Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
iir
HV Guru

|
03.12.2012 22:14:20
|
|
|
Ajuvaba jah. nt suur pood kaubamaja ei suuda ilma partnerkaardita sind tuvastada, unustasid maha, midagi pole teha.
Samas selline väike pood nagu Lasering saab ilusti mulle soodustuse ära teha nime järgi, kliendikaart on poe algusest peale olnud ja ei toimi enam, küsisin kas peab ära vahetama, ei pea, piisab id kaardist
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
03.12.2012 22:19:22
|
|
|
iir kirjutas: |
Ajuvaba jah. nt suur pood kaubamaja ei suuda ilma partnerkaardita sind tuvastada, unustasid maha, midagi pole teha.
Samas selline väike pood nagu Lasering saab ilusti mulle soodustuse ära teha nime järgi, kliendikaart on poe algusest peale olnud ja ei toimi enam, küsisin kas peab ära vahetama, ei pea, piisab id kaardist  |
just sama asi on sportlandiga, kus piisab nimest, samas abc king mis kasutab partnerkaarti, ei suuda kuidagi ilma kaardita hakkama saada.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
03.12.2012 22:32:04
|
|
|
iir kirjutas: |
oh issand uudist ennast ka loed? |
mulle lihtsalt käib pinda see kliendikaardistamise jamps. Ja kindlasti ei käi ma poes sellepärast, et seal kliendikaardiga mingit "boonust" saab.
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
03.12.2012 22:33:21
|
|
|
Tanel kirjutas: |
http://www.prismamarket.ee/pusikliendi-info-ja-ostuajalugu/prisma-konto-tingimused
See soodussüsteem on tehtud ilmselt meelega ID-kaardipõhine, sest tavaline kliendikaart on suht anonüümne.
Väga harva on vaadatud, kas kliendikaardil olev nimi ikka klapib su isikuga, eriti sulas makstes.
Selliseid anonüümseid sooduskaarte aga poleks ilmselt suurem probleem peredel omavahel jagada, kui
allahindlus sõltub igakuisest ostude summast.
Seega seotus isikukoodiga ja ID-kaardiga (kus peal on ka foto) on Prisma huve silmas pidades ainuõige variant. |
Kahtlane jutt, endal oli jagatud konto mitme kaardiga kui olin Sokos klient soomes, pold probleemi, kõik ostud kuhjusid ühele arvele ja keegi ei virisend Ei teenuse pakkuja ega teenuse tarbijad
tsitaat: |
Seega seotus isikukoodiga ja ID-kaardiga (kus peal on ka foto) on Prisma huve silmas pidades ainuõige variant
|
Kindlasti mitte, kui oli soodus kaart mul, siis alati kui sai ostsin asju sealt kus kaart kehtis. Nüüd kus kaarte enam pole on jumalast savi kuskohast ma ostan.
Selline süsteem kus suurema raha kulu korral saab klient suuremat boonust, motiveerib rohkem ostma samast ketist. See on ka poe ketile kasulik, kuna kasum tuleb läbikäibest.
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
1 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
03.12.2012 22:37:13
|
|
|
Kahtlane jutt, endal oli jagatud konto mitme kaardiga kui olin Sokos klient soomes, pold probleemi, kõik ostud kuhjusid ühele arvele ja keegi ei virisend
|
seda ma just räägingi, et pole probleemi kliendikaarti (näiteks Selveri oma) jagada - hetkel on see kõigil suht anonüümne ja seda ei kontrollita.
Aga kui me räägime erinevatest boonustasemetest, siis siin tuleb juba isikutuvastus mängu.
Poele ju ikkagi väike vahe on, kas teeb suvalisele vähekülastavale kliendile 5% alet või mitte.
|
|
Kommentaarid: 469 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
03.12.2012 22:47:45
|
|
|
Aga prisma konto alla saad lisada terve oma pere isikukoodid. Ei pea yhe id kaardiga 500 euro eest ostma, vaid näiteks viiekesi igayks saja euro eest 5% saamiseks
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
03.12.2012 22:51:23
|
|
|
Kahtlane jutt, endal oli jagatud konto mitme kaardiga kui olin Sokos klient soomes, pold probleemi, kõik ostud kuhjusid ühele arvele ja keegi ei virisend
|
seda ma just räägingi, et pole probleemi kliendikaarti (näiteks Selveri oma) jagada - hetkel on see kõigil suht anonüümne ja seda ei kontrollita.
Aga kui me räägime erinevatest boonustasemetest, siis siin tuleb juba isikutuvastus mängu.
Poele ju ikkagi väike vahe on, kas teeb suvalisele vähekülastavale kliendile 5% alet või mitte. |
Nojah - suurel enamusel peredest on ikkagi üks kaart peres, kuna poes käib ikkagi see, kellel parajasti aega on. Ja perega koos käies ostetakse ju ka ühiselt, mitte igaüks ei maksa oma leiva-saia eest eraldi.
Nii, et Prisma on igatahes vastupidi kaval - kuna ID-kaardiga suuri ostukoguseid ei teki, a la igaühel tema nimeline väike ostukogus, siis peab ju palju vähem raha boonusteks kulutama ja Prisma saab selle pealt jällegi tibake rikkamaks.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
03.12.2012 22:56:20
|
|
|
Super AMOLED, jah, perekonna sees jagamine on OK.
Probleemiks on kui erinevad leibkonnad hakkavad kaarti jagama. |
Huvitav kas prismal on ligipääs miskile sugulussidemete andmebaasile ka? Kuidas nad kindlaks teevad, et sisestatakse oma pere koodid
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
03.12.2012 23:32:53
|
|
|
Huvitav kas prismal on ligipääs miskile sugulussidemete andmebaasile ka? Kuidas nad kindlaks teevad, et sisestatakse oma pere koodid
|
seda oleks huvitav teada jah  |
Elukaaslane praagiti välja kuna olin venna sisestanud
Ehk see kontroll selgelt vigane...
Uurin kindlasti, et kas ei saagi elukaaslast sisestada... samas probleem väike, Tartus pood nii lollis kohas, et ilma autota sinna ei lähe.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
03.12.2012 23:33:58
|
|
|
Probleemiks on kui erinevad leibkonnad hakkavad kaarti jagama. |
Ma ei saa aru kuidas see viimane probleemiks on Mina isiklikult siin probleemi ei näe.
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
03.12.2012 23:35:06
|
|
|
Ma ei saa aru kuidas see viimane probleemiks on Mina isiklikult siin probleemi ei näe.
|
Poele ju ikkagi väike vahe on, kas teeb suvalisele vähekülastavale kliendile 5% alet või mitte. |
|
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
03.12.2012 23:45:02
|
|
|
|
|
Kui pood teeb 5% alet suvalisele kliendile, siis selline asi jääb meelde ja suvaline klient võib hakata püsikliendiks
Kui alet ei saa siis on kliendil bohh kust ostab, ise ma olengi selline. Püsiklient kes regulaarselt tassib oma papi poodi on poele kindlasti kasulik
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
03.12.2012 23:47:02
|
|
|
Püsiklient kes regulaarselt tassib oma papi poodi on poele kindlasti kasulik
|
siis ei ole ka probleemi isikukoodipõhjase boonusprogrammiga liituda, mille allahindlus sõltub sinu ostude suurusest
|
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
04.12.2012 08:51:13
|
|
|
Püsiklient kes regulaarselt tassib oma papi poodi on poele kindlasti kasulik
|
siis ei ole ka probleemi isikukoodipõhjase boonusprogrammiga liituda, mille allahindlus sõltub sinu ostude suurusest  |
500 prismas kulutada tundub muidugi natuke ulme - mitte jõuluajal, aga muidu küll. Riidekraam seal vähemalt 40% kallim, kui Soomes.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
04.12.2012 12:23:33
|
|
|
|
seda oleks huvitav teada jah  |
pankadel küll on kahtlane ligipääs sellistele asjadele. Erinevate perekonnanimedegagi teati kohe, et on omavahel sugulased (vanaema ja lapselaps)
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
04.12.2012 12:26:46
|
|
|
Kuidas näiteks tuvastatakse siis elukaaslast/vabaabielu jms...
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
|
Kommentaarid: 363 loe/lisa |
   |
299 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
05.12.2012 00:21:08
|
|
|
Tänasest meediast jääb igatahes mulje, et Prisma on osanud teha väga hea marketingi, vist kõik meediakanalid kirjutasid sellest sündmusest.
Muidugi üks klausel oli huvitav ja käis reaalsele elule vastu, nimelt see, et poodlejad jätavad kliendikaardi koju. Poodlejana võib küll väita, et ehtsa poodleja rahakott on paksult täis kõikvõimalike, erinevate ketipoodide Kliendikaarte, erinevate pankade pangakaarte ja siis veel must-miljon muud kaarti lisaks.
- Lihtsalt väike silmajäänud nähtus, kus erinevate poodide Kliendikaartide hulgast seda õiget tükk aega taga otsitakse ja siis järjekord muutub järjest närvilisemaks, et mida küll kohmitseb...
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
05.12.2012 00:56:27
|
|
|
SurfData, Super AMOLED,
Mis siin siis nüüd keerulist on.
Konto avamisel edastad taotlusega soovitud lähedase isikukoodid.
Kui nemad lasevad oma ID läbi siis punktid kogunevad lihtsalt sinu kontole.
Miksit illegaali ja isiku andmete lekitamist küll ei toimu, tavalises mahus, et saaks teenust pakkuda vastavalt kliendi soovile.
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
05.12.2012 08:38:11
|
|
|
WäntWõll kirjutas: |
SurfData, Super AMOLED,
Mis siin siis nüüd keerulist on.
Konto avamisel edastad taotlusega soovitud lähedase isikukoodid.
Kui nemad lasevad oma ID läbi siis punktid kogunevad lihtsalt sinu kontole.
Miksit illegaali ja isiku andmete lekitamist küll ei toimu, tavalises mahus, et saaks teenust pakkuda vastavalt kliendi soovile. |
No aga nagu näha, siis toimub miskine kontroll ja suvalist isikukoodi lisada ei saa. Oleks ju mugav lisada sinna mitu peret ja soodustus kasvab kiiremini.
Elukaaslane praagiti välja kuna olin venna sisestanud
Ehk see kontroll selgelt vigane...
Uurin kindlasti, et kas ei saagi elukaaslast sisestada... samas probleem väike, Tartus pood nii lollis kohas, et ilma autota sinna ei lähe.
|
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
05.12.2012 09:10:05
|
|
|
Suurte kaubanduskettide puhul, kus inimesed oma igapäevaseid sisseoste teevad, oleks aga mõttekam oma keti kliendikaardile truuks jääda, sest vastasel juhul ei ole kaubagrupi põhiseid allahindlusi nii lihtne teha kui varem, ütles Erilaid.
|
Mida loogikat
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |