühele ei saa meeldida. On kahtemoodi tegijaid, need kes teevad hingega head ja endale meeldivat asja ja ei kuulagi klientide lolle ideid ja suruvad niipalju kui võimalik enda arvamust ideed, mõtet läbi. Teised lihtsalt keeravad midagi kokku, et klient oleks rahul ja saaks papi kätte. Ise olin ka sinna esimese poole veel mõnda aega tagasi, kes viitsis tuuleveskitega võidelda ja vaielda kuid peale ühe suhteliselt haritud ja juttudejärgi teadja veebispetsialisti/turundusmehega vaidlemist lõin ka käega ja olen mõnuga klientide soove täitma hakanud.
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
okpoiss
HV kasutaja

|
06.08.2009 09:46:50
|
|
|
Üldiselt ei soovitaks valmislahendusi. Kui on soov saada just sellist lahendust, mis sinu huve rahuldab, siis tuleb customlahenduste poole vaadata. Need valmis pakett/kujunduse pakkujad ei ole reeglina väga vastutulelikud muudatuste suhtes või lähevad need suht kulukaks. Olen isegi kuulnud mõne karbiveebi pakkuja kohta, et ise nad koodi ei mõista - müüvad ainult valmis tükke.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
2korda2
HV kasutaja
|
06.08.2009 11:47:49
|
|
|
No ei maksa kohe nii öelda - karbitoode on siiski tunduvalt odavam. Tuleks lihtsalt läbi mõelda, mida vaja on. Kui plaanis on koledal kombel kasvada ja põhiäri läbi netineeduse hakkab käima, siis ehk on ohtlik karbitootele panustada aga päris paljud peaks leidma enda jaoks täiesti rahuldava karbitoote.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
06.08.2009 11:51:35
|
|
|
2korda2 kirjutas: |
No ei maksa kohe nii öelda - karbitoode on siiski tunduvalt odavam. Tuleks lihtsalt läbi mõelda, mida vaja on. Kui plaanis on koledal kombel kasvada ja põhiäri läbi netineeduse hakkab käima, siis ehk on ohtlik karbitootele panustada aga päris paljud peaks leidma enda jaoks täiesti rahuldava karbitoote. |
Siin võiks öelda, et julgel 90% rahuldab edukalt nö. karbitoode. Ja karbitoote eelis on veel see ka, et kui algne paigaldaja on kadunud, siis asja ülevõtmine on palju lihtsam, kui miski sepa kodukootud spagetti läbi närida.
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
krysto
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
1 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihlakas
HV kasutaja

|
10.01.2010 15:28:28
|
|
|
Googledasin ja leidsin enda poolt tehtud vana teema üles.
Kodulehed otsustasin lõpuks ise Joomlas teha. Kujundused sain www.shape5.com -ist.
www.stenolink.ee
www.cn-parts.com
Tänud kõigile kes pakkusid erinevaid variante.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
10.01.2010 18:20:01
Re: Vebi lehe tellimine |
|
|
Pihlakas kirjutas: |
Soov oleks tellida internetipoe tüüpi kodulehekülg.
Võtsin listi lahti http://www.neti.ee/cgi-bin/teema/ARI/Reklaam_ja_Disain/#Veebidisain ja pilt ikka päris kirju.
Sooviks, et inimesed kes on kuskil tellinud räägiks kuidas on.
Vajalikud moodulid:
Ostukorv
Tootekataloog <- Tooteid väga palju nii, et võiks olla võimalikult hea ülevaade.
Liisingu kalkulaator <- Ise võimalik valida millistele toodetele lisan.
Järelmaksu taotluse võimalus.
Mitme keelne <- Eesti, Inglise ja hea oleks kui saaks ise keeli lisada, aga ei ole väga oluline).
Vähemalt 4 e-maili aadressi.
Püsiklientidel võiks olla võimalus sisse logida, ning neile peaks olema võimalik märkida ära soodus hinnad.
Võimalus suuremate tellimis koguste pealt teha soodustusi. Näiteks toode maksab 300kr, aga kui tellid 10tk 285kr või kui tellid 100tk, siis 265kr. See võiks olla võimalik ära märkida kui loon uut toodet.
Tagasiside vorm võiks ka olla. <- Kui inimene tahab lisa infot küsida siis vajutab nuppule "küsi lisa" ja kiri tuleb automaatselt firma e-maili aadressile.
Asi võiks olla võimalikult soodne, samas ka kvaliteetne ehk kuldne kesktee.
Osade firmade töötajad, kes surfavad siin foorumis, saatke PS hinnapakkumisega või link kodulehele, kus on hinnakiri üleval. Endal väga kiire ei ole sellega veel.
Ise olen kokkupuutunud firmaga Web2 ja hetkel seal klient, ning ei soovi sealt uut lehte tellida. |
sa oled algaja veebipoega üritaja nagu ma arusaan (kuidas arusaan - 4 emaili aadressi).
sul on ainult mingi ähmane visioon mis võiks olla ja tõesti on kohati su nõudmised ebapädevad (sul ei ole nii palju raha et need nüansid 100% tööle hakkaks ja nende rakenduste loomine sulle ka ära tasuks).
mina soovitaks sul teha e-poe äriplaan:
1) mida müüma hakkad (suur vahe on kas müüd riideid või toole)
2) haldamise poolelt - mida on kindlasti vaja, mis võiks olla ja mis oleks tulevikus vajaminev
3) milline peaks olema toodete esitlus (kui sa müüd riideid ja toole, siis on sul vaja erinevaid tootesisestusvorme)
4) laosüsteem
5) pangalingid
6) liisingute kalkulaatorid tulevad pankadelt
mina soovitaks sul võtta tasuta OScommerce või siis mõni kohalik mugavam karbiversioon, mingi asi püsti panna, esimene tegemise valu kogeda ja siis alles tellida kusagilt oma lahendus pädevate vajadustega
vastasel juhul sa kulutad tõesti 100 000 krooni ja saad mingi imeasja (karta on et sul sellist raha polegi mida investeerida)
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|