Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sakinaga
HV Guru
|
13.05.2013 15:31:26
|
|
|
Metro Meil on üks haige asi. Ei saa mina aru, miks ta ei suuda automaatselt kõiki kaustu outlook.com-st sünkroniseerida. Peab eraldi igat kausta sünkima. Selle asemel olen lihtsalt outlook.com-i pinninud avamenüüsse.
Ja üks väike, aga mõnes olukorras oluline pluss - touchcover on trükkimisel praktiliselt hääletu.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
13.05.2013 15:53:22
|
|
|
maatriks kirjutas: |
Metro Meil on üks haige asi. Ei saa mina aru, miks ta ei suuda automaatselt kõiki kaustu outlook.com-st sünkroniseerida. |
Kaks asja, miks see nii on
1. IMAP vajab iga kausta eraldi tellimist
2. Samamoodi nagu WP lähtub ka W8 Metro meiliklient põhimõttest, et kaustasid kasutakse arhiveerimiseks. Notificationid tulevad ainult Inbox kausta saabunud meilidele.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
13.05.2013 16:50:26
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Mida nende tahvlitega üldse tehakse? Ma pole veel suutnud välja mõelda, mille jaoks see vidin mulle kasulik oleks  |
Minu jaoks on tahvel oivaline joonistamiseks/sketchimiseks, et kiirelt mõtted kirja panna. Mänge mängin sellel ja tahan ise ka mänge sinna teha. HV-d on mugav voodis lugeda. Kuid kõige tähtsam on joonistamine :3
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
13.05.2013 17:04:46
|
|
|
Tahvel on lõbus. Mul ipad juba pikemat aega vannitoa kapis..
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
13.05.2013 17:16:57
|
|
|
d3t kirjutas: |
Tiim, Microsoftiga pole ma seotud 2010 aastast. Projektijuhi tööks on plaanimine, ohjamine ja koordineerimine ning projektirühma töö kontrollimine. Vähemalt firmades, kellega ma koostööd olen teinud on enamus keskondasid veebipõhised (Sharepoint, CRM, JIRA (tarkvaraarenduse puhul). Lisatarkvara osas rahuldab enamusi Office ja Metro Meil/Kalender/Inimesed/Skype/Lync rakendused. Kui vaja saab alati anda töötajale võimaluse ühendada Remote Desktop kaudu serverise. Tööjuures on Surfacele võimalik dokk ka osta, nii ühendab endast väline monitor, hiir ja klaviatuur automaatselt külge. Kliendijuurde kohtumiseks sobib aga tablet suurepäraselt, kerge dokkist välja võtta ning ka kliendijuures koosolekul saab märkemeid teha täna klaviatuurile ja hiirele väga kiirelt ja mõnusalt. |
Ära enam peale võta. Sul pole projektijuhi tööst halli aimugi. Seda tööd mingi tahvliga ei teeks. Ja mingid viletsad klaverid ka ei päde, kui vaja on VÄGA palju kirjutada. Kas Surfacele pakutav klaver on mehaaniline? Tagasisidet annab, et klahvivajutus ikka toimus? Kas luup on standardis kaasas, et ei peaks päev otsa läbi lukuaugu teksti vahtima (projektdokumentatsiooni läbitöötamine ja lehekülgi on palju, Exceli tabelis rida-rea haaval sendi pealt rahastus paika panna, kuni sajale meilile päevas vastata)? Aga ID-kaardi lugeja, sisseehitatud või Expresscard/54 pessa käiv (sest digiallkirjastamist on päevas kümneid)? Mobiil-ID ka pole lahendus, sest kõnesid tuleb ja läheb päevas kümneid. Tahaks näha, kuidas sa selle lukuauguga sellise tööga hakkama saaksid.
Veel kord- tahvel pole tõsine töövahend tõsise töö jaoks. Jah, tal on kindlasti oma nišš, aga selleks see ka jääb.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
13.05.2013 17:27:23
|
|
|
Märt. kirjutas: |
Tiim, Microsoftiga pole ma seotud 2010 aastast. Projektijuhi tööks on plaanimine, ohjamine ja koordineerimine ning projektirühma töö kontrollimine. Vähemalt firmades, kellega ma koostööd olen teinud on enamus keskondasid veebipõhised (Sharepoint, CRM, JIRA (tarkvaraarenduse puhul). Lisatarkvara osas rahuldab enamusi Office ja Metro Meil/Kalender/Inimesed/Skype/Lync rakendused. Kui vaja saab alati anda töötajale võimaluse ühendada Remote Desktop kaudu serverise. Tööjuures on Surfacele võimalik dokk ka osta, nii ühendab endast väline monitor, hiir ja klaviatuur automaatselt külge. Kliendijuurde kohtumiseks sobib aga tablet suurepäraselt, kerge dokkist välja võtta ning ka kliendijuures koosolekul saab märkemeid teha täna klaviatuurile ja hiirele väga kiirelt ja mõnusalt. |
Ära enam peale võta. Sul pole projektijuhi tööst halli aimugi. Seda tööd mingi tahvliga ei teeks. Ja mingid viletsad klaverid ka ei päde, kui vaja on VÄGA palju kirjutada. Kas Surfacele pakutav klaver on mehaaniline? Tagasisidet annab, et klahvivajutus ikka toimus? Kas luup on standardis kaasas, et ei peaks päev otsa läbi lukuaugu teksti vahtima (projektdokumentatsiooni läbitöötamine ja lehekülgi on palju, Exceli tabelis rida-rea haaval sendi pealt rahastus paika panna, kuni sajale meilile päevas vastata)? Aga ID-kaardi lugeja, sisseehitatud või Expresscard/54 pessa käiv (sest digiallkirjastamist on päevas kümneid)? Mobiil-ID ka pole lahendus, sest kõnesid tuleb ja läheb päevas kümneid. Tahaks näha, kuidas sa selle lukuauguga sellise tööga hakkama saaksid.
Veel kord- tahvel pole tõsine töövahend tõsise töö jaoks. Jah, tal on kindlasti oma nišš, aga selleks see ka jääb. |
Sa nagu ei loeks mida ma kirjutan - oma töökohas saad ju tableti dokkida. Klaverit on kahte tüüpi - mehaaniline ja tavaline. Luupi pole vaja, tekst on niigi suur, äkki on sul hoopis prille vaja? Telefonikõnesid nii palju tuleb, et Mobiil-ID kasutada ei jõua, siis ei jõua sa tööd ammugi teha. Kõned saab lisaks ju nt. Skype peale suunata. Ning Microsoftis on täiesti tavaline, et kuhugi remote officisse tööle minnes on härral kaasas ainult Surface ja töö saab ilusti tehtud midagi ei jää tegemata. Minul käib meile vähe, nii 20-30 ringis kui igasugused mitte olulised meilid sealt välja arvata (nii 100 ringis).
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
13.05.2013 18:37:56
|
|
|
Ja me jõuame ikkagi tagasi algse küsimuse juurde: miks mängida kilplast ja mitte osta mingit mõistliku suuruse-raskusega läpakat?
_________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
13.05.2013 19:01:46
|
|
|
d3t, hambaid saab ju puurida ka akudrelliga, ei.pea juhtmega kinni olema. Aga kas drell ka selleks tööks sobilik on?
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
13.05.2013 19:06:01
|
|
|
krist2an kirjutas: |
Ja me jõuame ikkagi tagasi algse küsimuse juurde: miks mängida kilplast ja mitte osta mingit mõistliku suuruse-raskusega läpakat?  |
Sest sa ei saa läpakalt ekraani ära rebida ja ülejäänud jama maha jätta kui sa kliendikohtumisele näiteks lähed.
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
13.05.2013 19:11:20
|
|
|
Sest sa ei saa läpakalt ekraani ära rebida ja ülejäänud jama maha jätta kui sa kliendikohtumisele näiteks lähed. |
Selleks puudub vajadus.
Ultrabooki on niivõinaa juba mugav kaasas vedada.
Kui klaviatuur ära rebida, siis pole sellel surfaatsel enam sinupoolt taevanikiidetud touchpadi ja klaverit.
See, et surfaatsel on mingid dokkimisvõimalused, pole eriline argument. Dokkida annab igasugu seadmeid.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
viimati muutis siinus 13.05.2013 19:13:35, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
13.05.2013 19:11:56
|
|
|
Ja me jõuame ikkagi tagasi algse küsimuse juurde: miks mängida kilplast ja mitte osta mingit mõistliku suuruse-raskusega läpakat?  |
Sest sa ei saa läpakalt ekraani ära rebida ja ülejäänud jama maha jätta kui sa kliendikohtumisele näiteks lähed. |
Noh ja läpakaga ei saa minna?
Ei ega igal inimesel on oma harjumused ja kui sa saad tahvliga kõik oma asjad tehtud, siis väga hea. Mina ei saanud ning seda just liiga väikese ekraani tõttu.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
13.05.2013 19:23:57
|
|
|
siinus kirjutas: |
Selleks puudub vajadus.
Ultrabooki on niivõinaa juba mugav kaasas vedada.
Kui klaviatuur ära rebida, siis pole sellel surfaatsel enam sinupoolt taevanikiidetud touchpadi ja klaverit.
See, et surfaatsel on mingid dokkimisvõimalused, pole eriline argument. Dokkida annab igasugu seadmeid. |
Kuid mul on see valikuvabadus, mida sul ei ole.
Noh ja läpakaga ei saa minna?
Ei ega igal inimesel on oma harjumused ja kui sa saad tahvliga kõik oma asjad tehtud, siis väga hea. Mina ei saanud ning seda just liiga väikese ekraani tõttu. |
Prillipoodides olid hiljuti allahindlused, ehk on praegugi. Ei tasu silmi rikkuda, kui ei näe, tuleb arsti juurde minna
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
13.05.2013 19:26:39
|
|
|
vaimukas poiss
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
13.05.2013 19:36:40
|
|
|
Kuid mul on see valikuvabadus, mida sul ei ole. |
Ma saan ipläädide ja androiditablettide hulgast valida. Vabadus missugune.
Ning tõsist tööd teen statsionaarse PC taga.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
13.05.2013 20:32:54
|
|
|
maatriks kirjutas: |
Metro Meil on üks haige asi. Ei saa mina aru, miks ta ei suuda automaatselt kõiki kaustu outlook.com-st sünkroniseerida. |
Kaks asja, miks see nii on
1. IMAP vajab iga kausta eraldi tellimist
2. Samamoodi nagu WP lähtub ka W8 Metro meiliklient põhimõttest, et kaustasid kasutakse arhiveerimiseks. Notificationid tulevad ainult Inbox kausta saabunud meilidele. |
Taaskord on Microsoft minu eest otsustanud, kuidas ma midagi kasutama pean. Mul on loodud hunnik reegleid, mis e-maili vastavasse kausta topivad (arved ühte, reklaam teise, uudiskirjad kolmandasse, registreerimis-mailid neljandasse, ühe kohaga seotud asjad viiendasse jne). Puudub igasugune huvi neid kõiki inboxi kokku lasta.
Ehk siis kasutajale võiks anda vähemalt võimaluse valida, et asi toimiks nii nagu tema tahab. Default säte olgu selline nagu praegu on minu pärast.
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
13.05.2013 21:31:58
|
|
|
Hea, et Gmailist eraldi kaustu tellima pea. TB siis kasutusel ja IMAP.
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
14.05.2013 11:47:18
|
|
|
Milleks? Skype on helistamiseks, ära ole operaatorite ori. |
Skype'il (analoogselt muude "sotsiaalmeedia" kommunikaatoritega) on lihtsa telefoninumbri ees üks oluline puudus: sa pead olema vastuvõtja listis. Mina näiteks võtan MSN/Skype listi vastu väga väheseid. Võõraid ei võta. Kui mingi suvaline foorumitegelane küsib, ütlen otse, et mul pole teda sinna listi tilpnema vaja. Pidev kustutamine/blokkimine oleks tüütu. Samas mul pole õrna aimugi, kes minu telefoninumbri oma kontaktidesse salvestanud on. Ega mingit vahet.
Lisaks ka sõltuvus internetist. Ma viskan aegajalt oma põhinumbriga SIM-kaardi lihtsa 2G kõnesidega Nokia 1101 või 100 sisse ja unustan selle, et ma peaks telefoniga rohkem tegelema kui otseselt vaja. Välja minnes pistan diivanilaualt taskusse, mingi paari nädala tagant torkan laadija külge. Ma ei pea vahtima, kes on parasjagu online, mis pildi ta on oma profiilile lisanud ja "mida ta hetkel mõtleb" (ega kuulama hiljem solvunud vihjeid "miks sa mind kinno ei kutsunud, mul oli ju staatuses, et tahaks kinno"). Liiga palju liigset infot. Kel vaja/huvi, helistab. Kõneside hinnad on tänapäeval nii odavad, et see paar euri (mul on põhinumber hetkel 1€ miinimumarvega, kuid, kuigi pikalt lobisemise harjumust pole, päris sellega siiski hakkama ei saa) on seda vabadust iga kell väärt. Nutitelefoni maha jättes saaks juskui mingist ballastist lahti. Mitte ainult füüsiliste grammide arvelt.
salatoimik kirjutas: |
Mida nende tahvlitega üldse tehakse? Ma pole veel suutnud välja mõelda, mille jaoks see vidin mulle kasulik oleks  |
See on ehk nagu suitsetamisega - kui pole kunagi (sõltuvuslikult) tõmmanud, mõtled, et mida need narkarid selles küll leiavad, et konika järele haisemise nimel igal aastal 2 inimese korraliku lõunamaa puhkusereisu jagu raha maha põletavad (väide, et see rahustab, on BS - see rahustab sind seepärast, et nikotiinisõltuvus on su eelnevalt ärevaks muutnud)? Meie vanaisad-vanaemad ei tundnud PC järele ka vajadust. Kõrts ja kirik olid feissbook. Tööd tehti reaalses elus, mitte õhku müües.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
14.05.2013 12:29:45
|
|
|
rex, ei pea. Sa võid võtta Skype numbri ja suunata enda telefoni sinna peale.
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taun0
HV veteran

|
14.05.2013 12:39:35
|
|
|
eks projektijuhil ja projektijuhil on ka vahe. ühed võibolla tõesti kasutavad tahvelarvuteid
_________________ www.elektron.ee |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
14.05.2013 13:47:16
|
|
|
Taun0 kirjutas: |
eks projektijuhil ja projektijuhil on ka vahe. ühed võibolla tõesti kasutavad tahvelarvuteid  |
Jah, õige IT mees ikka kasutab desktop-stiilis PC arvutit, laseb kabinetis peeru ning kannab vahetusjalatseid!
Spoiler 
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
14.05.2013 16:26:54
|
|
|
Korralik tahvel on jupp maad odavam kui korralik ultrabook.
|
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
14.05.2013 17:45:20
|
|
|
Surface on kui suur? 10" ja väikese salvestusmahu juures maksab ulme hinda, näinud olen üle 800€. 11,6" puutetundlik ultra maksis 550€, omades 500GB-st vinti ja muud korralikule masinale omast.
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
14.05.2013 18:16:37
|
|
|
Märt., miks peaks mõistusega inimene tahtma tänapäeval veel HDD-d kasutada SSD asemel? 95% kasutajatel ei lähe üle 256GB reaalselt vaja.
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
14.05.2013 18:31:07
|
|
|
no siin foorumis küll olen tähele pannud et enamus tüübid jäävad "legaalsete failide" varundamisel terasegagi jänni juba...võta mingi ketaste teema lahti ja sealt loe
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|