Servereid on metsikult jah. Sai ka täna see peale lastud uuesti ja elamus oli mega. Paar puudust leidsin võrreldes bf4ga. Ei viska käest kuuli ja ravipakke ning ei saa kükitades üle serva piiluda. Kõi muu on fantastiline. Peab hakkama uuesti seda vist mängima. Loodan, et seda mängu jagub veel kauaks kauaks. Ilma, et servereid maha võetaks. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Ei viska käest kuuli ja ravipakke ning ei saa kükitades üle serva piiluda.
Mida sa nüüd silmas pead. Ainsad puudused on need, et kõhuli ei viska ja sprintides ei saa klahvidega kõrvale liikuda. Laskemoona ja esmaabi ju tegelased ikka jagavad. _________________
Ei viska käest kuuli ja ravipakke ning ei saa kükitades üle serva piiluda.
Mida sa nüüd silmas pead. Ainsad puudused on need, et kõhuli ei viska ja sprintides ei saa klahvidega kõrvale liikuda. Laskemoona ja esmaabi ju tegelased ikka jagavad.
jällegi minu paha vist. jah jagavad kuid ei viska neid käest automaatselt. seda soovisin öelda. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Muhe. Minu jaoks oli BC2 tervikuna parim bf seeria mäng. Multiplayer oli väga muhe, see mootor ja singleplayer oli ka erinev enamus shuuteritest. Lugu käsitleti läbi huumori ja mängus sai muusika täielikult maha keerat (liiga hea, et tõsi olla - kuid kurat). Olen praeguse seisuga vist bf2 3 või 4 korda singleplayeris läbi teinud ja multiplayeris ikka korralikult möllatud. Uhke. L
Samas bc2 oli nii hea tänu sellele mehele https://se.linkedin.com/in/locust9 ja ta tegutseb mujal (project wight; the outsiders). DICE praegusesse koosseisu mul eriti usku pole. Vast tuleb mingi ilus poleeritud AAA paugutamine, mille traileris kasutatakse mingit tuntud rokilugu, mäng on täidetud igasuguste mikromaksetega. Kui juba õunte pealt ennustamiseks läks...
1. Tuleb Bad Company 3 closed beta, mis inimestele meeldib.
2. Tuleb open beta, mille makse- ja grindmudel inimestele ei meeldi.
3. EA Dice ütleb, et kuulab kogukonda.
4. Tuleb launch ja mängu maksemudel on sama, mis open betas, aga natuke normaalsem.
5. Mängijate hulk ja mängu hind langeb kiirelt.
6. Tuleb teadaanne, et varsti on tulemas Battlefield World War 2
viimati muutis Timberg 13.12.2017 18:39:30, muudetud 1 kord
Muhe. Minu jaoks oli BC2 tervikuna parim bf seeria mäng. Multiplayer oli väga muhe, see mootor ja singleplayer oli ka erinev enamus shuuteritest. Lugu käsitleti läbi huumori ja mängus sai muusika täielikult maha keerat (liiga hea, et tõsi olla - kuid kurat). Olen praeguse seisuga vist bf2 3 või 4 korda singleplayeris läbi teinud ja multiplayeris ikka korralikult möllatud. Uhke. L
Samas bc2 oli nii hea tänu sellele mehele https://se.linkedin.com/in/locust9 ja ta tegutseb mujal (project wight; the outsiders). DICE praegusesse koosseisu mul eriti usku pole. Vast tuleb mingi ilus poleeritud AAA paugutamine, mille traileris kasutatakse mingit tuntud rokilugu, mäng on täidetud igasuguste mikromaksetega. Kui juba õunte pealt ennustamiseks läks...
1. Tuleb Bad Company 3 closed beta, mis inimestele meeldib.
2. Tuleb open beta, mille makse- ja grindmudel inimestele ei meeldi.
3. EA Dice ütleb, et kuulab kogukonda.
4. Tuleb launch ja mängu maksemudel on sama, mis open betas, aga natuke normaalsem.
5. Mängijate hulk ja mängu hind langeb kiirelt.
6. Tuleb teadaanne, et varsti on tulemas Battlefield World War 2
Ei imesta semu, EA ikka totaalselt perses asi, Battlefrontiga sai tunda ja nüüd on uus moodus ja popp lahendus BF1'ga tehtud, nimelt DLC'si ka nuud poolitatakse. Just hiljuti tuli DLC valja kus peaks olema 4/5mappi..? Kuid tuli hetkel vaid 2 valja ja hiljem mingi kuu kaks parast tulevad ulejaanud mapid valja. WTF EA. Eks selleparast et DLC'de vahe mingi 6 kuud ja m2ng sureb v2lja kui korraga DLC valja lasta. Ise kahetsen et selle BF1 sita ostsin koos premmiga... Jah algus oli ylikov hypega kaasa minna 20nekesi ebv teamspeak 3 channelis ja Operationit teha aga see kestis ainult moni n2dal ja sellega oli ka koik . Muidugi ikka ootan BC3 sest BC2 oli ikka sigakova destructioni poole pealt . _________________
Selle sama lekitaja väitel on järgmine BF hoopis WW2, mida arendab DICE Sweden. DICE LA aga töötab samal ajal BC3 kallal. Seega ei tea kas seda lekitajat enam tõsiselt võtta.
Vt nüüd "keku-keku". AT4 kille 2 chari peale kokku nõks üle 6400.
Siis ma tagusin esimesel charil http://bfbcs.com/stats_pc/Shaqan kõik asjad Platinumile(peale skuutrite ja SPECACT tasuliste konede)
Teise chariga http://bfbcs.com/stats_pc/UNIT_RX400 enam seda teha ei viitsinud.
Enamasti Panama Canal TDM ja Atacama Desert CONQ
Atacama setup oligi pmst 9A-91 ja AT4 + ründehelikopter kui tiim lasi neid koperdajaid endale ei krabanud .. viimases oli HV-lane Mask jupp aega gunneriks.
Suht hull hunnik tunde maetud pea unustatud mängu.. proovisin uuesti mingi pool aastat tagasi ja sain peppu igast asendist.
Seda BC2 AT4-laadset juhitavat universaalset super-tapjat olen otsinud kõigist uuematest mängudest, lähim on Arma3 KOTH gamemodes Vorona juhitav AT rakett.. seegi pooltes servudes disabled kuna kopterid muidu kärvavad liiga kiiresti.
aht0, Pärast BF3... BF1 on suht raske mängida, sest liikumine on uuemate mängudega võrreldes päris kehv. Sprintides ei saa külgede liikuda (A, D ei tööta) ja hüppamine kuidagi aeglane. Muus osas on hea mäng
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.