Vaatasin sealt kas minu email võeti ka ülesse, ei leidnud, aga siis proovisin kasutajanime ja seal ta oligi, BFH beta kasutaja! Krt just paar päeva tagasi sai pass vahetatud selle Bioware asja pärast!
Vaatasin sealt kas minu email võeti ka ülesse, ei leidnud, aga siis proovisin kasutajanime ja seal ta oligi, BFH beta kasutaja! Krt just paar päeva tagasi sai pass vahetatud selle Bioware asja pärast!
Ühel teiselt lehelt leidsin jälle oma kasutajanime ja seekord koos täitsa õige passiga!
Mis paremaks läinud:
kaarte rohkem
game mode rohkem
mängijaid rohkem
the claw (iga 24h tagant on võimalik saada mignit stuffi, riietust, relvi jms)
Closed ja open betaga võrreldes on see natuke nadi, et tegelikult saab asjad ikka arvestatavalt kiiremini kätte, kui raha välja köhida, aga saab ka ilma.
Referal lingist kasu nii palju, et:
When your new recruit's hero reaches level 7 you both get rewards!
1350 Valor Points (need on need punktid, mida mängides saab) for you!
XP Boost (1 day) for your friend!
... ja kui kedagi lugemine huvitab, siis soovitan vaadata
[Guide] How to be a successful Freeloader in BF:H (päris asjalik jutt selle kohta, mis annab ülevaate, kuidas oleks võimalik mängu rohkem nautida, kui mitte sentigi sinna panustada & samas saada kraami)
http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=93753
Mängu launcher ja tehniline pool pole ikka edasi arenenud... 50 FoV, graafika seaded olematud, mäng loadib musta ekraanina ja midagi teha ei saa, sagedane client crash jne.
http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/193871558
skyTronic aga miks mängule rohkem graafika seadeid vaja, kui praegu... sellise graafilise stiili puhul? mäng näeb ju väga omanäoline välja. ps.
Minul oma 20 viimasel nädalal tehtud mängu jooksul ühtegi musta ekraani või crashi pole olnud.
Graafika seadetest tunnen puudust rohkem BF P4F-s, mis on sama firma poolt tehtud ja jookseb samal mootoril. Samas olematu vaatenurk (fov) on ikka väga ebameeldiv, eriti laiekraan monitori puhul. Selle muutmist võiksid arendajad ikka implementeerida. Teisi mänge mängin kaks korda suurema vaatenurgaga. Olen kogenud sagedasi crashe ja buge erineva raua ja opsüsteemide peal closed betast alates.
skytronic mis videokaart sul on? üldiselt ise mänguri ja "kunstiinimesena" ma tootjatele ette ei heida, et nad X foviga mängu loovad. kui saab muuta, on tore, kui ei saa, siis on see nende nägemus asjast. turul piisavalt mänge, et teoreetiliselt peaks kõigile midagi leiduma (kui mälu ei peta, siis quake 2 või 3 võimaldas päris põnevaid trikke fov'ga teha ).
Atil alati draiveritega mingi jama ju olnud. Mina süüdistaks siin atit. Endal olnud 2 ati kaarti minevikus ja kõigil oli mingeid parandamatuid probleeme. World of warcraftis teatud aladel ja instades lihtsalt jooksis kinni. Mitte midagi polnud teha ka. Seda ei parandatud ära. Ostsin nvidia videokaardi ja probleem lahenes. Nüüd vist juba neljas vms nvidia kaart läheb ja tunduvalt vähem sääraseid ulmeprobleeme.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.