Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
HDD
HV veteran

|
10.02.2004 09:15:56
rate.ee hullus .... APPI |
|
|
Kaks 12-aastast poissi tekitasid noorte seas ülipopulaarsel koduleheküljel rate.ee ligi 6000-kroonise telefoniarve, saates teineteise edetabelikoha tõstmiseks kümnekrooniseid sõnumeid.
See ei ole enam normaalne
tahaks teada kelle arvelt nagu ....
EDIT:
Kui Eesti Päevaleht poistele helistas, pakkus üks neist 3100 krooni eest kaarti, millega tema väitel saab tasuta sõnumeid saata ning tasuta tellida ka 50-krooniseid arvutimänge.
Info: Delfi.ee
_________________ The funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's to late to stop reading it 
viimati muutis HDD 10.02.2004 11:20:07, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
margusser
HV Guru
|
10.02.2004 09:17:26
|
|
|
IRWWWWW ma hommiku kuulsin jah raadiost;))))
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
4 :: |
167 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
TechZone
HV kasutaja

|
10.02.2004 09:19:00
|
|
|
+mnjaa.. kuulsin ka.. ajab kohe naerma mida tehakse
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tint
HV veteran
|
10.02.2004 09:23:17
|
|
|
minu arust on see rate.ee masendav koht ego ja muu sellise liputamiseks.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomek
HV kasutaja
|
10.02.2004 09:26:05
|
|
|
Räägi aga, isa maksab.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
P2takac
HV kasutaja

|
10.02.2004 09:26:35
|
|
|
no on HAIGED !
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
10.02.2004 09:51:53
|
|
|
kui rate järsku PLAKS ära kaoks, siis päri mõni inimene teeks vast enesetapu. eh....
samuti ei oma kasutajakontot
_________________ Ole tore !
viimati muutis kotmarjak 10.02.2004 10:03:16, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
5 :: |
8 :: |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
10.02.2004 10:01:55
|
|
|
Mind ei aja enam naerma igatahes. Nüüd teeb juba muret. Rate.ee keskkonna kasutamist peetakse nii normaalseks, et inimesed omavahel suheldes küsivad pidevalt: "Mis su rate aadress on?". Minu arust viitab see juba tõsisematele suhtlusraskustele. Noored ei suuda enam omavahel suhelda, vaid toimub "orjaturg" veebis. Teine väga suur miinus on ju ka see, et see on ideaalne andmebaas igasugu pervertidele ja muudele "huvitava" mõtteviisiga inimestele. Kusjuures kogu infot jagavad inimesed ju ise! Isiklikult loodan, et see hullus möödub varsti nagu igagi teine trend. Kusjuures ei saa mainimata jätta, et "Eesti Rate" on veel suht tagasihoidlik, võrreldes näiteks venemaa omaga, kus on ka märksa huvitavamaid pilte.
Pikalt analüüsima ei viitsi hakata, et miks sellist keskkonda üldse kasutatakse. Igal vähegi mõtleval inimesel on asjast selge arusaam
P.S. ise Rate.ee-s kasutajakontot ei oma ja ei kavatsegi omada.
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
dynamic
HV kasutaja

|
10.02.2004 11:20:59
|
|
|
no igal juhul müts maha selle mehe ees, kes rate.ee valmis tegi. eks paljud HV-lased ja minagi oskavad une pealt php-d ja sql-i aga pangaarvel see kahjuks ei kajastu. lollidele ei tohigi nende raha kätte jätta, las pubekad kannavad hüpnotiseeritult oma kulda rate-jumala altarile. (antud loos polnud see kahjuks nende raha, vaid tõenäoliselt rasket tööd tegevate vanemate oma).
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDD
HV veteran

|
10.02.2004 11:22:15
|
|
|
dynamic Samas see on väga jõhker ,et noortepealt kõppi tasku aetaxse.
_________________ The funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's to late to stop reading it  |
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
10.02.2004 11:40:18
|
|
|
HDD kirjutas: |
dynamic Samas see on väga jõhker ,et noortepealt kõppi tasku aetaxse. |
Njah, see on ilus jutt küll, kuid sellise mõttelaadiga kahjuks rikkaks ei saada. Paraku on nii, et just noored vanuses 7-16 eluaastat on kõige kergemini mõjutatav tarbijagrupp, seega firmale parim klient. Ja pappi aegakse tasku kõvasti. Eredaim näide on igasugu mobiiltelefonidega seotu - telefonid, korpused, helinad, logod jms vidinad)
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
nunnu
Kreisi kasutaja

|
10.02.2004 11:44:06
|
|
|
Theum kirjutas: |
Paraku on nii, et just noored vanuses 7-16 eluaastat on kõige kergemini mõjutatav tarbijagrupp, seega firmale parim klient. Ja pappi aegakse tasku kõvasti. Eredaim näide on igasugu mobiiltelefonidega seotu - telefonid, korpused, helinad, logod jms vidinad) |
Just nimelt. SMS saates pole ju kohe näha et raha läinud on Telefoni ikka vaja ja siis papa mamma paneb raha kaardile juurde või maksab kuuarveid.
_________________ Pooldan igareedeseid kondoomivastaseid ühiskogunemisi vabaduse väljakul. |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Piipz
HV veteran

|
10.02.2004 11:44:17
|
|
|
Minul ei ole Rate.ee vastu midagi. Ausalt ei ole. Rate.ee ei ole süüdi et noored nii lollid on ja maksavad. Sama hästi võivad need noored minna ja kuskil nurga taga ennast süstida. Minu poolt aint respect rate-le ja selle tegijatele.
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
dynamic
HV kasutaja

|
10.02.2004 11:55:09
|
|
|
no muidugi, vanemad peaksid oma võsukesi (ja nende rahakasutust) siiski kontrollima. aga ega mul ka rate.ee vastu midagi otseselt pole. tore muidugi oleks, kui inimesed konstruktiivsemate asjadega tegeleksid. näiteks üks probleem, mis mind tõsiselt häirib on see, et noored inimesed ei loe enam raamatuid. kõlab väga vanaemalikult ehk. aga ma olen täiesti kindel, et lapsepõlves raamatute lugemine on kõvasti arendanud minu intellekti ja andnud keelevaistu. fakk, inimesed ei oska ju õigekirja enam! sest rates ja messengeris on popp võimalikult harimatult ja igal juhul kirjavahemärke vältides ennast väljendada. a pohhui, paneme parem emotikone ja siis on kõik korras.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Piipz
HV veteran

|
10.02.2004 12:02:05
|
|
|
jah, raamatute poolest on sul õigus. mul vanasti polnud muffigi teha, siis ikka lugesin raamatut. nüüd, kus on internet, on see mitte-muffigi-tegemine üsna võimatu
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDD
HV veteran

|
10.02.2004 12:05:02
|
|
|
Piip jah ega nii ta on Kurb aga tõsi
_________________ The funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's to late to stop reading it  |
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cacib
HV kasutaja

|
10.02.2004 12:10:14
|
|
|
dynamic Samas see on väga jõhker ,et noortepealt kõppi tasku aetaxse. |
Äri ongi jõhker.
Kahju muidugi, et vanemad ei suuda oma lapse tegemisi ja taskuraha kasutamist kontrollida.
PS! Kui mõniaeg tagasi seda imesaiti külastasin (puhtalt uudishimu pärast) siis jäi silma, et sealses keskkonnas on päris suur hulk ka täiskasvanuid eneseimetlejaid.
Lapse mõtlematutest tegudest võib veel aru saada aga mida sa selliste hullunud suurte inimestega peale hakkad
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
jupiter
Kreisi kasutaja

|
10.02.2004 12:12:43
Re: rate.ee hullus .... APPI |
|
|
Kui Eesti Päevaleht poistele helistas, pakkus üks neist 3100 krooni eest kaarti, millega tema väitel saab tasuta sõnumeid saata ning tasuta tellida ka 50-krooniseid arvutimänge. Info: Delfi.ee |
Ilmselt tegu kaardiga, mis kellegi pangakontolt ilusasti neid kroone maha tiksutab.
Kurb kui siis kontoomanik ükspäev märkab ja siis meenub ajalehe artikkel...
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
jupiter
Kreisi kasutaja

|
10.02.2004 12:15:19
|
|
|
Cacib kirjutas: |
Kahju muidugi, et vanemad ei suuda oma lapse tegemisi ja taskuraha kasutamist kontrollida. |
Selleks ju väikese limiidiga ettemakstud kuutasuta kõnekaardid turule toodigi...
Lihtne ju lasta piiripidamatul võsukesel karistuseks kuu lõpuni ainult kõnesid vastuvõtta...
Ehh siis Smart kaardiomanik saab shansi 30 senti/minutis raha kaardile koguda
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaak82
Kreisi kasutaja
|
10.02.2004 12:21:12
|
|
|
kuulun nende "täiskasvanuid eneseimetlejate" hulka... huvitav küll aga ise ennast kuidagi pahasti ei tunne...(viimane staadium?). Peace - igaüks teab ise mis teeb aga laste teadmatuse ärakasutamine on küll pahasti..., teha pole ka vist midagi. Jääb ainult vanematepoolne sekkumine.
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
10.02.2004 12:25:50
|
|
|
dynamic kirjutas: |
no muidugi, vanemad peaksid oma võsukesi (ja nende rahakasutust) siiski kontrollima. aga ega mul ka rate.ee vastu midagi otseselt pole. tore muidugi oleks, kui inimesed konstruktiivsemate asjadega tegeleksid. näiteks üks probleem, mis mind tõsiselt häirib on see, et noored inimesed ei loe enam raamatuid. kõlab väga vanaemalikult ehk. aga ma olen täiesti kindel, et lapsepõlves raamatute lugemine on kõvasti arendanud minu intellekti ja andnud keelevaistu. fakk, inimesed ei oska ju õigekirja enam! sest rates ja messengeris on popp võimalikult harimatult ja igal juhul kirjavahemärke vältides ennast väljendada. a pohhui, paneme parem emotikone ja siis on kõik korras.  |
Justnimelt, olles ka ise suht suur ilukirjanduse huviline, pean väga oluliseks seda, et inimene raamatuid loeks. Keelelise harituse koha pealt on sul 100% õigus. Ma ei pea tegelikult silmas mitte grammatilist poolt, vaid pigem hoopis lausete loogilist ülesehitust. On kätte juhtunud mõned põhikooli lõpukirjandid ja üldpilt on ausalt-öelda masendav.
Piip kirjutas: |
Minul ei ole Rate.ee vastu midagi. Ausalt ei ole. Rate.ee ei ole süüdi et noored nii lollid on ja maksavad. Sama hästi võivad need noored minna ja kuskil nurga taga ennast süstida. Minu poolt aint respect rate-le ja selle tegijatele. |
Justnimelt, Mis seal salata, kadedaks teeb, et mina sellise imekeskkonna omanik pole ja raha ei teeni.
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
fedja
HV Guru

|
10.02.2004 13:02:18
|
|
|
Tekib küsimus kas inimestel tõesti pole mujale raha panna kui selliste mõttetuste peale ?
Samamoodi on see sadade kroonide eest kõikvõimalike helinate ja mängude tõmbamine, kui samahästi väeheke netist otsides saab endale tasuta kõiksugu helinaid ja muid vidinaid mobiilile tõmmata.
Kahju nende laste vanematest kes selel võibolla kõik kinni peavad maksma.
Ja selline kõnemaneer nagu on kasutusel rate.ee s et vahepeal peab tõesti tükk aega mõtlema, et aru saada mida inimene oma tekstiga mõtles, a la kle sl un ylimegalahenunz picc ää.
No tõesti mulle selline asi ei meeldi.
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
recent
HV veteran

|
10.02.2004 13:11:53
|
|
|
no paljudele ei meeldi
aga ~200 000 inimesele meeldib
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
P2takac
HV kasutaja

|
10.02.2004 13:23:32
|
|
|
tsitaat: |
aga ~200 000 inimesele meeldib
|
ma ei usu et see perisnii on.....mulle rate kohe üldse ei meeldi aga ikke kasutan
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|