Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
matu21
HV Guru

|
14.09.2005 21:58:54
Kasutaja hinnangute sorteerimine |
|
|
Austatud Kõigevägevamad! Kas oleks võimalik teha kasutajate hinnangud selekteeritavaks? Ehk nt väga eeskujulik HV-lane, kellel profiilis 200 positiivset ja 5 negatiivset. Ja tehes neg kommentaari pildil ehk siis kliki, tulevad ette kõik vastavad kommentaarid selle kasutaja kohta, sest on ju väga tüütu kerida läbi 6lk kommentaare et leida miks on ka negatiivseid pandud.
|
|
Kommentaarid: 1378 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
1051 |
|
tagasi üles |
|
 |
yourfriend
HV veteran

|
14.09.2005 22:00:41
|
|
|
see on küll väärt mõte, ise ka kerinud mõne kasutaja kommentaare et leida neid negativseid positiivsete vahelt!
Vahel ajab see lausa hulluks...
   |
2 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
14.09.2005 22:31:15
|
|
|
Naljakas kysimus - "miks on ka negatiivseid pandud"? Vaata peegilisse ja esita see kysimus isendale. Siis vasta iseendale ja"rgnevalt: "Ega ma nii s-i-t-t mees kah pole, et mul yldse vaenlasi ei oleks!"
A.
_________________ Õnnelikul malakamaal ei nuteta! Parem käsi abistab. Sõidame! |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
yourfriend
HV veteran

|
14.09.2005 22:34:09
|
|
|
OFFF tahad sa öelda et kui kellegagi äri teed siis sa tema negatiivseid kommentaare ei vaata? vaevalt küll
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
matu21
HV Guru

|
14.09.2005 22:35:09
|
|
|
OFFF kirjutas: |
Naljakas kysimus - "miks on ka negatiivseid pandud"? Vaata peegilisse ja esita see kysimus isendale. Siis vasta iseendale ja"rgnevalt: "Ega ma nii s-i-t-t mees kah pole, et mul yldse vaenlasi ei oleks!"A. |
WTF sa asjad???
See ei ole lasna gängi weeb. Hinnanguid antakse tehtud/tegemata tehingutele. Kui see oli suunatud minu pihta siis saada täpsem kirjeldus oma teksti kohta, praegune pilt peeglis mulle täitsa istub.
|
|
   |
1051 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
14.09.2005 22:40:14
|
|
|
ctrl +f "nega" ning klõpsin enterit kaks korda et näha esimest negatiivset kommentaari. Lisaks sellele näeb ära ka vastused neile kommentaaridele.
Pole ju nii keeruline
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
matu21
HV Guru

|
14.09.2005 22:44:42
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
ctrl +f "nega" ning klõpsin enterit kaks korda et näha esimest negatiivset kommentaari. Pole ju nii keeruline  |
Aga 1 klikk sellel oleks ju meie kiires ühiskonnas hoopis parem 8)
|
|
   |
1051 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
14.09.2005 22:49:04
|
|
|
aga koormaks ka mõttetult serverit. Samuti ma kahtlen et vastus genereeritakse ja kuvatakse kiiremini kui lihtsa tekstiotsinguga
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
14.09.2005 23:11:34
|
|
|
matu21 kirjutas: |
Naljakas kysimus - "miks on ka negatiivseid pandud"? Vaata peegilisse ja esita see kysimus isendale. Siis vasta iseendale ja"rgnevalt: "Ega ma nii s-i-t-t mees kah pole, et mul yldse vaenlasi ei oleks!"A. |
WTF sa asjad???
See ei ole lasna gängi weeb. Hinnanguid antakse tehtud/tegemata tehingutele. Kui see oli suunatud minu pihta siis saada täpsem kirjeldus oma teksti kohta, praegune pilt peeglis mulle täitsa istub. |
Ei - kindlasti mitte sinu pihta. Kuidas saadakse negatiivne - pisikesed tatipritsid la"rmavad mingis teemas ja on omast arust j6le targad. Tulen mina palun la"buritel biheivida ja mitte jura ajada (ysna teravas toonis). Psike tige tatikas tuleb ja va"a"nab "ka"ttemaksusks" negatiivse. Sedasi neid korjatakse V6i m6ni raevunud n00b keerab neg. selle peale kui tema 1001. korda yles v6etud RTFM teema lukku pannakse. Ma ausalt ytleda ei usaldaks seda "reitingute" systeemi nii pimesi. Isegi positiivseid komme korjatakse siin vahel nagu redis - pane mulle + siis ma panen sulle kah +
A.
_________________ Õnnelikul malakamaal ei nuteta! Parem käsi abistab. Sõidame! |
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
14.09.2005 23:24:25
|
|
|
pole paha mõte
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
14.09.2005 23:28:14
|
|
|
Kindlasti pole ka 100% positiivsed kasutajad tegelikult nii puhtad.
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
Terminator III
HV veteran
|
14.09.2005 23:30:16
|
|
|
Ardo kirjutas: |
Kindlasti pole ka 100% positiivsed kasutajad tegelikult nii puhtad. |
Kui hetkel vaadata petturite foorumit, siis ei tea enam eales keda usaldada
|
|
Kommentaarid: 201 loe/lisa |
   |
15 :: |
21 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
14.09.2005 23:35:15
|
|
|
Terminator III kirjutas: |
... keda usaldada  |
... tervet mõistust ja elukogemust (kellel on) ehk ?
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
15.09.2005 06:38:27
|
|
|
off.. selleks, et saaks selekteerida rate-bande pandud negatiivseid tõsistest probleemidest, olekski hea, kui kõik negatiivsed järjest tuleks, sest kui iminemisel on paarsada hinnangut, ning nende sees mõned negatiivsed, on äärmiselt tüütu nendeni jõuda- vahepeal võib kommenteeritust nõukogude töökangelase illusioon tekkida
ise ei poolda eraldi vidina külge pookimist, sest praegu on juba pilt piisavalt kirju, et harva külastaja suudaks lõviosa võimalusi kasutada..
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
15.09.2005 09:43:28
|
|
|
sorteerides kaoks ära üks väga tähtis asi: kommentaarid poleks enam sisestamise järjekorras. Sedasi ei saaks enam aru kuidas keegi mingile kommentaarile vastas. Et vastust näha peaks ikka vaatama kommentaaret nende originaal-järjekorras.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
MorRAW
Ei ole Guru

|
15.09.2005 18:28:32
|
|
|
...Psike tige tatikas tuleb ja va"a"nab "ka"ttemaksusks" negatiivse. V6i m6ni raevunud n00b keerab neg. selle peale kui tema 1001. korda yles v6etud RTFM teema lukku pannakse. |
See on moderaatori töö üks osa. Lihtsalt on ja kõik.
Pole just eriti palju modesid HV's, kellel poleks negatiivset
kommentaari lammastelt.
Antud hetkel on see aga offtopic ning ei puutu kuidagi sorteerimisse.
_________________ https://www.instagram.com/morrowshoots/
http://www.morrowshoots.com |
|
Kommentaarid: 372 loe/lisa |
   |
314 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
15.09.2005 21:39:40
|
|
|
MorroW kirjutas: |
Antud hetkel on see aga offtopic ning ei puutu kuidagi sorteerimisse. |
Mina na"en siin küll ilmselget analoogiat. Oletame, et meil on aus müüja, kes satub kokku mingi tainaga stiilis "tahan seda: ei-tea-mida, selleks: ei-tea-milleks". Pa"rast pritsib see tainas terve "seadusega pahuksis" tatti ta"is stiilis "peteti, peteti, vale asi myydi!" ja va"a"nab myyjale kah ta"ie rauaga. müüja ei saa selle vastu 6ieti midagi teha.
Na"ite modedest t6in seet6ttu, et tihitpeale peavad nad v6tma vastu otsuseid mis k6igile ei meeldi ja teenivad sellega samuti negatiivseid. Mind ISIKLIKULT ja"tab see +/- absoluutselt kylmaks, kuna minu jaoks pole see reitingute systeem niiehknii usaldusva"a"rne. Ma julgeksin suisa arvata, et oma erapoolikuse t6ttu tekitab ta kerge v6ltsturvalisuse illusiooni - "oli kasutajal 150 positiivset ja ikka sain petta". Samas - VASTUPIDI see reitingute systeem natukenegi toimib. Saad teada kellega mingil juhul a"ri teha ei tohiks. V6imalik, et see 1. neg. on sinna kellgi kiusu pa"rast va"a"natud, aga mis kindel, see kindel
A.
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
15.09.2005 21:55:39
|
|
|
V6imalik, et see 1. neg. on sinna kellgi kiusu pa"rast va"a"natud, aga mis kindel, see kindel
A. |
konks on selles, et hindele on ka kommentaar, millele lisandub vaidlus ja mida kaetakse argumentidega
iga homo sapiens suudab mõista kes ajab ümmargust ja kes õiget
ja kui inimene sellest aru ei saa, siis teeb see tolle ettevaatlikuks. seega pole siin nagu vaielda midagi selle punktisüsteemi mõttekuse või mõttetuse üle
mis puutub sorteerimisse, siis on see pointless, kuna igale negatiivsele kommentaarile reeglina järgneb ka sõnavõtt/diskussioon
ja sorteerides poleks järjekord enam sama ja oleks kogu materjal segamini nagu pudru ja kapsad
nagu juba kasutaja Ho Ho märkis
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
matu21
HV Guru

|
16.09.2005 01:05:50
|
|
|
libe kirjutas: |
mis puutub sorteerimisse, siis on see pointless |
Ma küll ei leia et see pointless oleks. Sama on ju nt hinnakirjade puhul - algselt kuvatakse nii nagu jumal juhatab, siis on ise võimalik sorteerida kas hinna, tootja vms järgi.
Samamoodi mõtlesin ma ka seda teemat tehes. Võtame kasutaja Mõmm näiteks, temal on 196pos (ka minult 1) ja 1 neg kommentaar. Ma ei viitsi lapata läbi 5lk hinnanguid, et näha miks on talle see 1 neg pandud. Kui oleks selekteerimine, näeksin kiiresti ära selle hinnangu sisu ja siis on juba minu enda asi kas ma tahan ka järgnevat diskussiooni lugeda või mitte.
|
|
   |
1051 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
17.09.2005 14:28:06
|
|
|
Lisaks kommentaaride (posittivsed-negatiivsed) suhtele ei tohiks kahe silma vahele jätta ka seda, et mis aja jooksul on nad jäätud. Kui mees teenib kuu ajaga 20 positiivset komentaari, siis see ei ole veel näitaja. Kui ta on suutnud ikka aastaga head muljet jätta, siis on teine asi.
See et oluline on näha, millega seoses on negatiived tekkinud, siis võiks ju olla võimalus, et profiili omanik saab oma kommentaarid siduda konkreetse arvamusega ja kui negatiivsed sortitaksegi välja, siis tulevad nad koos kasutaja enda kommentaaridega. Iseenesest väärt mõte, kuid ma ei usu, et ma seda kasutama hakkaksin, sest olulised ei ole mitte ainult negatiivsed kommentaarid vaid ka positiivsed. Minu jaoks ei ole kellegi positivne kommentaar midagi väärt kui andja on foorumis olnud kaks päeva. Hinnangule endale annab kaalu siiski hinnangu andja enda väärtus et see omaks ka mingisugust kaalu minu silmis.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Incikas
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
nevermind
HV Guru

|
19.09.2005 23:00:32
|
|
|
kes otsib, see leiab!
_________________ AHV ei tea, mis AHV teeb |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter

|
19.09.2005 23:33:40
|
|
|
no comments
_________________ ---
viimati muutis alliance 22.09.2005 14:56:33, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
taurix
Piiratud kasutaja

|
19.09.2005 23:38:20
|
|
|
minu arust on see lyke v2ga asjalik
kiitus tegijale
_________________ müüa e-sigarett (500.-), info privas
what would jesus do? |
|
Kommentaarid: 172 loe/lisa |
   |
3 :: |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
19.09.2005 23:42:54
|
|
|
Negatiivsed tähendavad ka seda ,et kellelegi negatiivset pannes saad selle vastu automaatselt.Puhtalt positiivsed tegelased sellepärast mõnegi asja neelavad vaikides alla.Mõned kasutajad väga paluvad oma neg kommentaar ära võtta ja kui kõik sellele vastu tulevad on jälle ebaobjektiivne olukord.
   |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
|