Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Sold OUT
no credit

|
17.09.2009 11:23:38
|
|
|
Kas sellele betale mingi eesti variant ka on? Jube nõme on teksti sisestada kuskile kui ei ole täpitähti ja no numbriklahvi nr 1 tegevust üldse ei kommenteeri - koma kirjutamiseks peab seda pressima 17 korda Kahju, et vana versiooni enne installimist maha lasin telefonist
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
17.09.2009 12:17:56
|
|
|
carlking kirjutas: |
Kas sellele betale mingi eesti variant ka on? Jube nõme on teksti sisestada kuskile kui ei ole täpitähti ja no numbriklahvi nr 1 tegevust üldse ei kommenteeri - koma kirjutamiseks peab seda pressima 17 korda Kahju, et vana versiooni enne installimist maha lasin telefonist  |
suht nilbe tundub jah... ma varem ei märganudki sellist asja kuna kasutasin täisklaviatuuri...
muideks opera mini 4 ja 5 beta suudavad kõrvuti eksisteerida ka... võid alati vana tagasi installida kõrvale
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
0 :: |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
17.09.2009 13:16:10
|
|
|
jah, mul eksisteerisidki, aga ma mõtlesin, et nahhui mul kahte operat siia desktopile vaja passima on
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
04.11.2009 15:39:28
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Miks mul ütleb nii käivitamisel?...No working network connection detected
Peale seda teadet paneb kinni
Appmanagerist lubasin võrgud ja värgid aga ikka pillub seda teadet
Võrk on lubatud.3G töötab jne.Veider
Telefon on N91 OS 9.1 |
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
|
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
18.01.2010 18:44:53
|
|
|
Kas Opera Mini 5 Speed Diali saab asendada ka tavalise linkide nimekirjaga nagu 4.2 versioonis? Jubedalt häirib see Speed Dial - ei saa üldse aru, millised leheküljed seal on.
|
|
Kommentaarid: 738 loe/lisa |
   |
557 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lukksepp
HV veteran

|
15.02.2010 23:01:12
mure opera miniga |
|
|
Pidevalt crashib, erroriks annab: out of memory error java/lang/outofmemoryerror
Täpne opera vers 5.0 beta 5.0.15650 telefoniks on nokia 6500s(V10.00, 06-03-09, RM-240)
Kui nüüd proovisin minna opera lehele, et uusim versioon väljaotsida siis leidsin mini 5 beta 2(kuidagi nii oli). Kui seda nüüd alla laadima hakata siis viskab telefon sellise jutu ette: Serti pole telefonis ega SIM kaardil. Kuidas sellest aru saada? Mis sertifikaati ta seal nõuab?
Oskab keegi nõu anda?
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
16.02.2010 01:31:18
Re: mure opera miniga |
|
|
Lukksepp kirjutas: |
Pidevalt crashib, erroriks annab: out of memory error java/lang/outofmemoryerror
Täpne opera vers 5.0 beta 5.0.15650 telefoniks on nokia 6500s(V10.00, 06-03-09, RM-240)
Kui nüüd proovisin minna opera lehele, et uusim versioon väljaotsida siis leidsin mini 5 beta 2(kuidagi nii oli). Kui seda nüüd alla laadima hakata siis viskab telefon sellise jutu ette: Serti pole telefonis ega SIM kaardil. Kuidas sellest aru saada? Mis sertifikaati ta seal nõuab?
Oskab keegi nõu anda? |
"Other download options" all peaks olema võimalus tõmmata lisaks mitme sertifikaadiga variandile eraldi Verisign, Thawte või üldse sertifikaatideta versioon - proovi, vähemalt viimane peaks ikka töötama. Sertifitseeritud programmide eeliseks on, et neile saab anda suuremad õigused, näiteks, et käivitamisel võrku ühendudes või faile alla laadides ei küsi telefon sult veel eraldi üle, kas võimaldada võrguühendus või lasta tundmatul programmil, mis võib vabalt üks kuri viirus olla, su faile sirvida ja, veel hullem, uusi koledaid faile kaardile lisada!
Ise kasutan harjumusest vana head 4.2 versiooni. Viies beta kipub siiski veel liiga tihti kokku jooksma ning menüü on ka vanal mugavamalt üles ehitatud. Samast saab tõmmata ka Opera for Symbian 10 beta, mis on ka igati asine (ühe mõnemegase faili downloadimisega ilmnes siiski probleem - 99%-st edasi ei läinud), kuid minu 500 MB kuulimiidi jaoks kulutab veidi liiga palju andmemahtu. WiFis surfamiseks aga väga kiire ja mugav.
carlking kirjutas: |
Kas sellele betale mingi eesti variant ka on? Jube nõme on teksti sisestada kuskile kui ei ole täpitähti ja no numbriklahvi nr 1 tegevust üldse ei kommenteeri - koma kirjutamiseks peab seda pressima 17 korda Kahju, et vana versiooni enne installimist maha lasin telefonist  |
Teksti mugavamaks sisestamiseks võib tekstikastis klikkimise järel vajutada Options (vasak softkey) -> Fullscreen edit või Settings -> Advanced alt Fullscreen edit sisse lüllitada ning avanebki teksti sisestades telefoni standardne tekstisisestuse aken. Mõistagi saab nii kasutada ka T9 sõnaraamatut
_________________ Tere hommikust!  |
|
Kommentaarid: 265 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lukksepp
HV veteran

|
16.02.2010 23:34:07
|
|
|
.Scorps. Kuidas ma saan neid sertifikaate uuendada? E: nüüd ei õnnestu ühtegi vanemat versiooni ka peale saada. Ütleb samuti et vaja sertifikaate. Mis pull on?
|
|
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
17.02.2010 04:27:44
|
|
|
Lukksepp kirjutas: |
.Scorps. Kuidas ma saan neid sertifikaate uuendada? E: nüüd ei õnnestu ühtegi vanemat versiooni ka peale saada. Ütleb samuti et vaja sertifikaate. Mis pull on? |
signeeri ära endal see sis(x) fail
sellejaoks on sul vaja enda telefoni sertifikaati, mille saab mingilt hiina saidilt ja siis pead teatud softiga signeerima seda sis(x) faili, lihtsam variant oleks muidugi otsida 'signed' variant netist
vastasel juhul signeerimisest:
http://mynokiamobile.org/2009/05/25/how-to-get-our-own-opda-developer-certificate/
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
17.02.2010 10:50:04
|
|
|
silver010, Opera Mini on Javas kirjutatud ja ei oma sis(x) faile.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
17.02.2010 12:15:26
|
|
|
Minul ei installi javat ära, ei suuda nagu ühenduda netti :S. Kuigi 5310 oma brauser sirvib netis kenasti. Olen vahetanud seda operat 100 korda ja proovinud erinevaid variante, kuid ei suuda ära ühenduda. Ütleb küll ühendamisel, et veebiseade elisa Wap aga krt seda teab. Tahaks tööle küll saada :S Oskab keegi soovitada kuskohast midagi näppida?
_________________ My choices, my life - don't judge me, just try better! |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
ViskeRelv
HV Guru

|
17.02.2010 12:21:35
|
|
|
Elisa WAP'iga ei saa... Peab olema Elisa Internet.
Ehk siis, APN peab olema "internet"
|
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
167 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
17.02.2010 14:30:32
|
|
|
Aga kuidas seda muuta saaks. Praegu näitab jah, et Elisa Wap on Veebiseade. Ses suhtes, et kui Nokia oma brauserit kasutan, siis nagu WAP minutid ei jookse, ikka andmemaht? Kas ma saan millestki praegu valesti aru?
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lukksepp
HV veteran

|
17.02.2010 14:44:45
|
|
|
Nii palju veel juurde, et ebuddy ka ei tööta! Kas ooperat pc tõmmata ja sealt copy to phone ei ole võimalik?
|
|
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
Darkdog
Kreisi kasutaja

|
17.02.2010 14:55:22
|
|
|
Mul on Nokia E90, peal siis viimane opera mini. Kui kasutan välimist displayd, siis saan liikuda mugavalt nagu hiirega. Sisemisel suurel displayl liigub see kursor ainult mööda kaste, jube tüütu on kuhugi jõuda. Kuidas saaksin sisemisel displayl ka hiirenoolega liikuda?
|
|
Kommentaarid: 138 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
ViskeRelv
HV Guru

|
17.02.2010 15:02:08
|
|
|
Tiiger15 kirjutas: |
Aga kuidas seda muuta saaks. Praegu näitab jah, et Elisa Wap on Veebiseade. Ses suhtes, et kui Nokia oma brauserit kasutan, siis nagu WAP minutid ei jookse, ikka andmemaht? Kas ma saan millestki praegu valesti aru? |
Internetiprofiilide all seadeid. Kui ma Elisa kaarti kasutan, siis minul jookseb andmemaht. Nii palju kui ma olen aru saanud, siis Elisal wap profiiliga saab kasutada wap lehti, aga interneti profiiliga kõiki lehti.
|
|
   |
167 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
17.02.2010 16:59:11
|
|
|
Mul on Seatded-Konfiguratsiooniseaded-Konfiguratsioon (elisa Estonia) ja Teine valik sealt alammenüüst on KONTO ja selle valik on Elisa Internet!
Märgiks veel niipalju, et EDGE Märk ilmub ilusasti ekraanile, Siis installib ja Siis kohe ütleb ikka et veebiseade elisa wap ja hiljem viskab installi alguses siis errori mida ei jõua naq lugeda. Siis saadab zen smsi et see tuur oli tasuta ja vsjo. :S
Muideks vahepeal tegin telefonile firmware update ja siis proovisin veel, ikka ei saanud Operat tööle. Olen tehase algseadeid ka taastand. Aga poest ostes opera töötas. Mäletan, et ühel heal päeval lihtsalt oli otsad andnud
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
ViskeRelv
HV Guru

|
17.02.2010 17:14:27
|
|
|
Nokia puhul tuleb teha uus "pöördupunkt" kuhu paned APN "internet". Ja selle "Konto" all valid pöörduspunkti. Võin eksida kah, aga nii on mulle meelde jäänud. Pole ühtegi Nokiat kah käeulatuses hetkel.
|
|
   |
167 |
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
18.02.2010 05:31:55
|
|
|
ViskeRelv kirjutas: |
Nokia puhul tuleb teha uus "pöördupunkt" kuhu paned APN "internet". Ja selle "Konto" all valid pöörduspunkti. Võin eksida kah, aga nii on mulle meelde jäänud. Pole ühtegi Nokiat kah käeulatuses hetkel. |
Täpselt nii on! Endalgi teiseks telefoniks kasutusel 5130 XpressMusic ja iga kord pärast SIM kaardi vahetust tuleb see uus pöörduspunkt valida. Täpsemalt siis:
* Seaded -> Konfiguratsioon -> Oma konfig. seaded
* Valikud (vasak softkey) -> Lisa uus -> Pöörduspunkt
* Pöördusp. seaded -> Edastusviisi seaded -> Pakettside pöördusp.: internet
* Tagasi Konfiguratsiooni menüüs vali Eelistatud pöördusp.: Minu pöörduspunkt (sõltub, mis nime äsjaloodud pöörduspunktile andsid)
* Ja jällegi tagasi Konfiguratsiooni menüüs vajuta Akt. vaikeseaded rak.
Nii peaks tööle saama.
_________________ Tere hommikust!  |
|
Kommentaarid: 265 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
18.02.2010 11:51:51
|
|
|
.Scorps. kirjutas: |
ViskeRelv kirjutas: |
Nokia puhul tuleb teha uus "pöördupunkt" kuhu paned APN "internet". Ja selle "Konto" all valid pöörduspunkti. Võin eksida kah, aga nii on mulle meelde jäänud. Pole ühtegi Nokiat kah käeulatuses hetkel. |
Täpselt nii on! Endalgi teiseks telefoniks kasutusel 5130 XpressMusic ja iga kord pärast SIM kaardi vahetust tuleb see uus pöörduspunkt valida. Täpsemalt siis:
* Seaded -> Konfiguratsioon -> Oma konfig. seaded
* Valikud (vasak softkey) -> Lisa uus -> Pöörduspunkt
* Pöördusp. seaded -> Edastusviisi seaded -> Pakettside pöördusp.: internet
* Tagasi Konfiguratsiooni menüüs vali Eelistatud pöördusp.: Minu pöörduspunkt (sõltub, mis nime äsjaloodud pöörduspunktile andsid)
* Ja jällegi tagasi Konfiguratsiooni menüüs vajuta Akt. vaikeseaded rak.
Nii peaks tööle saama. |
Vot see juba on midagi. Ükskordki üle pika aja hea meel, kuidas teadmatule tehakse puust ja punaseks ette kuidas asja tööle saada. Suured tänud .Scorps., !
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
23.03.2010 16:21:15
|
|
|
http://my.opera.com/community/countup/
Status update: Opera Mini for iPhone was officially submitted to the Apple iPhone App store on March 23, 13:25 CET.
When do you think Opera Mini will be approved by Apple? The closest guess wins a brand new iPhone!
Saab huvitav olema
|
|
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
22.09.2010 22:01:10
|
|
|
Et kuidas puuteekraaniga telefonile installides sellest alumisest lisajamast lahti saada? Tegu samsung Montega. Aga jamh, need lisanooled on all ja see põhiosa on kuidagi väiksem :S. Olen netist juba uurinud ja mitut versiooni tõmmanud aga kuramus ei saa asja
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
23.09.2010 20:54:47
|
|
|
Tiiger15 kirjutas: |
Et kuidas puuteekraaniga telefonile installides sellest alumisest lisajamast lahti saada? Tegu samsung Montega. Aga jamh, need lisanooled on all ja see põhiosa on kuidagi väiksem :S. Olen netist juba uurinud ja mitut versiooni tõmmanud aga kuramus ei saa asja  |
Hmm. Mul kogemus WM ja Androidi puhul - kui Full screen panna setingutest siis ei kuvata mingit lisajama alla.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|