Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tomorrow
HV Guru

|
28.03.2012 14:44:26
|
|
|
Timo1337 kirjutas: |
Codemastersi kodukal ainult 1.2 patch, mingit 1.1 patchi pole vaja enne selle peale laskmist? |
Ei piisab uusimast
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
29.03.2012 00:27:31
|
|
|
Tomorrow, suht mõttetu kui kõik masinad samad on liveryd joonistasid kõik ise? Muidu tore pakk aga masinad võiks ka ikka 2012 välimusega olla, traktorid või noh pardininadega
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
rastaman
Kreisi kasutaja

|
29.03.2012 01:38:49
|
|
|
ütle kuidas sa muudad modelit
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
29.03.2012 04:09:34
|
|
|
PlatoonSgtElias kirjutas: |
Tomorrow, suht mõttetu kui kõik masinad samad on liveryd joonistasid kõik ise? Muidu tore pakk aga masinad võiks ka ikka 2012 välimusega olla, traktorid või noh pardininadega |
Aga tee paremini kui mõttetu on
Mudeleid ei saa muuta niikaua kui bugmasters enda tööriistu modijatega ei jaga . Kuna nad pole seda 3 aasta jooksul teinud ei eelda ma, et nad hakkakas ka nüüd
Liveryd ei tee mina. Mina lihtsalt koondan need ja muud modid ühte ja vaatan, et need koos toimiks ja teineteist üle ei kirjutaks. Vajadusel muudan andmebaasi,keelefaili ja binary xml faile.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
29.03.2012 05:47:36
|
|
|
Tomorrow, noo, mis otsast ta sinu tehtud modi on kui liveryd pole sinu tehtud ja masinad pole ka 2012a välimusega? Neid xml ja tekstidokumente pole vaja väga näppidagi ju. Ei muidu tore, et kõik ühes pakk on, ma oleks eeldanud, et selline juba oli väljas
Mudelit ma tean jah, et muuta ei anna.. Codemasters
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
29.03.2012 08:22:06
|
|
|
mis otsast ta sinu tehtud modi on kui liveryd pole sinu tehtud |
Nii, et ligi nädal kompileerimist ja testimist pole nagu miski vaev siis? . Mul on modide omanike (nende kes mulle vastasid) nõusolek neid kasutada. Pealegi krediiti on antud ka Readme failis, kus ma selgelt märgin, et see on minu kompileeritud mitte nullist tehtud. Kunagi tulevikus ehk hakkan ka liveryd tegema aga pragu puudub aeg ja võimalus Photoshoppi õppida. Ma olen rohkem veebidisanis kodus kui photoshopis.
masinad pole ka 2012a välimusega? |
Livery ehk värv,logod jms on 2012. Mudeleid muuta ei saa, seega see on parim mida teha saab antud piirangute juures. Kusjuures kvaliteedilt on need 2x suuremad kui originaalid.
Neid xml ja tekstidokumente pole vaja väga näppidagi ju. |
Oh usu mind. On. Ja mitte vähe. Ainuüksi ühe sõitja nime väljavahetamine kõigis mängu osades koos nime ja stattidega võtab tubli üle poole tunni. See hooaeg 3 uut sõitjat. Hoopis teine järjekord jne.
Ei muidu tore, et kõik ühes pakk on, ma oleks eeldanud, et selline juba oli väljas  |
Eip. Sellist täielikku pakki pole ja ei pruugi enne suve tullagi (kui üldse). Seda siis RRDev meeste poolt kes on parimad F1 modijad.
Nagu ma ütlesin. Kes tahab bugmastersi versiooni ja nokkloomi, see oodaku Septembrini
Btw: aga ühest ma aru ei saa platoon - sa sõidad ju alati cockpit vaatega (või nii sa alati ise rõhutad). Sellest vaatest ju ei näegi autodel seda jõnksu nina peal. Seega ei kaota ju midagi
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
submeez
HV kasutaja

|
29.03.2012 09:58:44
|
|
|
Tean, et sakslased on miskise asjaliku 2012 paketi valmis teinud, on keegi proovinud ?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timo1337
Kreisi kasutaja

|
29.03.2012 13:50:49
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
Btw: aga ühest ma aru ei saa platoon - sa sõidad ju alati cockpit vaatega (või nii sa alati ise rõhutad). Sellest vaatest ju ei näegi autodel seda jõnksu nina peal. Seega ei kaota ju midagi  |
sellele lisaks on ta mclareni fänboy ja arvastasti sõidab kah ainult mclareniga ja neil ple nkn seda jõnksu
Tomorrow, su mod teeb midagi katki mu mängus , nimelt gamepadil ei saa peale "right stick" ja "värviliste nuppude" midagi bindida.
tegin kõik nagu modi peale installimis tutorialis ette nähtud ja ei funka :S
lasin mängu maham, reinstall ja sain jälle nuppe bindida..., modi uuesti peale panin jälle ei saanud enam bindida...
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
29.03.2012 16:30:33
|
|
|
Timo1337, Asi ilmselt kontrolleri conf failis mis asub .../actionmap/Keyboard.xml failis. Kui originaalfaili kasutada, siis ei tohiks probleemi olla.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
29.03.2012 16:47:33
|
|
|
Tomorrow, tänud paketi eest.
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timo1337
Kreisi kasutaja

|
30.03.2012 21:03:34
|
|
|
Sain modi tööle , Kõik ilus ja lilleline va see, et koguaeg räägib rubens'ist mis siis et teda see hooaeg enam pole ja senna tema asemel
|
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
31.03.2012 07:58:04
|
|
|
Sain modi tööle , Kõik ilus ja lilleline va see, et koguaeg räägib rubens'ist mis siis et teda see hooaeg enam pole ja senna tema asemel  |
Jah paraku audio lahtipakkimise proge pole. Muidu pakiks lahti ja salvestaks kasvõi ise uued sõitjad vanade asemele. Seega peate mõttes ise asendama :
Petrov=Raikkonen
Heidfeld/Senna=Grosjean
Barrichello=Senna
Alguesuari=Vergne
Buemi=Ricciardo
D`Ambrosio=Pic
Sutil=Hulkenberg
Tehniliselt on veel 2011 aasta alguse sõitjad. Seda ma vihkangi F1 litsentsi juures, et bugmasters ei saa ega tohi keset aastat patchiga sõitjaid uuendada
EDIT:
Lol see on väga harv juhus kui punane lipp antakse sõidus. Mul eile oli. Video kirjelduses on täpsemalt:
Spoiler 
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
31.03.2012 09:21:11
|
|
|
sellist võimalust ei ole, et diskvalifitseerimine ära panna? Nõme on kui sõbraga mängida ja siis liiga palju penalteid saada.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
31.03.2012 09:44:41
|
|
|
Renq kirjutas: |
sellist võimalust ei ole, et diskvalifitseerimine ära panna? Nõme on kui sõbraga mängida ja siis liiga palju penalteid saada. |
Enne sõitu sätetest:
Difficulty - Rules:Reduced
Vaikimisi ongi Reduced vist. Vähemalt mina olen alati pidanud ise Realistic peale muutma. Kuigi see sõltub ka sellest milline preset eelnevalt valitud oli raskusastmeks.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
31.03.2012 10:01:21
|
|
|
sellist võimalust ei ole, et diskvalifitseerimine ära panna? Nõme on kui sõbraga mängida ja siis liiga palju penalteid saada. |
Enne sõitu sätetest:
Vaikimisi ongi Reduced vist. Vähemalt mina olen alati pidanud ise Realistic peale muutma. Kuigi see sõltub ka sellest milline preset eelnevalt valitud oli raskusastmeks. |
jep, seda kohta tean aga kas see reduced muid reegleid ei võta vähemaks? ses mõttes, et penalteid võiks ikkagi saada täie rauaga kui põhjust on, ainult et disklaffi ei järgneks.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
31.03.2012 10:39:24
|
|
|
Enne sõitu sätetest:
Vaikimisi ongi Reduced vist. Vähemalt mina olen alati pidanud ise Realistic peale muutma. Kuigi see sõltub ka sellest milline preset eelnevalt valitud oli raskusastmeks. |
jep, seda kohta tean aga kas see reduced muid reegleid ei võta vähemaks? ses mõttes, et penalteid võiks ikkagi saada täie rauaga kui põhjust on, ainult et disklaffi ei järgneks. |
Eip. Liiga hullult lammutada saab ikka disklahvi sõltumata kumba sätet kasutada.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timo1337
Kreisi kasutaja

|
03.04.2012 12:36:57
|
|
|
Tomorrow, kas see 2012 mod mõjutab multiplayer osa kah? varem leidis terve hunniku sõite aga nüüd heal juhul ühe leiab.
|
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
03.04.2012 14:54:45
|
|
|
Tomorrow, kas see 2012 mod mõjutab multiplayer osa kah? varem leidis terve hunniku sõite aga nüüd heal juhul ühe leiab. |
MP ei soovita mängida sellega . See on eelkõige SP mod.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
03.04.2012 16:16:17
|
|
|
Kus need savegame-d asetsevad. Mul krt vaja reinstall teha, paneb crashi peale prose vahetust tuimalt.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
03.04.2012 16:31:18
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Kus need savegame-d asetsevad. Mul krt vaja reinstall teha, paneb crashi peale prose vahetust tuimalt. |
%UserProfile%\Documents\My Games\FormulaOne2011 |
%LocalAppData%\Microsoft\XLive |
Vaata, et sa kindlasti ka XLive kausta kopeerid Muidu puhtalt save kaustast pole tolku ja oled seividest ilma.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
11.05.2012 20:33:56
|
|
|
Krt ma ei saa aru mis nss see on.
Jõuan sinna maale ära kus kirjutab "press start" ning siis 2 võimalust:
1. Kui sisse ei logi windows live-ga siis saan kenasti mängima
2. Kui sisse login, siis viskab mängu lihtsalt kinni
Lahendusi?
Fresh installi tegin, ikka sama jura.
Event Vieweris mingi taoline "info"
Spoiler 
The description for Event ID 0 from source gupdatem cannot be found. Either the component that raises this event is not installed on your local computer or the installation is corrupted. You can install or repair the component on the local computer.
If the event originated on another computer, the display information had to be saved with the event.
The following information was included with the event:
Service stopped
|
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
16.05.2012 17:29:24
|
|
|
salatoimik, GFWL jura on jah väga ebastabiilne kohati. Soovitatav on alati seive hoida eraldi, kui peaks vaja minema. Antud juhul küll pigem tundub, et mingi teenus ei taha toimida GFWL jaoks.
Fresh install ei eemalda vastavat GFWL kausta paraku:
%AppData%\Local\Microsoft\XLive\Content\E0000082D14665E4" |
Kui sul teisi GFWL mänge pole võid terve %AppData%\Local\Microsoft\XLive kausta ära kustutada enne GFWL installi.
Minul on veel vaja lisaks Live ID Sign In Assistant, et asi korralikult toimiks.
EDIT:
Lol tegin testi kui hea ma kehva autoga olen. Tuleb välja, et päris hea . HRT-ga kvalis koht 19 ja sõidus suutsin 7-daks tõusta.
Marussiaga samuti kvalis 19-s koht aga sõidus juba 6-s.
Caterhamiga nii kvalis, kui ka sõidus esimene
KERS annab lihtsalt kenasti juurde.
Catalunya 20% GP siis koos kuiva ilma ja realistlike reeglitega.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
16.05.2012 20:24:57
|
|
|
Täna tuli meilile selline kiri codemastersilt.
Ei teagi mida nüüd oodata!?
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
1 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timo1337
Kreisi kasutaja

|
16.05.2012 20:28:44
|
|
|
võtas-uxu, ajasid rahval kõvaks, et vb oled sina kes ühe kutse saab . omal tuli sama kiri.
|
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|