Ma ei saa aru, mis vahet on kuskohast keegi infot saab? Nagu mingid viie aastased
Ärge kibedusest lõhki minge _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ise nii saamatud, et muud üle ei jää kui teisi ainult taga kiruda? Päris kurb on Eestlane olla ikka vahel.
Kahju, et ise ka aru ei saa, et hoopis sina oled siin kohal jorss. _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
Kui mängus Eestist nimetatakse, kirjutatakse, siis miks mõni kasutaja tuleb ohkima ja ähkima, et eestlane on ikka nii "tobe"? See on reklaam meile, mille üle võiks olla rõõmus.
Tegin ka eeltellimuse siis...
Aga huvitav on see, et ma sain miskipärast 2 võtit.
Esimene aktiveeris mängu aga teist ei oska nagu kuskile panna.
Any ideas milleks teine on? _________________ Aita suve, söö lund!
Tegin ka eeltellimuse siis...
Aga huvitav on see, et ma sain miskipärast 2 võtit.
Esimene aktiveeris mängu aga teist ei oska nagu kuskile panna.
Any ideas milleks teine on?
Nu eks ikka sellepärast, et mõne ahviga jagada. Tegelt kas see teine võti mis item unlock või multiplayeri värk ei ole? Ise peaks enda mängu homme kätte saama
Ma ei leia kuh seda sisestama siis peaks.
Uplay,Stteam ja Origin igatahes seda võtit ei taha...:S
Lisapakid jne. peaks ka siis uPlay ju sööma.
EDIT: Neverwmind ... leidsin menüüs kolades koha kus redeem code.
See võttis selle vastu aga mis ta andis ei märganud:S _________________ Aita suve, söö lund!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.