Nii, proovisin esialgu käima panna ja natuke ringi kolada.
Patch peal, kõik põhjas va. AA ja VS, physx on high peal (HD6950+GT240).
FPS kohati enamus ajast 60,1 (FPS limit) kohati on 30 kandis ja on kohti kus jääb masina jõudlus jalgu.
Aga üldiselt tundub väärt järjena ja eks saab läbi tehtud kindlasti _________________ Purgatory Judgement
*Kui level up tuleb, siis see varjab kompassi ära ekraani ülalosas ja muud moodi ära ei saa, kui saadud level up kohe ära kulutada
*Main story on veidi liiga lühike
*No Scarecrow? Mad Hatter mind lauda istuma pani, siis arvasin juba, et here we go again aga tutkitki . Tean jah, et ühel paadil on üks Scarecrow urgas.
*Killer Croci magasin kah maha. Tema jaoks peab pärast R`as Al guliga võitlemist subways ühele nupule pihta saama batarangiga. Pärast enam ei toimi.
Hetkel 65% tehtud. Side missioonid kah pmst tehtud. Vaja nüüd korjata Riddleri saladusi veel, et tema missioon kah ära lõpetada (hetkel 45%).
*Kui level up tuleb, siis see varjab kompassi ära ekraani ülalosas ja muud moodi ära ei saa, kui saadud level up kohe ära kulutada
*Main story on veidi liiga lühike
*No Scarecrow? Mad Hatter mind lauda istuma pani, siis arvasin juba, et here we go again aga tutkitki . Tean jah, et ühel paadil on üks Scarecrow urgas.
*Killer Croci magasin kah maha. Tema jaoks peab pärast R`as Al guliga võitlemist subways ühele nupule pihta saama batarangiga. Pärast enam ei toimi.
Hetkel 65% tehtud. Side missioonid kah pmst tehtud. Vaja nüüd korjata Riddleri saladusi veel, et tema missioon kah ära lõpetada (hetkel 45%).
Main story oli jah liiga lühike aga sellega peab tänapäeval leppima kuna kõik head mängud on nüüd mingi uue kombe kohaselt väga lühikese stooriga
Mis sa sellega mõtlesid kui võib küsida et et ühel paadil on üks Scarecrow urgas.??
ja kus te neid igast salaasju teate et pärast selle RasAlguliga võitlemist saab Killer Croci näha/võidelda või mis ? Kuigi Killer Croc oli lahe tegelane ja mõnusa häälega. Mulle meeldis kui ta esimese osa alguses lubas batmani kondid purustada vms kui ta seal raudus oli
Need osad Riddlerri saladused on mulle osad küll ülemõistuse rasked .momendil lihtsalt pooleli ka mingi 35% vist jäi.... aga muidu võimas mäng Catwomani võitlemis oskused ja võtted olid ka ägedad
* Linnas on hunnik viiteid erinevatele tegelastele Batmani universumis. Nendest saab omakorda pilti teha Riddler'i mõistatuste lahendamiseks. Mingid scarecrow esemed vms oli üks nendest.
* Killer Croc on üks populaarne easter egg, millest on erinevatel lehekülgedel palju kordi räägitud. _________________ TALUSILDID
Oh jummel jah Catwoman on mul üldse väga vähe tehtud
Pole jõudnud veel
Üks miinus veel:
Keset stoorit ei saa vist väljanägemist ehk skinni vahetada?
Mul need animated jms batmanid aga käin ikka ringi def välimusega kus ülikond lõhki ja keebis augud
See lõhkine keeb käib asja juurde.
Peale esimest korda mängu läbimist saab vist ainult neid kostüüme muuta. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
See lõhkine keeb käib asja juurde.
Peale esimest korda mängu läbimist saab vist ainult neid kostüüme muuta.
Tean jah, et käib asja juurde aga pärast main story läbimist võiks ikka menüüs olla võimalus muuta. Muidu suht mahavisatud raha nende peale
Sellepärast loen ka miinuseks. Uurin veel. Vb saab mingi häkiga asja ära teha
Seda Killer Croci oli nii vähe seal ju .... Selle koha ma tegin juba ära stoori käigus nii et see Croci easter egg on mul tehtud,ma lihsalt arvasin et on mingit pikemat ja suuremat madistamist Croci-ga jah kui viitsida youtubes otsida siis on kõik saadaval lihtsalt mõni see Riddleri mõistatus on suht keeruline ja suht raske on youtubest seda õiget otsida need ju mööda linna laiali... Enamjaolt saan ikka ise nendest aru eks kui vaja seda palli lükata elektri jõul ja värav tuleb lahti eks..... osad on ikka tõesti suht keerulised... no näiteks see kus on mitu küsimärki ja siis need rohelised tuled seal vilguvad siis kamoon mis moodi ma selle peaks siis lahendama ?
Gap, osad on sedasi, et pead lihtsalt järjest kiiresti ära hävitama. Selle puhul aitab see, et eelnevalt paned näiteks kuni 3 tükki explosive gel'iga valmis. Ja siis batarang'il on see quick-fire nupp, et lased kiirelt kolm tükki järjest välja. Sedasi saab päris mitu lahendatud.
Ja need mis tavaliselt vilguvad tähendavad seda, et pead õigel ajal viskama pihta (käivad teatud mustriga ja pead järjest hakkama eemaldama neid). _________________ TALUSILDID
Dude ., Hmm ma mõtlesin isegi kuidas neid kõrvuti vilkuvaid lahendada kus mingid trellid vahel. Nii kiiresti ei jõua ühe juurest teise juurde joosta, et pihta saada aga geeli kasutamise peale ei tulnudki
Teine mis probleeme valmistab on surveplaatidega variandid kus pead rämeda hooga peale tuhisema. Siis viskab nooled seinal ülesse. Mul jääb alati 4 noolt puudu ehk siis surve pole piisav. Kasutan küll igast nippe, et kõrgele saada ja siis dive teha. Kas pean veel eraldi tegema sonic shock vms maandumisel?
tomorrow, minu teada ei pea. Ma osade jaoks läksin isegi päris kaugele kuskile torni otsa ja siis vaikselt glide'sin sinna poole. Ja siis loomulikult tuleb vajutada seda dive nuppu vms. Võibolla aitab see see upgrade, mille saab lahti läbi selle rõngaste lendamise ja mis tõmbab sind palju kõrgemale. _________________ TALUSILDID
Ei tea kas kui kõik need Riddler trophid ära noppida kas saab ka selle eest midagi ? Mäletan et kunagi kui tuli see esimene Batman välja siis küll ainult jah PlayStation3 versioonis sai vist Jokerina mängida siis võiks ka midagi analoogset olla kui kõik need küsimärgid ära korjata aga väga kahtlen et midagi selle eest saab
Gap, ei saanud midagi asjalikku vist. 400 tk peab täis saama selleks, et see Riddler'i viimane ruum lahti saada, aga see oli täielik disappoint. _________________ TALUSILDID
We are pleased to confirm that the second patch for the PC version of Batman: Arkham City is now available across all digital platforms. We would like to thank our community for their patience and support while we worked on these fixes.
tsitaat:
Fixes that this patch addresses are listed below:
* Occurences of Save File Corruption
* Achievement re-locking issues
* Crossfire/SLI Issues
- Graphical flickering
- FPS improvements when running crossfire
* Instances of 32 bit memory problems
* Improvements to performance in cut scenes and death taunts
* Error messages removed when patching the game and improved patching process
See on kena, et arendaja väljastab mängu kuhu kõik uuendused ja DLC-d sisse integreeritud. Seda just tihti ei näe tänapäeval, aga Unreal mootor seda ometi võimaldab. Näiteks Mass Effect 1 ja 2 olen ise teinud ISO-d, kus kõik sisse integreeritud.
Minu arust oli Arkham City`s Jokker lõpp üks parimaid kurjategijate lõppusid, seega oleks võinud asja mõneks ajaks sinnakohta jätta.
See võib ju olla mingi tape-de süsteem vms nagu esimeses osas oli, ainult et Joker on juba surnud.
Igatahes keegi seda Harley DLC-d on juba proovinud? Tasub hankida?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.