miks nad toodavad siukest jama, miks nad ei kasuta oma raha targemalt.
selle asemel et teha eelkooliealistele värvilisi lastemänge võiksid nad teha ühe korraliku õige ralli.
kas nad ei leia, et kui lapsed mängivad intelligentseid mänge saavad nad ka ise targemaks ?
ei ikka dumb down 400%
see ongi selle mängu ainuke point jah, et paar miljonit kopikat kergelt tasku kukuks. aga kas see raha läheb reaalsete ning tõetruude mängude arendamisele ? kahtlen küll
eks "õlle kõrvale" mängivatele derp'idele toodetakse (kaine peaga ei kannatagi neid mängida), saab kerge vaevaga nutsu kätte ja järgmise projekti ette võtta. Ülemused rahul, laevad - autod ostetud, majad kerkivad Kui igasugu juraga rahul ollakse ja mingeid nõudmisi või ootusi ei ole siis mis teha. Küllap siis mingi osakond on tulemustega rahul. EA moodi iga aasta uus crap valmis. Lihtne äri idee ja kui toimib nende jaoks siis miks mitte. Kui ei toimi enam siis saab alati pirajate kaela kõik oma maailma hädad ajada.
Kenny from the block'i sõite vaadates youtuubist siis ega sellise nimega seotud mäng parem olla saagi... Rajad peavad kerged olema + lühikesed muidu paneb võssa ning sileda platsi peal hea autol rehve kohapeal sossutada. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
NATAS999, demo pidi juba saadaval olema.. ainult ei kujuta ette, kes krt seda mängida tahaks _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Viskab pilgu peale siis. _________________ Vahetan tabletite/telefonide ekraane.Küsi lisa!
https://www.facebook.com/NutiPartner SisNok OÜ - Sinu isiklik nutipartner
proovitud ja hullemat sitta ei ole ammu enam näinud.
graafilise poole pealt nagu on... ainult tunduks et aina sitemaks läheb.
Demos olev rada on täiesti sisutühi ja mõttetu. Ja vähe sellest, et mingi jobu karjus menüüdes vanasti igast jura siis nüüd tehakse neid "rõvedalt lamedaid nalju" sõidu ajal .
Üritavad vist Flatout 1'te kuidagi järgi teha aga nõnda raskesti failida on omaette kunst juba _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
seal pole midagi... kui mingit "semu" ei leia kellega mingit challlengit teha siis on pms üks igav rada kus üks tropp kisab iga liigutuse peale kõrva kui lahe see värk on _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
angel, aa kui semu leian siis on 1 rada veel? Tea kas siis täisversioonis tuleb veel kaks rada juurde mida 100 korda läbima peab? _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Mida te halate? Ootasite RBR2-e sellest? Siililegi selge et tegu on puhtalt funimise mänguga ja selle eesmärgi täidab see ilusti. Ning kes siis veel peaks selliseid lõbusaid ralli mänge mängima kui mitte 12 aastased? Suured mehed peaks päris autodega romutama ja driftima ja rada sõitma mitte halama siin kui jama mäng on. Kurb kui inimesed aru ei saa kellele mäng mõeldud on. Mina olen rahul, graafika nagu dirt3 minu jaoks, sama ka autode juhitavus suht ning ajaviiteks lõbus lammutada.
Sai ka veidike proovitud ja mulle täitsa meeldib. Suuresti MP mäng ja seltskonnas kindlasti päris suure fun factory'ga. Jääb nüüd täisversiooni ootama.
Mida te halate? Ootasite RBR2-e sellest? Siililegi selge et tegu on puhtalt funimise mänguga ja selle eesmärgi täidab see ilusti. Ning kes siis veel peaks selliseid lõbusaid ralli mänge mängima kui mitte 12 aastased? Suured mehed peaks päris autodega romutama ja driftima ja rada sõitma mitte halama siin kui jama mäng on. Kurb kui inimesed aru ei saa kellele mäng mõeldud on. Mina olen rahul, graafika nagu dirt3 minu jaoks, sama ka autode juhitavus suht ning ajaviiteks lõbus lammutada.
Ja mida sa halad? Mida peavad lapsed driftimisest ja romudes teadma? Kas eestis ongi liikluses iga aastal laiba hunnikud järgi kuna kõik kihutavad seal rallit, niisama funni pärast? Maast madalast juba fun koolitus kätte, kõik mis teiega juhtub , vajuta load game ja kõik on ok Suht ajaviiteks mine liivakasti ja kihuta seal oma märjatud liival. Kui auto haardub liiga hästi seal ja lähemal vaatlusel on pilt kahtlaselt terav siis ole ettevaatlik, naabripoiss on oma panuse teinud raja märgamisel. Seniks ajaviitelist ja lõbusat lammutamist.
SinineSiil, youtube otsustas kinni keerata mul üle 15minutilised videod :S kes krt neil seal otsuseid teeb ma ei mõista... _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.