Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
angel
HV Guru

|
29.03.2009 16:01:54
|
|
|
mänginud... bug fest is not fun. Mis virisemine... üritan kritiseerida vms välja tuua asju mis asjale kaikaid kodarasse viskasid. Egas ma õige kirja mees ole seega ei hakka midagi rohkem ütlema. Zero punk. review pms jutustas tegelt kõik ära mis sinna bioshock'i poole visata andis.
parim fps+rpg kooslus seni oleks vast kandidaadiks dues ex kus oli kõike (systemshock veel läbi tegemata seega ei julge midagi öelda). puhta fps'i poole pealt ei julgeks parimat nimetada kuna häid fps'e on pc peal palju.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
29.03.2009 16:38:16
|
|
|
angel kirjutas: |
Ehk siis dumbed down kiddy game. Suremine võimatu ja spawnid alati tagasi. Big dääddy tapmine kah kohati mõttetu kuna ta spawnib tagasi (ma alguses tapsin ühes ja samas kohas vist 2-3tk neid kuniks aru sain mis toimub. Ehk siis raiskasin kõik oma varustuse ära). Vastase AI suht 0 vaid tormavad peale. Inventuuri süsteem puudub aga ehk ei tahagi asi olla rpg vaid puhas fps shooter koos "plasmiitide vms viguritega". Pure fun on sageli tänapäeva mängu maailma mõttes aima rohkem aja rohkem "lets make it easy äss shit" stiilis mängud. Tõmba rasvase kangiga joon maha et keegi ühes väikses ruumis ära ei eksiks (kus eksimine võimatu ja vaid profid suudavad seda teha) ja sul on olemas mäng mis müüb.
Egas kui meeldib siis meeldib aga ei tasuks karjuda et parim fps mis eales tehtud kuna seda ei ole ta kuskilt otsast.
oli fun leveleid... story oli omapärane ja mõnusa kiiksuga
Ja gamespot jms enamus lehti on ka sageli mängu tootjate leiva peal... kirjutad liiga originaalse ja pahandava/kriitilise review ja saad kohe kinga. Seega alati ülevaated ka täpselt paika pea. Kõik mängud omavad vigu aga osades on need häirivad ja ülekaalus osades mitte. |
olen ma väitnud et see on parim, ma ütlesin et üks parimatest, parimat mängu ei saagi olla olemas, kuna häid mänge väga plaju, ja samamoodi maitseid, nende big daddydega on nii et pead vaid paar tükki tapma, et saada little sisterit, kui sa teda ei ründa ei tee ta sulle midagi, loll oled kui kõik revlad niimaoodi ära raiskad, pane rohkem tähele mängus, mis on AI-l viga ei nuriseks eriti, mis puutub lihtsusesse, selleks on mängus raskusastmed, ja spwnid küll tagasi aga mida sa teed kui raha pole, relvi pole, plamasodi on ka otsas
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
30.03.2009 20:51:43
|
|
|
BD tapmiste koha pealt nii palju, et vahest kipub plika enne auku pugema ja BD ise üksi ringi luusib, sellisel puhul pole mõtet teda puutuda ja siis spawnib ta tõesti uuesti. ainult siis jäädavalt kaob bd, kui sa plika harvestid või päästad.
inventory süsteem täitsa töötab, peab täitsa valima, mis stiili asju arendad ja kogud (eriti toonikud tuleb hoolikalt valida). vita chamberid võid alati ära disableda. imho, kui ikka veidi kangema raskusastme panna, siis ikka niiväga lihtne ei ole.
minu arust on bioshock väga hästi välja tulnud mäng. üks vähestest, mis reaalselt huvitav ja igavaks ei lähe (farcry2 viimastest näiteks). kes veidi kiiksuga fps zhanreid pisut mängib, siis soovitan üsna uut dead space'i.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
1 :: |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
30.03.2009 23:09:11
|
|
|
Bioshock on pesueht selline mäng mida peab mängima raske peal kuna muidu on nagu fallout 3'gi kus easy või meidumi peal on vastased niijuustud, et lihtsalt ei oska hinnata igast statte ja võimeid kuna need ei saa kunagi otsustavaks kas joppab või mitte.
|
|
Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
legomehike
HV kasutaja

|
02.04.2009 15:01:03
|
|
|
Mis sellest Atlasest sai
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Araablane
Kreisi kasutaja
|
03.04.2009 08:31:17
|
|
|
legomehike kirjutas: |
Mis sellest Atlasest sai  |
Mis mõttes?
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
21.05.2009 15:53:43
|
|
|
angel kirjutas: |
mälu kole vähe. muretse vähemalt 2gb rammu kokku. Mälu on suht odav seega ei tohiks probleeme valmistada ehk. Prose ja video on muidugist kah kole nõrgad seega võid ka graafika settinguid maha keerata.
Oletan et juhtub see et enne kui uued asjad mällu saab lugeda peab vanad sealt minema minema ning arvatavasti toimub ka kena swap'imine. Seega niikaua kuni masin sellega tegeleb näed sina halba fps'i ja jõnksutamist. |
Nonii nüüdseks siis 2GB rammu(800Mhz)
Uus emaplaat: EP43-S3L
Prosel on klokk Dual Core 2.80Ghz ja video ka ikka veel 8600GT
Peaks ju jooksma.
Kõige uuemad draiverid on masinal peal ja mängul on ka patch peal, kuid ikka tuleb fps drop alati samades kohtades.
?
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
2 :: |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
21.05.2009 16:02:14
|
|
|
graafikat maha tõmmates probleem ei lahene? Suht nõrk video ehk on selle taga asi kinni?
rohkem midagi tarka ei oska pakkuda...
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
21.05.2009 16:14:57
|
|
|
Panin Low-i peale ja asi natuke paranes, küll, kuid ikka tõmbab fps-i alla jne.(Natuke vähemaks ajaks ainult, ja mõnes kohas on see kadunud, kui no Low-i peal ei tohiks ju üldse olla ometigi)
Ega äkki klokk seda ei põhjusta?
Prose on 75% klokitud.
GRIDI-ga sarnane asi, algul töötas hästi, kuid järgmisel päeval hakkas jebima..Samas ei olnud ma vahepeal mitte midagi käppinud.
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
21.05.2009 16:26:02
|
|
|
nu kui OC peal siis testi oma OC korralikult ära. Ehk ei ole asi stabiilne. OCCT/Prime95 lase käima ja vaata mis juhtub. Kõvaketas võib kah piixus olla kui sellised jamad on. Vaata mida HDTach näitab.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
21.05.2009 16:56:23
|
|
|
HD test näitas seda?
_________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks." |
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
21.05.2009 16:59:50
|
|
|
selle graafiku järgi tunduks nagu ketas korras olevat. Selles suhtes et kui ketas täitsa peetis siis on seda ka graafikus näha madala jõudlusena.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
21.05.2009 17:11:25
|
|
|
Võtan kloki maha ja vaatan mis teeb.
Klokk maas ja asi sama..Jääb ainult üks variant, et ikka video nõrk.
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
23.05.2009 01:26:06
|
|
|
Sai ka lõpuks Bioshock läbi tehtud , ennem ei julgenud proovidagi , kuna arvasin et jookseb 800x600 ja low peal @15 FPS . Aga ei , võtsin riski ja minu üllatuseks autodetectis high settingud (v.a DX10 effects mida mu raud nii või teisiti ei jooksuta ja mingi lighting effect asi , täpset sõnastust ei mäleta , aga settingutes oli DX10 effektide kohal) ja 1024x768 ja jooksis täiesti mängitavalt . Ja nägi seejuures väga ilus välja kah .
Kuradima lahe mäng oli ikka , üle pika aja üks väga hea shooter , mida ma mänginud .
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
14.07.2009 23:18:52
|
|
|
irw
ma pidevalt luban omale, et mänge enam ei osta vaid piraadin ja astun ikka ja jälle samasse auku.
ma olen nüüd tükk aega vaeva näinud, et saaks copyprotectioni plaati tunnistama. ei võta vedu. serial on activated jne, aga mäng ei tööta.
ja siis kurdavad, et piraatlus on... mingu piixu.
teab keegi, kas nodvd kräki kasutamine originaalkeyle mingeid ikaldusi külge toob?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
15.07.2009 00:35:51
|
|
|
tsitaat: |
teab keegi, kas nodvd kräki kasutamine originaalkeyle mingeid ikaldusi külge toob?
|
C&C Renegade plaadi toppimine romi sisse käis ka närvidele, et netis mängida ja lükkasin NO-CD cracki peale. Orig. keyga töötas netis nagu kulda Ning seda aastaid
|
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
MitchriX
HV kasutaja
|
15.07.2009 02:38:56
|
|
|
londiste kirjutas: |
teab keegi, kas nodvd kräki kasutamine originaalkeyle mingeid ikaldusi külge toob? |
Mis ikalduse see peaks siis tooma? Offline singleplayer'ga ju tegu
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
4 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
05.02.2010 21:02:04
|
|
|
Mõtlesin, et teen ennem bioshock 2 tulekut korra veel läbi.
Oot, kas Bioshock jookseb Dx10 peal?
Kas mingit AA, AF värki ei toeta see mäng?
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
The Man
HV kasutaja

|
05.02.2010 21:21:34
|
|
|
AA saad vähemalt nvidia kaardi draivudest peale sundida ning täitsa toimib.
_________________ Press A to disagree.
<Too late!> |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
06.02.2010 14:33:53
|
|
|
irw
ma pidevalt luban omale, et mänge enam ei osta vaid piraadin ja astun ikka ja jälle samasse auku.
ma olen nüüd tükk aega vaeva näinud, et saaks copyprotectioni plaati tunnistama. ei võta vedu. serial on activated jne, aga mäng ei tööta.
ja siis kurdavad, et piraatlus on... mingu <b>piixu</b>.
teab keegi, kas nodvd kräki kasutamine originaalkeyle mingeid ikaldusi külge toob? |
ostnud mäng steamist siis? ei mingeid plaadimuresid ega securome. korra aktiveerid onlines ära ja hiljem kõik toimib.
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
06.02.2010 14:50:34
|
|
|
High-Q kirjutas: |
irw
ja siis kurdavad, et piraatlus on... mingu <b>piixu</b>.
ostnud mäng steamist siis? ei mingeid plaadimuresid ega securome. korra aktiveerid onlines ära ja hiljem kõik toimib. |
steamist tuleb sama moodi see DRM'i jms pask peale... minuteada. Vähemalt mingi Wings of Pray mänguga näiteks kasutajate väidetel ütleb kenasti et sul on X arv kordi veel asja aktiveerida.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
06.02.2010 16:01:39
|
|
|
algselt oli BS1-l 5 erineva arvuti (mitte korra) aktiveerimise limiit, kui väga tihti arvuteid vahetasid, siis tuli vahepeal deaktiveerida/uninstallida. mõne aja pärast (u aasta pärast väljalaset) võeti see piirang maha. jah, esmakordseks aktiveerimiseks vajab interneti, aga samamoodi vajas ka plaadiversioon. steami puhul aga polnud mingit plaadinõuet, seeriakoodi, mingeid lisadraivereid (nagu starforce kaitsega mängud vahest tahavad) ja muud lisajura. ostad oma steami kontole ära, laed alla, aktiveerid ja mängid.
Kui väga palju arvuteid ei vaheta, siis lähed teise arvuti juurde, logid oma steamiga sisse ja mängid seal.
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
06.02.2010 16:46:03
|
|
|
Kuidas see üldine mängustiil areneb? Kunagi sai proovitud siis jäi mulje, et nn"läbu" - visatakse mingile väiksele alale kinni ja hunik vaenlasi kaela - rabeled välja, lastakse edasi...
Ehk selline ellujäämis shooter?
Või läheb klassikalisemaks edasi - seal on väike kuid oluline vahe sees, kas notid "pahasid" selleks, et edasi jõuda või selleks, et ellu jääda.
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
06.02.2010 16:54:15
|
|
|
High-Q kirjutas: |
algselt oli BS1-l 5 erineva arvuti (mitte korra) aktiveerimise limiit, kui väga tihti arvuteid vahetasid, siis tuli vahepeal deaktiveerida/uninstallida. mõne aja pärast (u aasta pärast väljalaset) võeti see piirang maha. jah, esmakordseks aktiveerimiseks vajab interneti, aga samamoodi vajas ka plaadiversioon. steami puhul aga polnud mingit plaadinõuet, seeriakoodi, mingeid lisadraivereid (nagu starforce kaitsega mängud vahest tahavad) ja muud lisajura. ostad oma steami kontole ära, laed alla, aktiveerid ja mängid.
Kui väga palju arvuteid ei vaheta, siis lähed teise arvuti juurde, logid oma steamiga sisse ja mängid seal. |
juttu point oli see et ka STEAM'i kaudu ostes saad DRM'i jms saasta endale peale enamasti... mitte see aktiveerimis värk. Seda teab varsti ehk kõik et see "edasi müügi kaitse ehk siis aktiveerimis limiit" võeti hiljem maha või sai siis seda resettida.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
scarface
Kreisi kasutaja

|
27.06.2011 19:49:22
|
|
|
Olen seal kus esimese Õe ära Sõid, nii ja juba pikemat aega tahaks oma Elektrilasku tagasi aaga..lootsin et nüüd siis saab seal "gardenis" ära vahetada telekinesise vastu aga ei näe küll mingit võimalust, tahaks nagu masinaid särtsutada ja häkkida...
Või pean edasi veel mängima saan 3 sloti lahti ? Isegi slotiostu ei saa teha seal veel.
_________________ [img:]https://foorum.test.hv.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|