Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
assu2
Kreisi kasutaja

|
27.08.2012 16:44:01
|
|
|
Ertai kirjutas: |
Redikate kirjutas: |
Sain Div1s kohe 3 kaotust jutti. 1 kord oli oma süü, kaks korda epic EA server feil. Ühe korra olin 4-1 juhtimas ja mängu viimased minutid.. Varem olen selliste katkestuste korral ikka ise võidu sisse cashinud.
Nüüd tuju ära ja ei viitsi jebida natuke  |
Mul EA serveriga polegi probleemi, pigem enda oskustega. Järjepidevalt suudan 2-1 (minu kasuks) olukorrast kaotaja välja tulla (dno, lihtsalt ei suuda mingihetk enam kaitsa ja rünnata jms)
Mis tac. kasutusel on Teil @ Div 1 vennad + mis teamiga?
Ise siiani ainult Realiga mänginud. |
Ma ise olen pigem see, et enne ei lähe käima, kui mulle 1-2 ära lüüakse. Üldjuhul oskan tagant tulla väga hästi.
Brasiilia puhul olen kasutanud 4321 või siis 4 2 3 1. Vahel ka see default.
Maicon pane LCM/RCMiks. Elias on ka parem kui Lucas Leiva.
kui DMidega mängid, siis Thiago Silva ja Maicon sinna näiteks, keskkaitsesse võid David Luizi siis lükata.
taktikaid on mitmeid. |
Brasiiliaga 4-1-2-1-2 ja Ramires CDM, RM Maicon, LM Lucas(Robinho 60min), CAM Kaka(Ronaldihno), RS Neymar (Pato) ja LS Hulk. Kaitseliin default.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
27.08.2012 17:38:18
|
|
|
assu2 kirjutas: |
Redikate kirjutas: |
Sain Div1s kohe 3 kaotust jutti. 1 kord oli oma süü, kaks korda epic EA server feil. Ühe korra olin 4-1 juhtimas ja mängu viimased minutid.. Varem olen selliste katkestuste korral ikka ise võidu sisse cashinud.
Nüüd tuju ära ja ei viitsi jebida natuke  |
Mul EA serveriga polegi probleemi, pigem enda oskustega. Järjepidevalt suudan 2-1 (minu kasuks) olukorrast kaotaja välja tulla (dno, lihtsalt ei suuda mingihetk enam kaitsa ja rünnata jms)
Mis tac. kasutusel on Teil @ Div 1 vennad + mis teamiga?
Ise siiani ainult Realiga mänginud. |
Ma ise olen pigem see, et enne ei lähe käima, kui mulle 1-2 ära lüüakse. Üldjuhul oskan tagant tulla väga hästi.
Brasiilia puhul olen kasutanud 4321 või siis 4 2 3 1. Vahel ka see default.
Maicon pane LCM/RCMiks. Elias on ka parem kui Lucas Leiva.
kui DMidega mängid, siis Thiago Silva ja Maicon sinna näiteks, keskkaitsesse võid David Luizi siis lükata.
taktikaid on mitmeid. |
Brasiiliaga 4-1-2-1-2 ja Ramires CDM, RM Maicon, LM Lucas(Robinho 60min), CAM Kaka(Ronaldihno), RS Neymar (Pato) ja LS Hulk. Kaitseliin default. |
Olen ka sama kasutanud. Ramires CDMina on hea.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
0 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Naysayer
HV kasutaja

|
27.08.2012 21:58:03
|
|
|
Olen juba mitu korda üritanud 5-3-2-le manageri otsida, kuid ei leia. Kas polegi olemas?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
GTR
HV veteran

|
27.08.2012 22:17:49
|
|
|
Naysayer kirjutas: |
Olen juba mitu korda üritanud 5-3-2-le manageri otsida, kuid ei leia. Kas polegi olemas? |
FUT'is?
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
Naysayer
HV kasutaja

|
28.08.2012 01:28:28
|
|
|
Jah, FUT'is?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
GTR
HV veteran

|
28.08.2012 08:47:49
|
|
|
Avasin tol hetkel auction searchi ja otsisin managere. Esimesel lehel vaatas vastu juba 5-3-2 manager, 900 oli bid'itud ja 1k oli BIN.
|
|
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
Naysayer
HV kasutaja

|
29.08.2012 18:39:18
|
|
|
Leidsin ka hõbedase, aga ajasin bronksi taga. Eks tuleb silveri võtta, sest bronksi ei leia.
/Kahtlane, et pärast igat FUT-i mängu viskab errori ja coinse ega mängu mängituks ei arvesta..way to go..
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mustakurmu
HV kasutaja

|
29.08.2012 18:50:39
|
|
|
Lisage kõik mind sõpsiks, sooviks sõprusmänge teha
Nimi: randootammm
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Naysayer
HV kasutaja

|
29.08.2012 21:32:29
|
|
|
Mis kõige tähtsam, mida jälgima peab, kui UT-s tiimi kokku panna? Ise olen praegu võimalikult suure numbriga pace-i taga ajanud.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
GTR
HV veteran

|
29.08.2012 21:37:00
|
|
|
Chemistry, formation ja positsiooni sobivus alguses.
Siis võib muid asju taga hakata ajama...
Pace on muidugi tähtis osa FUT'is
|
|
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
Naysayer
HV kasutaja

|
29.08.2012 21:49:13
|
|
|
Need kolm loomulikult paigas. Tahtsin just atribuutide kohta küsida.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
GTR
HV veteran

|
29.08.2012 22:06:05
|
|
|
Oleneb täitsa kuidas mängid vms.
Mis formation sul on jne.. kas eelistad söödumängu, pace abuse'id või oled long shot taker/skiller.
Viska oma tiimi link siia
|
|
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
Naysayer
HV kasutaja

|
29.08.2012 23:21:36
|
|
|
Pole enne veebi kaudu UT-s olnud ja ei pääse ligi ka..
"To further secure your Ultimate Team account, we ask that you set up a Security Question and Answer on console (returning FUT users, you need to do this too)."
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
henryKI11
HV kasutaja

|
29.08.2012 23:42:13
|
|
|
pace ja dribling on kõige tähtsamad
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Naysayer
HV kasutaja

|
31.08.2012 09:10:11
|
|
|
Nagu ma aru saan, siis FIFA12 serverid võetakse FIFA13-e jaoks maha?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
31.08.2012 10:53:07
|
|
|
Pace, strength, siis ilmselt agility. Kiirus, jõud ja kui kiiresti suudab suunda muuta jne.
Dribbling suht suva, aga ründajatel ja loovatel keskpoolikutel võiks 4 olla. Kaitsval piisab kolmest. See annab ka veidi juurde, et vastane sind maha ei niida.
Ründajatel võiks olla poacher v clinical finisher näiteks. Ise meeldib väga finesse shot, aga pead selle käppa saama.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
GTR
HV veteran

|
31.08.2012 13:19:06
|
|
|
FIFA 12 servereid maha ei võeta, FIFA 11 serverid on isegi veel üleval..
|
|
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
31.08.2012 13:33:19
|
|
|
Nagu ma aru saan, siis FIFA12 serverid võetakse FIFA13-e jaoks maha? |
Millest sa veel nii aru said?
Ei võeta mingeid servereid maha (võimalik et mingid maintainced on, kuid kinni neid küll ei panda peale Fifa13'ne väljatulemist)
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Naysayer
HV kasutaja

|
01.09.2012 13:46:14
|
|
|
Kusagilt lugesin midagi, aga igatahes arvasin seepärast, et mul koguaeg viskab pärast mängu, et ei suuda ära connectida nagu oleks serverid maas. Varem sellist probleemi ei olnud..
/Üleüldse on FIFA12-ga liialt probleeme olnud. Targem on 13 ära oodata.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
centraaL
Kreisi kasutaja

|
04.09.2012 15:43:00
|
|
|
Nagu ma aru saan, siis FIFA12 serverid võetakse FIFA13-e jaoks maha? |
Millised serverid? FIFA on P2P, mõned hädised serverid on ehk, mis UT jms jooksutavad, aga need jäävad samuti üles.
henryKI11 kirjutas: |
pace ja dribling on kõige tähtsamad |
Võrdlemisi hea nali.
|
|
Kommentaarid: 121 loe/lisa |
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
Naysayer
HV kasutaja

|
04.09.2012 20:49:15
|
|
|
Tegin formati ja sain ka oma jamadest jagu.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kromosoom
HV kasutaja
|
16.09.2012 20:42:27
|
|
|
Keegi mingit head taktikat oskab soovitada, kuidas saada hakkama kaitses ? Olen vaadanud mitmeid erinevaid videosi youtube'st, enamus ütlevad, et oluline on "söötu" (B) peal hoida ning oodata pmst. kuni vastane eksib. Mul ei taha see kuidagi toimida, minu vend sörgib 1-2 meetrit eemal vastasest ja ei taha nad nii väga midagi eksida. Mängisin, Pro tasemega, 5 min. half, poolajaks oli palli kontroll 27% vs 73% vastase kasuks. Seda veel Barcelonaga mängides mingi Korea "ühe tärni" vastu. Ei tahtnud kuidagi see "sabas sörkimine" toita. Muidugi alles alustasin puldiga mängimist. Kui klavaga mängida ja "söötu" (S) peal hoida, siis jookseb mängija ikka vastasega külg külje kõrval, aga miks puldiga mängides jookseb ta 1-2 meetrit eemal vastasest ?!
Äkki oskab keegi soovitada ka mingit head "trikki", mis suudab vastaseid ninapidi vedada ? Kui nsm 1vs1 väravavahiga mängida, treeningul, siis on ikka jube lihtne neid trikke ja nippe teha, aga kui läheb mänguks, siis ei tule enam midagi välja. Esiteks on juba kaamera nurk teine (mängimiseks parem, IMO) ja siis veel see, et kus suunas mängija on. Võiks nii olla, et olenemata sellest, kuhu suunas minu mängija jookseb, siis kui ma vajutan näiteks "alla+kõrvale", siis teeb ta seda sama trikki, mitte ei pea ma arvestama, kus suunas ma jooksen. Või on seeki kuskilt seadetest muudetav ?!
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
centraaL
Kreisi kasutaja

|
16.09.2012 20:57:32
|
|
|
Kromosoom, kaitses on mõistlikum hoida RB-d ka all, mis kutsub teise mängija mängijat katma. Kui vastane üritab kusagilt läbi joosta ja containi (söödunupp, ehk A, mitte B) ning RB-d all hoida, siis see tal reeglina kindlasti välja ei tule. Kui vastane hakkab liialt lähedale väravale või kastile jõudma, siis tasub RB + tackle nuppu ehk B-d vajutada õigel hetkel. Tackle nupu tunnetus tuleb pikapeale, üle ei soovita seda kindlasti kasutada. Ette võid ka libistada kui näed, et saad kindlalt palli kätte, kastis viga ei tee või muud lahendust enam ei ole.
Lisaks võid veel vastasel ees olles LT-d kasutada, mis teeb jockeyt, ehk kaitse saab palli 90% tõenäosusega kätte kui tüüp liiga lähedale jõuab. Vaheta ka mängijaid piisavalt tihti, kui sa hakkad mingi kaitsjaga järele sörkima ja ei kasuta mõnda teist, eemalolevat kaitsjat, kellega vastu joosta, siis jäädki järgi sörkima ja palli sa kindlasti ei näe.
Taktikast sõltub ka, vaata exhibition matchi mängima hakates custom taktikaid ja näed, mis kaitse üldse teeb, mõne taktika puhul AI ei suru kaitstes mängijaid, samas võib selle ka nii üles keerata, et 2 mängijat jooksevad peale ja üritavad kõigest väest palli ära võtta, mis toob endaga kaasa vigu ja tühja ruumi tekitamist vastasele.
Mis puutub trikkidesse ja suundadesse, siis seda muuta ei saa, pikapeale saad aru, et see on palju loogilisem ja intuitiivsem. Kõige mõistlikumad trikid, mida algajal kasutada, on näiteks ronaldo chop (heel chop), berbatov/mcgeady spin ja rulett, samas ei ole neid mõtet suvaliselt ka teha. Kui sul on arsenalis 3-4 trikki ja sa neid õigel ajal kasutada oskad, siis on see igal juhul parem kui osata 25 trikki aga nendega suvaliselt mööda üritada minna ilma ajastamata.
Samas kui su pallivaldamise protsent on nii madal ja veel halbade tiimide vastu, siis ma sinu asemel trikke üldse ei üritaks esialgu tegema hakata, pigem otsi sööduvõimalusi ja katsu palli vallata, trikitamisega kaotad palli tõenäoliselt palju rohkem. Soovitaks ka taktika possessioni peale panna.
|
|
Kommentaarid: 121 loe/lisa |
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kromosoom
HV kasutaja
|
16.09.2012 21:31:30
|
|
|
Tänud nõuande eest. Vabandust tõesti, sööt ikka A, mitte B See pallivaldamine oli tõesti ainult ühel korral nii. Enamasti ikka nii 50:50, mõni % siia sinna. Eks valin siis mõne triki välja ja hakkan harjutama. Enamus aeg kavatsen nkn mängida Bayern München'iga. Kas neid "slider'eid" on mõtet näppida muidu ? Default'is on nad kõik 50, aga natuke vaatasin netis ringi, siis mõned soovitavad neid muuta, et oleks mõni asi veidi reaalsem.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
16.09.2012 22:17:35
|
|
|
Kromosoom kirjutas: |
Tänud nõuande eest. Vabandust tõesti, sööt ikka A, mitte B See pallivaldamine oli tõesti ainult ühel korral nii. Enamasti ikka nii 50:50, mõni % siia sinna. Eks valin siis mõne triki välja ja hakkan harjutama. Enamus aeg kavatsen nkn mängida Bayern München'iga. Kas neid "slider'eid" on mõtet näppida muidu ? Default'is on nad kõik 50, aga natuke vaatasin netis ringi, siis mõned soovitavad neid muuta, et oleks mõni asi veidi reaalsem. |
mp's ei anna need sliderid midagi
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |