Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
JannoT
HV kasutaja

|
15.05.2008 17:07:58
|
|
|
Irw. Mõtlesin just ,et mul küll sedasi ei jama ja kohe kui üritasin jahutusi vaadata pani pange.
Edit: Ära lõppes.
_________________ 011010000110100101101110011011100110000101110110011000010110000101110100011011000111010101110011 |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laurikre
HV Guru

|
15.05.2008 22:13:26
|
|
|
Minul probleem tavaline esilehte külastades kooslusega OSX ja Firefox.
Olen sellest juba loobunud ja kasutan Safarit. Safariga avanevad kõik koheselt samuti wini all töötab..
Laurikre:.
_________________ Need: Windows, .Net, Sharepoint, Exchange, Dynamics, Visual Studio, XNA, Expression, Silverlight, SQL and many other skills? Talk to me
Rohkem IT uudiseid iga päev BattleIT lehelt |
|
Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
5 :: |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
18.05.2008 01:49:24
|
|
|
cbr kirjutas: |
Umbes 3 aastat on siis möödas ja tahaks kangesti ära mainida, et asi jätkub
Kaks erinevat arvutit, kaks erinevat netiühendust. Mõlemal arvutil Linux ja Firefox(küll erinevad distrod ning erinevad Firefoxi versioonid). Ning classic.hv kasutamine on põhimõtteliselt kohustuslik, kui närvirakke säästa tahad  |
mis sel esilehel siis viga on või on "viga" mu adblockis?
_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that.
-- G. Carlin |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
cbr
HV Guru

|
18.05.2008 02:42:24
|
|
|
Peale mõne lingi klikkamist leht hangub n+1 minutiks. Seda on ka teema alguses kirjeldatud.
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
18.05.2008 13:15:02
|
|
|
lammutasin ikka mõnda aega mööda seda lehte seal, kõikvõimalikes kategooriates ja sortides ühte, teist või kolmandat pidi, isegi reklaamid keerasin peale tagasi ja mingit läägi kuidagi ei suutnud tekitada, ainus probleem, mille leidsin, oli lehel https://www.hinnavaatlus.ee/comments/last/ link J�rgmised
_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that.
-- G. Carlin |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
18.05.2008 14:43:06
|
|
|
cbr kirjutas: |
Peale mõne lingi klikkamist leht hangub n+1 minutiks. Seda on ka teema alguses kirjeldatud. |
kusjuures niipalju on teada, et see sõltub kohati internetiühendusest, näiteks mõnel kodus ilusti töötab, töö juures teise ühenduse taga aga on see "hangumise" probleem. Järelikult see hangumine on seotud mingi päringu/sessiooni rippumajäämisega, mis kuidagi internetiühenduse võimalikust spetsiifiliselt isepärast tuleneb.
Ugh, segased laused peale HV möllu
EDIT: kui järgmine hangumine esineb, siis saatke kohe kõikvõimalikud andmed selle kohta raud@hinnavaatlus.ee ja nevermind@hv.ee
Hangumise aeg, HV tootelehe aadress, kus hangumine esines, internetiühenduse tüüp, op.süsteem ja loomulikult brauseri tüüp
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 469 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
386
Kreisi kasutaja

|
13.06.2008 13:18:34
|
|
|
Mis saab HV pealehest edasi? Täna 13.05.2008 pealehele minnes avastasin, et kogu ekraan on ainult reklaami täis. 1280*1024. Opera. Reklaamid kinni keeratud (ehk siis need bännerid mis on üleval ja paremal). Kesmisi reklaame näen. Nendes ongi probleem. Teemasi 'Ärifoorumi teemad' ja 'Foorumi viimased teemad' ja 'Foorumi viimased teemad' jne enam kohe HV lehele minnes ei näe. Peab kerima. Kas sellist HV soovitigi teha? Isegi reklaamidega üleküllastunud kohalikud ajalehed ei ole sellist jama teinud. Vähemalt tähtsama artikli pealkirja näed ära jne. Kas ei oleks mõistlikum reklaami hinda tõsta? Ning suts vähem reklaami panna? Muidu on HV nagu saksa sat kanalid
_________________ Minu klaviatuur vihkab mind... |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
2 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
13.06.2008 22:30:04
|
|
|
Jah, ideaalis me elaks kõik õhust ja armastusest, kuid paraku meie elatav maailm on teistsugune...
Reklaami hinda ei saa kahjuks tõsta, kuna siis ei ostetaks seda üldse, peab leidma mõistliku tasakaalu.
728x90 pind on niigi praegu banneritevahetusega või heategevusbanneriga kaetud.
Arenguks on vaja raha ja see aasta ei kulu seda viimast mitte vähe... Ja sa ilmselt ei kujuta ette, kui palju raha kulub...
Loodetavasti sügis/talvel ilmuv uus HV versioon on kasutajasõbralikum.
Aga küsiks näiteks nii, et kas sina näiteks toetaksid HV-d rahaliselt, kui reklaame sulle ei näidataks?
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
386
Kreisi kasutaja

|
14.06.2008 18:45:19
|
|
|
Vastus on ei. Probleemiks on foorum tervikuna. Liiga palju reegleid on sisse topitud.
Raha vajadust ma mõistan. Aga ma ei mõista seda, et kui kirjutada veebilehitsejasse www.hinnavaatlus.ee siis näen ainult reklaami. Ei midagi muud. Et leida infot mis on seotud HV-ga pean ma hakkama lehekülge kerima.
_________________ Minu klaviatuur vihkab mind... |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
14.06.2008 22:06:11
|
|
|
Välismaa lehtedel on paljudel selline asi kui maksad natuke siis reklaamid kaovad. Ma usun, et siin läheks ka see müügiks. 25 eeku kuu
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
davidco
HV veteran
|
26.08.2008 13:49:18
|
|
|
13.39 26.08.2008
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/K%F5larid/?FirmID=240
tegemist asus eee pc 900 - 1024x600, Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8.1.11) Gecko/20071127 Firefox/2.0.0.11
yhendus elion digitv ( probleeme ka elion wimaxi ja mingi v2ike kontoripaketiga)
l6puks ikka avas, aga 20 korrast 1 korral t66tab, pidev hangumin4e k2ib, suht vihale ajab ikka
foorum ja classic variant t66tab.
samas olen probleeme t2heldanud ka xp pro@ ie 6.0 ja 7.0
_________________ ..... |
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
26.08.2008 16:32:05
|
|
|
Nagu varem on öeldud, sõltub see probleemi esinemine opsüsteemi, brauseri ja internetiühenduse mingitest faktoritest.
Mul endal pole sellist probleemi kordagi esinenud (WINXP, IE 6.0, Elisa) ja ka Nevermindil mitte (linux).
Et saaks probleemi debugida, peaks Nevermind saama samal hetkel jälgida, mis toimub ja miks päring rippuma jääb.
|
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
28.09.2008 17:24:14
|
|
|
Pealehe maht koos kõigi animeeritud gif-ide ja flashidega on hetkel ~3,6MB - jah, MegaBaiti (õigemini mebibaiti MiB). Kui selle avajal ei juhtu olema super-hüper mitme-megabitist internetiühendust, siis peab selle laadimist üsna jupp aega ootama, eeldusel, et ikka kõik kohustuslikud ja HV-le raha teenivad reklaamid ära oodata...
Mul ei ole midagi reklaami vastu, kui see HV-d käigus hoida võimaldab, aga kusagil peaks olema ikka mingi piir selle reklaami formaadis ja resursside kasutuses! Reklaam võib olla ka rahulik ja soliidne jpeg- või gif-formaadis pilt mahuga mõnikümmend kilobaiti - selliseid on esilehel ja need on igati vastuvõetavad, isegi kenad. Ma ei ütleks, et mind ahvatleks sellest rohkem avama optimeerimata mahuga megabaidine flash-bänner vilkuva "muuviga". Pigem on selline masinat võhmale tõmbav mega-monstrum eemaletõukav ja tigedaks ajav - olgu ma neetud, kui sellise mõõdu- ja piiritundeta asutuse poole pöördun, kes sellise reklaamiga mu arvutis laiab...
3,6MiB=~3700KiB=29600kbit
Üle dial-upi (minu parim saavutatud kiirus analoogliinil oli ~30kbit/s) võtaks selle laadimine 29600/30=~987s=16½ minutit!
Praegu 2Mbit/s allalaadimise kiirusega ühenduse otsas u 15 sekundit - see on veerand minutit!
Kaheteist-megabitine DigiTV ühendus ei ole paraku veel igal pool kättesaadav ja mõned inimesed on ikka veel dial-upi otsas, alla poole megabitised ühendused pole ka mingi haruldus. Reklaami müüjatele peaks ikka mingid mõistlikud piirid seadma, käpardlikult koostatud optimeerimata mahuga animeeritud reklaamid ei tohiks avalikkuse ette jõuda!
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
28.09.2008 18:17:19
|
|
|
Dogbert, ära pinguta üle, bannerid kindlasti ei võta sellist mahtu
Loe nüüd nende arv ja maht üle ja saad ehk vaevalt paarsada kilobaiti. Reklaami aga on vaja, et HV üldse elus püsiks.
Kui soovite reklaamivaba HV-d, siis kuni sulgemiseni töötaksime võib-olla paar kuud.
Paraku teevad HV kasutajad endale karuteene, kui blokeerivad HV reklaame ja eripakkumisi, HV ei saa enam nii palju reklaamiraha ja seega saame ka arendamiseks vähem kulutada ja seega te ei saa nii vinget uut HV-d, kui soovite.
Mis ajab mahu ilmselt suureks, on kindlasti avalehe uudiste pildid.
NB! Uues HV versioonis on piiratud nii reklaami hulk kui uudiste piltide arv.
EDIT: kust otsast sul 3,6MB tuleb
Testisin praegu ära.
Nullisin ära Huawei 3,5G andmesidekaardi Mobile Partner statistika ja avasin HV avalehe ja sain mahuks vaid 210KB, ehk 17 korda vähem kui sina väidad
|
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
28.09.2008 18:23:12
|
|
|
Dogbert, sinu numbrites on kusagil väga suur kala sees
Praegu sain avalehe suuruseks täpselt: 992,69KB Ehk siis peaaegu 4x väiksem tulemus kui sul.
EDIT: Tanel sinu 200+KB tuli arvatavasti sellest, et enamus pildid võetakse browseri cachest.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
28.09.2008 20:10:30
|
|
|
800 millegagi KB suutis firebug välja mõõta
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
30.09.2008 17:53:42
|
|
|
Kohe kirjeldan oma väga lihtsat testimismeetodit:
Kasutasin Firefox 3.0.3 ja lisaks Netmeter-it.
Lülitasin välja Firefoxi Adblock-i ja NoScript-i;
Avasin Firefoxiga lehekülje about:blank;
tühjendasin Firefoxi cache-i ja kontrollisin about:cache lehelt, et maht oleks tõesti nullis;
nullisin Netmeter-i loenduri.
Avasin lehekülje hv.ee ja ootasin, kuni see lõpuni laeb koos kõigi bänneritega ja reklaamidega (sendioksjoni flash bänneriga) - Netmeter-i jooksvad näidud olid ~1,9Mbit/s kiirusel üle kümne sekundi jooksul julgelt.
Avasin uuesti about:cache ning registreerisin näidud;
Avasin Netmeter-i ja registreerisin jooksvad näidud:
mõlemad olid üle 3,6MB.
Muudel lehekülgedel probleeme pole.
Kuna täna on esilehe avamisel pilt praktiliselt sama (üle kümne sekundi täiskiirusel laadimist - jälle sendioksjon), siis teen kohe uuue testi. Et te Firefoxi süüdistama ei hakkaks, teen seekord ka IE-ga. Seniks palun varuda kannatust.
Nii, kuna hetkel on aktiivne OK interactive bänner, on lehe maht "vaid" ~1,92MB (Netmeter andmetel) - selle üle ma ei kaeba. Aga oodake, kui sendikas oma monstrumiga tuleb! Nägin juba täna lehekülje esimese avamisega seda elukat jälle ja lehe laadimine oli sama pikk ning silma järgi hinnates ka maht.
Ma ei hakka enne mõõtma, kui see elukas jälle välja ilmub.
Huvitav, seekord pole sendikaga maht nii suur - jääb samuti alla kahe MB. Aga kui see bänner on ees, tundub, et seda laetakse iga kord uuesti vms. Midagi on mäda sellega... Või ehk siis mõne teisega. Igatahes ei õnnestu hetkel eilseid (paar korda järjest mõõdetud ja kontrollitud) tulemusi ning tänase esimese külastuse muljet korrata.
Kuna kellelgi teisel selliseid mahte tuvastada ei õnnestunud ja ka minul see iga kord ei õnnestu, hakkasin täpsemalt uurima. Sendika bänner see pahategija olla ei saa, sest see on vai 129KB mahuga, aga probleem kipub ilmnema enam-vähem samal ajal, kui see bänner leheküljel virvendab.
Firefoxi kala ikkagi? Laeb sama asja korduvalt või? Arusaamatu.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
viimati muutis Dogbert 30.09.2008 18:15:39, muudetud 1 kord |
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
30.09.2008 18:31:11
|
|
|
Kustutasin paar postitust.
Sorry, aga käib täiesti meie huvide vastu reklaamiblokeerijate promomine.
Kuna te saeksite ise seda sama oksa, millel istute (HV arenduseks reklaami abil raha teenimine).
HV ja foorumi arendusi nõuate küll, aga ei soovi selleks omapoolselt mitte midagi anda.
Kui te kõik blokeeriksite reklaame ja ei vaataks meie sponsorite teateid, siis poleks teil varsti enam võimalik HinnaVaatlust või selle foorumit kasutada.
viimati muutis Tanel 30.09.2008 18:34:43, muudetud 1 kord |
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
30.09.2008 18:31:40
|
|
|
cbr, HV jaoks oleks tegelikult kasulikum, kui kasutajatel puuduks vajadus AdBlock järele - kontrollstatistika näitaks suuremaid numbreid ja Tanel saaks reklaamijatelt suuremaid summasid HV arenduseks küsida. See aga tähendab seda, et reklaami tegijad võiksid mõistusele tulla ja selle kohutava mahu asemel, mida nad reklaamibanneritedesse suravad, hoopis kvaliteeti tõsta
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
30.09.2008 18:33:50
|
|
|
Tegelikult on meil nõuded reklaamile küll, max mahuks on lubatud 50KB.
Ei pannud tähele, et saadetud sendika banneri maht on 131KB.
Nii et vabandan. Kuid kuna kampaania lõpeb homme, siis ei hakka me bannerit enam muutma.
|
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
30.09.2008 18:42:54
|
|
|
Muide paar päeva tagasi lagis avaleht tõesti natuke kuna ühe skripti laadimine võttis aegajalt aega 3-7 sekundit. See on aga nüüdseks eemaldatud ja vähemalt minul ei avane avaleht kordagi üle 4 sekundi. Pigem jääb 2-3 sekundi vahele.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
30.09.2008 18:52:16
|
|
|
Nagu ma ütlesin, toetan ma HV-le reklaamiga raha teenimist ja siin ma reklaame reeglina ei bloki - mõni liiga pealetükkiv ja brauseril hinge kinni pigistav erand välja arvatud (selliseid, minu taluvuse piiri ületavaid erandeid tuleb vahel harva siiski ette).
Jah, ma ei vaidle vastu, et maht jääb keskeltläbi alla kahe megabaidi. Millegipärast vahel aga näib see siinpool mingil põhjusel röögatu. Midagi laetakse korduvalt vms ja nähtavasti on viga siinpool - on siis süüdlaseks Firefox üksi või siis Firefoxi ja Flash plugina kombinatsioon. Proovin Flashi plugina uuesti paigaldada ja vaatan, mis edasi saab.
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|