Heldene aeg, sellised juured siis. Algus küll paljulubav ei ole, cutscened ja scripted eventid. Saarele jõudes korjan mina rahulikult põõsas seeni ja kaaslane kukub cutscenedega vinguma, et me peaks tee peal püsima. Vähe sellest, pärast teist vingumist tõstab automaatselt tee peale tagasi. Ohwell, katsub selle alguse ära kannatada. Esialgu meenutab küll väga Risen 2-te.
See vingumine oli halb küll jah, et mida kuradit, teen mis tahan. Aga ei tõstetud ka kuhugi, saab vestluse lõpetada tagasi minemata ja edasi karpe korjata.
mis nad kuradid on sellest battlefieldi stiilis koridori jurandi teind ve? tahtsin pre-orderi teha kuna 1. ja 2. osa olid väga head, aga nüüd peab enne 3. osa ostmist "demo" ära proovima.
mis nad kuradid on sellest battlefieldi stiilis koridori jurandi teind ve? tahtsin pre-orderi teha kuna 1. ja 2. osa olid väga head, aga nüüd peab enne 3. osa ostmist "demo" ära proovima.
Keegi partsatab yhe postituse kuskil foorumis ja see piisav et minna kohe piramise teed?
Keegi partsatab yhe postituse kuskil foorumis ja see piisav et minna kohe piramise teed?
ainult harimise eesmärgil. risen on siiski siiani nii tugevalt muljet avaldand, et ega see 3. osa ostmata ei jää. Mingit automaatset rajale tõstmist ise küll ei täheldand seal rannas, ilmselt too vigiseja vajutas dialoogis valet nuppu ja muud ei midagi.
Kui on kahtlusi, siis kõige lihtsam asi on oodata. Nagu maailmas mänge vähe oleks, et peab kohe release nädalal käpad külge äsama. Oota kuu, oota kaks, oota paar aastat. Siis kraba võileivahinnaga ära, naudi patchitud mängu koos igasugu lisadega või jäta üldse ostmata, kui reviewd väga maha teevad.
Muidugi eks ma ise ei suuda ka seda nõuannet eriti jälgida. Ma pole jõudnud mõnda 10 aastat vana mängugi veel läbi teha aga kipun vahest uusi mänge ostma. Puhas lollus aga no mis teha.
See paistab olevat samasugune saast nagu Risen 2 oli. Kohutav voice acting, kohutavad animatsioonid ja tegelased- graafika käib küll aga see vist ainus asi ka. RPG osas tehtud 3. aastastele mikidele.
See paistab olevat samasugune saast nagu Risen 2 oli. Kohutav voice acting, kohutavad animatsioonid ja tegelased- graafika käib küll aga see vist ainus asi ka. RPG osas tehtud 3. aastastele mikidele.
Üldiselt jäi sellest videost räigelt üleolev mulje.
Tema teab:
mis on õige ja mis on vale ning kui keegi talle varba peale astub siis räuskab...
Sellisel juhul võiks see video olla pigem "SPOILER-ina".
Mis nali see on?
Low, High, Mid textures pidevalt sassis. Laev oli mingi eriline low quality tapeet ka 1440p eraldusel.
Ikka ehedalt tüüpiline konsoolikas... arvestades Witcher 2 vanus näeb see mäng ikka eriline saast välja... jääb mulje, et keegi on jälle käinud xboxi analüsaatoriga kallal ja kõik plastiliiniks tõmmanud mis mingil ajahetkel konsooli liialt koormab. Lõpuks vist ehmatati ka ise ära ja tõmmati taimestiku High texture peale.
Sisu kohta ei tea veel midagi öelda, aga mulje jääb, et Witcheri skaalal saab see 10-st 3.
Plää kus on nänni igalpool. Ütleme nii, et hakkab vana Gothic-u aeg meelde tulema kus ikka nänni igalpool vedeles.
Ma ei tea mis ving ja virin siin osade poolt käib. Graafika ei ole jah maailma parim aga RPG kohta täiesti normull.
Olustik ja värk on ka täpselt nagu Piraajadelt oodata. Mulle küll istub see mäng. Ei ole jah triljoni dollariga tehtud nagu siin
mõni loodab aga ei peagi olema.
Plää kus on nänni igalpool. Ütleme nii, et hakkab vana Gothic-u aeg meelde tulema kus ikka nänni igalpool vedeles.
Ma ei tea mis ving ja virin siin osade poolt käib. Graafika ei ole jah maailma parim aga RPG kohta täiesti normull.
Olustik ja värk on ka täpselt nagu Piraajadelt oodata. Mulle küll istub see mäng. Ei ole jah triljoni dollariga tehtud nagu siin
mõni loodab aga ei peagi olema.
Samad sõnad stuffi on ikka nii palju korjata, tegevust ka ikka väga palju. Mulle meeldib.
angry joe on täisdebiilik ja ei tea mängudest mitte s!ttagi. ja on idioot. risen 1 ja 2 tegi ka täiega maatasa, sest et ta on lihtsalt nii lame ajuvärd lihtsalt. mitte keegi ei peaks mitte kunagi tema videoid vaatama, sest need on lihtsalt nii mõttetud ja lollakad. kuradi jughead on. tal pole jalgrattale kella vaja, selleks on tal seest tühi puupea, mis viliseb tuule käes.
Mis üleskorjatavasse tavaari puutub, siis esialgu isegi tundus suht vähe olema seda võrreldes esimese kahe osaga, aga väga võimalik, et ainult tundub nii.
angry joe on täisdebiilik ja ei tea mängudest mitte s!ttagi. ja on idioot. risen 1 ja 2 tegi ka täiega maatasa, sest et ta on lihtsalt nii lame ajuvärd lihtsalt. mitte keegi ei peaks mitte kunagi tema videoid vaatama, sest need on lihtsalt nii mõttetud ja lollakad. kuradi jughead on. tal pole jalgrattale kella vaja, selleks on tal seest tühi puupea, mis viliseb tuule käes.
Sellise tobeda vihapurske peale nüüd küll keegi oma arvamust muutma ei hakka. Mulle Angry Joe meeldib. Räägib asjadest ilma ilustamata, vahest "over the top", kuid see kogu tema persona ongi. Suuresti on enamik reviewsid subjektiivsed niivõinaa.
Sellise tobeda vihapurske peale nüüd küll keegi oma arvamust muutma ei hakka. Mulle Angry Joe meeldib. Räägib asjadest ilma ilustamata, vahest "over the top", kuid see kogu tema persona ongi. Suuresti on enamik reviewsid subjektiivsed niivõinaa.
tema probleem on see, et ta ei oska mängida, mida on tema videotest näha, ja siis pistab lõugama, et mäng on saast, vaenlased on pahad ja nupud ei tööta.
vaadata võib, kui meeldib, aga mängust mingit arvamust tema videote põhjal tekkida lasta ei maksa, kuna ta lihtsalt ei tea, millest ta räägib.
Esimene chapter oma piraaditeemaga oli lihtsalt tutorial õnneks. Olen nüüd üle 4h mänginud ja õppisin melee juurde ka Riposte skilli ja tunnen, et mäng hakkab aina rohkem ja rohkem meeldima. Mõnus on lausa igal pool ringi kolada ja avastamirõõmu jätkub. Tegin Antiquas enamuse ära ja nüüd sakerdan Gnome'de saarel ringi
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.