ainult väga lähedalt seljuhul...või äkki kergema raskusastme peal _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Parim on nende jooksjate vastu st. igal juhul saavad pihta.
Gaasipilve loopija võtab ka hästi maha.
Mängu peab kiitma väga normaalse salvestamise süsteemi eest - mitmed nüridad kohad laadivad sisuliselt max 15-30sek suremise kohast.
Sellist tüütut debiilsust nagu AC seerias alati näeb pole.
Millegi pärast mul selle mängu ja mõne teise mänguga veel nii, et kui ära laeb, siis vahest fps ainult 20 ja gpu loud näitab ka mingi 30%, aga kui uuesti alustan, siis gpu loud 98 ja fps ilusti 90+. Huvitav kas videokaart paneb näkku? Vahest pean ikka mitu korda uuesti savegame loadima, et seda fps-i jama ei tekiks.
See on vana video,aga kuna see kutt on lihtsalt võrratu huumorisoonega ,siis ei saa seda jätta siia panemata .alati kui vaatan mõnda tema videot siis naeran nii et silmad märjad
Tegin ka lõpuks läbi. Kangesti üritasin leida midagigi mis selles mängus peale "jooksmise ja turnimise" meeldinud oleks, aga ei leidnud. (Ja see üksi elamust ei kandnud) Story ja tegelased on ühed halvematest mida tükil ajal näinud olen. Selles osas meeldis isegi Dead Island / Riptide rohkem. vb kui mõned sim elemendid oleks lisaks olnud ehk see oleks väheke midagi päästnud. Öö osa oli muidugi ka päris lahe, aga isegi selles on liiga palju kasutamata potentsiaali.
Millist skilli mängu algusest kõige kasulikum arendama on hakata? Tõenäoliselt lockpick, life energy, veel midagi? _________________ Sidevõrkude ja tehnilise infra arendus.
Tegin ka lõpuks läbi. Kangesti üritasin leida midagigi mis selles mängus peale "jooksmise ja turnimise" meeldinud oleks, aga ei leidnud. (Ja see üksi elamust ei kandnud) Story ja tegelased on ühed halvematest mida tükil ajal näinud olen. Selles osas meeldis isegi Dead Island / Riptide rohkem. vb kui mõned sim elemendid oleks lisaks olnud ehk see oleks väheke midagi päästnud. Öö osa oli muidugi ka päris lahe, aga isegi selles on liiga palju kasutamata potentsiaali.
Gameplay oli väga hea. Kuid stoory osa pidin sundima end läbima. Vastavalt nii kaugele tegin, et teise linna saada ja siis aint sidequeste tegingi. Mis olid suht head.
Ronimine ja jooksmine on väga hästi tehtud. Esimest korda näen seda mängus nii hästi tehtud. L4D3 v6iks selline tulla. _________________ zero
miks neid osta on vaja? need vedelevad igalpool politsei busside pakiruumides üle linna. lisaks ka veel paljudes muudes suvalistes kohtades.
ma olen leidnud mängides kokku vähemalt 20 riflet ma arvan, ilmselt umbes samapalju ka püstoleid, suurem osa neist maha müünud. aga kaupmehed (näiteks seal tornis) minumeelest ka müüvad neid. miudugi peab teatud leveli saavutama ilmselt enne _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
jeesh, stooriga teatud kohta jõudmine unlokib need vist.
Midagi taolist jah. Olen proovinud tegemata asju nii Shadow of Mordoris kui selles mängus teha... ikka peab tõdema, et kumbki ei haara st. põhiosa on enam-vähem, aga kõik muu venitamine igav.
Automaadiga on muidugi see lugu ,et seda väga seal ei kasutanud . Põhi XP laksud tulevad ikkagi pommidega. Peibutus pommid on muidugi fun ,eriti seal silla peal trollimiseks. Katanaga teed puhastada on ka fun
miks neid osta on vaja? need vedelevad igalpool politsei busside pakiruumides üle linna. lisaks ka veel paljudes muudes suvalistes kohtades.
ma olen leidnud mängides kokku vähemalt 20 riflet ma arvan, ilmselt umbes samapalju ka püstoleid, suurem osa neist maha müünud. aga kaupmehed (näiteks seal tornis) minumeelest ka müüvad neid. miudugi peab teatud leveli saavutama ilmselt enne
Mnjah neid politsei busse annab lahti muukida _________________ Special boy
noh kuidas võtta, iseenesest midagi keerulist ju ei ole, läheb mingi 5 haaki tavaliselt. samas neid haake võib omale teha 500 tükki ühe minutiga raske on asja juures pigem see, et enne peab bussi ümber platsi puhtaks lööma. aga selle mängu puhul jällegi pigem on see lihtsalt fun kui raske ülesanne, vähemalt minul oli küll nii. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Gamescomil sain istuda maha The Followingu produtsendiga ning tegin väikese inteka nende uuest expansion packist! Lasti ka 15mintsa pelada Co-Op´is ja oli ülimalt fun peab mõne fänniga mängima koos läbi!
Eestikeelne lause ka videos sees
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Peab ootama millal mäng natuke odavamaks läheb. Ju siis saab kah osta. Just co-op pakub huvi. Üksi ei viitsigi enam mässata. _________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!!
FPS dropid olid päris suured mängu väljatuleku ajal.
kunagi alguses olid jah kui view distance põhja panna.
nüüd aga jookseb siga hästi profiilis oleva läppari peal. 60fps
varem oli kohati 15 fps@ maxed siis.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.