Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kotmarjak
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
8 :: |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
pang
HV veteran
|
06.12.2004 20:11:13
|
|
|
Mis teha. Pain sattus lihtsalt hoogu.
Ega jah. Me kõik olime alguses sellised, aga seepärast ei pea kohe uuele kasutajale "kallale" kargama.
Aitab ka see, kui rahulikelt ära seletada ja rääkida otsingu nupust.
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
0 :: |
2 :: |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
06.12.2004 20:13:21
|
|
|
ja pian on uus mode ka. läks vist natuke hoogu. uued kohustused ikkagi.
_________________ Ole tore ! |
|
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
06.12.2004 20:16:08
Re: painkillah |
|
|
Oleks vaid ainult need kaks teemakest, prükkaris vedeleb sarnaseid terve kari... üks kergemini vanade teemade seast vastust leidvam kui teine....
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
06.12.2004 20:22:31
|
|
|
nonii kaitseks siis endale
1) vastused sai teemaalgataja juba kätte
2) midagi solvavat ma ei öelnud. rõhutasin karmimalt lihtsalt et kasutaks nuppu otsing
3) imelik natuke, kui vajutad nuppu "Uus Teema" siis esimene asi on PUNASELT kirjas, "kasuta otsingut jne jne jne" . kui inmene suutis siin ennast ära registreerida ja teema teha, mis takistab nendele nii palju nämmutatud probleemidele googlest vastuse leidmist?
kui üritus panna inimesi natuke ISESEISVAT tööd tegema on patt ja vale ja kuritegu, siis tunnistan end süüdi.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
pang
HV veteran
|
06.12.2004 20:23:58
|
|
|
Ma üritasin Painile selgeks teha, et pole vaja kohe käratada uutele kasutajatele (kuigi nad võiksid küll natuke tähelepanelikumad olla). Võib ka lihtsalt öelda et teemat on varem käsitletud ja et on olemas ka selline nupp nimega "otsing", mida võiks kasutada.
Ning võiks talle veel tutvustada foorumi reegleid.
|
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
06.12.2004 21:06:02
|
|
|
painkillah, on vist natuke liiga palju öeldud, et use the F*CKING google.
XYZ, kahjuks ie ole neid teemasi lugenud. silma jäid ainult need 2.
_________________ Ole tore ! |
|
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raid0
HV veteran

|
06.12.2004 21:06:26
|
|
|
painkillah'ile on see mode võim pähe hakanud. liiga ülbeks ja kurjaks ka veel muutunud pealekauba.
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
1 :: |
93 |
|
tagasi üles |
|
 |
DoS
HV veteran

|
06.12.2004 21:10:23
|
|
|
pang kirjutas: |
Ma üritasin Painile selgeks teha, et pole vaja kohe käratada uutele kasutajatele (kuigi nad võiksid küll natuke tähelepanelikumad olla). Võib ka lihtsalt öelda et teemat on varem käsitletud ja et on olemas ka selline nupp nimega "otsing", mida võiks kasutada. Ning võiks talle veel tutvustada foorumi reegleid. |
Kui tähelepanelikult vaatad, siis näiteks teise lingi taga peituva teema autor on juba pea 2.5 aastat kasutaja olnud.
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
06.12.2004 21:20:34
|
|
|
olen nii nahaalne ja julgen ikka veel vastu vaielda, siinmaal saan aru juba et rahva tungivale "ridade vahelt loetavale soovile" jään ma oma staatusest nii või naa ilma.
kotmarjak, enne modetööd ei kasutanud ma praktiliselt üldse fraasi "UTFG" , ka oma nädalase testperioodi ajal ütlesin seda vaid 1-2 korda. pealegi mis sellel fraasil viga on? kas see sõna fu*k häirib sind? Kui see sind lohutab siis mul pole kellegi vastu isiklikku või kaudset viha - vastupidi, ma teen kõike kasutajate enda heaks, ma arvan et tore on näha selliseid kasutajaid kes saavad aru et nad peavad enne uue teema tegemist ka ise otsima natuke.
yboy, mis viga? kas see riivas sinu hinge kui kustutasin su täielikult Offtopic postid? selle ideega ma modetööd alustasingi, et mõttetut möla vähemaks kraapida, eriti probleemidega seotud teemades, kuna seal pole vaja sisutud möla mis teemaalgatajat nii-või-naa ei aita. kui sind lohutab olen saatnud veel paarile kasutajale sarnaseid kirju, ja vaid ühe eesmärgiga - piirata nende tühjade, mittemidagiütlevate postide arvu.
niikaua kui mina siin olen olnud, olen vist esimest korda näinud sellist pahameelt mode vastu. küllap inimestele ei meeldi kui neile öeldakse mida nad peaksid tegema või mida nad ei peaks tegema.
ütlen kindla sõnaga, et mingit modevõimu pole mulle pähe hakanud, pigem on mulle hakanud pähe see läbutulv, mis viib igasuguse soovi teemasid varsti lugeda, teemad kus kajastatakse probleeme on täis kõrvalisi mõttetuid lauseid, ärifoorumis laiutavad üpris tihti kellegi vaimuüllitised mis saastavad teiste müügi/ostu/vahetuse teemasid ning päris tihti kisub erinevates teemades mingiks vaidluseks või solvamiseks mida osapooled endale ei tunnista.
tõesti tõesti, olen süüdi et üritasin asja nii kiirelt ja radikaalselt (ja naiivselt lootes) muuta. kuid igatsen seda pilti , mis oli siin varem, enne seda massilist noorkasutajate tulvi, kui probleemile vastati pädeva vastusega või arutleti lahenduse üle, mitte ei kästud uus asi osta või formatt teha.
aga noh, ega mul pole midagi modest loobumise vastu ka, ei kahetse ma peaaaaeegu midagi (okei see UTFG oli tõesti liig...) . viha ei tahtnud ma küll koguda. aga mis teha kui mõni on sametpadja peal sündinud ja ei salli kui talle natuke kurjasti öeldakse (kui kõik tegelikkuses nina ees pesitseb)
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
06.12.2004 21:24:12
|
|
|
... aga öelge, mis aitaks nende lugematute uute kasutajate vastu, keda tekib päevast-päeva üha juurde ja nad kõik vabandavad nagu üks mees, et nemad veel rohelised ja peavad seetõttu erikohtlemist väärima. Mina arvan, et vaat ei peaks mitte ! Igal keskkonnal on olemas omad käitumisnormid, reeglid ja tase, mida mitte järgides või rikkudes, tõrjutakse sind varem või hiljem sealt väja. Milleks seda agooniat pikendada - kes tahab, saab kohe hakkama, kes ei taha, see pole ka mitte mingisugust vastutulelikkust ära teeninud nende arvelt, kes reegleid jälgivad. Püüdke mitte unustada - HV pole lasteaed ja pole seega kohustatud kedagi käekõrval edasi lohistama ja aitama, kui indiviidid ennast ise aidata, kõige vähemalgi määral, ei suvatse ...

viimati muutis DigeBeni 06.12.2004 21:26:18, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
pang
HV veteran
|
06.12.2004 21:24:58
|
|
|
DoS kirjutas: |
pang kirjutas: |
Ma üritasin Painile selgeks teha, et pole vaja kohe käratada uutele kasutajatele (kuigi nad võiksid küll natuke tähelepanelikumad olla). Võib ka lihtsalt öelda et teemat on varem käsitletud ja et on olemas ka selline nupp nimega "otsing", mida võiks kasutada. Ning võiks talle veel tutvustada foorumi reegleid. |
Kui tähelepanelikult vaatad, siis näiteks teise lingi taga peituva teema autor on juba pea 2.5 aastat kasutaja olnud. |
Palun väga vabandust oma üldistuse eest.
ma pole rääkinud teise lingi taga vaiknenud teemaalgatajast
|
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
woosh
HV Guru

|
06.12.2004 21:26:27
|
|
|
tsitaat: |
enne modetööd ei kasutanud ma praktiliselt üldse fraasi "UTFG" |
aga mis nüüd siis häda hakkas?
anti tiba võimu kätte?
_________________ o
viimati muutis woosh 06.12.2004 21:26:45, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
06.12.2004 21:26:40
|
|
|
enne modetööd ei kasutanud ma praktiliselt üldse fraasi "UTFG
|
Kusjuures UTFG on päris hea väljend, nagu ka STFU ja RTFM
Aga muidu tubli töö, et teemad kinni
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
06.12.2004 21:29:50
|
|
|
ot: mis rtfm tähendab
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
06.12.2004 21:30:31
|
|
|
Jõuluwoosh, ei vaevalt see
varem ei toppinud enda nina sinna kuhu ei kuulunud , ehk ei karjunud lambikatesse teemadesse et UTFG (kindlasti eksis mõni post tõesti ära) , ei poolda läbu eriti. aga modena tuleb midagi teema kinnipaneku kohta öelda, anonüümselt kinni pannes tuleks veel pikem nutt ja hala... vabandan selle ees kellele karjusin UTFG, võibolla oli see põhjustatud mu frustratsioonist mingi hetkelise probleemi ajel, kes teab. inimesi ma reeglina ei taha solvata.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
pang
HV veteran
|
06.12.2004 21:33:01
|
|
|
aise kirjutas: |
ot: mis rtfm tähendab  |
Read The Fu*king Manual
viimati muutis pang 06.12.2004 21:34:10, muudetud 1 kord |
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Toomas
Kreisi kasutaja

|
06.12.2004 21:33:37
|
|
|
OT: Leian et need igasugused ingliskeelsed teismeliste seas populaarsed lühendid nagu UTFG, STFU ja RTFM tuleks üldse ära unustada. Kas raske on rääkida eesti keeles.
Aga jah modetööd tuleb teha ja korralikult teha, siinkohal pole midagi ette heita.
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
06.12.2004 21:36:49
|
|
|
UTFG, STFU ja RTFM tuleks üldse ära unustada
|
Arvestades et suur enamus kirjutab siin sõna otsib - ocib jne jne, siis selle kõrval on need
lühendid igati korralikud.
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tbit
HV Guru
|
06.12.2004 21:39:34
|
|
|
Toomas kirjutas: |
OT: Leian et need igasugused ingliskeelsed teismeliste seas populaarsed lühendid nagu UTFG, STFU ja RTFM tuleks üldse ära unustada. Kas raske on rääkida eesti keeles. |
see oli hästi öeldud, selles suhtes on küll väga zone'k Keskkond, eriti kui moded seda kasutavad, mida kõrgem võim seda täpsem peaks jutt olema, mitte zone paha HV hea.
_________________ DVD is da 4483MB :-/)
|OSTAN|-> T43 pikk jahutus |
|
Kommentaarid: 264 loe/lisa |
   |
229 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
06.12.2004 21:40:00
|
|
|
võtab suu muhedaks ikka, just rääkisin läbust ja postide kõrvalekaldumisest, ja kassa näed, juba 1/4 postidest on siin teemas poindist mööda
see teema väärib küll vist arhiivi mina näen siukest asja esimest korda kuidas hüpatakse modele tema töö eest turja
mitte et ma vihane või midagi oleksin, pahameelt mul kellegi suhtes küll pole, aga tore oli lugeda kuidas konservatiivsus möllab (loe: kellelegi ei meeldi väikesed muutused, aka tuleb mõni uus karm mode )
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
cbr
HV Guru

|
06.12.2004 21:42:04
|
|
|
Noh need teemad oleks pidand lukku nagunii panema. Võibolla veits keelt valitseda ja pilt oleks palju ilusam
Aga euromüntide teema oleks küll võind lahti jääda Seos HV ja arvutitega kasvõi see, et nende samade müntidega hakatakse HV virtualserveri teenuse ja arvutijuppide eest maksma. Samuti on tegu ühiskonnale tähtsa teemaga ja mida rohkemates kohtades see kajastust ja arutlust leiab, seda parem. See küll ainult minu arvamus Mina oleks vähemalt telefonihääletuse lõpuni lahti jätnud...
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
06.12.2004 21:48:22
|
|
|
Aga euromüntide teema oleks küll võind lahti jääda .Seos HV ja arvutitega kasvõi see, et nende samade müntidega hakatakse HV virtualserveri teenuse ja arvutijuppide eest maksma.
|
see on küll veidi nadi põhjendus. samuti võiks ju sel juhul tekitada ka absoluutselt muid offtopic teemasid, n. "kas teile meeldivad rohkem kassid või koerad" (sest paljudel HV kasutajatel on kassid või koerad), "kas kaevata saaremaa alla tunnel või teha hoopis ülemeresild" (sest nii mõnigi HV kasutaja elab saaremaal) või "kumb on parem - kas ketup või majonees" (sest mõlema toote valmistamiseks kasutatakse arvutustehnikat)
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
06.12.2004 21:48:41
|
|
|
HV on minu jaoks HV ja see ei seostu teps mitte müntidega. Teema on lukus aga mündid on täiesti näha, nii et probleemi pole - kes tahab see helistab kes tahab mitte. kui anname kuskilt järgi, peame ka kuskilt mujalt varsti järgi andma. kes otsustab mis on ühiskonnale tähtis ; teema "kuidas küpsetada pannkooki" on ka etähtis, kui kodus ainult jahu ja piima ja muna siis pead ju kuidagi ära elama . ja minu arvates pole vaja kuni 10 lehekülge juttu , kus igaüks paneb oma lemmiknumbri ja kirjutab "see" , aka " 4 oli hea " , arvatavasti oleks hunnik selliseid poste sinna tulnud. ma ei viitsi enam seletada et HV on arvuti ja tehnikalane foorum ja mingid freestyle teemad ei käi teps mitte siia..
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
06.12.2004 21:51:42
|
|
|
Nojah, mis siis ikka kui alles uus mode. Ei ole siiamaani just halba tööd teinud.
Siiski on paar teemat küll milled Oleks võinud lahti jätta, aga noh - NHF
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|