Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hmekk
HV Guru

|
04.12.2005 03:14:24
Ettepanek: Uute kasutajate tegemine |
|
|
võiks teha siis nii, et regamisel teha nii nagu planet foorumis, et niisama keegi regada ei saa, peab siis kas registreerusmis tasu maksma, või siis tema sõner (eelnevalt HV - kasutaja) saadab talle registreeruis kutse, ja kui uus registreerunud isik tahab petta saada, siis saaks üürida petturit ka tema nö "sõbra käest"
ja muidugi ka see, et enne ei saa registreerimis kutset saata, kui oled olnud mingi aeg kasutaja/saanud kommentaare/teinud tehinguid või mis iganes.
lihtsalt hetkel tekkis selline väikene mõte, et teha registreerimine natule raskemaks, et oleks natukenegi turvalisem.
(ma võin lihtsalt unine ka olla, aga minuarust oleks selline asi suht hea )
_________________ Fotoblogi / Flickr |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hõljuk
Kreisi kasutaja
|
04.12.2005 03:18:26
|
|
|
No KUI üldse selline asi kasutusele võetaks (mulle idee meeldib aga arvan et mõttetult keeruline teostada) siis peaks vähemalt üks nurgake jääma ka neile uutele kasutajatele, kes tahavad kiiresti mõnele probleemile lahendust saada vms. Eks fantaseerida võib aga ma olen suht kindel et siia see ais ka jääb
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter

|
04.12.2005 03:20:10
|
|
|
minu arvates ei lähe mitte.ise sattusin siia foorumisse juhuslikult.kas ma oleks siis tõesti pidanud hakkama otsima kedagi kes siia kuulub jne..?
saan aru su murest.aga usun et seda pettuste värki annab ka teistmoodi vähendada.
|
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
04.12.2005 03:24:36
|
|
|
IMO ei pea teiste elu keerulisemaks tegema seepärast, et eksisteerivad sellised vennad, kes petta üritavad. Nendega on nagu kärbestega, et ajad aknast välja, sindrinahad tulevad uksest ikka tagasi.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
taifunk
HV Guru

|
04.12.2005 03:25:14
|
|
|
Ei poolda
Ideeliselt peaks põhirõhk kanduma avalehele, seejärel erisugustele tark- ja riistvara probleemidele ning ärifoorumid peaks olema pigem lisavõimalus meile (kuigi ärifoorumid on ühed aktiivseimad )
Ei tasu aga unustada, et esimest korda avastatakse see foorum siis kui arvutiga miski häda millele endal hammas peale ei hakka.
Liigse turvalisusega ei saa ka liialdada. Ega me ei taha ju keskkonda kus kõigi passikoopiad koos fotodega kolmest küljest ja pangatagatisega 10...0 kr väärtuses asuksid kuskil adminnide ja korravalvurite käeulatuses
_________________ Remember this day, men, for it will be yours for all time. |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
3 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
hmekk
HV Guru

|
04.12.2005 03:26:31
|
|
|
Hõljuk kirjutas: |
No KUI üldse selline asi kasutusele võetaks (mulle idee meeldib aga arvan et mõttetult keeruline teostada) siis peaks vähemalt üks nurgake jääma ka neile uutele kasutajatele, kes tahavad kiiresti mõnele probleemile lahendust saada vms. Eks fantaseerida võib aga ma olen suht kindel et siia see ais ka jääb  |
alliance kirjutas: |
minu arvates ei lähe mitte.ise sattusin siia foorumisse juhuslikult.kas ma oleks siis tõesti pidanud hakkama otsima kedagi kes siia kuulub jne..?
saan aru su murest.aga usun et seda pettuste värki annab ka teistmoodi vähendada. |
sellejaoks on ka regamine, mille eest tuleks näiteks 25 välja käia
(pmst see kõik hetkel mõte, kuid peaks natukenegi HV-d parandama)
teistele ka et.. alati on olemas otsing, mida saavad kasutada ka need kes pole reganud !
_________________ Fotoblogi / Flickr |
|
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
taifunk
HV Guru

|
04.12.2005 03:27:51
|
|
|
Kui petturil on soolas paari tuhandesed (isegi mõne sajased) summad siis see 25.- maksta pole ka probleem. Lihtsalt nooremad ja niisamma aramad kasutajad jäetakse eemale.
_________________ Remember this day, men, for it will be yours for all time. |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
3 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter

|
04.12.2005 03:28:14
|
|
|
ei tea mismoodi see 25eeku turvalisusele kaasa aitaks??
|
|
   |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
04.12.2005 03:33:45
|
|
|
jah mõni mees võib 25 eegu eest hoopis laia lehte mängida, et tema on maksnud ja võib teha mis tahab. Ja ma ei usu, et HV nii suurtes rahavaegustes on, et oma lastelt hakkab raha küsima. pahasid lapsi satub igale poole. nii ka siia.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
NuCleo
Kreisi kasutaja

|
04.12.2005 04:32:45
|
|
|
Ei tundu selline regamise piiramine küll nüüd eriti mõnus.
Äkki pigem rohkem sisse viia ID kaardiga tuvastamine äritehingute turvalisuse tõstmiseks vms.
Samas ID kaardi kasutajaid ei ole nüüd eriti palju...
(isegi ei kasuta, kuigi plaan on see viga parandada)
_________________ 'sup? |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
04.12.2005 04:36:04
|
|
|
irw ... hmekk ... maga välja. Midagi sellist nüüd küll ei tule.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
386
Kreisi kasutaja

|
04.12.2005 05:01:06
|
|
|
Nõustun alliance-ga. Sattusin ise ka siia (foorumi) juhuslikult. Liigne elu keerulisemaks tegemine peletab ainult inimesi. Ning HV eesmärk ei ole äri teha foorumis.... Aga mine sa tea. Nüüd küsitakse "vist" mingit raha, et su teated esilehel oleks(ei ole seda nii palju uurinud). Seega... tundub et HV foorumi osa ideeline ülesehitus võib olla muutunud. Juhul kui HV foorum on ka ärile orienteeritud, siis võiks pappi küsida jah. Aga siis oleks 25.- kuidagi vähe. Ning kasutajal võiks olla siis ka mingi eristaatuse märge juures. Nagu e-bays.
_________________ Minu klaviatuur vihkab mind... |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
hmekk
HV Guru

|
04.12.2005 05:16:02
|
|
|
Renka kirjutas: |
irw ... hmekk ... maga välja. Midagi sellist nüüd küll ei tule. |
tavai teeme siis nii
paha-paha mõte
kinni ja prükkar
_________________ Fotoblogi / Flickr
viimati muutis hmekk 04.12.2005 05:50:21, muudetud 1 kord |
|
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
04.12.2005 05:30:04
|
|
|
sama mõte minupoolt et, kui mõnel vaja liht ühele probleemile vastust saada ja kõik rohkem seda ei kasuta siis ta ei hakka maksma selleeest ju ja jääbki abi saamata mis on tegelt selle foorumi mõte...
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 423 loe/lisa |
   |
9 :: |
4 :: |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
04.12.2005 08:36:22
|
|
|
Kohutav kui palju mõttetuid ideid viimasel ajal tekib Igatahes vähemalt minu puhul oleks väga vinge kui ma ringi liikudes igal pool ID-kaardi lugejat + USB-pesaga lisakaarti pean kaasas tassima Seda lihtsal põjusel, et mul on veel küll ja küll tuttavaid kellel pole ei ID-kaardi lugejat ning sellist arvuti millel oleks USB-pesa olemas. Ning samas ei kiirustata arvutit vahetama kuna pole seadmeid mida USB-pessa tööle panna - ehk siis ei printerit, ei skännerit, fotokatest-videokaameratest rääkimata
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter

|
04.12.2005 08:43:49
|
|
|
tsitaat: |
igal pool ID-kaardi lugejat + USB-pesaga lisakaarti pean kaasas tassima thumbs_up.gif |
see oleks küll jah probleemiks,kui igakord peaks eraldi id kaardiga sisse logima.ühest korrast peaks piisama juba ju.
_________________ --- |
|
   |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juhan88
HV Guru
|
04.12.2005 08:44:29
|
|
|
Nii..lugesin seda esimest posti.
See sõbra kutse on väga halb asi, kuna mina näiteks ei teadnud siit foorumist ennem mitte ühtegi kasutajat...järelikult poleks ma ka regada saaanud!!
Siis see 25 krooni... ...mõni asi võiks ikka tasuta ka olla...niigi võetakse tänapäeval iga väiksema asja eest pappi...planeti foorumis oleks ma ka kasutaja, kui see oleks tasuta...aga vat...ei ole!
Esimeses postis toodud põhjendused on minumeelest läbimõtlematud
Siis veel see ID kaart...saage aru,...ka SEDA mul POLE!!
_________________ Fotoblogi |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
04.12.2005 11:13:44
|
|
|
alliance: Valesti saad aru - mul on ju vaja iseenda kaardi jaoks lugejat+USB-lisakaarti vaja kaasas tassida, et seda kaarti kusagil metsakolkas elava tuttava juures kasutada Ning ka sel juhul muudeks tegevusteks kui ainult HV-s käimine.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
VR53
HV Guru

|
04.12.2005 11:30:08
|
|
|
Pigem mõeldi selle all ID-kaardiga regamist, edaspidi logi kuidas tahad
Pettuste vältimiseks on abiks kommentaarid ja ID-kaardiga autoriseeimine IMO
|
|
Kommentaarid: 842 loe/lisa |
   |
636 |
|
tagasi üles |
|
 |
raul141
HV veteran

|
04.12.2005 11:35:53
|
|
|
ma ei saa aru ,mis leiutisi siin ikka pakutakse.kurrat mul kah vargil käidud ja looma ikka lukk kinni ei hoia. minuarust tuleks ikka tõhustada petturite kinninabimist ja karistatuse tunnet. hmekk sa leiuta midagi selle vastu et varastatud kaupa siin vähem liiguks. ja HV mittetulunduslik ohvriabikeskus on ju teretulnud . enamus pätte mis siin proovitakse kätte saada on ohvri ja polla koostöö,adminn kah ,osad pealehakkajad on kah aga need saavad hilja juhtumist teada .ühesönaga peaks teatud grupp olema ,kelle nimed(sis arvata vabatahtlikud) teada kõikidele kasutajatele,kes hakkab kuritegeliku juhtumi korral tegutsema. ja grupp sis kinnitatud adminni poolt ,kasutajate heakskiidul! ja adminn annab üsna suured privillegid grupi teatud liikmetele ohjeldamaks kuritegevust ja distsiplineerimaks HV õhkkonda! Tasu selle eest saab olema kasutajate autoriteet ja kaaluline sõna HV otsuste ja tõekspidamiste osas!
vast asi ulmeline aga kes see ikka korralagedust sallib!
_________________ dell somm ding mi poi |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter

|
04.12.2005 11:42:13
|
|
|
väga hull mõte
_________________ --- |
|
   |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jumbu
HV Guru

|
04.12.2005 12:01:52
|
|
|
Täpsustan - utoopiline mõte. Juriidiliselt ei ole sellel grupil vabatahtlikel võimalik kurjategijatele mingit survet (karistust) avaldada, ise seadusega vastuollu sattumata.
_________________ modepensionil |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
04.12.2005 12:26:50
|
|
|
link :: ISIKUT TÕENDAVATE DOKUMENTIDE SEADUS
Juhan88 kirjutas: |
Nii..lugesin seda esimest posti.
See sõbra kutse on väga halb asi, kuna mina näiteks ei teadnud siit foorumist enne mitte ühtegi kasutajat...järelikult poleks ma ka regada saaanud!!
Siis see 25 krooni... ...mõni asi võiks ikka tasuta ka olla...niigi võetakse tänapäeval iga väiksema asja eest pappi...planeti foorumis oleks ma ka kasutaja, kui see oleks tasuta...aga vat...ei ole!
Esimeses postis toodud põhjendused on minumeelest läbimõtlematud
Siis veel see ID kaart...saage aru,...ka SEDA mul POLE!!  |
Kui oled vähemalt 15a, siis seaduse järgi PEAB sul olema isikutunnistus ehk rahvakeeli ID kaart. Et seadus mitteomamise eest karistust ette ei näe, on juba iseasi.
Ühekordne ID kaardiga registreerimine ärifoorumites tegutsemiseks tundub olevat mõistlik lahendus. Üks kord jõuda arvuti taha kus on ID-kaardi lugeja ja internetiühendus peaks olema kõigile eesti elanikele jõukohane.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
04.12.2005 12:35:16
|
|
|
mis puutub petturitesse, siis - nagu korduvalt juba räägitud - on enamike puhul nagunii nii nimi kui ka terve ports muid andmeid teada. Ja siis?
Ühekordne id-kaardiga logimise võimalus on praegugi olemas, aga lihtsalt soovituslik, mitte kohustuslik.
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
tagasi üles |
|