no see treiler on ikka kõvasti etem kui selline mäng tuleb ... ma ei ole kusjuures esimese modern warfare mp mode mänginud ... alustasin kunagi oma multiplayer teed alles modern warfare 2-ga aga sp osa oli küll mw väga mõnus,sai isegi päris mitu korda läbitud.... selle modern warfare remastered ostaks küll.... see infinity warfare oli küll
Ma ei tea mis on teie probleem aga see on tüüpiline COD MP. Graafika on ilus ja puhas. Gameplay on kindlasti nii nagu eelmistelgi. Pigem on COD-i mure olnud see, et ei ole korralikult optimeeritud olnud ja selleks, et 60FPS-i kätte saada peab graafikat madalamaks keerama.
Kui nad iga aasta uut COD-i välja ei laseks siis oleks nende osade eluiga palju pikem ja hate vähem. COD on nagu NFS - iga aasta uus osa.
Ma ei tea mis on teie probleem aga see on tüüpiline COD MP. Graafika on ilus ja puhas. Gameplay on kindlasti nii nagu eelmistelgi. Pigem on COD-i mure olnud see, et ei ole korralikult optimeeritud olnud ja selleks, et 60FPS-i kätte saada peab graafikat madalamaks keerama.
Kui nad iga aasta uut COD-i välja ei laseks siis oleks nende osade eluiga palju pikem ja hate vähem. COD on nagu NFS - iga aasta uus osa.
BO3 jookseb @ 144 kõik eeblid põhjas, ei kurda.
On ilus ja sujuv aga 6 kuud läks aega et pisihädadest lahti saada.
Trayarchi + on alati olnud, et ei ole ühtegi haxorit, ei tea kuidas oskavad.
IW on alati täis soperdisi, sellest ka VAC ban MW3 aegadest
no see treiler on ikka kõvasti etem kui selline mäng tuleb ... ma ei ole kusjuures esimese modern warfare mp mode mänginud ... alustasin kunagi oma multiplayer teed alles modern warfare 2-ga aga sp osa oli küll mw väga mõnus,sai isegi päris mitu korda läbitud.... selle modern warfare remastered ostaks küll.... see infinity warfare oli küll
Mingit võimalust on disc seda saada? Gamestar saatis e-maili 2h tagasi, et nemad PC-le Legacy Editionit ei saa müüa:
Tere,
Kahjuks peame teatama et PC Legacyt me tootjatelt ei saa millegipärast ning seda ei ole hetkel juurde ka meile tulemas.
Veelkord väga vabandame. Raha ülekande teeme teile koheselt tagasi.
Mitme plaadi peal see tuleb kui mõlemad mängud on kokku 110GB ca.
Äkki 12 kanti? Black Ops 3 oli vist 6 disci. Mul dogshit internet, 10 GB down, 1 GB up. Uus ruuter, millega saaks 20-by-5, maksab 110€. Mitte, et mul raha selle jaoks pole, aga ei taha seda lihtsalt välja käia, kui ainuke, kes mingisugust otsest kasu sellest saab olen mina, aga kõik teised majas rahul oma pasa interneti ja hakkiva telepildiga.
Minidivine, Ööga tõmbab ära, vaevalt et Eestist plaate saad.
Legacy ei saa plaadil tundub, piisavalt näinud võimalusi osta mäng ise plaadil ilma MWR'ta (Progames, Gamestar näiteks). Ei ole vist kellelgi soovitusi ka, nii et pean vist 80€ Steamis siis maksma, õnneks skinne veel on paarituhande eest.
E: Ootan probably siis tagasimakset või helistan homme, et küsida, kas neil kellegi 3nda kaudu on võimalik mulle seda müüa.
Minidivine, Steami võtme saab 52€ eest.
Milleks üle maksta.
Need võtmed veidi teine mats. Steamis 80€ on IRLis väärt circa 62 eur. Nii et pmst max 10€ kaotad selle eest, et mingit scamazi ei saa. Ei proovi siin mingi highrollerit mängida, aga 10 euri mul ikka on üle. Rehvid ja veljed läksid just 1.4k, 10€ kommiraha suht.
Need võtmed veidi teine mats. Steamis 80€ on IRLis väärt circa 62 eur.
Eee... Mis loogika siin on? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.