Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 469 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
cbr
HV Guru

|
06.10.2003 08:10:58
|
|
|
Ka see on võimalik, et nad elavad näiteks ühes majas ja jagavad netiühendust. Ma arvan et päriselus tuttavat inimest julgeks küll soovitada
   |
0 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
pang
HV veteran
|
06.10.2003 08:51:44
|
|
|
voyager_est kirjutas: |
Eks ta vist arvas, et vastab eelpool postitanule negatiivse hinnanguga.
Aga oh õudust - oma profiilu all antud hinnangud käivad ikka ka enda kohta 8)
Siin mulla all see koer ongi. |
kunagi ennem kui mina ta profiili vaatasin oli tal negatiivse asemel "arvamus puudub"
kui ma ei eksi
ning kasutaja morphinele panin ma neutraalse hinnangu, mingi nädala pärast oli see negatiivseks muutunud
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
2 :: |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
06.10.2003 12:32:20
|
|
|
Segane värk ühesõnaga.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caveman
HV veteran

|
22.03.2004 20:03:46
|
|
|
Renka kirjutas: |
MorroW kirjutas: |
Seda et äkki oleks võimalik ka kuidagi vaadata kellest mida MorroW arvab Et näiteks vajutan "MorroW arvab teistest" ja siis loob lehe lahti, kus on kõik minu poolt arvustatud isikute profiilist välja võetud just minu postitud ning kõikide erinevate isikute postid on ilusti ühe lehel. Mõte tuli tegelt segane a vähemalt saan ise aru mida tahan  |
See täitsa võimalik. Võtab mõtlema. Oleks hea asi küll. Vaatan uurin asja. Kui rohkem aega saan siis teen ära. |
Renka, aega pole?
See otsinguga värk on veidi jama, aga pole hullu.
Aga üks asi veel: Kui ma kommenteerin kedagi, siis peale postitamist viskab ette:
sõnum on sisestatud
vaata oma postitust
Mis mõte sellel on? Viskaks siis kohe alla oma posti juurde (nagu tavaliselt), või pakuks varianti minna tagasi foorumisse.
Aga ainult üks variant (link), milleks?
Sry, kui ma olen millestki valesti aru saanud.
PS: Ma loodan, et mõni siin mind kaevuriks ei hakka sõimama
|
|
   |
4 :: |
10 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
22.03.2004 20:07:51
|
|
|
no krdi kaevur
ahjaa ... see mul täitsa meelest läinud ... aga praegu kiire kah ... ikka ja jälle
paar ideed selle kommenteerimisega on peast veel läbi lipsanud aga teostuseni pole jõudnud
aga eks näeb ... ehk võtab asja käsile millalgi
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
jjk
HV veteran
|
04.06.2004 09:58:27
|
|
|
kaevaks ka suti. äkki saaks default hinnaguks panna positiivne - praegu on paljudel lihtsalt lambist hinne märkimata jäänud ja seetõttu leidub selliseid kommentaare: Äri viimase peal, maksis ette ning hindeks märgitud neutraalne.
Samas ei tohiks see kellelegi halba teha - kes ikka negatiivset või neutraalset panna tahab, siis see märgitakse juba kindlasti ära.
sry, kui kusagil teema juba olemas on.
_________________ www.sisters.ee: rinnamärgid, külmkapimagnetid, võtmehoidjad, käepaelad |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
escucha
HV veteran

|
04.06.2004 10:53:21
|
|
|
jjk@itek kirjutas: |
kaevaks ka suti. äkki saaks default hinnaguks panna positiivne - praegu on paljudel lihtsalt lambist hinne märkimata jäänud ja seetõttu leidub selliseid kommentaare: Äri viimase peal, maksis ette ning hindeks märgitud neutraalne.
Samas ei tohiks see kellelegi halba teha - kes ikka negatiivset või neutraalset panna tahab, siis see märgitakse juba kindlasti ära.
sry, kui kusagil teema juba olemas on. |
pole vist keegi sõna võtnud veel sellel teemal....ise ka täheldanud seda ja mitmel korral neutraalne tulnud....
ideele kahekäega poolt
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
cbr
HV Guru

|
04.06.2004 14:46:48
|
|
|
Selline ettepanek oli juba kunagi kuskil. Kas seda ei pakkunud veel mitte Taavi_R(võin rängalt eksida).
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Format
Piiratud kasutaja

|
05.06.2004 22:26:14
|
|
|
Kas ainult minul või teil ka on selline probleem, et kui kellegi profiili hinnatakse, ning vajutad nuppu ;vaata enda postitusi; siis ei tule sinu profiili linki enam uue teemana.
Loodan, et saite aru
St, muidu oli nii, kui keegi kommenteeris mind ja vajutasin seda nuppu ( vaata enda postitusi ) oli ka seal näha, et mind on kommenteeritud, aga enam ei ole
|
|
Kommentaarid: 307 loe/lisa |
   |
11 :: |
231 |
|
tagasi üles |
|
 |
jjk
HV veteran
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
01.06.2005 15:53:07
|
|
|
väike kaevamine, aga uuemad teemad, kus saaks paar sõna öelda, on lukus kahjuks...
kas oleks jumet ettepanekul, et lisaks positiivsele, negatiivsele ja neutraalsele hinnangule saaks lisaks integreerida võimaluse "ei hinda"? mõnikord tahaks lihtsalt mõne kasutaja kohta kirjutada paar sõna, aga mitte ühtegi varianti valides läheb automaatselt "neutraalne", millega võib teise profiili veidi ära rikkuda, kuigi seda ei tahaks
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
01.06.2005 16:09:37
|
|
|
dvd vader kirjutas: |
väike kaevamine, aga uuemad teemad, kus saaks paar sõna öelda, on lukus kahjuks...
kas oleks jumet ettepanekul, et lisaks positiivsele, negatiivsele ja neutraalsele hinnangule saaks lisaks integreerida võimaluse "ei hinda"? mõnikord tahaks lihtsalt mõne kasutaja kohta kirjutada paar sõna, aga mitte ühtegi varianti valides läheb automaatselt "neutraalne", millega võib teise profiili veidi ära rikkuda, kuigi seda ei tahaks |
Miks kiputakse neutraalset võrdsustama negatiivsega (ma olen seda suhtumist mitme inimese puhul märganud)?
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
jjk
HV veteran
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
01.06.2005 16:31:41
|
|
|
jjk kirjutas: |
sest see pole positiivne.  |
Aga ei ole ju ka negatiivne.
Pooldan väljakäidud ideed.
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
01.06.2005 16:34:43
|
|
|
Kahe käega olen dvd vaderi idee poolt! Neutraalne pole ju ikkagi positiivne, ning tõesti rikuks mõne inimese profiili ära niimoodi...
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
01.06.2005 16:39:05
|
|
|
Mina arvan et ideaalses maailmas oleks see üsna hea variant kuid reaalses maailmas kisuks see vist kas niisama läbuks või siis hindamata teiste maha tegemiseks. Palju kergem on ju lihtsalt teist laimata kui lisaks laimamisele ka negatiivne panna. Praegugi on vahel näha mõnda inimest kes pisiasjade pärast solvub ning kukub teiste profiile solkima, kui anda võimalus inimesest midagi rääkida ilma konkreetset hinnangut andmata siis tõenäoliselt jääks küll pos/neu/neg skaala ilusam kuid möla oleks tunduvalt rohkem.
Põhimõtteliselt saaks küll lasta modedel asja kontrolli all hoida kuid vaevalt et see kellelegi neile eriti meeldiks.
Isiklikult selle vastu ei ole kuid modedele langev lisatöö võib selle implementeerimist pisut pärssida.
|
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
01.06.2005 16:41:08
|
|
|
Samas võib ju luua uued modekohad, näiteks spetsiaalselt kommentaaride seast läbu väljanoppimiseks...
_________________ GitHub
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
01.06.2005 16:41:59
|
|
|
madedog kirjutas: |
Kahe käega olen dvd vaderi idee poolt! Neutraalne pole ju ikkagi positiivne, ning tõesti rikuks mõne inimese profiili ära niimoodi... |
See just ongi väärarusaam, et rikub - midagi ju ei riku. Kirjutati midagi andmata ei positiivset ega negatiivset hinnagut. Minu silmis on see täpselt sama mida vadergi tahab...
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
01.06.2005 16:45:13
|
|
|
Jah, tõsi ta on... aga näiteks minu jaoks on see jällegi selline ebameeldiv asi Kui kellegi profiilis on kupatus neutraalseid siis ega üldpilt väga kena pole skaalalt... ja üldiselt on neutraalsete all "mõttetu mees" vms... ning kui see neutraalne muidugi sellelt värviliselt ribalt ära kaotada, siis oleks muidugi üldpilt parem, aga noh... ma arvan et lõppsõna jääb ikkagi meie administraatoritele.
_________________ GitHub
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 469 loe/lisa |
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
01.06.2005 16:52:02
|
|
|
No siis pole vist midagi teha... Taneli sõna on seadus...
_________________ GitHub
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
01.06.2005 16:56:31
|
|
|
XYZ kirjutas: |
kas oleks jumet ettepanekul, et lisaks positiivsele, negatiivsele ja neutraalsele hinnangule saaks lisaks integreerida võimaluse "ei hinda"? mõnikord tahaks lihtsalt mõne kasutaja kohta kirjutada paar sõna, aga mitte ühtegi varianti valides läheb automaatselt "neutraalne", millega võib teise profiili veidi ära rikkuda, kuigi seda ei tahaks |
Miks kiputakse neutraalset võrdsustama negatiivsega (ma olen seda suhtumist mitme inimese puhul märganud)? |
Selle pärast, et paljudel on tekkinud komme kõigepealt negatiivseid laksida.
Seejärel alles probleemi arutada ja lahendama hakata.
Ning lahenduse leides kindlasti negatiivsed neutraalseks muuta, isegi kui põhjust pole.
Nö vastastikune kokkulepe, mis tagab profiili mitte risustatuse.
Nii ongi neutraalne devalveerunud.
Ja kuna tendents on sinna poole, et negatiivseid lambist positiivseteks muudetakse,
siis on positiivne hinnang ka juba devalveerunud või kohe devalveerumas.
Sitt seis ühesõnaga.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
2A
HV Guru

|
02.06.2005 15:53:33
|
|
|
Pooldan, et ei tehta! Miks on vaja profiilis läbustama hakata!
Kui midagi öelda on inimesele, siis kasuta PS'i
Kui tahad, et ka teised sellest teada saaks, siis määra vastav hinnang
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prayer
HV veteran

|
17.10.2006 14:03:26
|
|
|
voyager_est kirjutas: |
XYZ kirjutas: |
Miks kiputakse neutraalset võrdsustama negatiivsega (ma olen seda suhtumist mitme inimese puhul märganud)? |
Selle pärast, et paljudel on tekkinud komme kõigepealt negatiivseid laksida.
Seejärel alles probleemi arutada ja lahendama hakata.
Ning lahenduse leides kindlasti negatiivsed neutraalseks muuta, isegi kui põhjust pole.
Nö vastastikune kokkulepe, mis tagab profiili mitte risustatuse.
Nii ongi neutraalne devalveerunud.
Ja kuna tendents on sinna poole, et negatiivseid lambist positiivseteks muudetakse,
siis on positiivne hinnang ka juba devalveerunud või kohe devalveerumas.
Sitt seis ühesõnaga.  |
Olen ka ise täheldanud, et mõned kodanikud muudavad süüdimatult negatiivse positiivseks peale pikka maadejagamist teise osapoolega. Selliste kasutajate tõttu peaks kommentaari muutmisel olema piirang peal - positiivset ja negatiivset saaks muuta ainult neutraalseks ning neutraalset ei saaks muuta (muidu muudetakse negatiivne positiivseks ja vastupidi läbi neutraalse).
Neutraalne tähistakski siis seda, et äri laabus aga mitte ilma konarusteta ning tegemist ei olnud petmiskatsega. Selgitav tekst juhtunust sellise kommetaari puhul oleks muidugi kasutaja usaldusväärsuse vaagimisel abiks.
|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
199 |
|
tagasi üles |
|