Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Invention
Kreisi kasutaja
|
05.02.2008 10:27:05
|
|
|
vallo kirjutas: |
Invention kirjutas: |
Selge. Tänud vastuse eest. Endal on plaanis osta see kaart, kas see sobib? On vist olemas kõik vajalikud pistikud... |
See on tvbox - ehk siis laseb ilma arvutita monitorist telekat vaadata. Pildi arvutisse saamiseks küll ei kõlba. |
Seda ma ise ei osanudki vaadata. Oleksingi ostnud täiesti mõttetult selle
EDIT: Küll veidi OT, aga notebookiga vaatamiseks on siis vaja mingit Cardbusi? Ja kas on äkki mõni kaart, millega saaks vaadata ka Digi TV-st tulevat pilti?
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jerry
4K külmavana

|
05.02.2008 10:59:39
|
|
|
seb kirjutas: |
Kas lubab ka teisi arvutisse installitud videokoodekeid kasutada? Või on asi piiratud ainult MPEG2 ja 4-ga?
Küsin, sest sooviks endalegi midagi taolist soetada, aga ei taha, et kõik (näiteks VHS) automaatselt MPEG-i kodeeritakse. |
ei saa hetkel kontrollida aga mäletamist mööda sai küll.Vist isegi sai pakkimata kujul aga ma ei näe sellel mõtet,kuna VHS'i peal pole niikuinii see kvaliteet suurem asi
_________________ Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
me rajad lahkelt lahti on, las minna, kui ei meeldi /Hando Runnel
Ellu jääb see, kes oskab oma kätega midagi valmis teha |
|
Kommentaarid: 133 loe/lisa |
   |
1 :: |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
Invention
Kreisi kasutaja
|
05.02.2008 12:17:05
|
|
|
Lauaarvutit mul pole, niiet pean ostma läpakale. Olemas on S-video input, VGA input, firewire ja USB-d. Ei tea mis kaart sobiks kõige paremini? Tähtis oleks, et telekanaleid vaadates oleks pilt hea ja et saaks võtta filme VHS-lt arvutisse..
(Mul vist on Cardbus slot ka. Kui ma teaks, milline ikoon seda tähistab, saaksin kindlalt öelda. Igatahes on mingi slot külje peal ja ikoon on rööpkülik, mille vasakul küljel on 3 joont)
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
seb
HV vaatleja
|
05.02.2008 13:47:18
|
|
|
Jerry kirjutas: |
ei saa hetkel kontrollida aga mäletamist mööda sai küll.Vist isegi sai pakkimata kujul aga ma ei näe sellel mõtet,kuna VHS'i peal pole niikuinii see kvaliteet suurem asi  |
Selge.
On VHS materjali, mis on niisuguse kvaliteediga, et ei soovi reaalaja (odavate kaartide) MPEG-i kasutada, läheb palju hullemaks.
Mitmeid aastaid tagasi sai profikaarti kasutatud:
(Fast AV master, 3:1 kompressioon, M-JPEG kodeering)
Kahjuks seisab nüüd tulutult, sest tahab oma vanale arhitektuurile saada maksimaalselt P2 arvutit ja Win98SE opsüsteemi
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
yllar
HV kasutaja
|
05.02.2008 19:08:31
|
|
|
Lauaarvutit mul pole, niiet pean ostma läpakale. Olemas on S-video input, VGA input, firewire ja USB-d. Ei tea mis kaart sobiks kõige paremini? Tähtis oleks, et telekanaleid vaadates oleks pilt hea ja et saaks võtta filme VHS-lt arvutisse..
(Mul vist on Cardbus slot ka. Kui ma teaks, milline ikoon seda tähistab, saaksin kindlalt öelda. Igatahes on mingi slot külje peal ja ikoon on rööpkülik, mille vasakul küljel on 3 joont) |
vallo kirjutises viidatud kaartidest ühel oli küll RCA video sisend (teiselt pildilt ei saanud aru, kas oli võ mitte), kuid kummalgi ma ei näinud RCA heli sisendeid, on küll olemas RCA üleminekud 3,5 mm pulgale, kuid see on jälle tüütu lisavidin. Muidugi enamikel videomakkidel on ka antennikaabliväljund, mida mõlemad kaardid vastu võtsid (kvaliteedil ei tohiks vahet olla). Kuna oli mainitud, et läpakale, siis toon enda näite (ise kasutan) - Prolink'i toodet PixelView PlayTV 400 USB, sellel on ka kõik vajalik tarkvara kaasas ja olen juba 2 aastat sellega rahul.
Keegi kobises, et ei saa peale MPEG midagi salvestada, aga miks peakski, kuna DVD plaadil ongi video MPEG2 formaadis (ainult vob laiendiga). Ja keskmine DVD video kvaliteet on madalam, kui MPEG maksimaalne võimalik kvaliteet (10000kb/s vs 5000...8000kb/s) tegelikult võib HD resolutsiooni bitrate olla ka suurem. Seega kui eesmärk on VHS>DVD ja te ajate kvaliteeti taga, siis te igasuguste AVI'de poole ei vaata ka.
Tõenäoliselt sellel läpakal ka S-video input'i pole vaid see on output
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
05.02.2008 20:22:29
|
|
|
Sinna kaardi tahaküljele ei mahu kaks audio rca -d eanm ära. Tuleb kasutada 3,5 stereopulk to 2 rca üleminekut või kaablit kus ühes otsas rcad ja teises 3,5 pulk. Ei näe probleemi
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Invention
Kreisi kasutaja
|
05.02.2008 20:59:35
|
|
|
Milline pood Eestis seda Prolinki 400 müüb?
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
urmas2
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 161 loe/lisa |
   |
4 :: |
2 :: |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
seb
HV vaatleja
|
05.02.2008 21:44:25
|
|
|
yllar kirjutas: |
Keegi kobises, et ei saa peale MPEG midagi salvestada, aga miks peakski, kuna DVD plaadil ongi video MPEG2 formaadis (ainult vob laiendiga). Ja keskmine DVD video kvaliteet on madalam, kui MPEG maksimaalne võimalik kvaliteet (10000kb/s vs 5000...8000kb/s) tegelikult võib HD resolutsiooni bitrate olla ka suurem. Seega kui eesmärk on VHS>DVD ja te ajate kvaliteeti taga, siis te igasuguste AVI'de poole ei vaata ka. |
Loomilikult on VideoDVD-l MPEG2 formaat, mis on aga oma maksimaalse 9800kb/s tunduvalt viletsam, kui AVI seda võimaldab. Ka VHS-lt saab materjali hulga kvaliteetsemalt kätte, kui madala kompressiooniga koodekit (näit. Huffyuv) kasutada. Et siis väga väärtuslikke VHS-e on mõistlikum mitte-MPEG2 võtta. Seda, ma arvan, teavad enamus, kes video capture´ga tõsisemalt tegelenud.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
06.02.2008 00:25:52
|
|
|
Loomilikult on VideoDVD-l MPEG2 formaat, mis on aga oma maksimaalse 9800kb/s tunduvalt viletsam, kui AVI seda võimaldab. Ka VHS-lt saab materjali hulga kvaliteetsemalt kätte, kui madala kompressiooniga koodekit (näit. Huffyuv) kasutada. Et siis väga väärtuslikke VHS-e on mõistlikum mitte-MPEG2 võtta. Seda, ma arvan, teavad enamus, kes video capture´ga tõsisemalt tegelenud. |
Ja mis kasu on sellest väga väärtuslikust materjalist, kui see arvutis vedeleb? Normaalselt tahaks ikka teleka taga vaadata.
Eelpooltoodud laiatarbe hauppage tuuner laseb sisse võtta 12Mbit/sec, mida on enamusele rohkem kui küll, seal on piisavalt varu, et hiljem ka ümber pakkida dvd jaoks.
Nii väärtuslikke vhside mudimiseks, kus sellest ei jagu, keegi siit vaevalt tuleb nõu küsima
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
yllar
HV kasutaja
|
06.02.2008 02:02:08
|
|
|
Loomilikult on VideoDVD-l MPEG2 formaat, mis on aga oma maksimaalse 9800kb/s tunduvalt viletsam, kui AVI seda võimaldab. Ka VHS-lt saab materjali hulga kvaliteetsemalt kätte, kui madala kompressiooniga koodekit (näit. Huffyuv) kasutada. Et siis väga väärtuslikke VHS-e on mõistlikum mitte-MPEG2 võtta. Seda, ma arvan, teavad enamus, kes video capture´ga tõsisemalt tegelenud. |
Väike VHS ja DVD võrdlus (järeldused tehke ise) allikas Wikipedia:
The typical video resolution for an NTSC disc is 720 × 480, while a PAL disc is 720 × 576 (all measured in pixels). For comparison, VHS is roughly equivalent to 320 × 480 (NTSC) or 320 × 576 (PAL/SECAM), while Laserdisc and Super VHS are roughly equivalent to 566 × 480 (NTSC) or 566 × 576 (PAL) edge-to-edge.
Later JVC introduced the new format called Super VHS which extended the bandwidth to over 5 megahertz, yielding 420 lines horizontal. (For comparison DVD is 500 lines.) [...] Even a live NTSC broadcast is limited to 120 chroma lines maximum. (For comparison DVD is 240 chroma horizontal.)
Ja mis peamine VHS on analoog DVD aga digitaal.
The primary disadvantage of analog signaling is that any system has noise i.e., random variation. As the signal is copied and re-copied, or transmitted over long distances, these random variations become dominant.
Jätame välja high definition kassetid.
Muuseas kasutan ise ühte parimatest HDD HD videokaameratest ja videotöötluses ei käi video kordagi avi (DV) formaadist läbi. Ma tean et mitmed DV ja HDV kaamerad suudavad natuke paremat pilti teha, kuid vähemalt 1 convertimine on neil DVD-le panekuks rohkem, seega kvaliteedi langus seal tasandab selle vahe osaliselt.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
seb
HV vaatleja
|
06.02.2008 06:17:13
|
|
|
vallo kirjutas: |
Ja mis kasu on sellest väga väärtuslikust materjalist, kui see arvutis vedeleb? Normaalselt tahaks ikka teleka taga vaadata.
Eelpooltoodud laiatarbe hauppage tuuner laseb sisse võtta 12Mbit/sec, mida on enamusele rohkem kui küll, seal on piisavalt varu, et hiljem ka ümber pakkida dvd jaoks.
Nii väärtuslikke vhside mudimiseks, kus sellest ei jagu, keegi siit vaevalt tuleb nõu küsima  |
Samahästi võiks öelda, et mis kasu DVD kettal olevast, kui pole kindel kas see ka sealt aastate pärast loetav on.
Tegelikult võiks selle üle arutada ja vaielda lõpmatuseni
MPEG2 kodeering ei suuda eriti hästi säbrulise ja puuduliku sünkronisatsiooniga videoga hakkama saada ja vanad VHS salvestused tihti sellised just ongi. 20 aastat tagasi filmitud VHS koduvideo võib olla kõike muud kui tänapäeva steady-shot videokaameratega võetu.
Kõik see "jama" kokku on MPEG2 pakkimismeetodile paras pähkel.
Muidugi maitseasi, kes laseb oma VHS-d Divx-ks ja on sellega rahul, kes üritab kõigest venitada kompresseerimata AVI, what ever, sest mälu hind pole enam nii hull probleem. Kindlasti on tavalisele Video-DVD-le salvestamine kõige vähem vaeva nõudev, selle üle ei vaidlegi.
Ise olen osad asjad lasknud 9Mb/s MPEG2 ja ei ole eriti rahul. Aga selle pärast, et olen prof. kaardiga MJPEG-i salvestanud ja tean kui paju parem asi võib ka viletsast VHS-st tulla. See pole lihtsalt teoreetiline ~8MB/s ja ~10Mb/s (ehk siis kuuekordne) vaid kindlalt silmaga nähtav erinevus. Algmaterjal VHS-l ei ole lihtsalt piisavalt kvaliteetne ja "bitid" raisatakse säbru jm. jama peale ära. Kui tuleb kiiresti liikuv kaader, on näha, et see muutub "plokiliseks", sest isegi 2-pass kodeerimisel pole neid vajalikke "bitte" kusagilt võtta. Pealegi ei ole (minul näiteks) paljud vanad VHS-d otse kaamerast tulnud vaid omal ajal ümber salvestatud S-VHS-C pealt või lausa Video8 või veel hullem teise VHS pealt pealt...kahjuks.
No perfektsionist äkki olen? Praegu veel paralleelselt VHS-l ja MPEG2-s, kuid soovin paremat.
Sellest pikselite-ridade võrdlemisest wikipeediat tsiteerides pole küll mõtet korrata...kui see äkki mulle oli mõeldud 8)
Ja mis peamine VHS on analoog DVD aga digitaal.
See oli nüüd küll huvitavalt öeldud 8)
Videotöötluses käib ka .avi läbi, kuid rohkem tõesti .mov .omfi .mxf ja veel mõned eksootilisemad formaadid. Mis aga ei tulene sellest, nagu .avi kui selline oleks lihtsa videokonteinerina oluliselt viletsam variant. MPEG2 figureerib enamasti ikka koduses majandamises, see on lõppformaat ja pole mõeldudki mingiks töötlemiseks.
HDD HD videokaameratest käiks igal juhul AVI läbi, kui ainult kõvaketas seda striimi kannataks ja mahutaks. Kuna ei kannata, leiutatakse aina uusi pakkimisformaate (h.264 jt), et pilt veel hea oleks. Siin pole mingit pistmist sellega nagu MPEG oleks kuidagi AVI-st parem.
Sa yllar ju ei väida, et näiteks fotograafias JPEG on parem kui TIFF või RAW. Ja neid formaate võib (mitte küll otseselt) võrrelda nagu videos on MPEG ja uncompressed AVI.
edit: et me nüüd üksteist õigesti mõistaksime, rääkisin ma pakkimata või vähe pakitud AVI-st ja loomulikult pakitud MPEG2-st, nagu me seda tihti DVD-l näeme.
Ehk siis sellist kaarti mul olekski tarvis, mis ainult MPEG-ga ei piirdu. Ei tea ühtegi capture-kaarti, mis suudaks kvaliteetset h.264 reaalajas teha.
Sellise juba kassid ostaksid, kui saaks taskukohaselt!
Lõpuks vabandust, et asi läheb väga algsest teemast välja
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
yllar
HV kasutaja
|
06.02.2008 12:45:51
|
|
|
link :: esimese tabeli viimases reas
HDD HD videokaameratest käiks igal juhul AVI läbi, kui ainult kõvaketas seda striimi kannataks ja mahutaks. Kuna ei kannata, leiutatakse aina uusi pakkimisformaate (h.264 jt), et pilt veel hea oleks. Siin pole mingit pistmist sellega nagu MPEG oleks kuidagi AVI-st parem.
|
Kõvakettad kannatavad ja mahutavad ka seda striimi, kuid siis me ei räägi enam kompaktkaameratest kindlasti, kuna siis oleks vaja ju 3,5 tolliseid kettaid. MPEG ei olegi parem, aga enamikule tavakasutajatest oluliselt mugavam.
Sa yllar ju ei väida, et näiteks fotograafias JPEG on parem kui TIFF või RAW. Ja neid formaate võib (mitte küll otseselt) võrrelda nagu videos on MPEG ja uncompressed AVI.
|
Ei vaidle üldse vastu, ainuke asi, mis mulle selle uncompressed AVI juures ei meeldi on räige maht, selle kasutamise juures eelistaks mingeid riistvaralisi pro lahendusi.
Leidsin kolades sellise kaardi, mis teebki DV formaadis avi DataVideo DAC-100, kuid pisike märkus selle kohta sellel lehel esimese tabeli viimases reas. Seal lehel on ka palju muud kasuliku.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
06.02.2008 12:53:39
|
|
|
analoog to dv konvertereid toodab ka canopus http://www.canopus.com/
Vaata products ja sealt advc.... seeria asju.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
seb
HV vaatleja
|
06.02.2008 14:43:39
|
|
|
yllar kirjutas: |
Leidsin kolades sellise kaardi, mis teebki DV formaadis avi DataVideo DAC-100, kuid pisike märkus selle kohta sellel lehel esimese tabeli viimases reas. Seal lehel on ka palju muud kasuliku. |
Kodustes tingimustes odav analoogsisendiga DV kaamera teeb ka asja ära. DV kaameratel puudub kahjuks üsna oluline asi TBC (time base corrector), mistõttu korts VHS lindis võib jätta capture seisma. Mõned analoogmakid (peamiselt S-VHS) on sellise kasuliku ahelaga varustatud.
Või tekib mingi esmapilgul lausa nähtamatu sünkroonhäire, mis lõpeb lihtsalt capture erroriga.
Mingil määral aitab see, kui VHS eelnevalt hoopis DV kassetile salvestada (kaua tehtud kaunikene 8) ), aga siis võib error tulla hiljem kodeerimisprogrammis, kui soovitakse asjast lõpuks MPEG2 teha.
Suht ebamugav, kui pärast mitmetunnilist kodeerimist lõpeb kõik nõmeda erroriga...
Sellest jõuamegi pisikese montaazhi juurde. Koledad kohad välja jne...ja alles siis MPEG2-ks. Isegi tavaline VirtualDub saab asjaga hakkama, kui natuke kannatust varuda.
Teine tore asi on colour bars (värviribad testpildi jaoks), mis odavatel kaameratel puudub. Jällegi kodukasutajale võibolla liigne luksus, kui ei viitsi hiljem mingi värvikorrektuuriga jännata.
Väga vilets koht VHS lindis tekitab DV-s "musta augu" ja kohe kaob ka heli. Asi taastub päris pika viivitusega peale seda kui normaalne kaadrisünkroon on saavutatud. Vahest on ka triibuline-säbruline pilt vajalikum, kui lihtsalt must auk
DV colour space is often harmful to analog video quality...on üks asi ja teine see, et DV koodek oma pakkimismeetodilt ei sobi hästi analoogvideo jaoks. Video jääb õrnalt "plokiline" ka seisvates stseenides. Samuti DV koodeki piiratud omadus edastada värviinfot kaks korda madalama resolutsiooniga, kui heledusinfot. See teeb VHS-i niigi viletsa värvigamma veel hullemaks. M-JPEG (motion-JPEG) koodekid sobivad aga suurepäraselt ja on enamasti optimeeritud analoogvideo interlaced pildi jaoks.
DVD salvestajatel on ilmselt mingi sisemine clock, mis lülitub sisse, kui analoogvideos sünkroon kaob ja seetõttu ka "triipe-säbru" salvestatakse MPEG2-ks suhteliselt hästi. Puuduseks see, et hilisem monteerimine võimatu või üsna tülikas.
Seda tehnoloogiat ma hästi ei tunne, võibolla ka eksin eelnevas...
MPEG2 capture puhul oleks hea variant salvestada kõik I-frame only, tulevad failid tunduvalt suuremad, aga jääb võimalus neid üsna lihtsalt hiljem lõikuda ja DVD mängijatele need samuti sobivad. Olemuselt siis sarnane DV või M-JPEG koodekitele, kus iga kaader on ise eraldi keyframe.
Hallil ajal, kui ATI veel All-In-Wonder videokaarte tegi ja P2 protsessorid oma ~350MHz-ga olid kõva sõna, osutus I-Frame capture ainukeseks võimalikuks variandiks, kui soovisid reaalajas 720x576 MPEG2 teha. Millegi parema jaoks olid ka kõvakettad tol ajal aeglased, nõudsid pidevat defragmenti jne.
Ja lõpuks.
Vanad VHS-d minu arvates väärivad suuremat mälumahtu.
Võibolla veidi kohatu võrdlus, aga Hollywood ei viska oma originaal-filmitud-monteeritud Star Wars-i faile minema jättes järgi ainult DVD koopiad. Näiteks Attack Of The Clones on digikaameratega filmitud, kui see kedagi peaks huvitama .
Miks peaksin oma 20 aasta vanust koduvideot viletsamaks hindama, kui Star Wars -film? Hoopis vastupidi, minu jaoks on see tunduvalt väärtuslikum. Nii noob ei ole, et vana VHS-i klaaskappi panen, aga mingit mannetut MPEG2 ma sellest ka ei tee.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
raul141
HV veteran

|
06.02.2008 22:32:29
|
|
|
mind lihtsalt huvitab kuna löpetatakse vhs videomakkide ja vhs kaamerate (voibolla juba löpetatud?)tootmine? et tegelikult mötlesin,et enda järelkasv las muretseb nende problemide eest. ja ütleme ausalt vanasti oli köva süna pliiats ja paber, mida veel tahta?
_________________ dell somm ding mi poi |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Invention
Kreisi kasutaja
|
06.02.2008 22:57:57
|
|
|
raul141 kirjutas: |
mind lihtsalt huvitab kuna löpetatakse vhs videomakkide ja vhs kaamerate (voibolla juba löpetatud?)tootmine? et tegelikult mötlesin,et enda järelkasv las muretseb nende problemide eest. ja ütleme ausalt vanasti oli köva süna pliiats ja paber, mida veel tahta? |
Miks peaks nende tootmine lõpetatama? ETV kasutab igatahes siiamaani VHS kaameraid.
Aga kumb on parem, kas see või siis Play TV 400?
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
JanQ
HV kasutaja
|
06.02.2008 23:23:51
|
|
|
Kah sõna sekka.....
Olen paar kassetti võtnud ümber PVR-350-ga, linuxi all, sealt edasi DVD-le. Kvaliteedi kohta nii, et üldistavalt pole pilt lõppkokkuvõttes märkimisväärselt halvem, kui kassetil. Tavakasutajale ilmselt parim hinna/kvaliteedi suhe, kui proffikaarti ei
jaksa osta.
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
06.02.2008 23:37:20
|
|
|
Ma ostsin omale HDDga DVDsalvestaja.
Selle ühendan VHSiga ja lasen filmi kas HDDle või DVDle.
mis formaadis ta seda teeb, pole aimugi.
mingi kümmekond kvaliteeti saab valida.
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 658 loe/lisa |
   |
3 :: |
509 |
|
tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
07.02.2008 08:55:07
|
|
|
Miks peaks nende tootmine lõpetatama? ETV kasutab igatahes siiamaani VHS kaameraid.
|
Oled Sa ikka päris kindel, et VHS?
Ma pakun, et seal on betacmid, mille pilt on hoopis teisest puust kui vhs
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
ajnurm
Kreisi kasutaja

|
07.02.2008 12:39:00
|
|
|
Miks peaks nende tootmine lõpetatama? ETV kasutab igatahes siiamaani VHS kaameraid. |
kui ei tea, siis ära lahmi
AK kasutab (praegu) DVCam formaati ja kõik muud tööd tehakse XDCam formadis. nii juba mitu aastat. viimane VHS kaameraga tele jaoks salvestatud materjal läks eetrisse nii umbes 15 aastat tagasi. BetaCamSP hakkab ka ajalukku minema - makkide ja kaamerate tootmine lõppes paar-kolm aastat tagasi. arhiiv on veel BetacamSP lintidel ja seda veel aastaid.
_________________ Jälestan ja vihkan õpitud abitust! RTFM & UTFG!
HV kasutaja nr. 933 |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Invention
Kreisi kasutaja
|
07.02.2008 13:03:22
|
|
|
Vabandan, pidasingi silmas BetaCamSP-d hoopis. My bad. Ei ole just selline eksimus, mille peale kohe põlema minna...
Endiselt ootan arvamust, et kumb on parem, kas
AverMedia
või
PixelView 400
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
seb
HV vaatleja
|
07.02.2008 14:34:26
|
|
|
Võibolla aitab väike ülevaade, kui keel pole takistuseks: http://www.ixbt.com/monitor/aver-usb20-plus.shtml
PixelView kohta taolist ülevaadet ei leidnud.
Nii palju selgus, et riistvaralist MPEG2 ei suuda sealsed kaardid korralikult teha. Nii et loota tuleb oma arvuti võimsale protsessorile.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
yllar
HV kasutaja
|
11.02.2008 13:54:56
|
|
|
Nii palju selgus, et riistvaralist MPEG2 ei suuda sealsed kaardid korralikult teha. Nii et loota tuleb oma arvuti võimsale protsessorile. |
Pixelview igatahes suudab, seega on väike eelis. Kuna Avermedia kaarti pole näinud ja katsetanud, siis ei julge selle kohta mingit arvamust öelda.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|