Assault Squad on ikka kordades parem kui Men of Wari esimene osa. Juba hakkab meenuma Solldier Heroes of WW2. Kellel võimalus, proovige see beta ära ja te ei kahetse... kui mitte ka veel öelda.. et destruction model on haigel kõva umb nagu BC2 FPS-ides. Majad purunuvad väga detailselt, tankiga sõidad alt läbi jäöäb auk jne... suurtüki tekitatud augud jäävad alles... Pärast sõda on samasuhgune fiiling nagu COHis kui linn täiega varemetes on ja auke täis
Lisaks tuleb veel välja MOW: Vietnam... tariler ka siin:
Ma olen Mafiaga mitu päeva juba mänginud. Lemmik game mode on meil skrimish, et kui keegi tahab siis võiks meiega mingi aeg liituda. Steamis on mul username andycas. HV steam ja xfire communityst leiate ka mind.
Ma olen Mafiaga mitu päeva juba mänginud. Lemmik game mode on meil skrimish, et kui keegi tahab siis võiks meiega mingi aeg liituda. Steamis on mul username andycas. HV steam ja xfire communityst leiate ka mind.
Jah, meil oleks abi käsi vaja, kes ei jookseks kohe minema kui kaotama hakkavad
mul steami kasutaja: coolwend@hotmail.com
Edit: NB! Patch pange kindlasti peale _________________ Bawse
skirmishi tegemisest oleks huvitatud küll tundub üsna fun. steam kasutaja tunnus mul siis Warksest _________________ Life sucks sellega oleks nigu kõik öeldud
Release date ei tea, aga Open Beta hakkab mingi aeg uuesti!
tsitaat:
Our Steam group is one of the largest official game groups available and we'd like to see it continue to grow. That said, if our steam group reaches the 20,000 member count, we'll reactivate the open beta and add the Soviet Union as a playable faction as appropriate thanks.
Men of War: Assault Squad - Open Beta #2 is available!
tsitaat:
Congratulations!
The Men of War: Assault Squad Community has achieved the massive goal of 20,000 official game group members!
As promised, we have unlocked the Soviet Union and provided you the latest update to the game featuring many changes we have done according to the thoughts and ideas you have provided. So pick up your gear and jump into multiplayer action right now! The Soviet Union is waiting for you!
Mmmõnus demo, 2 missiooni(Alguses 1, teed läbi, siis saad teise juurde). Heroic raskusaste ja aega läks mõlema missiooniga 8-10 tundi, ja see ainult demo!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.