Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  painkillah märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
M8T0
HV Guru

sõnum 06.12.2004 22:13:37 vasta tsitaadiga

münditeema kinnipanemine oli ikka paras idiootsus minuarust aga ok . kui tahad lahedat modet mängida siis mängida . mind se ei koti.

siiski , pyya olla natukene, siin ei pea olema ainult tehniline jutt. üldfoorumis võib nagu igast värki imo olla
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
dvd vader
HV Guru

sõnum 06.12.2004 22:15:14 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
münditeema kinnipanemine oli ikka paras idiootsus

oot-oot, palun põhjenda ka ikka, miks sa teise inimese tegevust ja vastuvõetud otsuseid pead idiootsuseks. mulle näiteks ei meeldiks, kui keegi minu tegevust niimoodi kutsuks, ja ei põhjendaks. selle asemel, et rusikatega niisama vehkida, võiks siiski teha konstruktiivset kriitikat

viimati muutis dvd vader 06.12.2004 22:16:00, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 7 :: 51
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.12.2004 22:15:30 vasta tsitaadiga

interface, nii tubli kasutaja nagu sina peaksid ometi seda küll teadma, on seda miljon korda räägitud, ja jutt on olemas ka üldfoorumi nime all
"Üldfoorum
Kõik muu, mis ei mahu teiste foorumite raamidesse
samas on seotud HinnaVaatlusega."

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
AMD
HV veteran
AMD

sõnum 06.12.2004 22:22:59 vasta tsitaadiga

säh teile offtopikut
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Max Powers

sõnum 06.12.2004 22:27:40 vasta tsitaadiga

AMD kirjutas:
säh teile offtopikut

No jah, mis ühele lubatud, see teisele keelatud.
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
kotmarjak
HV Guru
kotmarjak

sõnum 06.12.2004 22:31:21 vasta tsitaadiga

painkillah, ma ei karanud sulel kõrri. tõin lihtsalt mõned juhud välja, kus sa oled natuke liiale läinud.

pakuks välja sellise asja, et kui keegi, kes paneb teema lukku ja ütleb, et "kasuta otsingut", siis ta võiks seda ise natuke kasutada ja anda talle lingi, kus on natuke googeldatud või kasutatud HV otsingut.

M8T0
HV Guru

sõnum 06.12.2004 22:32:58 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
interface, nii tubli kasutaja nagu sina peaksid ometi seda küll teadma, on seda miljon korda räägitud, ja jutt on olemas ka üldfoorumi nime all
"Üldfoorum
Kõik muu, mis ei mahu teiste foorumite raamidesse
samas on seotud HinnaVaatlusega."

kuidas on seotud astraalteadus naljakate juhtumiste alafoorumiga või yldse HinnaVaatluse/arvutitega ? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Max Powers

sõnum 06.12.2004 22:33:55 vasta tsitaadiga

tsitaat:

kuidas on seotud astraaledus naljakate juhtumiste alafoorumiga või yldse HinnaVaatluse/arvutitega ?

Seda on umbes 600 korda palutud kustutada icon_lol.gif
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 06.12.2004 22:35:27 vasta tsitaadiga

vot siit tuleb see , et mis kedagi huvitab. mõni selle alafoorumi mode äkki on asjast huvitatud ja praktiseerib ise lucid dreamingut ja asja ja ka sellepärast ei eemalda seda

painkillahit ei koti euromyndid - teema läks

jnejnejne

kui juba yhestotsast korda luua siis võiks juba seda teha igalpool - mitte valikuliselt . se on minu arvamus
tagasi üles
woozy
HV Guru
woozy

sõnum 06.12.2004 22:35:52 vasta tsitaadiga

erm.. OT: wtf mis ajast on pain mode juba ? icon_eek.gif
kus ma elanud olen ??? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 145 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 120
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 06.12.2004 22:37:54 vasta tsitaadiga

tsitaat:

pakuks välja sellise asja, et kui keegi, kes paneb teema lukku ja ütleb, et "kasuta otsingut", siis ta võiks seda ise natuke kasutada ja anda talle lingi, kus on natuke googeldatud või kasutatud HV otsingut.

nende 2 teema puhul olid talle ette tehtud juba otsingud - lahendus leitud ja lukku asi , lihtne.
teeme ette ära? teeme taha ära? mis nii saab neist, jäävadki tegema igakord teemasid lootes et keegi annab neile lingi, mis siis et teema lukus. kui just düsgraaf pole, siis pole põhjust kellelegi midagi ette-taha ära teha. toidupoodi minnes jooksed ka automaatselt poemüüja juurde ja küsid "kus teil siin piim on" kuigi piimalett on suurelt märgitud.

InterFace, ära minu käest päri seda, ma ka sellele päris pihta ei saa, ja mina töötan hetkel ainult üldfoorumis nii et minu mõjuvõimust väljas (isegi kui ma pesitseksin naljakate juhtumiste foorumis, kardan et siis pälviksin ka vanemkasutajate ja moderaatorite seas pahameele seda teemat puutudes)

tagasi üles
AMD
HV veteran
AMD

sõnum 06.12.2004 22:38:49 vasta tsitaadiga

woozy kirjutas:
erm.. OT: wtf mis ajast on pain mode juba ? icon_eek.gif
kus ma elanud olen ??? icon_rolleyes.gif

#tnh icon_biggrin.gif

tegelt ka tuleks kõik need korduvad ja arvutitega mitte seotud teemad kustutada icon_wink.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
M8T0
HV Guru

sõnum 06.12.2004 22:42:07 vasta tsitaadiga

kui mitte kustutada siis vähemalt sulgeda. siiski , võta vaiksemalt asja pain , ei pea nii agaralt kohe asja kallale asuma kui eeskuju on võtta , et suhtutakse veits offtopicusse loomulikult .
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 06.12.2004 22:45:36 vasta tsitaadiga

offtopic probleeme käsitletavates teemades = nulltolerants ja kustutamisele (läbupostitused)
ma ei näe mittemingit mõtet miks peaks need alles hoidma. kasu need ei too ja abivajajat ei aita. kui on asjalik postitus - mina ei puudu seda.
selgeks tuleb teha see, miks siia foorumisse tullakse, kas iba ja mula ajama, või siis end harima/abi otsima/diskuteerima.

tagasi üles
kotmarjak
HV Guru
kotmarjak

sõnum 06.12.2004 22:54:05 vasta tsitaadiga

tsitaat:

abi otsima

siis võiks ka abi anda, mitte öelda, et kasuta otsingut.

andes neile kasvõi juba 100x nämmuatud teema lingi, peaks tulema hea tunne, et said kedagi aidata.

woozy
HV Guru
woozy

sõnum 06.12.2004 22:57:53 vasta tsitaadiga

tsitaat:

peaks tulema hea tunne, et said kedagi aidata.

mitte.. et kohe ronid selga.. " kasuta googlet/otsingut jne " icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 145 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 120
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 06.12.2004 22:59:16 vasta tsitaadiga

sellesuhtes jah "KASUTA OTSINGUT" ja sinna järgi paar kurja nägu visata on suht leimsäss. võiks nagu abivajajat aidata , kasvõi lingi viskamisega , ja se käib kõigi kohta :]
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 06.12.2004 23:04:58 vasta tsitaadiga

esimest korda on alati hea tunne. kui läheb juba 100-s kord sama küsimuse nämmutamiseks (mis täiesti eksisteerib HV andmebaasis!) siis peaks küll häbi olema isikul kes ikka teeb uue teema ja küsib sama asja uuesti üle. nagu digibeni ütles, tegu pole lasteaiaga. kui meie üks noorimaid kasutajaid pokk oskab väga eduliselt foorumisiseselt navigeerida, siis mis takistab inimest, kes on jõudnud uue teema tegemise lävele, kontrollida enne igaks juhuks googlest kah. Mõelge peaga - kui esimene vastus googles annab juba kätte soovitud andmed, siis miks vinguda siin ja karjuda, et pain on kuri ja ei abista teisi. enne kui keegi teine sind abistada saab, pead enne ise end abistama .
Mul on ikka üks suur-väga-suur küsimärk. Uut teemat tehes on esimene asi kohe 3 rida teksti - "kontrolli et seda teemat poleks varem arutatud jne" . mis jääb siis inimesele nii arusaamatuks? miks ta ei või teha 3 klikki ja otsida HV siseselt tehes uut teema? Palun põhjendage - mis teda takistab? Nautige seda kuidas nämmutatakse ühte teemat sadu kordi, küll siis saate aru ka miks ma "UTFG" karjusin.

tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 06.12.2004 23:06:28 vasta tsitaadiga

jutt ei ole mitte asja mõttest vaid sellest kuidas sa seda asja välja näitasid

"kasuta otsingut! icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif " stiilis pole just eriti armas :]
tagasi üles
kotmarjak
HV Guru
kotmarjak

sõnum 06.12.2004 23:12:10 vasta tsitaadiga

ise ütleks ,et HV on natuke raske otsida midagi, mida vaja läheb.

neid teemasi on palju ja seda õiget otsida, võib uuel kasutajal ikka raskeks minna.

painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 06.12.2004 23:16:02 vasta tsitaadiga

oot oot?

Esimeses nimetatud teemas kasutasin fraasi
"Otsing icon_evil.gif
Enne ikka loed ka seda punast teksti kui uut teemat teed?"

teises
"Antud lingil kõik vajalik olemas
järgmine kord UTFG, nt
shutdown tools@google
lukku"

imelik, ise nagu ei mäleta et oleks liialdanud mingisuguste smailidega. interface , tisteerind sind enest , nagu sa paar päeva tagasi mainisin, "rahune maha, võta rahulikult"
poleks uskunud et mõni suudab kinnisidee pärast nii närvi minna. neid "kasuta otsingut" ja icon_evil.gif smailide kombinatsioone on siin sadu olnud, ja ma ei näe et sa nende kõigi üle protesteeriksid, ehk räägiksid oma isklikust vaenust minu vastu?

tagasi üles
Format
Piiratud kasutaja
Format

sõnum 06.12.2004 23:20:32 vasta tsitaadiga

Minuarust ei ole painkilllah midagi valesti teinud, seoses nende kahe teema lukustamisega. Võlemad teemad on tõesti juba ammu siin läbi arutatud ja kui teemaalgataja ei oska otsingut kasutada, siis on see tema enda süü. Võibolla ei ole tõesti see " Use the Fucking Google " kõige parem viis teemat lukku lükata, aga sellepärast teemat teha ei pea ma samuti arukaks. Ja kurat, ega kasutajatele ei peagi kõike " kandikul ette tooma ", kasutagu kasvõi natukenegi ka ise otsingut.
Kommentaarid: 307 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 11 :: 231
tagasi üles
.phonkyp.
Kreisi kasutaja
.phonkyp.

sõnum 06.12.2004 23:33:35 vasta tsitaadiga

Jälle nad vaidlevad icon_evil.gif
Minu meelest oleks palju mõistlikum teha foorum, kuhu seda laadi, nagu teema "Astraalteadus", teemasid postitada saaks. End täitsa huvitab see, kuid pole aja nappuse tõttu 1/3'gi sellest teemast läbi jõudnud lugeda. Ja kui mõni mode peaks selle teema praegu selle pärast ära kustutama, et teda see ei huvita, oleks mu viha ammendamatu. Kuid sellise foorumi (ehk siis: "Kõik muu, mis ei mahu teiste foorumite raamidesse ning ei ole seotud HinnaVaatlusega.") vajalikkusest ei saada siin HV's aru. Ja ei tunne erilist tõmmet kah mingit revolutiooni siin tegema hakata jne.

Ja see, et nämmutatud teemasid ära kustutatakse, on õige tegu. Vastasel korral oleks varsti sedasi, et põhimõttelt sama küsimusega teemad asuksid külg-külje kõrval foorumites ja püüa sa seal olla siis jne.

Edit: Ahja, see et ma siin õigustasin nämmutatud teemade kustutamist, ei tähenda, et mul vähimatki respekti painkillah'i vastu oleks. Närvihaige oled icon_lol.gif. Kohe ei suuda jne. Ojaa, otsi aga oma postitustest see "final word" välja jne. Seal sa ikka mõnusalt pritsisid mulle. Hehe, egas mul väga pohh, mida sa mõtled/teed, sellepärast midagi vastu ei kirjutanud. Ühesõnaga, katsu olla ning usu mind, sa märkad, et ka teised hakkavad seda seda tegema. Mina enam mitte icon_wink.gif

Anthrax
HV kasutaja
Anthrax

sõnum 07.12.2004 00:14:13 vasta tsitaadiga

No minuarvamus on selline, et Painkillah läks lihtsalt vb nõks hoogu asjaga. Vähemalt ta tahtis kangesti olla hea mode.
Kui keegi teeb uue postituse räägitud teemal, siis võiks rahuliku sõnaga lukku panna ning viidata lingiga vastavale teemale.
Samas tuleb aru saada ka seda, et ega kui kõik teaksid kõikidest asjadest kõike, siis ei oleks foorumitel enam erilist mõtet. Mina olen aru saanud, et foorum on koht abi palumiseks või sis vastava teema olemasolul meelelahutuseks. 8)
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 07.12.2004 01:34:38 vasta tsitaadiga

Tbit kirjutas:
Toomas kirjutas:
OT: Leian et need igasugused ingliskeelsed teismeliste seas populaarsed lühendid nagu UTFG, STFU ja RTFM tuleks üldse ära unustada. Kas raske on rääkida eesti keeles.

see oli hästi öeldud, selles suhtes on küll väga zone'k Keskkond, eriti kui moded seda kasutavad, mida kõrgem võim seda täpsem peaks jutt olema, mitte zone paha HV hea.

Millegi pärast on enam ja enam läinud moodi jõupositsiooni ärakasutamine. Kasutatakse selliseid väljendeid, mida inimesed kes 6 tundi päevas netis ei istu, ei pruugi tundagi. Samuti on ka foorumiga - inimesed kes on isegi kaua aega tagasi siin registreerunud, ei pruugi teada kõiki foorumi võimalusi. Ning peab ütlema, et kuigi pean ennast suhteliselt staazhikaks foorumikasutajaks, ei suuda ma väga tihti foorumi teema-otsinguga vajalikku teemat leida, kuna sõnu mida arvan seal olevat on seal kasutatud hoopis teises käändes kui ma eeldasin. Ning vaid selle pisiasja tõttu ei leia teemat. Veel ... kummalisel kombel ei pruugi vastust saada, kasutades otsingu täpsustamiseks 2 sõna, mille vahele panna AND ... aga eks ma paari aastaga õpin kõik selgeks ... Samas karta võib, et seda foorumit vähem külastanutel on see natuke veelgi raskem. Siinkohal ei pruugi isegi inimese vanus väga suurt rolli mängida.
Täiesti õige oli ülaltoodud teemad kinni panna, kuna need olid end täiesti ammendanud. Kuid kas tõesti tekitab sellise teema leidmine ja lukustamine sellist stressi, et peab oma frustratsiooni väljanäitamiseks kasutama "kurjuse" emoticoni ? ok pole hullu ... aga kas sellistel teemadel pole foorumis üldse kohta, mida on kord juba kunagi käsitletud ? Lihtne oleks ju need mõne aja pärast kustutada. (Eriti mugav oleks ju panna automaatne "taimeriga" kustutamine)Juhul kui serveriruumi puuduse pärast muretsetakse.
Peab tunnistama, et täiesti "HV suunitlusest" mööda teemadega on küll selektiivne suhtumine. Mõned on võrdsematest enam võrdsemad, kuid keegi pole siin foorumis muidugi võrdsust lubanudki. Kes on vanemad tegijad, nendel on loomulikult rohkem sõnaõigust.
[/demagoogika]
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  painkillah mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.