Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
EvilKatarn
diivanilill

|
11.11.2007 21:06:04
|
|
|
wanawoll kirjutas: |
Samas käib ametlik ja lubatud piraatlus lausa postide kauba X-karbi teemas kus kõik jagavad oma teadmisi kuidas modida ja kuidas saaks klepsud maha,et saaks kasutada ilma autoritasuta ja valdavalt tooriku hinnaga mänge.
Samas jääda nagu ametlikuks kasutajaks(ilm selge pira ju)paljud nendest allalaetud ja tooriku rahast läheb mängu tootjatele  |
Eriti hull olukord on PSP teemas, kus mängudest pole absoluutselt juttu. 99% käib jutt seal vaid Firmware downgradest jms, mis on puhas piraatlus. 360 teema õnneks nii hull pole.. PS3 ja Wii teemad on kõige puhtamad.
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
11.11.2007 21:07:50
|
|
|
Nii et XYZ pane ole hea neile ka siis AM Kes PSP teemas räägivad downgrademisest. Tõesti oleks sa pannud AM10 ma ei ütleks midagi aga no krt AM 30
EDIT: wanawoll, sa võtsid sõnad suust, täpselt mis ma arvan
EDIT2: XYZ ja ja keerutage aga ennast välja muidugi need vennad nüüd õiged Ei mul pole midagi öelda enam Mis mul tatikal teie suurte kõrval öelda on. Aga seda ikka ei vabanda konsooli värk ka , piraatlus ikkagi
viimati muutis ufo56 11.11.2007 21:21:24, muudetud 3 korda |
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
11.11.2007 21:11:59
|
|
|
too teema läheb vist jagatud AM-de poolest HV ajalukku
eks moded peavadki karmid olema ning kui asi hakkab käest minema (lihtsaid hoiatusi tuleb teha rohkem, kui sisukaid poste), tuleb teha ka mingi kardinaalsem käik.
näidistapuna kümnekonnale ahvile AM-i jagamine peaks olema üpris mõjus, et tulevikus panna kodanikke mõtlema taolistes teemades osalemise mõistlikuses
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
11.11.2007 21:16:12
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Nii et XYZ pane ole hea neile ka siis AM Kes PSP teemas räägivad downgrademisest. Tõesti oleks sa pannud AM10 ma ei ütleks midagi aga no krt AM 30  |
Kahjuks pole tarkvara piraatlus ja see konsoolide modimine 100% võrreldavad asjad. Selle konsoolide temaatika kaitsjad väidavad, et neil on õigus kaitsta oma originaalplaate hävimise eest ja muud sellised väited. Algata teema kus need asjad lõpuni selgeks vaieldakse.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
11.11.2007 21:31:52
|
|
|
Näha ol et üks asjaosalistest tegi teema aga see läks kiirelt kasti et valgust mitte avaldada,mis juhtus teemas
Seega saan postitada oma arvamuse siia ja kui siit seda kustutada siis viisakalt ja ametlikult paluks mulle kõikse vägevamate poolt põhjus panna PS-i
Nagu näha siis minagi antud teemast teenisin oma tasu ära
Samas pole nutta midagi,HV-s pole kunagi demokraatiat olnud ja enamus modesid on kõiksevägevama staatuses ja maised reeglid nende kohta ei kehti(puudutab otsest tõestust rikkumiste kohta ja mis määral)
Mida härrad korra otsustavad siis nii ta ka on ja proovi sa midagi teisti väita.
Seda va modede pädevust on mitmel korral proovitud arutada aga miskit konstruktiivset sealt välaja pole tulnud(arutlus nullitakse ära või lihtsalt kustutatakse teema)
Seega Mario153, saad jätta oma õiglase arvamuse mode profiili ja elada edasi oma arvamusega(kahjuks on profiil ainult ärilistel eesmärkidel ja ülejäänud kommentaarid ei oma tähtsust)
Kui seal teemas ka keegi väitis otseselt et asi kuskil torrentis väljas vms siis jõudu talle aga propageerimisest oli asi väga kaugel võrreldes otseselt kehtivate mängu teemadega ja seal vihjatud tegevusega
Samas käib ametlik ja lubatud piraatlus lausa postide kauba X-karbi teemas kus kõik jagavad oma teadmisi kuidas modida ja kuidas saaks klepsud maha,et saaks kasutada ilma autoritasuta ja valdavalt tooriku hinnaga mänge.
Samas jääda nagu ametlikuks kasutajaks(ilm selge pira ju)paljud nendest allalaetud ja tooriku rahast läheb mängu tootjatele
Seega HV-s ei loe KKK vaid asjad millest on teatav kontingent huvitatud ja kustmaalt on asi tolerante mingi sihtgrupi jaoks(kus esinevad ka moded ise)
Seega järgmine post võimalik 30 min-i pärast @ Wanawoll
Sisetunne ütles et oleks pidanud capslockiga panema karjuvas kirjaviisis
Ma ei räägi sellest teisest teemast,vaid ma räägin sellest mis Crysise teemas juhtus ja miks juhtus(see oli sinu tegevus)
Ime kuskilt need postid tagasi ja las moded isekeskist otsutavad kes ja mille algatas et sa lihtsalt tuimalt kukkusid kihutama AM-e
Tehke mingi ümarlaud vms.
Kuna antud poste ületavaid postitusi on siin kordades rohkem ja by far ületatud ilma miski mureta
JA ka stõesti AM30 on mõistlik karistus ühe posti eest,teadmiseks meil on veel AM10;20 jne.
tsitaat: |
Moded täidavad vaid foorumi suhtes kokkulepitud reegleid. |
Praegu on sinu otsustusvõime kaalul mida sa üldistad ja mingi modede klani taha peitud.
Mees kes otsutab seega vastutab =? vaeval et sa teiste modede käest küsisid appi mida ma nüüd teen
kännuämmelg,
Selgita kui vanem kasutaja mille poolest on räige pira propageerimine konsooli teemas õigustatud
Erinevalt mingile torrenti mainimisele,kuna lingitud pole midagi ja torrenti programmid on IMO vabavara
XYZ kirjutas: |
Nii et XYZ pane ole hea neile ka siis AM Kes PSP teemas räägivad downgrademisest. Tõesti oleks sa pannud AM10 ma ei ütleks midagi aga no krt AM 30  |
Kahjuks pole tarkvara piraatlus ja see konsoolide modimine 100% võrreldavad asjad. Selle konsoolide temaatika kaitsjad väidavad, et neil on õigus kaitsta oma originaalplaate hävimise eest ja muud sellised väited. Algata teema kus need asjad lõpuni selgeks vaieldakse. |
Blin sa paned nüüd ikka 100km/h puusse,miks ma ei tohi mainida mis ja kus kui mul on originaal meedia samamoodi olemas
Palun nüüd tõesta vastupidist.
Ikkagi rõhuks selle peale et keegi pole midagi konkreetselt teinud ja kellegi huve pole sellega rikutud
Hetkel räägin teiste eest kuna antud asja millest sokiks läks pole kellegi veel ühelgi kujul käes.
Seega argumenteeri enda faktid ja põhjenda AM-id.
Miski sisetunne pole nagu põhjus hakata foorumi kasutajaid piiraam ja vihjama :loe KKK  |
Ka minul võtsid sõnad suust.
.torrent on faililaiend. Samahästi propageerin ma piraatlust kui kirjutan "hl2_release.txt . Torrentitele viitamine on sama hea kui mul on list .txt faile mis sisaldavad mängunimesid.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
11.11.2007 21:32:08
|
|
|
MarioA. kirjutas: |
Muidugi ei saa märkimata jätta et minu negatiivsed kasutajale xyz kustutati |
Muidugi mitte
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
11.11.2007 21:39:42
|
|
|
tsitaat: |
XYZ kirjutas:
Tere!
Sulle on omistatud uus erijärk "Aeg maha 30"
Lisainfot loe KKK alt!
Põhjus:
"Oot oot mis full väljas icon_biggrin.gif siis kohe TL poole teele"
Aegumine : 11.12.2007 15:13 |
Nagu minu lause "Oot oot mis full väljas icon_biggrin.gif siis kohe TL poole teele" oleks pakkunud mingit piraat linki vms. Eks ma hakkan ka siis järgmine kord teatama kohe kui keegi mainib torrentit või mõnda selle lehte. Ma usun, et mõned ei teagi mis TL on. Võibolla arvan valesti aga see ei olnud normaalne miks jagati mulle AM. Ma oleks selle AMiga nõus kui ma oleks jaganud torrentit või mingit linki kohe kust saab downloadida aga ma ei teinud seda.Ütlesin lehe nime(lühendis). Vabandused tülitamast aga otsustasin teile kirjutada. Loodan mõistvale suhtumisele.
Ei hakanud uut teksti kirjutama , sama sisuga sai juba tanelile ka saadetud |
Pole hullu miskit. Mulle lajatati suvel üks AM selle eest, kui küsisin STV teemas, et ise ei pääse FTP'le ligi, kas keegi teine saaks ühe faili ära tõmmata ja siis saata.
10 minutit hiljem oli mul AM ja vajalik *.rar paari enda tehtud pildiga jäi saamata. 8)
Peale mõningast kurjustamist muudeti AM30 AM10'ks ning päev või kaks hiljem karistusest loobuti
Nimesid ei maini, kuid mode kasutajanimi koosnes kolmest tähest.
viimati muutis Ardo 11.11.2007 21:52:50, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
11.11.2007 21:40:02
|
|
|
kännuämmelg,
Selgita kui vanem kasutaja mille poolest on räige pira propageerimine konsooli teemas õigustatud
Erinevalt mingile torrenti mainimisele,kuna lingitud pole midagi ja torrenti programmid on IMO vabavara
|
Minu poolest võiks ka konsooliteemades AM-e jagada, kuid selleks peab ennem avalikult välja ütlema, et taolised teemad on tabud.
Proovisin välja öelda mõtet, et teinekord on pealtvaates süütute karistamisel positiivne tulem- taoline AM-de jagamine on hoiatuseks , et analoogsed teemad üldse tekkida saaks.
Seega olge rahul oma märtristaatusega ning tundke rõõmu, et saite oma isikuga olla HV paremaks muutmisel abiks
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
11.11.2007 21:56:58
|
|
|
Ardo, Nüüd pole midagi enam öelda Ma ei oleks sellist käitumist küll oodanud HV administratsiooni poolt . Muidu pole kunagi viga olnud, kõik asjad lahendatud saadud Lihtsalt hetkeline natu mage seis
EDIT: kõik psp ja need teemad alles ja pole jagatud AMi ? Mis jama on
EDIT2: wanawolli poolt
EDIT3: Oliverk vaata aga me saime põhimõtteliselt täiesti lambist
viimati muutis ufo56 11.11.2007 23:32:06, muudetud 2 korda |
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
11.11.2007 23:17:41
|
|
|
XYZ, ja auväärt administratsioon,mis siis nüüd edasi saab
Jäävad alusestud bännid(piirangud kehtima) või võetaks ette midagi
Ei tahaks vulgaarseks muutuda aga see on rohkem kui rumal
Äkki on tegemist miskise liitlaslepinguga,et kuna üks mees meeskonnast pani totaalselt mäda siis teised vaikavad et mitte õõnestada vaikimis autoriteete
Kuna kui hetkel pretsedent luua siis enamusel modedele jääb tulevikus analoogne sitamaitse suhu ja enam ei julgetagi adekvaatselt käituda,kuna üks mees kunagi pani samamoodi puusse ja vat mis jama sellest tuli
Lihtsalt paneb hämmastama tegevusetus asja kohapealt ja arvates et seletada pole tagant järgi miskit,kuna kõik otsused on langetatud õigalaselt
Ma oleksin nagu vaikimisi poolt kui piirang maha katkutakse siis võiks ka minu negatiivse antud mode kommide alt kustutada(kuigi mul skriin olemas,juhul kui midagi peaks vussi minema)
Eel kõige peaks seda arutama Taneliga aga kuna XYZ pole vast enam tõestust kas ja kui palju keegi miskit asja ajas
Kui bänn jääb siis palun tõestust koos KKK ja minu täpsete sõnadega tsiteertud jutu kujul
Vastasel juhul on asi rohkem kui imelik ja tõestamata rikkumine pole just üleastumine(kuna tean mida sõnasõnalt kirjutasin siis kuskilt sulest ei soovita asja välja tõmmata)
Lgp. Wanawoll
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliverk
HV veteran
|
11.11.2007 23:30:24
|
|
|
Mis te hädaldate ennegi AM saadud mängude teemas kui liiga agaralt sõna võetud. Pole see esimene kord kui selle eesr AM antakse. Isegi 1 sellise saanud.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
386
Kreisi kasutaja

|
11.11.2007 23:43:56
|
|
|
Oot. Mis seadus keelab toodete firmawaret downgradeda? Ükski seadus ei keela mul osta autot ja seda mitte sihtpäraselt kasutada. Keeran oma masinal rattad alt ära ja mott. See, et mingi xxx firma teeb oma reeglid, ei tähenda seda, et see kohe seadus oleks. HV peaks seisma ikka HV kasutajate poolel aga mitte mingit firmade ja asutuste poolel, kes väidavad et toovad taevamannat.
_________________ Minu klaviatuur vihkab mind... |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
11.11.2007 23:51:12
|
|
|
loen ja imestan
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
11.11.2007 23:53:29
|
|
|
ranel kirjutas: |
loen ja imestan  |
Mismõttes imestad
EDIT: Tõesti see imestusväärt
viimati muutis ufo56 12.11.2007 00:09:28, muudetud 1 kord |
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
11.11.2007 23:56:45
|
|
|
microsoft ka nagu ei keela (vähemasit kiirelt garantiitingimustes sobrades) xboxi avamist ega muutmist, lihtsalt hoiatab et siis ei pruugita enam garantiiremonti/-vahetust teostada
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
12.11.2007 00:11:01
|
|
|
loen ja imestan  |
mille eest AM-e on saadud.
kuigi see mode kolme tähega on vist juba kõigile vähemal rohkemal määral silma hakanud
ja HV-s on ainult juhitud demokraatia
|
|
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
12.11.2007 00:59:00
|
|
|
386 kirjutas: |
Oot. Mis seadus keelab toodete firmawaret downgradeda? Ükski seadus ei keela mul osta autot ja seda mitte sihtpäraselt kasutada. Keeran oma masinal rattad alt ära ja mott. See, et mingi xxx firma teeb oma reeglid, ei tähenda seda, et see kohe seadus oleks. HV peaks seisma ikka HV kasutajate poolel aga mitte mingit firmade ja asutuste poolel, kes väidavad et toovad taevamannat. |
Missugune seadus keelab mul omada imaget kettal ja originaali kapis
Loe enne kui postitad
Kas installin jäljendilt või väliselt meedialt
Mis sinu asi on kust mu auto rattad pärit on,pole vargust pole süüasja
Aga see on probleem kui sa lased enda karbil softi maha mis pole ettenähtud seaduse korras ja kasutad võõr-jäljendeid mängimiseks
Esita koos originaal meediaga,kas sul on see meedia riiulis NOT
(kui on siis pane aga pildid üles ja tõesta)
Aka. seltskond sai AM-i poole väiksema asja eest,nimelt kibestund päss XZY; vms(pole piisav autoriteet et märgata) arvas et kui ütlen et internet on lai siis olen üdini pira ja AM30 on mulle paras
Piix olen vältinud pira igast seianst ja oman originaali igast softist mis oman ja nüüd dembel pira,see asi ei ole õige ja lisaks on see alusetu
Krt. pole nagu sõnu aga kui see rott mulle kasvõi ühe sõnumiga mis pole Wabariigi seadusega päri on jalgu jääb siis seda me enam vaikselt maha ei salga
Word on that
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
12.11.2007 02:08:36
Crysis ja AM30 |
|
|
Kas admistratsiooni pealik ignob teemat või on tal miskine oma põhjus kõrvalehoidmiseks
Jutt ikka käib jagatud AM-idtest
On äkets selgust kõikidele asjaosalistele mida tuleks kuulutada forumlastele
Või siis jääb nagu targemad ütlesid(kahetsusväärne aga õiglane)
Teemat ei tohiks olla raske leida
ootan vastust @ WanaWoll
Selline oi siis minu jutt TANELILE aga see suunati autromaadiga siia teemasse
Ootan vastust
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
excalibur
HV Guru
|
12.11.2007 02:09:29
|
|
|
minagi sain kunagi kuna küsisin kust saab open officit downloadida. xyz-lt algul 30 ja siis kui huvi tundma hakkasin siis 60
|
|
Kommentaarid: 316 loe/lisa |
   |
5 :: |
262 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
12.11.2007 02:09:57
|
|
|
varsti saad veel suurema aegmaha topeltposti eest
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121 |
|
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
excalibur
HV Guru
|
12.11.2007 02:16:47
|
|
|
??? kus mis topelt on
|
|
Kommentaarid: 316 loe/lisa |
   |
5 :: |
262 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
12.11.2007 02:19:34
|
|
|
mitte sina, vaid wanawoll,
|
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
12.11.2007 02:41:38
|
|
|
mitte sina, vaid wanawoll, |
Räägi mis on sinu probleem,äkki saame aidata
AA klubi või nonHVklubi,kuna ühtlsi kulutad energiat
Kujutan ette et piitseps või delta-lihas on võrreldes + pärasoolega(sulgulihas)hästi valulik
Aga tean ka seda et teadus nõuab ohvreid,seega 5+
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
12.11.2007 02:46:16
|
|
|
AM 30 ikka liig mis liig, Ja kui keegi kuskil mainib veel sõna torrent või midagi sellist siis ma saadan igale modele PSi kus nõuan ka AM30 sellele mainijale ja seda kuuks ajaks. Kui seda ei tule siis tähendab et meile tehti ülekohut ja keegi ei julge tunnistada.
wanawoll võtab enda jutuga sõnad suust, midagi pole lisada enam Ootan koos sinuga asjale vastust nii sinu jamale kui enda murele mis peitub kahes tähes nii halba nagu "TL"
Ja ja mõelge kui XYZ veel teemasse "öised eluviisid" lahti lasta
excalibur, läks hästi mõtle kui näiteks ubuntut oleks küsinud
EDIT:
XYZ kirjutas: |
AM 30 ikka liig mis liig, Ja kui keegi kuskil mainib veel sõna torrent või midagi sellist siis ma saadan igale modele PSi kus nõuan ka AM30 sellele mainijale ja seda kuuks ajaks. Kui seda ei tule siis tähendab et meile tehti ülekohut ja keegi ei julge tunnistada.
wanawoll võtab enda jutuga sõnad suust, midagi pole lisada enam Ootan koos sinuga asjale vastust nii sinu jamale kui enda murele mis peitub kahes tähes nii halba nagu "TL"
Ja ja mõelge kui XYZ veel teemasse "öised eluviisid" lahti lasta
excalibur, läks hästi mõtle kui näiteks ubuntut oleks küsinud |
Palun ära mängi hullu vaid õpi foorumi reeglid selgemaks.
- veel ametlikult ilmumata tarkvara ainsad "full" eksemplarid on piraatversioonid sõltumata allikast
- "öiste eluviiside" modereerimisõigus põhimõtteliselt on mul kogu aeg olemas olnud ja ma tõesti ei ole kindel - võib-olla olen kaasfoorumlaste palvel korra ka sealt mingi osa läbu eemaldanud, võib-olla mitte...peamine on, et vaba mikrofon on tõesti veidi vabamate reeglitega
- suse linuxi vabalt levitavate versioonide puhul üksvahe harrastati isode ainsa allikana (peale ostmise edasimüüjatelt) torrente, ma ei tea miks(nende seletus asja suhtes igatahes oli lausjama)....ja nende võtmine internetist oli täiesti legaalne....
Seega, pööra palun alati tähelepanu, millest on jutt, ära lahmi sedasi alusetult. |
Mängin hullu kui tahan, sina ei tule mulle ütlema. Põhimõtteliselt mine vääna siis AM'e mitte ära seleta mingitest vabamatest reeglitest. Nüüd muidugi reeglid vabamad, alati pead leidma midagi endal õigustuseks. Ära aja sitta vaid võta seal samamoodi midagi ette siis. Ma ei ole sellega nõus, miks mulle AMi väänasid. Ma kiusan sul kuuaega , igapäev sellel teemal. Ma ei lõpeta ennem Minuteada, on see reegel igalpool, et HV's piraatlust ei sallita ? Miks kuradi pärast siis nüüd vaba mikrofon "vabamate reeglitega" on Sa võiksid endale tunnistada , et hakkasid lambist eile AM'e lahmima
viimati muutis ufo56 12.11.2007 09:27:30, muudetud 1 kord |
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|