ml oli selline probleem, et kui postprocessing high panna siis tekivad maha mustad triibud. selle vastu aitas Engine>Config>BaseEngine.ini failis bUseMaxQualityMode=False ümber muuta bUseMaxQualityMode=True
Millest me räägime siin. Mäng näeb visuaalselt väga hea välja (selles mängus polegi otsitud reaalsust, tegemist multika tüüpi graafikaga) ning jookseb ka väga kenasti normaalse süsteemi peal, kahetuumaline protsessor ja HD5770 ning probleeme pole.
Perfi test erinevate süsteemide peal: http://www.techspot.com/review/368-bulletstorm-performance/page4.html
JULM tapmine on seal mängus ikka kahjuks aga peale mitmendat tundi mängimist koguaeg ühed ja samad vaenlased _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
9 või 10 ei annaks, pigem selline 7-8 mäng. Naljad on nagu on, midagi väga head ka pole just, lihtsalt lahedaks teeb mängu räige tapmine ja dismemberfest võtke need asjad mängult ära ja tegu täiesti generic mänguga. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
singleplayeris mul seda teha ei õnnestunudki.
ukse lahti tegin, 1-3 vastast all olid, proovisin enne ja pärast nende kõmmutamist aga achievementi ei saanud. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Niih, mäng läbi Nüüd ülevaadet kokku treima. Lühikokkuvõttes mindless corefest on see mäng sadistidele peaks meeldima _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.